• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • sammakot

Tulokset hakusanalle

Sammakot - Tuonti ja vienti

 1. CHANNEL SEA FOOD

  Ranska

  Verified by europages badge

  For over 30 years, Channel Sea Food in Boulogne-sur-Mer has been one of the leading European suppliers of frozen seafood and ethnic produce: shellfish, molluscs, fish, cephalopods, frogs' legs, fruit, vegetables, prepared produce, etc. Once landed in France, products are stored in a dedicated warehouse, ensuring total product traceability from farm to customer, and offering the flexibility of combined shipping.

 2. ROMANZINI SAS

  Ranska

  Romanzini on ranskalainen etanoihin erikoistunut yritys, joka valmistaa etanasäilykkeitä, simpukkatuotteita ja täytettyjä etanoita… Etana on perheasia. Romanzini on erikoistunut etanoihin ja kotiloihin vuodesta 1921: etanat sinällään, etanat kastikkeessa, valmisruuat etanoista, etanapiirakat, persiljavoi, simpukat, sammakot, etanat sinällään, etanasäilykkeiden reseptit, pakastetut ja jäähdytetyt etanat.

 3. ALBRASIL ME

  Brasilia

  ALBRASIL ME, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sammakot. Sen sijainti on São José De Ribamar, Brasilia.

 4. ÖZSAMBAY

  Turkki

  ÖZSAMBAY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sammakot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sammakoiden kasvatus, käsitellyt sammakot, käsitellyt sammakot. Sen sijainti on Mugla, Turkki.

 5. FROOG

  Turkki

  FROOG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sammakot. Sen sijainti on Antalya, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. FISH & FROG SRL

  Italia

  FISH & FROG SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Ruoka - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla erikoisuudet, sammakot, etanat. Sen sijainti on Ravenna, Italia.