• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • sähkösahat- kannettavat

Tulokset hakusanalle

Sähkösahat- kannettavat - Tuonti ja vienti

 1. WELL DIAMANTDRAHTSÄGEN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  Thanks to a cutting technology that was developed over 33 years ago, well diamond wire saws have helped more than 1200 customers worldwide achieve the results they desire. well diamond wire saws achieve smooth, sharp-edged surfaces on practically any material. The applied cutting tool is stainless steel wire with diamond grains that can be effectively "embedded" in the wire. This patented embedding process guarantees the highest degree of cutting capability and the longevity of the wire. The wire is wound around a drum that is attached to a precision hoist motor. Depending on the size of the saw, the length of the wire ranges from 10 to 40 metres. It has a diameter between 0.10 and 0.70 mm. All our saws use the force of gravity and/or weights as a method to achieve and maintain consistent feed rates. Moreover, they all possess continual variable speed control for the wire.

 2. HACHENBACH PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  HACHENBACH PRÄZISIONSWERKZEUGE GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkösahat, kannettavat. Sen sijainti on Ehringshausen-Katzenfurt, Saksa.

 3. WERNER BUCHER HM WERKZEUGE DIPL. MASCH.-ING. ETH

  Sveitsi

  Verified by europages badge

  WERNER BUCHER HM WERKZEUGE DIPL. MASCH.-ING. ETH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkösahat, kannettavat. Sen sijainti on Langendorf, Sveitsi.

 4. K.N.O.L.L METALL- UND SPENGLERTECHNIK

  Saksa

  K.N.O.L.L METALL- UND SPENGLERTECHNIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkösahat, kannettavat. Sen sijainti on Hüttisheim, Saksa.

 5. ZICO ZIMMERMANN GMBH & CO. KG

  Saksa

  ZICO ZIMMERMANN GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkösahat, kannettavat. Sen sijainti on Remscheid, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. DIENES WERKE FÜR MASCHINENTEILE GMBH & CO. KG

  Saksa

  DIENES WERKE FÜR MASCHINENTEILE GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkösahat, kannettavat. Sen sijainti on Overath, Saksa.

 2. BAUDAT GMBH + CO. KG

  Saksa

  BAUDAT GMBH + CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkösahat, kannettavat. Sen sijainti on Dürmentingen, Saksa.

 3. DIETZ SYSTEME GMBH

  Saksa

  DIETZ SYSTEME GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkösahat, kannettavat. Sen sijainti on Viechtach, Saksa.

 4. THEILEN WERKZEUGSCHLEIFEREI GMBH

  Saksa

  THEILEN WERKZEUGSCHLEIFEREI GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sähkösahat, kannettavat. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 5. MAKITA

  Belgia

  MAKITA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkösahat, kannettavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla höyläyskoneet, hiomakoneet, ruuvimeisselit, porat. Sen sijainti on Kortenberg, Belgia.

 1. INTERNACO INTERNATIONALE EXPORT GMBH

  Saksa

  INTERNACO INTERNATIONALE EXPORT GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sähkösahat, kannettavat. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 2. KS METAALWERKEN

  Belgia

  KS METAALWERKEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkösahat, kannettavat, Metallit - koneistus, Sähkösahat, kannettavat, lävistykset, hiekkapuhalluskammiot. Sen sijainti on Kortessem, Belgia.

 1. OMICRON BENELUX

  Belgia

  OMICRON BENELUX, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkösahat, kannettavat, rakennuskoneiden vuokraus ja myynti, Sähkösahat, kannettavat, rakennustyömaakoneiden varaosat, työmaarakennuskoneiden korjaus. Sen sijainti on Rummen, Belgia.

 2. MAUTH WERKZEUG-SCHLEIFTECHNIK GMBH

  Saksa

  MAUTH WERKZEUG-SCHLEIFTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teroitus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tarkkuuskonetekniikan käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset, Metallityökalut, käsikäyttöiset, ei-sähkökäyttöiset, Sähköalan käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset, Sähkösahat, kannettavat, Tarkkuuskonetekniikan käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset, Metallityökalut, käsikäyttöiset, ei-sähkökäyttöiset, Sähköalan käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset, Sähkösahat, kannettavat. Sen sijainti on Oberndorf, Saksa.

 3. PROOJD PRODUKCJA HURT USŁUGI

  Puola

  PROOJD PRODUKCJA HURT USŁUGI, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Sähkömoottorit ja -osat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkömoottorit - tasavirta, Sähkömoottorit - vaihtovirta, Sähkösahat, kannettavat, Sähkömoottorit - tasavirta, Sähkömoottorit - vaihtovirta, Sähkösahat, kannettavat, pylpyrät. Sen sijainti on Uhowo, Puola.

 4. ROBLAND

  Belgia

  ROBLAND, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkösahat, kannettavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jyrsintä - puuntyöstökoneet, Puutyöt - kannettavat sähkötyökalut, Jyrsintä - puuntyöstökoneet, Puutyöt - kannettavat sähkötyökalut. Sen sijainti on Brugge, Belgia.

 5. ANDORIN TOOLS MACHINERY LIMITED

  Kiina

  ANDORIN TOOLS MACHINERY LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkösahat, kannettavat. Sen sijainti on Dongguan, Kiina.

 6. HANS-PETER SCHERER

  Saksa

  HANS-PETER SCHERER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teroitus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hionta - terästen ja metallien, Metallityökalut, käsikäyttöiset, ei-sähkökäyttöiset, Sähkösahat, kannettavat, Metallityöt - kannettavat sähkötyökalut, Hionta - terästen ja metallien, Metallityökalut, käsikäyttöiset, ei-sähkökäyttöiset, Sähkösahat, kannettavat, Metallityöt - kannettavat sähkötyökalut. Sen sijainti on Bramsche, Saksa.

 7. SEYNA

  Belgia

  SEYNA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkösahat, kannettavat. Sen sijainti on Waregem, Belgia.

 8. ADAMAS BELGIE

  Belgia

  ADAMAS BELGIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sahakonetyökalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkösahat, kannettavat, Poraus - konetyökalut, Sähkösahat, kannettavat, Poraus - konetyökalut. Sen sijainti on Herentals, Belgia.

 1. SAGOMM S.R.L.

  Italia

  SAGOMM S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Sähkösahat, kannettavat, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Sähkösahat, kannettavat. Sen sijainti on Mansue', Italia.

 2. L.E.M. DI BARADEL RENZO & C. S.N.C.

  Italia

  L.E.M. DI BARADEL RENZO & C. S.N.C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Sähkösahat, kannettavat, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Sähkösahat, kannettavat. Sen sijainti on Brugnera, Italia.

 3. KOLVER S.R.L.

  Italia

  KOLVER S.R.L., joka toimii toimialalla Työkalut ja rautatavarat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkösahat, kannettavat, Tee-se-itse-käsikäyttöiset sähkötyökalut, Sähkösahat, kannettavat, Tee-se-itse-käsikäyttöiset sähkötyökalut. Sen sijainti on Thiene, Italia.

 4. TOP LINEA S.P.A.

  Italia

  TOP LINEA S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Sähkösahat, kannettavat, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Sähkösahat, kannettavat. Sen sijainti on Sernaglia Della Battaglia, Italia.

 5. MARINUCCI S.N.C. DI MARINUCCI PAOLO & DIEGO

  Italia

  MARINUCCI S.N.C. DI MARINUCCI PAOLO & DIEGO, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Sähkösahat, kannettavat, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Sähkösahat, kannettavat. Sen sijainti on Vallefoglia, Italia.

 6. S2 S.R.L.

  Italia

  S2 S.R.L., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Sähkösahat, kannettavat, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Sähkösahat, kannettavat. Sen sijainti on Fermignano, Italia.

 7. TIEFFE

  Italia

  TIEFFE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Sähkösahat, kannettavat, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Sähkösahat, kannettavat. Sen sijainti on San Vendemiano, Italia.

 8. NORDGAS S.R.L.

  Italia

  NORDGAS S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Työkalut ja rautatavarat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkösahat, kannettavat, Tee-se-itse-käsikäyttöiset sähkötyökalut, Sähkösahat, kannettavat, Tee-se-itse-käsikäyttöiset sähkötyökalut. Sen sijainti on Annone Di Brianza, Italia.

 9. ORNATOP S.R.L.

  Italia

  ORNATOP S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Sähkösahat, kannettavat, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Sähkösahat, kannettavat. Sen sijainti on Pesaro, Italia.

 10. TECNOFORMA DI PEROTTO PAOLO & C. S.N.C.

  Italia

  TECNOFORMA DI PEROTTO PAOLO & C. S.N.C., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Puun työstö - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Sähkösahat, kannettavat, Puhdistus- ja kunnossapitotuotteet, teollisuuden, Sähkösahat, kannettavat. Sen sijainti on Gorgo Al Monticano, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen