• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • sahatavara- höylätty

Tulokset hakusanalle

Sahatavara- höylätty - Tuonti ja vienti

 1. SCANFIR OY

  Suomi

  Scanfir Oy on Suomessa toimiva kansainvälinen puunjalostusyritys - venäläisen puutavaran erikoisosaaja. Tuotamme puunjalostusketjussa toimivien asiakkaidemme tarpeisiin laadukasta puutavaraa; sahatavarasta aina pitkälle jalostettuihin komponentteihin asti. Asiakkaitamme ovat puuta jalostavat yritykset Euroopassa ja Kaukoidässä.

 2. HOLZHANDEL TOPHOLZ24

  Saksa

  HOLZHANDEL TOPHOLZ24, on Jakelija, joka toimii toimialalla Sahatavara, höylätty. Sen sijainti on Oranienburg, Saksa.

 3. PALLAVISINI LEGNAMI S.R.L.

  Italia

  PALLAVISINI LEGNAMI S.R.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Polttoaineet, kiinteät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, höylätty, polttopuu, Sahatavara, höylätty, puu. Sen sijainti on Moimacco, Italia.

 4. SDM S.A.S. DI MOZZATO DAMIANO E MIRKO

  Italia

  SDM S.A.S. DI MOZZATO DAMIANO E MIRKO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, höylätty, Sahatavara, höylätty, kattojen ja lattioiden puupinnoitteet, lehtikuusipaneeli. Sen sijainti on Schiavon, Italia.

 5. BOR

  Ukraina

  BOR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sahatavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla terassi, Puiset terassit, puinen suojakaide. Sen sijainti on Sinyak, Kiev Regiion, Ukraina.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. EUROCHENE

  Ranska

  EUROCHENE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puurakenne. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Puutavara, höyläämätön, puulaudat, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Puutavara, höyläämätön. Sen sijainti on Saint-Lothain, Ranska.

 2. V.E.H TUINCONSTRUCTIES

  Belgia

  V.E.H TUINCONSTRUCTIES, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Kalusteet ja koristeet, puutarhan. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutarhakalusteet, Sahatavara, höylätty, Puutarhakalusteet, puutarhan aurinkovarjot, puutarhavaja, Sahatavara, höylätty. Sen sijainti on Ronse, Belgia.

 3. HSLES D.O.O.

  Slovenia

  HSLES D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sahatavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - puolivalmistuotteet, Puu - valmistuotteet, Sahatavara, Teollisuuspuu, Puu - puolivalmistuotteet, Puu - valmistuotteet, Sahatavara, Teollisuuspuu. Sen sijainti on Kočevska Reka, Slovenia.

 4. KOLES D.O.O.

  Slovenia

  KOLES D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuuspuu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, höylätty, Sahatavara, höylätty. Sen sijainti on Kočevje, Slovenia.

 5. LLC UKRLISEXPO

  Ukraina

  LLC UKRLISEXPO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sahatavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koivu, sahattu puutavara. Sen sijainti on Odessa, Ukraina.

 1. LALOYAUX-BOIS

  Belgia

  LALOYAUX-BOIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, höylätty, Puun kuivaus, Sahatavara, höylätty, höyläys, Puun kuivaus, puukauppa. Sen sijainti on Beaumont, Belgia.

 2. ALOBERA MEDIENA, UAB

  Liettua

  ALOBERA MEDIENA, UAB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, höylätty, Sahatavara, Puutuotteet, Tuonti ja vienti - puu, Sahatavara, höylätty, Sahatavara, Puutuotteet, Tuonti ja vienti - puu. Sen sijainti on Vilnius, Liettua.

 1. BELTOPBAT LLC

  Valko-Venäjä

  BELTOPBAT LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - valmistuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, leikattu puu, Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty. Sen sijainti on Smolevichi, Valko-Venäjä.

 2. BELTIMBER TRADE GMBH

  Saksa

  BELTIMBER TRADE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sahatavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla höylätty puu. Sen sijainti on Rötha, Saksa.

 3. LLC "EXPRESSOSNOVA"

  Valko-Venäjä

  LLC "EXPRESSOSNOVA", on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sahatavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kauppatavaroiden kansainvälinen kuljetus, Höylätyn puutavaran tuonti ja vienti, leikattu puu, laudat, tukkumyynti. Sen sijainti on Shklov, Valko-Venäjä.

 4. CANDAN KERESTE

  Turkki

  CANDAN KERESTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sahatavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla varusteet puuteollisuutta varten. Sen sijainti on Denizli, Turkki.

 5. KONRAD STEEB GMBH & CO KG

  Saksa

  KONRAD STEEB GMBH & CO KG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Parkettilattiat, Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Parkettilattiat. Sen sijainti on Mögglingen, Saksa.

 6. HOUTHANDEL VERELLEN

  Belgia

  HOUTHANDEL VERELLEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sahatavara, höylätty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla massiivipuu, puuovet, Lautavuoraus. Sen sijainti on Leopoldsburg, Belgia.

 7. SAIZ HOLZ

  Saksa

  SAIZ HOLZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Parkettilattiat, Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Parkettilattiat. Sen sijainti on Barweiler, Saksa.

 8. SÄGEWERK BÖÖK

  Saksa

  SÄGEWERK BÖÖK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höyläämätön, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höyläämätön, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-. Sen sijainti on Dunum, Saksa.

 1. JOSEF LIEBENBERGER KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Itävalta

  JOSEF LIEBENBERGER KOMMANDITGESELLSCHAFT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Parkettilattiat, Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Parkettilattiat. Sen sijainti on Nußdorf-Debant, Itävalta.

 2. MAREINER HOLZ GMBH

  Itävalta

  MAREINER HOLZ GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Parkettilattiat, Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Parkettilattiat. Sen sijainti on St. Marein Im Mürztal, Itävalta.

 3. FORSTHOF DIETMAR SÖRGEL

  Saksa

  FORSTHOF DIETMAR SÖRGEL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Parkettilattiat, Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Parkettilattiat. Sen sijainti on Grabow, Saksa.

 4. KÜNZEL-HOLZ KG

  Saksa

  KÜNZEL-HOLZ KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Parkettilattiat, Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Parkettilattiat. Sen sijainti on Issigau, Saksa.

 5. SÄGEWERK FRANZ BURGER

  Itävalta

  SÄGEWERK FRANZ BURGER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höyläämätön, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höyläämätön, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-. Sen sijainti on Statzendorf, Itävalta.

 6. RUDOLF NATTER GMBH & CO KG

  Itävalta

  RUDOLF NATTER GMBH & CO KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Puu - puolivalmistuotteet, Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Puu - puolivalmistuotteet. Sen sijainti on Bezau, Itävalta.

 7. SÄGEWERK NEDLITZ GMBH

  Saksa

  SÄGEWERK NEDLITZ GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Parkettilattiat, Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Parkettilattiat. Sen sijainti on Nedlitz, Saksa.

 8. HANS BICHLER

  Itävalta

  HANS BICHLER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Puu - puolivalmistuotteet, Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Puu - puolivalmistuotteet. Sen sijainti on Knittelfeld, Itävalta.

 9. JOHANN BRANDSTETTER E.U.

  Itävalta

  JOHANN BRANDSTETTER E.U., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Parkettilattiat, Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Parkettilattiat. Sen sijainti on Windhaag Bei Perg, Itävalta.

 10. HERMANN STADLER, SÄGE HOBEL PAKETTWERK / VERLEGUNG

  Itävalta

  HERMANN STADLER, SÄGE HOBEL PAKETTWERK / VERLEGUNG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Parkettilattiat, Puu - sahattu ja käsitelty, Sahatavara, höylätty, Paneelit, puu-, Parkettilattiat. Sen sijainti on Hellmonsödt, Itävalta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen