• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • sähkömoottorit - vaihtovirta

Tulokset hakusanalle

Sähkömoottorit - vaihtovirta - Tuonti ja vienti

 1. PJM MECHANICAL CO.,LTD

  Kiina

  Verified by europages badge

  Always adhere to the production and operation strategy of deeply cultivating China and laying out the global layout, the business scope covers motors, actuators, gearboxes, electronic control, using professional and efficient e-commerce platforms and overseas strategic partners to build domestic and foreign industrial chain in the global industrial chain. We are motion control products supplier and also offer kinds of linear drive solution for you. Tailor-made service is welcome.

 2. MORATTO SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  MORATTO SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkömoottorit, mechanical machining with cnc, ELMOR, SAFETY, triple-speed motors, inverter motors, stainless steel motors, servo-ventilated motors, special motors. Sen sijainti on Breda Di Piave, Italia.

 3. BONATO & VERONESI S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  BONATO & VERONESI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vaihtosähkömoottorit, sähkömoottorit, yksivaiheiset sähkömoottorit, kolmivaiheiset sähkömoottorit. Sen sijainti on San Giovanni In Persiceto, Italia.

 4. SANYO DENKI GERMANY GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  SANYO DENKI GERMANY GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Sen sijainti on Eschborn, Saksa.

 5. BERLITECH GMBH

  Saksa

  BERLITECH GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmönvaihtimet, Alumiinikotelot, tiivisteet voimansiirtolaitteita varten, Lämmönvaihtimet, nestetason ilmaisimet. Sen sijainti on Hemer, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SESAME MOTOR CORP.

  Taiwan

  SESAME MOTOR CORP., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vaihdemoottorit, Kiertopyörästö askelmoottoreita varten, alentimet. Sen sijainti on Taichung, Taiwan.

 2. LENZE BACHOFEN AG

  Sveitsi

  LENZE BACHOFEN AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Sen sijainti on Uster, Sveitsi.

 3. BRONZONI MOTORI ELETTRICI SRL

  Italia

  BRONZONI MOTORI ELETTRICI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkömoottorit - tasavirta, moottorit korkeisiin lämpötiloihin, teollisuuselektroniikka, yksivaiheiset sähkömoottorit, Sähkömoottorit - tasavirta. Sen sijainti on Ventasso, Italia.

 4. SHENZHEN OUCHUANGBO ELECTRONIC CO.,LTD

  Kiina

  SHENZHEN OUCHUANGBO ELECTRONIC CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Sen sijainti on Shenzhen, Kiina.

 5. GERHARD BRACK KG

  Saksa

  GERHARD BRACK KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Sen sijainti on Offenburg, Saksa.

 1. IWIK GMBH

  Saksa

  IWIK GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Sen sijainti on Griesheim, Saksa.

 2. LENZE SAS

  Ranska

  LENZE SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nopeudensäätimet voimansiirtolaitteita varten, prosessinvalvonta- ja teollisuusautomaatiojärjestelmät, toimielimet valvontajärjestelmiä varten, teollisuuden vaihteistot. Sen sijainti on Roissy-En-France, Ranska.

 1. Z.P. DI ZANARDI G. & C. SNC

  Italia

  Z.P. DI ZANARDI G. & C. SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vedenalaiset pumput, sähköpumput, sähköpumput, sähkömoottorit. Sen sijainti on San Giorgio Di Piano, Italia.

 2. NICOLINI & C. SRL

  Italia

  NICOLINI & C. SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkömoottorit, erikoissähkömoottorit, asynkroniset sähkömoottorit, sähkömoottoreiden rakennus. Sen sijainti on Campagnola Emilia, Italia.

 3. DUNKERMOTOREN GMBH

  Saksa

  DUNKERMOTOREN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla brushless-moottorit, sähkömoottorit. Sen sijainti on Bonndorf, Saksa.

 4. MOTOR ELÉCTRICO EN STOCK

  Espanja

  MOTOR ELÉCTRICO EN STOCK, on Jakelija, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkömoottorien laipat, yksivaiheiset sähkömoottorit, vakiosähkömoottorien valmistus, itsejarruttavat sähkömoottorit. Sen sijainti on Onda, Espanja.

 5. ATM-ULMADRIVE GMBH

  Saksa

  ATM-ULMADRIVE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Sen sijainti on Burgdorf, Saksa.

 6. MOTOTECNICA SAS

  Italia

  MOTOTECNICA SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nopeudensäätimet ja -laskijat, brushless-moottorit, Taajuusmuuntimet, Nopeudensäätimet ja -laskijat, vaihteistot. Sen sijainti on San Giovanni In Persiceto, Italia.

 7. ELETTROMECCANICA BERGAMINI

  Italia

  ELETTROMECCANICA BERGAMINI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Sen sijainti on Ospitaletto, Italia.

 8. KVELB, S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  KVELB, S.R.O., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaihteistot, taajuusmuuntimet, Vaihteistot, sauvapäällystimet, Automatiikat. Sen sijainti on Mohelnice, Tsekin tasavalta.

 1. OBEKI ELECTRIC MACHINES

  Espanja

  OBEKI ELECTRIC MACHINES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkömoottorit. Sen sijainti on Ibarra, Espanja.

 2. LLC EVRO - CONTRAKT

  Ukraina

  LLC EVRO - CONTRAKT, on Jakelija, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - tasavirta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkömoottorit - vaihtovirta, harjat moottoreita varten, Sähkömoottorit - vaihtovirta. Sen sijainti on Cherkasy, Ukraina.

 3. MULTI-MOTEUR

  Ranska

  MULTI-MOTEUR, on Jakelija, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tasavirtasähkömoottorit, sähkömoottorit, yksivaiheiset sähkömoottorit. Sen sijainti on Saint-Aubin-Du-Cormier, Ranska.

 4. PROOJD PRODUKCJA HURT USŁUGI

  Puola

  PROOJD PRODUKCJA HURT USŁUGI, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit ja -osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkömoottorit - tasavirta, Sähkömoottorit - vaihtovirta, Sähkösahat, kannettavat, Sähkömoottorit - tasavirta, Sähkömoottorit - vaihtovirta, Sähkösahat, kannettavat, pylpyrät. Sen sijainti on Uhowo, Puola.

 5. OZSA INDUSTRY

  Turkki

  OZSA INDUSTRY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähkömoottorikomponentit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 6. NERI MOTORI SRL

  Italia

  NERI MOTORI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkömoottorit ja -osat, kolmivaiheiset sähkömoottorit, Sähkömoottorit ja -osat. Sen sijainti on San Giovanni In Persiceto, Italia.

 7. BA.M.E. S.R.L.

  Italia

  BA.M.E. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Sen sijainti on Pistoia, Italia.

 8. SCHIBLI-CARNELLI AG

  Sveitsi

  SCHIBLI-CARNELLI AG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Sen sijainti on Bellach, Sveitsi.

 9. ELPROM TROYAN

  Bulgaria

  ELPROM TROYAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit - vaihtovirta. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla asynkroniset sähkömoottorit. Sen sijainti on Troyan, Bulgaria.

 10. AC-MOTOREN GMBH

  Saksa

  AC-MOTOREN GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Alentimet, Sähkömoottorit ja -osat, Sähkömoottorit - vaihtovirta, Alentimet, Sähkömoottorit ja -osat, Sähkömoottorit - vaihtovirta. Sen sijainti on Eppertshausen, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen