• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • roskien- ja jätteenpoltto - koneet

Tulokset hakusanalle

Roskien- ja jätteenpoltto - koneet - Tuonti ja vienti

 1. INCINER8 LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  INCINER8 LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuusjätteen käsittely, Teollisuusjätteen käsittely, jätteenpolttolaitosten suunnittelu. Sen sijainti on Southport, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. EUROPEM

  Belgia

  EUROPEM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla energian talteenottojärjestelmillä varustetut jätteenpolttouunit ja polttolaitokset, jätteenpolttouunit. Sen sijainti on Lier, Belgia.

 3. INCIPROM LLC

  Venäjä

  INCIPROM LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteiden käsittely ja kierrätys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveydenhuollon jätteiden kierrätys, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Teollisuusjätteen käsittely, Terveydenhuollon jätteiden kierrätys, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Jätteenkäsittely - koneet ja järjestelmät, Teollisuusjätteen käsittely. Sen sijainti on Krasnodar, Venäjä.

 4. FLEXTIM INDUSTRY SRL

  Romania

  FLEXTIM INDUSTRY SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Karjankasvatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Eläintenhoito - välineet, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Eläintenhoito - välineet, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Timisoara, Romania.

 5. ADDFIELD ENVIRONMENTAL SYSTEMS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ADDFIELD ENVIRONMENTAL SYSTEMS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jätteenpolttouunit. Sen sijainti on Cannock, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ENVIRON ENGINEERING GMBH

  Itävalta

  ENVIRON ENGINEERING GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla dieselöljypolttimien huolto. Sen sijainti on Engelmannsbrunn, Itävalta.

 2. SOC D'EXPLOITATION THERMIQUE DU MIRAI

  Ranska

  SOC D'EXPLOITATION THERMIQUE DU MIRAI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Toulouse, Ranska.

 3. CREANERGY

  Belgia

  CREANERGY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Koneenrakennus - tilaustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Biokaasua hyödyntävä yhteistuotantolaitos, lämmön ja sähkön yhteistuotantolaitteet, biokaasuenergianeuvonta, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Winksele, Belgia.

 4. ECOLOGIA INFORMATICA SRL

  Italia

  ECOLOGIA INFORMATICA SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jätteiden lämpökäsittely, ekologiset uunit, jätteiden puhdistukseen, elokolgiaan ja hävittämiseen liittyvät laitteet ja tarvikkeet, jätteiden käsittely. Sen sijainti on Treviglio, Italia.

 5. KAPA ENGINEERING

  Italia

  KAPA ENGINEERING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Mercallo, Italia.

 1. SANTES INCINERATOR

  Turkki

  SANTES INCINERATOR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jätteiden lämpökäsittely, jätteidenpolttolaitteet ja -tarvikkeet. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 2. ECOTHERM SRL

  Italia

  ECOTHERM SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla höyrynpoistolaitteet. Sen sijainti on Scandicci, Italia.

 1. OPSIS MRZ KOMPOST SISTEMLERI

  Turkki

  OPSIS MRZ KOMPOST SISTEMLERI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lietteen kompostointilaitokset, pystypakkauskoneet. Sen sijainti on Antalya, Turkki.

 2. FOR.TEC. FORNITURE TECNOLOGICHE S.R.L.

  Italia

  FOR.TEC. FORNITURE TECNOLOGICHE S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Francolise, Italia.

 3. VANHEEDE ALTERNATIVE FUELS

  Belgia

  VANHEEDE ALTERNATIVE FUELS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Mouscron-dottignies, Belgia.

 4. STAVIMEX SLOVAKIA, A.S.

  Slovakia

  STAVIMEX SLOVAKIA, A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - teho ja virtaus. Sen sijainti on Bratislava - Ruzinov, Slovakia.

 5. EXTINTORES GIRALDA

  Espanja

  EXTINTORES GIRALDA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla toimiston palosammuttimet. Sen sijainti on Sevilla, Espanja.

 6. DUMAG GES.M.B.H.

  Itävalta

  DUMAG GES.M.B.H., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Gumpoldskirchen, Itävalta.

 7. ARN B.V.

  Hollanti

  ARN B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Weurt, Hollanti.

 8. BUITEX RECYCLAGE

  Ranska

  BUITEX RECYCLAGE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Cours La Ville, Ranska.

 1. KOTLOENERGO M.Y.V.

  Ukraina

  KOTLOENERGO M.Y.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla jätteidenpolttolaitteet ja -tarvikkeet, höyrykattilat. Sen sijainti on Tatiev, Ukraina.

 2. THE WASTEPACK GROUP LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  THE WASTEPACK GROUP LIMITED, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Harlow, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. FOR.TEC. SRL

  Italia

  FOR.TEC. SRL, joka toimii toimialalla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jätteenpolttouunit, Jätteenpolttouunit. Sen sijainti on Francolise (Ce), Italia.

 4. WVT WIRTSCHAFTLICHE VERBRENNUNGS-TECHNIK GMBH

  Saksa

  WVT WIRTSCHAFTLICHE VERBRENNUNGS-TECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Overath, Saksa.

 5. SLUDGEBUSTERS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SLUDGEBUSTERS LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Southampton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. NORDHORDLAND OG GULEN INTERKOMMUNALE RENOVASJONS

  Norja

  NORDHORDLAND OG GULEN INTERKOMMUNALE RENOVASJONS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Roskien- ja jätteenpoltto - koneet, Roskien- ja jätteenpoltto - koneet. Sen sijainti on Vagseidet, Norja.

 7. MHB HAMM BETRIEBSFÜHRUNGSGESELLSCHAFT MBH

  Saksa

 8. MHB MÜLLHEIZKRAFTWERK BETRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Saksa

 9. VEOLIA ES CLEANAWAY HOLDINGS LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

 10. TEKNIK KONTEYNER - WASTE BINS

  Turkki

  Verified by europages badge

  Waste bins from 80L to 5000L. Quality made in Türkiye! Specialist in high-end waste management products. Established in 2013, TEKNIK KONTEYNER is a premier manufacturer based in Istanbul, Turkey, specializing in top-tier waste management solutions. We specialize in plastic and galvanized metal waste containers ranging from 80L to 5000L capacities. Our portfolio: •Metal Galvanized Waste Containers •Plastic Waste Containers •Underground Waste Container Systems •Packaging Waste Products •Overground Waste Containers •Wooden Zero Waste Recycling Bins •Plastic Zero Waste Recycling Bins •Metal Zero Waste Recycling Bins •Medical Waste Products •Zero Waste Recycling Boxes •Waste Retrieval Centers •Battery Waste Pharmaceutical Waste Products •Trash Bins •Plastic Crates •Barrels At TEKNIK KONTEYNER, we are committed to maintaining the highest levels of customer satisfaction. Through our meticulous and disciplined approach to work, we have consistently upheld our reputation for quality since our inception. All our products, including Metal Galvanized Waste Containers, Garbage Containers, Trash Bins, Metal Litter Bins, Plastic Bins, Mobile Garbage Bins, Hot Dip Galvanized Waste Containers, Garbage Bins, Recycle Bins, Trash Cans, Waste Bins, Plastic Bins, Garbage Trolleys, Dumpsters, Plastic Waste Containers, Dustbins, and Waste Management solutions, are manufactured in Turkey. For further details explore our high-quality waste management solutions today!

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen