• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • runkotyöt - rakentaminen

Tulokset hakusanalle

Runkotyöt - rakentaminen - Tuonti ja vienti

 1. THERMOTEC PRODUKTIONSGESELLSCHAFT MBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Thermotec GmbH is a company specialising in equipment and machine manufacturing. We are involved in the heat recovery sector in particular. We focus our development and manufacturing on plate heat exchangers for heat exchange between two gas flows. The production of three-way process air valves is another of our focal points. In addition to these main fields, we also develop, design and manufacture a whole series of other products. The production process uses virtually exclusively stainless steel, preferably in the materials 1.4301, 1.4306, 1.4541, 1.4571, but also in other stainless steel qualities. With our currently available production area of 1740 m², partially equipped with machines with CNC control, PC workstations, CAD drawing stations and quality assurance implemented in accordance with ISO 9001, we are always one step ahead of the competition.

 2. MEROTTO BAU S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Combining development, harmony, using environmentally friendly materials and energy saving in the building sector is one of the principles that has always guided the Merotto Francesco company's business. The company was founded in 1968 by Francesco Merotto and ever since the seventies it has expanded its experience and operations from Veneto and Friuli as far as all the Alto Adige while learning and sharing the best thermal and acoustic insulation techniques.

 3. TRAVAUX24

  Ranska

  Verified by europages badge

  TRAVAUX24, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylpyhuoneiden kunnostus. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 4. WALTER KURTH GENERALUNTERNEHMEN FUER TROCKNUNGSTECHNIK UND BRANDSCHADENSANIERUNG GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  WALTER KURTH GENERALUNTERNEHMEN FUER TROCKNUNGSTECHNIK UND BRANDSCHADENSANIERUNG GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 5. STOCRETEC GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  STOCRETEC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Sen sijainti on Kriftel, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. S&A BAUTECHNIK

  Saksa

  Verified by europages badge

  S&A BAUTECHNIK, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Sen sijainti on Worms, Saksa.

 2. LBT SCHÖFTNER TECHNIK GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  LBT SCHÖFTNER TECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Sen sijainti on Eggendorf, Itävalta.

 3. IKR PEINTURE

  Ranska

  Verified by europages badge

  IKR PEINTURE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maalaus - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, Rappausurakoitsijat, Runkotyöt - rakentaminen, Rappausurakoitsijat, päällysteiden levitys, rakennusten maalaus. Sen sijainti on Talence, Ranska.

 4. SIKA BELGIUM NV

  Belgia

  Verified by europages badge

  SIKA BELGIUM NV, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruosteenestotuotteet, kemikaalit, antistaattiset lattiat, polyuretaani-epoksipinnoitteet, tarkkuusasetus, Lattiaverhous, suojalakat, bitumikalvot, betonin ja laastin apuaineet, Ruosteenestotuotteet, kemikaalit. Sen sijainti on Nazareth, Belgia.

 5. BMC HAUBRICH - BRANDSCHUTZ MANAGEMENT UND CONSULT

  Saksa

  Verified by europages badge

  BMC HAUBRICH - BRANDSCHUTZ MANAGEMENT UND CONSULT, on Jakelija, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Sen sijainti on Wolfenbüttel, Saksa.

 1. B & S GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  B & S GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Sen sijainti on Himmelstadt, Saksa.

 2. PARI COSTRUZIONI S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  PARI COSTRUZIONI S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Restaurointi ja kunnostus - urakoitsijat, rakennusyritykset, muurari, Restaurointi ja kunnostus - urakoitsijat, huonekalujen entisöinti. Sen sijainti on Potenza, Italia.

 1. TRV TRAVISANI

  Italia

  Verified by europages badge

  TRV TRAVISANI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Runko ja kehykset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, ikkuna laminoidusta PVC -stä, Runkotyöt - rakentaminen, PVC-rakentaminen, hiiliteräs ja alumiini. Sen sijainti on Foggia, Italia.

 2. HELP HUMIDITÉ

  Ranska

  HELP HUMIDITÉ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kosteudenestokäsittely. Sen sijainti on Bordeaux, Ranska.

 3. MS INVEST POLAND SP. Z O.O.

  Puola

  MS INVEST POLAND SP. Z O.O., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Laivojen ylläpito ja korjaukset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, Rakentaminen - viimeistelytyöt, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Runkotyöt - rakentaminen, Rakentaminen - viimeistelytyöt, laivatekniikka, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Gdynia, Puola.

 4. CULTURE MAISON

  Ranska

  CULTURE MAISON, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, Säänkestourakointi, muuraustyöt, Puusepän- ja kirvesmiehentyöt, puuportaikot, Säänkestourakointi. Sen sijainti on HABSHEIM, Ranska.

 5. MARINGER & STREHLAU GMBH

  Saksa

  MARINGER & STREHLAU GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Sen sijainti on Moers, Saksa.

 6. SANDSTRAHLZENTRUM SUHL

  Saksa

  SANDSTRAHLZENTRUM SUHL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Sen sijainti on Suhl, Saksa.

 7. ESATHERM INGENIEURBÜRO

  Saksa

  ESATHERM INGENIEURBÜRO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Sen sijainti on Ludwigslust, Saksa.

 8. RAUMAX GMBH

  Saksa

  RAUMAX GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Sen sijainti on Fürstenwalde, Saksa.

 1. OHRATRAX ENGINEERING & CONSTRUCTION GMBH

  Saksa

  OHRATRAX ENGINEERING & CONSTRUCTION GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Sen sijainti on Leverkusen, Saksa.

 2. DI GI. SABBIATURA E VERNICIATURA DI GIROLAMO DARIO EDOARDO VINCENZO

  Italia

  DI GI. SABBIATURA E VERNICIATURA DI GIROLAMO DARIO EDOARDO VINCENZO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Hiekkapuhallus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, mikrohiekkapuhallus, metallien hiekkapuhallus, Runkotyöt - rakentaminen, hiekoitus. Sen sijainti on Marsala, Italia.

 3. IMMODRY HAMBURG INH. PATRICK REIMER

  Saksa

  IMMODRY HAMBURG INH. PATRICK REIMER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 4. BOTTA S.P.A.

  Italia

  BOTTA S.P.A., joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakentaminen, teollisuus- - urakoitsijat, muurari, rakennus, Rakentaminen, teollisuus- - urakoitsijat, kipsilevy. Sen sijainti on Milano, Italia.

 5. DITTAPOSAPIÙ DI PIAZZA EUGENIO

  Italia

  DITTAPOSAPIÙ DI PIAZZA EUGENIO, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Rakentaminen - viimeistelytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, Runkotyöt - rakentaminen, rakennusten viimeistelytyöt. Sen sijainti on Budrio, Italia.

 6. LEUCE S.R.L.

  Italia

  LEUCE S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Asbestin poisto - urakoitsijat, asbestipäällysteiden purku, maan ja ympäristön puhdistaminen asbestista, Asbestin poisto - urakoitsijat, asbestirakenteiden hävitys. Sen sijainti on San Ferdinando Di Puglia, Italia.

 7. SARIAN INH. CHRISTIAN SCHWERIN

  Saksa

  SARIAN INH. CHRISTIAN SCHWERIN, on Jakelija, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Sen sijainti on Stralsund, Saksa.

 8. SVT BRANDSCHUTZ GMBH NIEDERLASSUNG BERLIN

  Saksa

  SVT BRANDSCHUTZ GMBH NIEDERLASSUNG BERLIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 9. FETAHU GMBH

  Saksa

  FETAHU GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Sen sijainti on Landshut, Saksa.

 10. PEINTURE MORET

  Belgia

  PEINTURE MORET, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kattourakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, Maalaus - urakoitsijat, rakennusmaalaajat, tavalliset saneeraustyöt, Runkotyöt - rakentaminen, Maalaus - urakoitsijat. Sen sijainti on Velaine, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Runkotyöt - rakentaminen - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

110 428 Yritykset