• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • sammiot- metallia

Tulokset hakusanalle

Sammiot- metallia - Tuonti ja vienti

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  Belgia

  Verified by europages badge

  Modular, upgradeable silos, suitable for industrial storage of all bulk products and allowing full emptying and filling with another product without requiring prior cleaning. DOHOGNE SYSTEM galvanized or stainless steel smooth-wall silos, constructed from bent panels, externally-bolted, self-cleaning, removable, interchangeable, 2 to 4 mm thick, standard dimensions, 940 x 1940 mm. Thanks to 50 years' experience the leakproof, heavy-duty silos, compliant with European standard EN 1991-4, fulfil specific static and dynamic storage requirements. Prefabricated silos, economically transportable, for which: installation in an existing complex is feasible as the silo arrives on site in knock-down form, without the need for an access road that a traditional prefabricated silo would require. Rapid assembly rules out the need for heavy equipment on site. ATEX and European standard-compliant explosion-proof silos.

 2. ARSILAC

  Ranska

  Verified by europages badge

  ARSILAC, on Jakelija, joka toimii toimialalla Sammiot, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tislaus - koneet ja laitteet, Oluen valmistus - koneet ja laitteet, Viininkäymissäiliöt, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Kemianteollisuus - koneet ja laitteet, Lääketeollisuus - koneet ja laitteet, Kosmetiikkateollisuus - koneet ja laitteet, kylmäaltaat, terässäiliöt. Sen sijainti on Monteux, Ranska.

 3. AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES

  Ranska

  Verified by europages badge

  AIS ACCES INNOVATIONS SERVICES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sammiot, metallia, Manufacturer of stainless steel manhole covers, Watertight hatch for tanks and tankers, Stainless steel oval hatch 3A, Stainless steel rectangular hatch, Stainless steel autoclave hatch 3A, Stainless steel flap 3A, Aseptic pressure door, Airtight hatches without pressure. Sen sijainti on Cestas, Ranska.

 4. BOYER

  Ranska

  BOYER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sammiot, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliötyöt, vesitiiviit luukut, Kuumavesisäiliötyöt. Sen sijainti on Gradignan, Ranska.

 5. HERPASA

  Espanja

  HERPASA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sammiot, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylmäaltaat. Sen sijainti on Castellbisbal, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MOREAU METAL

  Ranska

  MOREAU METAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuusrakennuksen rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Siilot, metalli-, Tankit, metallia, Sammiot, metallia, Siilot, metalli-, Tankit, metallia, Sammiot, metallia, kuumavesisäiliötyöt, konehitsaus. Sen sijainti on Les-Epesses, Ranska.

 2. LA TECHNI SOUDURE

  Ranska

  LA TECHNI SOUDURE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sammiot, metallia, Teollisuusputket, Sammiot, metallia, Teollisuusputket, teollisuuden kuumavesisäiliöt, tilaustyöstö. Sen sijainti on Eschau, Ranska.

 3. NISON

  Ranska

  NISON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräs. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kontit, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit, metalliset, Sammiot, metallia, Kontit, Pakkaukset ja pakkausmateriaalit, metalliset, Sammiot, metallia, tynnyrit. Sen sijainti on Bobigny Cedex, Ranska.

 4. ETABLISSEMENTS ARTIGAS SA

  Ranska

  ETABLISSEMENTS ARTIGAS SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sammiot, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliöt, kupariset, Kuumavesisäiliöt, kupariset, Allastuotanto, kuparipannut, teollisuuden kuumavesisäiliöt. Sen sijainti on Mazères-Sur-Salat, Ranska.

 5. CDE SAS

  Ranska

  CDE SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sammiot, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla terässäiliöt, teollisuuden kuumavesisäiliöt. Sen sijainti on Saints-Geosmes, Ranska.

 1. EBM

  Belgia

  EBM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuusrakennuksen rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paalut, metallia, Sammiot, metallia, Paalut, metallia, metallirakenteet, Sammiot, metallia, lavat. Sen sijainti on Quievrain, Belgia.

 2. DELLIS ETS

  Belgia

  DELLIS ETS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöt, valurautaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sammiot, metallia, Ympäristönpuhdistuspalvelut, höyrykattilat kotikäyttöön, Sammiot, metallia, Kaasunpoisto, alihankkijat, Ympäristönpuhdistuspalvelut. Sen sijainti on Neuville, Belgia.

 1. GIMAR S.R.L.

  Italia

  GIMAR S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sammiot, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Säiliöt, metalliset, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, Säiliöt, metalliset, viinin käymisastiat, Viininvalmistus - koneet, välineet ja laitteet, varastointisäiliöt. Sen sijainti on Occimiano, Italia.

 2. SA CRESSENT

  Ranska

  SA CRESSENT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliötyöt, Sammiot, metallia, Kuumavesisäiliötyöt, Sammiot, metallia, muotit, mallit ja vahvikkeet teräsbetoni- ja betonielementtejä varten. Sen sijainti on Sains-En-Gohelle, Ranska.

 3. ANJOU INOX

  Ranska

  ANJOU INOX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sammiot, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliötyöt, Kuumavesisäiliötyöt. Sen sijainti on Moze Sur Louet, Ranska.

 4. ALGOR S.R.L.

  Italia

  ALGOR S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallisäiliöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sammiot, metallia, Säiliöt, metalliset, Sammiot, metallia, Säiliöt, metalliset, kontit ruostumattomasta teräksestä viinille, kontit ruostumattomasta teräksestä öljylle. Sen sijainti on Villa Del Conte, Italia.

 5. CHAUDRONNERIE SERRURERIE ALBIGEOISE CSA

  Ranska

  CHAUDRONNERIE SERRURERIE ALBIGEOISE CSA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sammiot, metallia, Runkorakenteet, kevyet, metallia, Teräkset ja metallit - koneistus, Keräyssaavi, Sammiot, metallia, Runkorakenteet, kevyet, metallia, Teräkset ja metallit - koneistus. Sen sijainti on Valderies, Ranska.

 6. A. PANNECOUCKE

  Belgia

  A. PANNECOUCKE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sammiot, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tankit, metallia, Runkorakenteet, kevyet, metallia, Kuumavesisäiliötyöt, Siilot, metalli-, Tankit, metallia, Runkorakenteet, kevyet, metallia, Kuumavesisäiliötyöt, Siilot, metalli-. Sen sijainti on Mouscron, Belgia.

 7. VITIELLO

  Belgia

  VITIELLO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sammiot, metallia, Teollisuusrakennuksen rakentaminen, Metallirakenteet, kevyt-, Runkorakenteet, kevyet, metallia, Sammiot, metallia, Teollisuusrakennuksen rakentaminen, Metallirakenteet, kevyt-, Runkorakenteet, kevyet, metallia. Sen sijainti on Battice, Belgia.

 8. NIROBLECH GMBH & CO. KG

  Saksa

  NIROBLECH GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sammiot, metallia. Sen sijainti on Schloß Holte-Stukenbrock, Saksa.

 1. CHAUDRONNERIE DU RIED

  Ranska

  CHAUDRONNERIE DU RIED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Siilot, metalli-, Tankit, metallia, Sammiot, metallia, Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä, Siilot, metalli-, Tankit, metallia, Sammiot, metallia, Kuumavesisäiliöt, ruostumatonta terästä. Sen sijainti on Saasenheim, Ranska.

 2. CPFI - MATÉRIEL DE PROCESS D'OCCASION OU RECONDITIONNÉ

  Ranska

  CPFI - MATÉRIEL DE PROCESS D'OCCASION OU RECONDITIONNÉ, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Sammiot, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pumput, elintarviketeollisuuden sekoittimet, Pumput, peittauslinjat. Sen sijainti on La Rivière De Corps, Ranska.

 3. CM DERWAEL

  Belgia

  CM DERWAEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuuskunnossapito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sammiot, metallia, Kassakaapit ja -holvit, Sammiot, metallia, kanavien ja putkistojen rakennus, kaasuleikkaus, Kassakaapit ja -holvit. Sen sijainti on Chênée, Belgia.

 4. SARL EMILE JACQUIER

  Ranska

  SARL EMILE JACQUIER, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tankit, metallia, Sammiot, metallia, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Siilot, metalli-, Tankit, metallia, Sammiot, metallia, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Siilot, metalli-. Sen sijainti on Frignicourt, Ranska.

 5. SERVICE EQUIPEMENT

  Ranska

  SERVICE EQUIPEMENT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ympäristö - palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kuumavesisäiliötyöt, Sammiot, metallia, Teolliset metallilevytyöt, Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas, Kuumavesisäiliötyöt, Sammiot, metallia, Teolliset metallilevytyöt, Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas. Sen sijainti on St Calais, Ranska.

 6. MATRAVERS ENGINEERING LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MATRAVERS ENGINEERING LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sammiot, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tankit, metallia, Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas, Kuumavesisäiliötyöt, Siilot, metalli-, Tankit, metallia, Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas, Kuumavesisäiliötyöt, Siilot, metalli-. Sen sijainti on Taunton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. EST INDUSTRIES

  Ranska

  EST INDUSTRIES, joka toimii toimialalla Sammiot, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Siilot, metalli-, Kuumavesisäiliötyöt, Teolliset metallilevytyöt, Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas, Siilot, metalli-, Kuumavesisäiliötyöt, Teolliset metallilevytyöt, Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas. Sen sijainti on Sarralbe, Ranska.

 8. ETS VAILLANT

  Ranska

  ETS VAILLANT, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sammiot, metallia, Siilot, metalli-, Teolliset metallilevytyöt, Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas, Sammiot, metallia, Siilot, metalli-, Teolliset metallilevytyöt, Kuumavesisäiliöiden valmistus, raskas. Sen sijainti on Fontenay Sur Loing, Ranska.

 9. MULTITANKS INTERNATIONAL

  Ranska

  MULTITANKS INTERNATIONAL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Sammiot, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytysaineet, kaasu, ilmastointilaitetarvikkeet. Sen sijainti on Montbrison, Ranska.

 10. CHAUDRONNERIE GENERALE SURGERIENNE

  Ranska

  CHAUDRONNERIE GENERALE SURGERIENNE, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sammiot, metallia, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Siilot, metalli-, Tankit, metallia, Sammiot, metallia, Kuumavesisäiliöiden valmistus, hienotyöstö, Siilot, metalli-, Tankit, metallia. Sen sijainti on Surgères, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen