• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • sähkökäämitys

Tulokset hakusanalle

Sähkökäämitys - Tuonti ja vienti

 1. GASS GMBH & CO KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  GASS GMBH & CO KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Sen sijainti on Alsfeld, Saksa.

 2. SIBATRON AG

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  SIBATRON AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käämit ja solenoidit, Käämit ja solenoidit, Pienmuuntajat, Induction coils, rullat magneetteja varten, Coil winders for electrical engineering, Ferrite core coils, Air core coils, Self-bonding coils. Sen sijainti on Frauenfeld, Sveitsi.

 3. KUK COILS SLOVAKIA S.R.O.

  Slovakia

  KUK COILS SLOVAKIA S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muuntajat, Käämit ja solenoidit, pistokkeiden valmistus, Solenoidiventtiilit, Muuntajat, Käämit ja solenoidit. Sen sijainti on Trencianska Teplá, Slovakia.

 4. SUZZI - ELECTRICAL COILS AND SOLENOIDS SINCE 1975

  Italia

  SUZZI - ELECTRICAL COILS AND SOLENOIDS SINCE 1975, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käämit ja solenoidit, sähkökelat, Käämit ja solenoidit, painetut napavyyhdit, kuristimet sähöventtiilejä ja magneetteja varten. Sen sijainti on Ozzano, Italia.

 5. KUK ELECTRONIC AG

  Sveitsi

  KUK ELECTRONIC AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkökäämit. Sen sijainti on Appenzell, Sveitsi.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. KUK NEDERLAND - WIJDEVEN INDUCTIVE SOLUTIONS BV

  Hollanti

  KUK NEDERLAND - WIJDEVEN INDUCTIVE SOLUTIONS BV, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kytkentävirtalähde, kelat, erikoismuuntajat, rullat magneetteja varten. Sen sijainti on Oirschot, Hollanti.

 2. ERB GMBH MESSTECHNIK & CO KG

  Saksa

  ERB GMBH MESSTECHNIK & CO KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Sen sijainti on Frankfurt, Saksa.

 3. HKR GMBH

  Saksa

  HKR GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muuntajat, Muuntajat. Sen sijainti on St. Johann / Upfingen, Saksa.

 4. WINDER TECHNOLOGY GMBH

  Saksa

  WINDER TECHNOLOGY GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla optisten kuitujen aukirullauskoneet, kelaus, kelat, kelauskoneet metallilankaa varten. Sen sijainti on Emden, Saksa.

 5. NKL GMBH

  Saksa

  NKL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla induktanssi, virtasäätimet, Mittamuuntajat, Jännitteenmuuntaja. Sen sijainti on Wolpertshausen, Saksa.

 1. CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI

  Turkki

  CAMTEL BOBINAJ VE TRAFO TELLERI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Alumiinilangat ja -kaapelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Sähkökäämitys, öljyeristeiset muuntajat, Tehomuuntajat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. AVVOLGIMENTI ZAMPOLLI SRL

  Italia

  AVVOLGIMENTI ZAMPOLLI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkömoottorien kelat, moottoritäristimet. Sen sijainti on Berra Di Riva Del Po, Italia.

 1. ATELIER URBINI & CO

  Belgia

  ATELIER URBINI & CO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, kelat, kelaus, Sähkökäämitys, kelaus pyöreälle kelalle. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 2. ELECTRATEST YORKSHIRE LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ELECTRATEST YORKSHIRE LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkökaapelit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valaistus, Sähkökäämitys, Valaistus, Sähkökäämitys. Sen sijainti on Doncaster, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. BERNHARD F. RISSE ELECTRONIC GMBH

  Saksa

  BERNHARD F. RISSE ELECTRONIC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Sen sijainti on Neukirchen, Saksa.

 4. KEW ELECTRICAL

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  KEW ELECTRICAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla SÄHKÖLAITTEET. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökomponentit ja -osat, Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely, Sähkökäämitys, Kodinkoneet, sähkökäyttöiset - tuonti ja vienti, Sähkökomponentit ja -osat, Sähkö- ja elektroniikkajätteiden käsittely, Sähkökäämitys, Kodinkoneet, sähkökäyttöiset - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Brighton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. GBC S.R.L.

  Italia

  GBC S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käämit ja solenoidit, kuristimet sähöventtiilejä ja magneetteja varten, sähkökäämit, Käämit ja solenoidit, solenoidit. Sen sijainti on Inzago, Italia.

 6. COELMO

  Ranska

  COELMO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkökäämit muuntajiin. Sen sijainti on Montelimar, Ranska.

 7. ADOLF STROBELT GMBH ELEKTROMECHANISCHE WERKSTÄTTEN

  Saksa

  ADOLF STROBELT GMBH ELEKTROMECHANISCHE WERKSTÄTTEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Sen sijainti on Kirchheim, Saksa.

 8. ELETTROMECCANICA BONACINA OSCAR

  Italia

  ELETTROMECCANICA BONACINA OSCAR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkömoottorien korjaus, pumppujen tarkastus. Sen sijainti on Meda, Italia.

 1. HR ELECTRONIC GMBH

  Saksa

  HR ELECTRONIC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Sen sijainti on Blumberg, Saksa.

 2. FRANCE BOBINAGE

  Ranska

  FRANCE BOBINAGE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käämit ja solenoidit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Sähkökäämitys. Sen sijainti on Chateaudun, Ranska.

 3. ATB - ATELIER TECHNIQUE DE BOBINAGE

  Ranska

  ATB - ATELIER TECHNIQUE DE BOBINAGE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Sen sijainti on Seclin, Ranska.

 4. AVEL S.R.L.

  Italia

  AVEL S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ultrakapillaariset lankakelat, sähkökelat. Sen sijainti on Pogliano Milanese, Italia.

 5. BTSR INTERNATIONAL

  Italia

  BTSR INTERNATIONAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Sen sijainti on Olgiate Olona, Italia.

 6. ROSSINI PIERRE SARL

  Ranska

  ROSSINI PIERRE SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuspumput, metallointi, sähkömoottorien kelat. Sen sijainti on Sequedin, Ranska.

 7. HISAR BOBINAJ ELEKTRIK SAN. VE TIC.LTD.STI.

  Turkki

  HISAR BOBINAJ ELEKTRIK SAN. VE TIC.LTD.STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kelaus. Sen sijainti on Çorlu, Turkki.

 8. S.I.M.E.

  Belgia

  S.I.M.E., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit ja -osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkökäämitys, Sähkökäämitys, kolmivaihe-epätahtimoottorit. Sen sijainti on Liège, Belgia.

 9. BOBINAGE SABOLIEN BMP GROUPE

  Ranska

  BOBINAGE SABOLIEN BMP GROUPE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Sen sijainti on Sable Sur Sarthe, Ranska.

 10. BOBINADOS EMN

  Espanja

  BOBINADOS EMN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkökäämitys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkö- ja sähkömekaaninen kelaus. Sen sijainti on Rada, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen