• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • roskien- ja jätteenpoltto - koneet

Tulokset hakusanalle

Roskien- ja jätteenpoltto - koneet - Tuonti ja vienti

 1. EUROPEM

  Belgia

  EUROPEM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla energian talteenottojärjestelmillä varustetut jätteenpolttouunit ja polttolaitokset, jätteenpolttouunit. Sen sijainti on Lier, Belgia.

 2. INCINER8 LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  INCINER8 LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuusjätteen käsittely, Teollisuusjätteen käsittely, jätteenpolttolaitosten suunnittelu. Sen sijainti on Southport, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. INCIPROM LLC

  Venäjä

  INCIPROM LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteiden käsittely ja kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Teollisuusjätteen käsittely, Terveydenhuollon jätteiden kierrätys, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Teollisuusjätteen käsittely. Sen sijainti on Krasnodar, Venäjä.

 4. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Romania

  FLEXTIM INDUSTRY SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläintenhoito - välineet, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Eläintenhoito - välineet, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Timisoara, Romania.

 5. ECOLOGIA INFORMATICA SRL

  Italia

  ECOLOGIA INFORMATICA SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jätteiden lämpökäsittely, ekologiset uunit, jätteiden puhdistukseen, elokolgiaan ja hävittämiseen liittyvät laitteet ja tarvikkeet, jätteiden käsittely. Sen sijainti on Treviglio, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ENVIRON ENGINEERING GMBH

  Itävalta

  ENVIRON ENGINEERING GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla dieselöljypolttimien huolto. Sen sijainti on Engelmannsbrunn, Itävalta.

 2. CREANERGY

  Belgia

  CREANERGY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Koneenrakennus - tilaustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Biokaasua hyödyntävä yhteistuotantolaitos, lämmön ja sähkön yhteistuotantolaitteet, biokaasuenergianeuvonta, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Winksele, Belgia.

 3. ADDFIELD ENVIRONMENTAL SYSTEMS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ADDFIELD ENVIRONMENTAL SYSTEMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jätteenpolttouunit. Sen sijainti on Cannock, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. SOC D'EXPLOITATION THERMIQUE DU MIRAI

  Ranska

  SOC D'EXPLOITATION THERMIQUE DU MIRAI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Toulouse, Ranska.

 5. KAPA ENGINEERING

  Italia

  KAPA ENGINEERING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Mercallo, Italia.

 1. ECOTHERM SRL

  Italia

  ECOTHERM SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla höyrynpoistolaitteet. Sen sijainti on Scandicci, Italia.

 2. SANTES INCINERATOR

  Turkki

  SANTES INCINERATOR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jätteiden lämpökäsittely, jätteidenpolttolaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 1. FOR.TEC. FORNITURE TECNOLOGICHE S.R.L.

  Italia

  FOR.TEC. FORNITURE TECNOLOGICHE S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Francolise, Italia.

 2. VANHEEDE ALTERNATIVE FUELS

  Belgia

  VANHEEDE ALTERNATIVE FUELS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Mouscron-dottignies, Belgia.

 3. DUMAG GES.M.B.H.

  Itävalta

  DUMAG GES.M.B.H., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Gumpoldskirchen, Itävalta.

 4. EXTINTORES GIRALDA

  Espanja

  EXTINTORES GIRALDA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla toimiston palosammuttimet. Sen sijainti on Sevilla, Espanja.

 5. STAVIMEX SLOVAKIA, A.S.

  Slovakia

  STAVIMEX SLOVAKIA, A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus. Sen sijainti on Bratislava - Ruzinov, Slovakia.

 6. KOTLOENERGO M.Y.V.

  Ukraina

  KOTLOENERGO M.Y.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jätteidenpolttolaitteet ja -tarvikkeet, höyrykattilat. Sen sijainti on Tatiev, Ukraina.

 7. THE WASTEPACK GROUP LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  THE WASTEPACK GROUP LIMITED, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Harlow, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. ARN B.V.

  Hollanti

  ARN B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Weurt, Hollanti.

 1. BUITEX RECYCLAGE

  Ranska

  BUITEX RECYCLAGE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Cours La Ville, Ranska.

 2. FOR.TEC. SRL

  Italia

  FOR.TEC. SRL, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenpolttouunit, Jätteenpolttouunit. Sen sijainti on Francolise (Ce), Italia.

 3. WVT WIRTSCHAFTLICHE VERBRENNUNGS-TECHNIK GMBH

  Saksa

  WVT WIRTSCHAFTLICHE VERBRENNUNGS-TECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Overath, Saksa.

 4. SLUDGEBUSTERS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SLUDGEBUSTERS LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Southampton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. NORDHORDLAND OG GULEN INTERKOMMUNALE RENOVASJONS

  Norja

  NORDHORDLAND OG GULEN INTERKOMMUNALE RENOVASJONS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Vagseidet, Norja.

 6. MHB HAMM BETRIEBSFÜHRUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Saksa

 7. MHB MÜLLHEIZKRAFTWERK BETRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Saksa

 8. VEOLIA ES CLEANAWAY HOLDINGS LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

 9. GREEN CITY INTERNATIONAL DOO

  Serbia

  GREEN CITY INTERNATIONAL DOO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenlajittelu - koneet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jätelavat - roska. Sen sijainti on Belgrade, Serbia.

 10. BINOLOGY LLC

  Venäjä

  BINOLOGY LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenlajittelu - koneet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roska-astiat, jäteastiat, Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet, Puristimet ja murskaimet, Roska-astiat, jäteastiat, Jätteiden varastointi ja keräys, laitteet, Puristimet ja murskaimet, jätesäiliöt. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen