• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • rautatavara- rakentamiseen

Tulokset hakusanalle

Rautatavara- rakentamiseen - Tuonti ja vienti

 1. VELOXBLOC FASCETTE STRINGITUBO

  Italia

  Verified by europages badge

  Veloxbloc is a company that is specialised in producing various types of hose clamps. The company is based in Milan and produces a wide range of items such as clamps with worms, with a hexagonal head and perforated band or full band. It also produces continuous band clamps with buckle fasteners and continuous perforated band clamps. Furthermore this company from Milan also produces one or two ear crimp type hose clamps, metal ring clamps for heavy duty fastening, nylon cable ties and nylon connections. Veloxbloc can also provide a cabling service for electrical systems.

 2. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kiina

  Verified by europages badge

  JIT Homes Co. is comprehensively engaged in the R&D, manufacture and distribution of glass hardware. We focus on swing glass door hardware, frameless shower door hardware, point-fixed fittings, sliding door systems and structural glass hardware including patch fittings, glass door rails, glass wedge systems, floor springs, handles, shower hinges, glass clamps, knobs, towel bars, stay bars, screen seals, spigots, shower stabilizers, glazing channels, pivoting hardware, locks, door hinges, sliding door fittings, stacking door accessories, spider fittings... A customer-centric, integrity management as the starting point to improve the quality of the focal points, replying on science and technology, continuous innovation is the target of JIT Homes that has consistently adhered to.

 3. VIRGIS FILTER SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Virgis Filter is the leading manufacturer of air filters, cartridge filters and small capital goods approved of and used for the initial equipment of the major motor, compressor, generating set, automotive, sweeper manufacturing companies and in many other applications in the farming, property, mining and industrial sectors. With product innovation and checking always uppermost in our minds, we have invested heavily in this sector.

 4. CIVIC INDUSTRIE

  Ranska

  Verified by europages badge

  CIVIC INDUSTRIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautatavara, rakentamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taulukehykset ja kehystys, Tangot, taulujen ripustus-, Teollisuuden rautatavara, seinään kiinnitettävät pidäkkeet, ovistopparit, Taulukehykset ja kehystys, lattiaan kiinnitettävät pidäkkeet, Tangot, taulujen ripustus-, kateliuskojen valmistus. Sen sijainti on L'haye Les Roses, Ranska.

 5. MINSAVIT

  Italia

  Verified by europages badge

  MINSAVIT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruuvit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rautatavara, rakentamiseen, Siivousalan yritykset, Ajoneuvovuokraus, SÄHKÖLAITTEET, Siivouspalvelut, erikoisruuvit, Rautatavara, rakentamiseen, lukitusruuvit ja -mutterit, Siivousalan yritykset. Sen sijainti on Besana In Brianza, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PRÄMETA GMBH & CO KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  PRÄMETA GMBH & CO KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautatavara, rakentamiseen. Sen sijainti on Troisdorf, Saksa.

 2. G-FITTINGS GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  G-FITTINGS GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rautatavara, rakentamiseen. Sen sijainti on Emmerich Am Rhein, Saksa.

 3. MORO & SPREAFICO S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  MORO & SPREAFICO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuden rautatavara, Rautatavara, rakentamiseen, saranat, steels and metals converted, Teollisuuden rautatavara, metallien kokoonpano, customized hinges, munalukot, Rautatavara, rakentamiseen. Sen sijainti on Monte Marenzo, Italia.

 4. KELLER & KALMBACH GMBH ZENTRALE

  Saksa

  Verified by europages badge

  KELLER & KALMBACH GMBH ZENTRALE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Rautatavara, rakentamiseen. Sen sijainti on Unterschleißheim, Saksa.

 5. JUST HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO.KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  JUST HANDELSGESELLSCHAFT MBH & CO.KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Rautatavara, rakentamiseen. Sen sijainti on Müllheim (im Schwarzwald), Saksa.

 1. FAWO GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  FAWO GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Rautatavara, rakentamiseen. Sen sijainti on Nieder-Olm, Saksa.

 2. PUNTOVITI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  PUNTOVITI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mutterit ja pultit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rautatavara, rakentamiseen, erikoisruuvit, pultit, Rautatavara, rakentamiseen, mutterit. Sen sijainti on Roma, Italia.

 1. GSG BAUBESCHLÄGE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  GSG BAUBESCHLÄGE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautatavara, rakentamiseen. Sen sijainti on Elsterwerda, Saksa.

 2. L.I.P.

  Italia

  Verified by europages badge

  L.I.P., on Jakelija, joka toimii toimialalla Alentimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rautatavara, rakentamiseen, SÄHKÖLAITTEET, Maatalouskoneet, säädettävät alennusvaihteet, gearmotor distribution, karat, Rautatavara, rakentamiseen, metal gears, pienvaihteistot. Sen sijainti on Corsico, Italia.

 3. FEM S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  FEM S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Saranat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rautatavara, rakentamiseen, Työkalut ja rautatavarat, metalliset kiinnitystapit, koristesaranat, Rautatavara, rakentamiseen, Työkalut ja rautatavarat. Sen sijainti on Granarolo Dell'emilia, Italia.

 4. FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA

  Italia

  Verified by europages badge

  FRATELLI GUZZABOCCA SNC UTENSILERIA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Rautatavara, rakentamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mutterit ja pultit, kompressorit, sähkötyökalut, laite- ja konetarvikkeet metallien työstöä varten. Sen sijainti on Seregno, Italia.

 5. POLLMANN & SOHN GMBH & CO KG BAUBESCHLÄGE

  Saksa

  Verified by europages badge

  POLLMANN & SOHN GMBH & CO KG BAUBESCHLÄGE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautatavara, rakentamiseen. Sen sijainti on Kierspe, Saksa.

 6. SICUREZZA & STILE

  Italia

  Verified by europages badge

  SICUREZZA & STILE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautalejeeringit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rautatavara, rakentamiseen, Runko ja kehykset, raudan työstö, levyjen ja putkien työstöt, Rautatavara, rakentamiseen, Runko ja kehykset. Sen sijainti on Castelnuovo Di Porto, Italia.

 7. SCHMIDT + MELDAU GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  SCHMIDT + MELDAU GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Rautatavara, rakentamiseen. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 8. DI.GI.MA.

  Italia

  Verified by europages badge

  DI.GI.MA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ravintorasvat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jauhot ja mannasuurimot, Leivonnaiset, Rautatavara, rakentamiseen, Hotelli, eläinpohjaiset kasvirasvat, production of fats and meat-based protein flours, eläinrehu, Jauhot ja mannasuurimot, elintarvikejauho. Sen sijainti on Villanterio, Italia.

 1. CAMUT - RETTIFICATRICI

  Italia

  Verified by europages badge

  CAMUT - RETTIFICATRICI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Oikaisuhionta - konetyökalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rautatavara, rakentamiseen, käsikäyttöiset hiomakoneet, pyörivät pöytähiomakoneet, Rautatavara, rakentamiseen, teolliset rektifikaatiovälineet. Sen sijainti on Saluggia, Italia.

 2. OMAT

  Ranska

  Verified by europages badge

  OMAT, on Jakelija, joka toimii toimialalla Rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rautatavara, rakentamiseen, Rautatavara, rakentamiseen. Sen sijainti on Pantin, Ranska.

 3. INTER-PLAST PLASTIK DOGRAMA AKSESUARLARI SAN VE TIC LTD STI

  Turkki

  INTER-PLAST PLASTIK on perustettu vuonna 1993 PVC-tarvikesektorille, ja siitä on tullut tuottava ja ulkomaankauppaa käyvä yritys, jolla on korkealaatuisia tuotteita, kuten seuraavia: 3D-ovensaranat, ikkunansaranat, ovilukot, ovenpidikkeet, sylinterit, alumiiniset oven- ja ikkunankahvat, lukittavat parveke- ja ikkunankahvat, välitangot, hyönteisverkot, itseporautuvat ja kierteittävät ruuvit, buldex-kokoonpanoruuvit, parvekelasijärjestelmät ja tuplaikkunajärjestelmät.

 4. COFEROL - COMÉRCIO DE FERRAGENS, LDA.

  Portugali

  COFEROL on erikoistunut valmistamaan kaappien liukuovien kehyksiä ja myymään kaikentyyppisiä puusepäntöissä ja rakentamisessa käytettäviä materiaaleja ja lisävarusteita. Olivatpa sitten kyseessä kaappien tai keittiökalusteiden sisä-, ulko- tai liukuovet, tuotamme, markkinoimme ja kehitämme kaikentyyppisiä edellä mainittujen rakentamisessa ja kokoamisessa tarvittavia materiaaleja. COFEROL tunnetaan puusepäntöistä ja ammattilaisten tukena toimimisesta.

 5. SFDO

  Ranska

  SFDO, joka toimii toimialalla Rautatavara, rakentamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Työkalut ja rautatavarat, Nauhamerkintätolppa, suojalasit ja -lipat, työasut, Työkalut ja rautatavarat. Sen sijainti on Argenteuil, Ranska.

 6. EPRO HARDWARE GMBH

  Saksa

  EPRO HARDWARE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Rautatavara, rakentamiseen. Sen sijainti on Siegen, Saksa.

 7. FONDERIE ROGER

  Ranska

  FONDERIE ROGER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautatavara, rakentamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lyijysuojaukset, zamakin ruiskuvalu, painevalu. Sen sijainti on Egreville, Ranska.

 8. BUILDDIS

  Luxemburg

  BUILDDIS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Rautatavara, rakentamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Peiteaineet, kitit ja tiivisteet, Lasikaiteet, Peiteaineet, kitit ja tiivisteet, lukkosylinteri, avaimet, lukko-. Sen sijainti on Walferdange, Luxemburg.

 9. CLABOTS TOOLS

  Belgia

  CLABOTS TOOLS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kiinnittimet, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maalit ja lakat, Rautatavara, rakentamiseen, ruuvit, Rakennuskemikaalit, Maalit ja lakat, Rautatavara, rakentamiseen. Sen sijainti on Court-Saint-Etienne, Belgia.

 10. MAGAZZINI MANZANESI SRL

  Italia

  MAGAZZINI MANZANESI SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Rautatavara, rakentamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pöydät ja tuolit, työkalut, metallisorvaus, Pöydät ja tuolit, erilaiset tekniset ruuvit. Sen sijainti on Manzano, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Rautatavara- rakentamiseen - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

12 943 Yritykset