• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus

Tulokset hakusanalle

Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus - Tuonti ja vienti

 1. BIGBAGSACK

  Turkki

  BIGBAGSACK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. VERSAPAK INTERNATIONAL LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  VERSAPAK INTERNATIONAL LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus. Sen sijainti on Erith, Kent, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. SOFIA BORSE ITALIA SAS DI COTTONE MARIA RITA

  Italia

  SOFIA BORSE ITALIA SAS DI COTTONE MARIA RITA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nahkalaukut, lelut ja mainosesineet. Sen sijainti on Monza e Brianza, Italia.

 4. DVINA-PARTNER

  Valko-Venäjä

  DVINA-PARTNER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahka ja kengät - varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus, kengännauhat, kaulaketjut, Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus. Sen sijainti on Vitebsk, Valko-Venäjä.

 5. ONCU AMB. TEKS. GIDA INSAAT SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkki

  ONCU AMB. TEKS. GIDA INSAAT SAN. VE TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kauppakassit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. SACOS FERNANDEZ S.L

  Espanja

  SACOS FERNANDEZ S.L, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla säkit, teolliset pussit, reitityskalvo, big bag -suursäkit polypropeenista. Sen sijainti on Valderrubio, Granada, Espanja.

 2. HONJIE INTERNATIONLAL CO., LTD.

  Taiwan

  HONJIE INTERNATIONLAL CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus. Sen sijainti on Changhua City, Taiwan.

 3. CHANGZHOU YUKE BAGS AND PACKAGE CO.,LTD

  Kiina

  CHANGZHOU YUKE BAGS AND PACKAGE CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus. Sen sijainti on changzhou, Kiina.

 4. SEYHAN PLASTIK

  Turkki

  SEYHAN PLASTIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muoviset tiivistysrenkaat, erikoisvalmisteiset tiivistysrenkaat, kumilenkit pakkaamiseen, haccp-suursäkki. Sen sijainti on Adana, Turkki.

 5. SACARIA GONZALEZ

  Brasilia

  SACARIA GONZALEZ, on Jakelija, joka toimii toimialalla Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla siilosäkki, pussit ja verkot hedelmiä ja vihanneksia varten. Sen sijainti on Sao Paulo, Brasilia.

 1. UMUMI

  Turkki

  UMUMI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla polypropyleeni, säkit. Sen sijainti on Kocaeli, Turkki.

 2. STLP

  Tunisia

  STLP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakkauskääreet ja -pussit, polyetyleenipussi. Sen sijainti on Sfax, Tunisia.

 1. KUWAIT PETROLEUM (DEUTSCHLAND) GMBH

  Saksa

  KUWAIT PETROLEUM (DEUTSCHLAND) GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mittatilauspakkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus, Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus. Sen sijainti on Ratingen, Saksa.

 2. BIGBAG ESKA VE BIGBAGS AND BULK SACKS JUMBO BAGS

  Turkki

  BIGBAG ESKA VE BIGBAGS AND BULK SACKS JUMBO BAGS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla polypropyleenipussit, säkit. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 3. LABORATORIO STELLA

  Italia

  LABORATORIO STELLA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus. Sen sijainti on Moriondo Torinese, Italia.

 4. CHAPTEUIL PLASTIC

  Ranska

  CHAPTEUIL PLASTIC, joka toimii toimialalla Kassit, muovi-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus, Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus. Sen sijainti on St Julien Chapteuil, Ranska.

 5. PAUL SCHÜTZE GMBH

  Saksa

  PAUL SCHÜTZE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mittatilauspakkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus, Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus. Sen sijainti on Bordesholm, Saksa.

 6. CHINA WOVEN SACKS MANUFACTURER

  Kiina

  CHINA WOVEN SACKS MANUFACTURER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Säkkien ja pussien sulkijat - mittatilauspakkaus. Sen sijainti on Yinzhou, Kiina.

 7. VALDO IOSI LIDIA

  Italia

 8. JOSE SORIANO ALCALA

  Espanja