• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • ruiskutuspumput ja -järjestelmät

Tulokset hakusanalle

Ruiskutuspumput ja -järjestelmät - Tuonti ja vienti

 1. D.I.M. S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  D.I.M. Srl has been producing nozzles since 1980. Thanks to our production we can supply new parts as well as manufacture them from customer supplied raw material where the piston/pin are refurbished. Along with the marine sector also the plastic sector has been involved. 8 and 9 hole nozzles are produced for spraying polyurethane.

 2. SCHMIDT AUTOMOTIVE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  SCHMIDT AUTOMOTIVE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Sen sijainti on Westhausen, Saksa.

 3. DSC PUMPS SRL

  Italia

  DSC PUMPS SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla annostelupumput. Sen sijainti on Busto Arsizio, Italia.

 4. OFFICINA MECCANICA VACCARI S.A.S. DI LATTANZIO ANDREA & C

  Italia

  OFFICINA MECCANICA VACCARI S.A.S. DI LATTANZIO ANDREA & C, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Autojen varaosat, autonasentaja, autotalli, Autojen varaosat, autojen äänitorvet. Sen sijainti on Torino, Italia.

 5. ATG MACHINE

  Turkki

  ATG MACHINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla polyuretaani. Sen sijainti on Kayseri, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. AUTODIESEL SNC

  Italia

  AUTODIESEL SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ruiskutuspumppujen korjaus, ruiskutuspumput moottoreita varten, injektiopumppujen tuet, sähködiagnostiikka. Sen sijainti on Genova, Italia.

 2. ASE MACHINERY INDUSTRY INC.

  Turkki

  ASE MACHINERY INDUSTRY INC., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 3. PHU MOTO MAZURY SP. Z O.O.

  Puola

  PHU MOTO MAZURY SP. Z O.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suodattimet autoihin, kuorma-autoihin ja rakennuskoneisiin, autojen ruiskutuspumput, ruiskutuspumput moottoreita varten, Suodattimet autoihin, kuorma-autoihin ja rakennuskoneisiin. Sen sijainti on Mrągowo, Puola.

 4. D.I.M. S.R.L.

  Italia

  D.I.M. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Dieselmoottoreiden varaosat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät, ruiskut moottoreita varten, tarvikkeet injektoritestiä varten, Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Sen sijainti on Osimo, Italia.

 5. NS KOREA

  Etelä-Korea

  NS KOREA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämmönvaihtimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät, Teollisuuslaitosten pystytys ja purkaminen, Ruiskutuspumput ja -järjestelmät, Teollisuuslaitosten pystytys ja purkaminen, Tyhjiöpumput, Takaiskuventtiili. Sen sijainti on Incheon, Etelä-Korea.

 1. MTM POLSKA JAROSLAW SZPAK

  Puola

  MTM POLSKA JAROSLAW SZPAK, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla moottoriöljyt. Sen sijainti on Wroclaw, Puola.

 2. BILIM DIZEL

  Turkki

  BILIM DIZEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla dieselmoottorien pumppuruiskutusjärjestelmät, tarvikkeet ja varaosat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. MARBED SURL - PROFESSIONAL DIESEL SERVICE TOOLS

  Italia

  MARBED SURL - PROFESSIONAL DIESEL SERVICE TOOLS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Moottorimekaanikan käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset, dieselmoottoreiden common rail -ruiskutusjärjestelmät, mekaniikkatyöpajojen varusteet, Moottorimekaanikan käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset. Sen sijainti on Quinzano D'oglio, Italia.

 2. IDE SERVICE

  Belgia

  IDE SERVICE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Moottorit, poltto- - komponentit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät, Ruiskutuspumput ja -järjestelmät, tarvikkeet injektoritestiä varten, ruiskut moottoreita varten, auton varaosat. Sen sijainti on Pittem, Belgia.

 3. SODIT

  Ranska

  SODIT, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Dieselmoottoreiden varaosat, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Dieselmoottoreiden varaosat. Sen sijainti on Marseille, Ranska.

 4. OTTO MÄNNER GMBH

  Saksa

  OTTO MÄNNER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muotit ja mallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muotit, muovi- ja kumiteollisuuden, Ruiskutuspumput ja -järjestelmät, Muotit, muovi- ja kumiteollisuuden, muoviosat, korkean suorituskyvyn muovit, Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Sen sijainti on Bahlingen, Saksa.

 5. PINI SERGIO

  Italia

  PINI SERGIO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla autotallipalvelut, autotalli, ruiskut moottoreita varten, ruiskutuspumput moottoreita varten. Sen sijainti on Santo Stefano Magra, Italia.

 6. PAPAPIETRO SRL

  Italia

  PAPAPIETRO SRL, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Sen sijainti on Matera, Italia.

 7. ELECTROMECÁNICA ONCINA S.L.U.

  Espanja

  ELECTROMECÁNICA ONCINA S.L.U., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla upotetut ja upotettavat vesipumput, vaaka- ja pystysuuntaiset keskipakoisvesipumput. Sen sijainti on Ogíjares, Granada, Espanja.

 8. JRC JUNG IMPORT EXPORT GMBH

  Saksa

  JRC JUNG IMPORT EXPORT GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Moottorit, poltto- - komponentit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät, Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Sen sijainti on Saarlouis, Saksa.

 1. SE-FA ELEKTRONIK BILGISAYAR INŞ.TAAH.SAN.TIC.LTD.ŞTI.

  Turkki

  SE-FA ELEKTRONIK BILGISAYAR INŞ.TAAH.SAN.TIC.LTD.ŞTI., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla dieselmoottorien pumppuruiskutusjärjestelmät, Pumput ja ruiskutuslaitteet, diesel. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. TOYO PUMPS EUROPE

  Belgia

  TOYO PUMPS EUROPE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pumput. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät, pummpujen valmistus, Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Sen sijainti on Nivelles, Belgia.

 3. ROTORFLUSH FILTERS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ROTORFLUSH FILTERS, joka toimii toimialalla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suodatuslaitteet ja -tarvikkeet, Pumput, suodatuspumput, Suodatuslaitteet ja -tarvikkeet, Pumput. Sen sijainti on Bridport, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. DIESEL LINE SRL

  Italia

  DIESEL LINE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laatusertifiointi ISO 9002, Pumput ja ruiskutuslaitteet, diesel. Sen sijainti on Oderzo, Italia.

 5. PENSTAR LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  PENSTAR LTD, joka toimii toimialalla Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät, Vedentutkimislaitteet, vesihuolto, Ruiskutuspumput ja -järjestelmät, Vedentutkimislaitteet. Sen sijainti on Cardigan, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. REPARATII POMPE INJECTIE

  Romania

  REPARATII POMPE INJECTIE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ruiskutuspumppujen korjaus, elektroniset disa-ruiskutuspumput, injektiopumppujen tuet. Sen sijainti on Bucharest, Romania.

 7. CO.R.IN.D. S.R.L.

  Italia

  CO.R.IN.D. S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Moottorit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Ruiskutuspumput ja -järjestelmät, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Ruiskutuspumput ja -järjestelmät. Sen sijainti on Misterbianco, Italia.

 8. MARCHI SERVICE DI MARCHI FABIO & C. S.N.C.

  Italia

  MARCHI SERVICE DI MARCHI FABIO & C. S.N.C., joka toimii toimialalla Moottorit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät, Polttoaineen ruiskutusjärjestelmät, Ruiskutuspumput ja -järjestelmät, Polttoaineen ruiskutusjärjestelmät. Sen sijainti on Castiglione Delle Stiviere, Italia.

 9. DETEQ S.R.L.

  Italia

  DETEQ S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Moottorit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät, Polttoaineen ruiskutusjärjestelmät, Ruiskutuspumput ja -järjestelmät, Polttoaineen ruiskutusjärjestelmät. Sen sijainti on Quinzano D'oglio, Italia.

 10. CENTRO DIESEL DI FEOLI PAOLO & C. S.N.C.

  Italia

  CENTRO DIESEL DI FEOLI PAOLO & C. S.N.C., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Moottorit ja osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruiskutuspumput ja -järjestelmät, Polttoaineen ruiskutusjärjestelmät, Ruiskutuspumput ja -järjestelmät, Polttoaineen ruiskutusjärjestelmät. Sen sijainti on Civitavecchia, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen