• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • sairaalavuoteet

Tulokset hakusanalle

Sairaalavuoteet - Tuonti ja vienti

 1. SEVYAT

  Turkki

  SEVYAT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koristeellinen päiväpeitto. Sen sijainti on Kayseri, Turkki.

 2. CASS MEDIKAL VE HASTANE EKIPMANLARI

  Turkki

  CASS MEDIKAL VE HASTANE EKIPMANLARI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sairaaloiden pöydät. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 3. ALATURCA MEDICAL DIS TIC VE TIC A.S.

  Turkki

  ALATURCA MEDICAL DIS TIC VE TIC A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sairaalasängyt, ruumiintoiminnot, matot. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 4. SCROSATI ARREDAMENTI METALLICI SRL

  Italia

  SCROSATI ARREDAMENTI METALLICI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalusteet, koulu-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sairaalavuoteet, Sairaalavuoteet, Teräsputkien työstö, levyjen leikkaus. Sen sijainti on Lonate Pozzolo, Italia.

 5. GUANGDONG KAREWAY MEDICAL TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kiina

  GUANGDONG KAREWAY MEDICAL TECHNOLOGY CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sairaaloiden kalusteet, taitettava rullatuoli. Sen sijainti on Foshan, Kiina.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. AKS GMBH

  Saksa

  AKS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla antidecubitus-tyynt, makuuhaavojen estopatjat, tuolin istuinpäälliset, vuodepohjan päällinen. Sen sijainti on Troisdorf, Saksa.

 2. ZHONGSHAN JUNCHENG MEDICAL TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kiina

  ZHONGSHAN JUNCHENG MEDICAL TECHNOLOGY CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalusteet, sairaala-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sairaalavuoteet, rattaat, sairaalakärryt, potilaannostolaitteet, Sairaalavuoteet. Sen sijainti on Zhongshan City, Kiina.

 3. KMM GMBH

  Saksa

  KMM GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Sen sijainti on Mannheim, Saksa.

 4. NUOVA LARIS SRL

  Italia

  NUOVA LARIS SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lääkintäelektroniikka - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sairaalavuoteet, Sairaalavuoteet, hoitolaitteistot. Sen sijainti on Sarno, Italia.

 5. SAMARIT MEDICAL AG

  Sveitsi

  SAMARIT MEDICAL AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Sen sijainti on Egg, Sveitsi.

 1. GUNERI ELEKTRONIK GIDA VE AMBALAJ SAN. TIC. LTD. STI.

  Turkki

  GUNERI ELEKTRONIK GIDA VE AMBALAJ SAN. TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kertakäyttöiset lääkintä- ja kirurgiset tarvikkeet, Kirurgiset proteesit, Kertakäyttöiset lääkintä- ja kirurgiset tarvikkeet, Kirurgiset proteesit, terveydenhoitohenkilöstön asut, hammasimplantit. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 2. KIRONOA

  Espanja

  KIRONOA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

 1. WYPOŻYCZALNIA ŁÓŻEK REHABILITACYJNYCH REHAVIT

  Puola

  WYPOŻYCZALNIA ŁÓŻEK REHABILITACYJNYCH REHAVIT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Sen sijainti on Piekary Śląskie, Puola.

 2. BETTEN MALSCH GMBH

  Saksa

  BETTEN MALSCH GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Sen sijainti on Wildeck, Saksa.

 3. AHF SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Saksa

  AHF SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Sen sijainti on Saarbrücken, Saksa.

 4. SCHRODER HEALTH PROJECTS

  Turkki

  SCHRODER HEALTH PROJECTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 5. MEDIKAL HASTANE YATAKLARI

  Turkki

  MEDIKAL HASTANE YATAKLARI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 6. LAROCHE DISTRIBUTION CAMEROUN SARL

  Kamerun

  LAROCHE DISTRIBUTION CAMEROUN SARL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Terveydenhoitovälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sairaalavuoteet, neulat lääketieteelliseen käyttöön, Kaapit, vuoteet ja muut makuuhuoneen huonekalut, Sairaalavuoteet, lääkintälaitteet. Sen sijainti on Yaoundé, Kamerun.

 7. EMEK HASTA YATAKLARI

  Turkki

  EMEK HASTA YATAKLARI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. LIVINGTEK

  Taiwan

  LIVINGTEK, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Sen sijainti on Taipei, Taiwan.

 1. JMS - MOBILIÁRIO HOSPITALAR

  Portugali

  JMS - MOBILIÁRIO HOSPITALAR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sairaalakalusteet, Sairaalakalusteet, sairaalakärryt. Sen sijainti on Bunheiro, Portugali.

 2. ARTILIFE - CAMAS ARTICULADAS E COLCHÕES ANTI-ESCARAS

  Portugali

  ARTILIFE - CAMAS ARTICULADAS E COLCHÕES ANTI-ESCARAS, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sairaalakalusteet, makuuhaavojen estopatjat, Sairaalakalusteet, pyörätuolit vammaisia varten. Sen sijainti on Milharado, Portugali.

 3. NOVAMED (EUROPE) LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  NOVAMED (EUROPE) LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Sen sijainti on Surrey, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. NITROCARE

  Turkki

  NITROCARE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sairaaloiden yöpöydät, paarit. Sen sijainti on Sivas, Turkki.

 5. SCHWEIZER SPEZIALBETTEN & SPEZIALSESSEL E.K.

  Saksa

  SCHWEIZER SPEZIALBETTEN & SPEZIALSESSEL E.K., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Farmasia - perus- ja aputuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Sairaalavuoteet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Farmasiatuotteet, Sairaalavuoteet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Nürnberg, Saksa.

 6. SCHULTE-DERNE24

  Saksa

  SCHULTE-DERNE24, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet, Sairaalavuoteet, vaippahousut inkontinenssia varten, Ortopedia ja fysioterapia - koneet, instrumentit ja välineet, Sairaalavuoteet, laitteet ja tarvikkeet sairaaloita ja lääketieteellisiä laboratorioita varten. Sen sijainti on Dortmund, Saksa.

 7. REMEDYCATION

  Turkki

  REMEDYCATION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terveydenhoitovälineet, Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet, Terveydenhoitovälineet, sairaaloiden kalusteet, Tuonti ja vienti - lääkintä- ja kirurgiset välineet, Kuljetusrullat. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 8. SAVI GMBH REHA SOLUTIONS

  Saksa

  SAVI GMBH REHA SOLUTIONS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Sen sijainti on Vreden, Saksa.

 9. RUDAT MEDIZINTECHNIK

  Saksa

  RUDAT MEDIZINTECHNIK, on Jakelija, joka toimii toimialalla Farmasia - perus- ja aputuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Farmasiatuotteet, Sairaalavuoteet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit, Farmasiatuotteet, Sairaalavuoteet, Lääkintä ja kirurgia - koneet ja laitteet, Lääkintä- ja kirurgiset instrumentit. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 10. HILL-ROM FRANCE

  Ranska

  HILL-ROM FRANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sairaalavuoteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla makuuhaavoja estävät patjat, makuuhaavojen estovälineet, makuuhaavoja estävät kankaat. Sen sijainti on Pluvigner, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen