• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • ruosteenestopinnoitteet

Tulokset hakusanalle

Ruosteenestopinnoitteet - Tuonti ja vienti

 1. NYLON COLOURS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  Verified by europages badge

  NYLON COLOURS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruosteenestopinnoitteet, Polymeerit, Luonnonpolymeerit, Teollisuuden hartsipinnoitteet, Pakkaus, Ruosteenestopinnoitteet, Polymeerit, Luonnonpolymeerit, teollisuuspinnoitukset hartsista. Sen sijainti on Aylesbury, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. AHC BENELUX

  Hollanti

  AHC Benelux B.V. -yrityksellä on tuotantopaikat Eindhovenissa ja Venlossa. Yritys kuuluu Aalberts Industries -yrityksen Material Technology Group -ryhmään. Tässä ryhmässä yhdistyvät pintakäsittelyn ja lämpökäsittelyn voimat. Intensiivisen yhteistyön ansiosta saatavilla on kattava valikoima prosesseja ja käsittelyjä, jotka kattavat kaikki pintateknologian näkökulmat.

 3. GALVACO

  Belgia

  Galvaco du Weert Groep -yhtiö on erikoistunut sinkitykseen ja sähkön avulla tehtäviin värijauhepinnoitteisiin. Galvaco pystyy suorittamaan prosessin kokonaisuudessaan mustasta teräksestä valmiin tuotteen toimitukseen asiakkaalle tai työmaalle. Galvaco du Weert Groep tarjoaa seuraavia palveluita: kuumasinkitys, deltagalvanointi (erikoisala), jauhemaalaus sähkön avulla, laadunvalvonta, erilaiset vakiopakkaukset ja kuljetus lopulliseen määräpaikkaan.

 4. GLORIA KEY

  Valko-Venäjä

  GLORIA KEY, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Sinkki ja sinkkilejeeringit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, Ruosteenestopinnoitteet, Sinkkigalvanointi, Ruosteenestopinnoitteet, galvanointikäsittelyt. Sen sijainti on Zhodino, Valko-Venäjä.

 5. DRES-PLAST S.R.L.

  Italia

  DRES-PLAST S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Muovipinnoitus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruosteenestopinnoitteet, julkisivujen hiekkapuhallus, Ruosteenestopinnoitteet, muovien plastifiointi, uima-allaspinnoitteet. Sen sijainti on Romagnano Sesia, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. FLYSURF EUROPE

  Bulgaria

  FLYSURF EUROPE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Ruosteenestopinnoitteet. Sen sijainti on Varna, Bulgaria.

 2. TEGUM KORROSIONS- UND VERSCHLEISSSCHUTZ GMBH

  Itävalta

  TEGUM KORROSIONS- UND VERSCHLEISSSCHUTZ GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kemianteollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruosteenestopinnoitteet, Ruosteenestopinnoitteet, kuljetinnauhat, voimansiirtohihnat, kuljetinhihnat. Sen sijainti on Hallein, Itävalta.

 3. COAT-X

  Sveitsi

  COAT-X, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ruosteenestopinnoitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ruiskutustekniikat, Pintojen kemiallinen ja lämpökäsittely - koneet ja laitteet. Sen sijainti on La Chaux-De-Fonds, Sveitsi.

 4. ZAVOD KRONAKRIL LLC

  Venäjä

  ZAVOD KRONAKRIL LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lisäaineet, väriaineet ja pigmentit - teollisuuden, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Ruosteenestotuotteet, kemikaalit, Ruosteenestopinnoitteet, Lisäaineet, väriaineet ja pigmentit - teollisuuden, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Ruosteenestotuotteet, kemikaalit, Ruosteenestopinnoitteet. Sen sijainti on Tutaev, Venäjä.

 5. ALFATECH SRL

  Italia

  ALFATECH SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Galvanointi - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ruosteenestopinnoitteet, myrkyttömät pintamateriaalit, kulutusta kestävät pinnat, pinnat, tarttumattomat. Sen sijainti on Fiume Veneto, Italia.

 1. BV CORROSION CONSULTING

  Espanja

  BV CORROSION CONSULTING, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Ruosteenestopinnoitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Keraamiset värit. Sen sijainti on Sant Fruitós De Bages, Espanja.

 2. JELN IMPRÄGNIERUNG GMBH

  Saksa

  JELN IMPRÄGNIERUNG GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuuden hartsipinnoitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruosteenestopinnoitteet, Ruosteenestopinnoitteet. Sen sijainti on Schwalmtal, Saksa.

 1. SWINTON ELECTRO-PLATING LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SWINTON ELECTRO-PLATING LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Elektrolyysi - pintakäsittely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruosteenestopinnoitteet, kemiallinen nikkelöinti, Ruosteenestopinnoitteet. Sen sijainti on Manchester, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. SIOPLAST LLC

  Ukraina

  SIOPLAST LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruosteenestotuotteet, kemikaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maalitehdas, ruosteenestopinnoitteet, ruosteenestomaali, korroosionestojärjestelmät. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 3. RENWART

  Belgia

  RENWART, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruosteenestopinnoitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kiillotuslaitteet ja -aineet, Hiomalaikat, Kiillotuslaitteet ja -aineet, Hiomalaikat. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 4. DIOSCURI SRL

  Moldavia

  DIOSCURI SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ruosteenestopinnoitteet. Sen sijainti on Chisinau, Moldavia.

 5. GOGONANO

  Eesti

  GOGONANO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ekologiset kotitaloustarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, kotitalouksien, Puhdistusaineet ja saippuat - ammattikäyttöön, Säämiskänahka - puhdistusvälineet, Ruosteenestopinnoitteet, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, kotitalouksien, Puhdistusaineet ja saippuat - ammattikäyttöön, Säämiskänahka - puhdistusvälineet, Ruosteenestopinnoitteet. Sen sijainti on Kehra, Eesti.

 6. NANOPHYLL - SMART COATINGS

  Kanada

  NANOPHYLL - SMART COATINGS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuuden hartsipinnoitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruosteenestopinnoitteet, Polymeerit, Ruosteenestopinnoitteet, pinnoitukset, Polymeerit. Sen sijainti on Montreal, Kanada.

 7. JSC ELAMETA

  Liettua

  JSC ELAMETA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hiekkapuhalluslaitteet, Ruosteenestopinnoitteet, Hiekkapuhalluslaitteet, Ruosteenestopinnoitteet, Alumiinin galvaaninen pinnoitus. Sen sijainti on Utena, Liettua.

 8. ROPEX INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH

  Saksa

  ROPEX INDUSTRIE-ELEKTRONIK GMBH, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Ruosteenestopinnoitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kemian- ja lääketeollisuus - pakkauskoneet, Pakkaaminen, lämpömuovautuvat päällysteet, lämpömuovautuva polyuretaani, Kemian- ja lääketeollisuus - pakkauskoneet, Pakkaaminen. Sen sijainti on Bietigheim-bissingen, Saksa.

 1. CORROSERVE

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CORROSERVE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruosteenestopinnoitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuspumppujen korjaus. Sen sijainti on Leeds, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. FOTHERGILL COATED FABRICS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  FOTHERGILL COATED FABRICS LTD, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Paperi, synteettinen kuitu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruosteenestopinnoitteet, Smirgelipäällysteiset kankaat, Pinnoituskoneet, metallin, Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Ruosteenestopinnoitteet, Smirgelipäällysteiset kankaat, Pinnoituskoneet, metallin, Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Sen sijainti on Rochdale, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. USTOP LDA

  Portugali

  USTOP LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruosteenestopinnoitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puhdistimet ja sähköiset puhdistuslaitteet autonkoreja varten. Sen sijainti on Baguim Do Monte, Portugali.

 4. ANAF

  Belgia

  ANAF, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruosteenestopinnoitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putket ja letkut, kumia ja muovia, Muovilattiapinnoitteet, Muovit - pakkaukset, Muovipinnoitteet ja -laminaatit, Putket ja letkut, kumia ja muovia, Muovilattiapinnoitteet, Muovit - pakkaukset, Muovipinnoitteet ja -laminaatit. Sen sijainti on Oeselgem, Belgia.

 5. ZUGIL-PROJEKT

  Puola

  ZUGIL-PROJEKT, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Galvanointi - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuden jäteveden käsittely, Ruosteenestopinnoitteet, Teollisuuden jäteveden käsittely, Ruosteenestopinnoitteet, nikkeligalvanointikäsittelyt, kromipinnoitus. Sen sijainti on Wieluń, Puola.

 6. RUST CHECK POLAND SP. Z O.O.

  Puola

  RUST CHECK POLAND SP. Z O.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Ruosteenestopinnoitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruosteenestotuotteet, kemikaalit, ruosteenestoaineet, ruosteenesto, ruosteenestokäsittely, Ruosteenestotuotteet, kemikaalit. Sen sijainti on Warszawa, Puola.

 7. CHIMATECH

  Bulgaria

  CHIMATECH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruosteenestopinnoitteet. Sen sijainti on Sofia, Bulgaria.

 8. CORROCONSULT UK LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CORROCONSULT UK LIMITED, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Ruosteenestopinnoitteet. Sen sijainti on Telford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. KAEFER ISOLIERTECHNIK GMBH & CO. KG

  Saksa

  KAEFER ISOLIERTECHNIK GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruosteenestopinnoitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sisätilojen viimeistely. Sen sijainti on Bremen, Saksa.

 10. FULBECK LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  FULBECK LTD, joka toimii toimialalla Ruosteenestopinnoitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruosteenestotuotteet, kemikaalit, Ruosteenestotuotteet, kemikaalit. Sen sijainti on Newton Aycliffe, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen