• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • sähköliedet

Tulokset hakusanalle

Sähköliedet - Tuonti ja vienti

 1. BTF

  Belgia

  Verified by europages badge

  BTF SA specialises in the bespoke construction of different types of industrial furnaces designed for all industrial sectors, and ceramic furnaces, working in temperatures of up to 1800°C.They can be designed to operate in air, neutral gases or under vacuum, or to perform specific heat treatments such as temepering, cementation, annealing, fusion, drying, ageing, preheating, and so on. BTF also custom designs and builds furnaces used to test various mateirals' fire safety. We engage in extensive R&D efforts with other companies and accredited laboratories. These furnaces, running our proprietary management and data acquisition software, enable tests to be made to meet a wide range of standards (EN-1363-1; -1363 in -2 ASTM-E119; UL-263; BS-476-20; HCM; RWS). We provide maintenance, repair and restoration services for all brands of furnaces, supplying spare parts such as thermocouples, regulators, insulating and/or refractory materials, wound and armoured heating elements.

 2. BELMEKO

  Belgia

  BELMEKO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähköliedet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teollisuusuunit. Sen sijainti on Oostkamp, Belgia.

 3. FOSHAN MEL-TECH ELECTRICAL APPLAINCES CO.,LTD.

  Kiina

  FOSHAN MEL-TECH ELECTRICAL APPLAINCES CO.,LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähköliedet. Sen sijainti on Fashan, Kiina.

 4. SCIUMY FORNI

  Italia

  SCIUMY FORNI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Uunit, puulämmitteiset - ammattikäyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähköliedet, kaasu-uunit pizzerioihin, Sähköliedet. Sen sijainti on Catania, Italia.

 5. NAMSAN METAL COMPANY

  Turkki

  NAMSAN METAL COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kodinkoneet, sähkökäyttöiset - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähköliedet, kaasuhella, kodin sähkölaite, Sähköliedet. Sen sijainti on Balikesir, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CHINA FAST PHOTOGRAPHIC EQUIPMENT & APPLIANCES CO.,LTD

  Kiina

  CHINA FAST PHOTOGRAPHIC EQUIPMENT & APPLIANCES CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kotitalouskoneet - pienet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähköliedet, Kahvinkeittimet, kodin, valokuvauslaitteet, kamerajalustat, Sähköliedet, Kahvinkeittimet, kodin. Sen sijainti on Ningbo, Kiina.

 2. VENPOLE ELECTRICAL APPLIANCE CO.,LTD.

  Kiina

  VENPOLE ELECTRICAL APPLIANCE CO.,LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähköliedet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla induktiokeittäminen. Sen sijainti on Foshan, Kiina.

 3. CULINA FORNUIZEN

  Belgia

  CULINA FORNUIZEN, on Jakelija, joka toimii toimialalla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ravintolalaitteet, Liedet, Ravintolalaitteet, Liedet, sähköliedet, hotellitarvikkeet. Sen sijainti on Hasselt, Belgia.

 4. DADEX D.O.O.

  Serbia

  DADEX D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leipomouunit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konditoriat - Laitteet ja tarvikkeet, Sähköliedet, sähköuunien asiakaskohtainen rakentaminen, Konditoriat - Laitteet ja tarvikkeet, Sähköliedet. Sen sijainti on Salas Nocajski, Serbia.

 5. ELECTROLUX BELGIUM

  Belgia

  ELECTROLUX BELGIUM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähköliedet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kotitalouskoneet - suuret, yhteisöjen liesituulettimet, kodinkoneet jääkaapit, höyryuunit, Kotitalouskoneet - suuret. Sen sijainti on Brussel, Belgia.

 1. FREIDORAS

  Espanja

  FREIDORAS, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Sähköliedet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rasvakeittimet, kodin sähköiset rasvakeittimet, sähköiset friteerauskeittimet. Sen sijainti on Mutxamel, Espanja.

 2. BAKE OFF ITALIANA S.R.L.

  Italia

  BAKE OFF ITALIANA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leipomouunit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Sähköliedet, pizzauunit, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Sähköliedet. Sen sijainti on Ferrara, Italia.

 1. BORETTI

  Belgia

  BORETTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Grillit ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kodin keittolaitteet, sähköliedet. Sen sijainti on Wilrijk, Belgia.

 2. MARATHON BARBARA JAKUBOWSKA

  Puola

  MARATHON BARBARA JAKUBOWSKA, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Ateriapalvelu - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruokailuvälineet, Sähköliedet, kattilat, ruokailuvälineiden ruostesuojatut kotelot, Ruokailuvälineet, Sähköliedet. Sen sijainti on Poznan, Puola.

 3. INOVEN

  Turkki

  INOVEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähköliedet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leipomouunit, pizzauuni, Leipomouunit, leipomotarvikkeet, pizzauuni, leipomouunit. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 4. KLASS

  Turkki

  KLASS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liedet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähköliedet, Sähköliedet. Sen sijainti on Kayseri, Turkki.

 5. ARREDOCHEF

  Ranska

  ARREDOCHEF, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pakastimet, sähköliedet. Sen sijainti on Bry Sur Marne, Ranska.

 6. LEVANT RUS LLC

  Venäjä

  LEVANT RUS LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuusuunit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leipomouunit, Sähköliedet, Leipomouunit, kaasu-uunit, Sähköliedet, uunit. Sen sijainti on Armavir, Venäjä.

 7. SAT THERMIQUE

  Ranska

  SAT THERMIQUE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sulatusuunit, uunit ja polttouunit, sähkökäyttöiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähköliedet, plastisointiuunit, Sähköliedet, uunit, sinkitysuunit. Sen sijainti on MERY Cedex, Ranska.

 8. RORGUE

  Ranska

  RORGUE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jätteenkäsittely ja -kierrätys - koneet ja laitteistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, Maa- ja metsätalouskoneet ja -laitteet, sähköliedet, kaasuliedet. Sen sijainti on Saint Denis, Ranska.

 1. LA CORNUE

  Belgia

  LA CORNUE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Keittiöhuonekalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liedet, Liedet, kodin kylmälaitteet, sähköliedet. Sen sijainti on Gent, Belgia.

 2. FERRE

  Turkki

  FERRE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keittiön liesituulettimet ja poistoimurit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähköliedet, Sähköliedet, sähköhella, pölynimurien suppilot. Sen sijainti on KAYSERI, Turkki.

 3. HELPAN FORNI SRL

  Italia

  HELPAN FORNI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähköliedet. Sen sijainti on Thiene, Italia.

 4. KUNHYA LTD. STI

  Turkki

  KUNHYA LTD. STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kotitalouskoneet - pienet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähköliedet, kaasu-uunit, kodin sähkögrillit, Sähköliedet, Kaasu-sähköhella. Sen sijainti on Kayseri, Turkki.

 5. KENT DAYANIKLI TUKETIM MALLARI SANAYII TICARET LIMITED SIRKETI

  Turkki

  KENT DAYANIKLI TUKETIM MALLARI SANAYII TICARET LIMITED SIRKETI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähköliedet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaasu-uuni kotikäyttöön, Kalusteisiin upotettavat keittotasot lasista, Kaasu-sähköhella, sähköhella. Sen sijainti on Ergene/ Tekirdag / Turkey, Turkki.

 6. MANZ BACKTECHNIK GMBH

  Saksa

  MANZ BACKTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kotitalouskoneet - pienet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähköliedet, Leipomouunit, Sähköliedet, Leipomouunit, kodin uunit. Sen sijainti on Creglingen, Saksa.

 7. SHINE WIN CO., LIMITED

  Kiina

  SHINE WIN CO., LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähköliedet. Sen sijainti on Shunde, Kiina.

 8. FALCON

  Belgia

  FALCON, on Jakelija, joka toimii toimialalla Liedet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähköliedet, Sähköliedet. Sen sijainti on Gent, Belgia.

 9. COOKER SOLUTIONS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  COOKER SOLUTIONS LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähköliedet. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 10. CHARMING ELECTRICAL APPLIANCES CO., LTD

  Kiina

  CHARMING ELECTRICAL APPLIANCES CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähköliedet. Sen sijainti on Putian City, Kiina.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen