• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • sähkökäämitys

Tulokset hakusanalle

Sähkökäämitys - Tuonti ja vienti

 1. GASS GMBH & CO KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  GASS GMBH & CO KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Sen sijainti on Alsfeld, Saksa.

 2. SIBATRON AG

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  SIBATRON AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käämit ja solenoidit, Käämit ja solenoidit, Pienmuuntajat, Induction coils, rullat magneetteja varten, Coil winders for electrical engineering, Ferrite core coils, Air core coils, Self-bonding coils. Sen sijainti on Frauenfeld, Sveitsi.

 3. HR ELECTRONIC GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  HR ELECTRONIC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Sen sijainti on Blumberg, Saksa.

 4. SUZZI - ELECTRICAL COILS AND SOLENOIDS SINCE 1975

  Italia

  SUZZI - ELECTRICAL COILS AND SOLENOIDS SINCE 1975, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käämit ja solenoidit, sähkökelat, Käämit ja solenoidit, painetut napavyyhdit, kuristimet sähöventtiilejä ja magneetteja varten. Sen sijainti on Ozzano, Italia.

 5. KUK ELECTRONIC AG

  Sveitsi

  KUK ELECTRONIC AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkökäämit. Sen sijainti on Appenzell, Sveitsi.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. KUK NEDERLAND - WIJDEVEN INDUCTIVE SOLUTIONS BV

  Hollanti

  KUK NEDERLAND - WIJDEVEN INDUCTIVE SOLUTIONS BV, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kytkentävirtalähde, kelat, erikoismuuntajat, rullat magneetteja varten. Sen sijainti on Oirschot, Hollanti.

 2. KUK COILS SLOVAKIA S.R.O.

  Slovakia

  KUK COILS SLOVAKIA S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muuntajat, Käämit ja solenoidit, pistokkeiden valmistus, Solenoidiventtiilit, Muuntajat, Käämit ja solenoidit. Sen sijainti on Trencianska Teplá, Slovakia.

 3. ERB GMBH MESSTECHNIK & CO KG

  Saksa

  ERB GMBH MESSTECHNIK & CO KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Sen sijainti on Frankfurt, Saksa.

 4. WINDER TECHNOLOGY GMBH

  Saksa

  WINDER TECHNOLOGY GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla optisten kuitujen aukirullauskoneet, kelaus, kelat, kelauskoneet metallilankaa varten. Sen sijainti on Emden, Saksa.

 5. HKR GMBH

  Saksa

  HKR GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muuntajat, Muuntajat. Sen sijainti on St. Johann / Upfingen, Saksa.

 1. NKL GMBH

  Saksa

  NKL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla induktanssi, virtasäätimet, Mittamuuntajat, Jännitteenmuuntaja. Sen sijainti on Wolpertshausen, Saksa.

 2. AVVOLGIMENTI ZAMPOLLI SRL

  Italia

  AVVOLGIMENTI ZAMPOLLI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkömoottorien kelat, moottoritäristimet. Sen sijainti on Berra Di Riva Del Po, Italia.

 1. CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI

  Turkki

  CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Alumiinilangat ja -kaapelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Sähkökäämitys, öljyeristeiset muuntajat, Tehomuuntajat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. GBC S.R.L.

  Italia

  GBC S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käämit ja solenoidit, kuristimet sähöventtiilejä ja magneetteja varten, sähkökäämit, Käämit ja solenoidit, solenoidit. Sen sijainti on Inzago, Italia.

 3. KEW ELECTRICAL

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  KEW ELECTRICAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla SÄHKÖLAITTEET. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökomponentit ja -osat, Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely, Sähkökäämitys, Kodinkoneet, sähkökäyttöiset - tuonti ja vienti, Sähkökomponentit ja -osat, Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely, Sähkökäämitys, Kodinkoneet, sähkökäyttöiset - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Brighton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. BERNHARD F. RISSE ELECTRONIC GMBH

  Saksa

  BERNHARD F. RISSE ELECTRONIC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Sen sijainti on Neukirchen, Saksa.

 5. ELETTROMECCANICA BONACINA OSCAR

  Italia

  ELETTROMECCANICA BONACINA OSCAR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkömoottorien korjaus, pumppujen tarkastus. Sen sijainti on Meda, Italia.

 6. ATELIER URBINI & CO

  Belgia

  ATELIER URBINI & CO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, kelat, kelaus, Sähkökäämitys, kelaus pyöreälle kelalle. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 7. ADOLF STROBELT GMBH ELEKTROMECHANISCHE WERKSTÄTTEN

  Saksa

  ADOLF STROBELT GMBH ELEKTROMECHANISCHE WERKSTÄTTEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Sen sijainti on Kirchheim, Saksa.

 8. FRANCE BOBINAGE

  Ranska

  FRANCE BOBINAGE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käämit ja solenoidit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Sähkökäämitys. Sen sijainti on Chateaudun, Ranska.

 1. COELMO

  Ranska

  COELMO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkökäämit muuntajiin. Sen sijainti on Montelimar, Ranska.

 2. ELECTRATEST YORKSHIRE LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ELECTRATEST YORKSHIRE LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkökaapelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, Sähkökäämitys, Valaistus, Sähkökäämitys. Sen sijainti on Doncaster, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. ATB - ATELIER TECHNIQUE DE BOBINAGE

  Ranska

  ATB - ATELIER TECHNIQUE DE BOBINAGE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Sen sijainti on Seclin, Ranska.

 4. ROSSINI PIERRE SARL

  Ranska

  ROSSINI PIERRE SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuspumput, metallointi, sähkömoottorien kelat. Sen sijainti on Sequedin, Ranska.

 5. AVEL S.R.L.

  Italia

  AVEL S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ultrakapillaariset lankakelat, sähkökelat. Sen sijainti on Pogliano Milanese, Italia.

 6. BTSR INTERNATIONAL

  Italia

  BTSR INTERNATIONAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Sen sijainti on Olgiate Olona, Italia.

 7. LES ATELIERS AM

  Marokko

  LES ATELIERS AM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkö- ja sähkömekaaninen kelaus, sähkökäämit muuntajiin. Sen sijainti on Casablanca, Marokko.

 8. MONTECH

  Tunisia

  MONTECH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkömagneettiset komponentit. Sen sijainti on Zeramdine, Tunisia.

 9. ATELIER LEROY

  Belgia

  ATELIER LEROY, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkömoottorit ja -osat, SÄHKÖLAITTEET, Sähkömoottorit ja -osat, SÄHKÖLAITTEET. Sen sijainti on Kettenis, Belgia.

 10. BOBINAGE SABOLIEN BMP GROUPE

  Ranska

  BOBINAGE SABOLIEN BMP GROUPE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Sen sijainti on Sable Sur Sarthe, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen