• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • satamatyöt

Tulokset hakusanalle

Satamatyöt - Tuonti ja vienti

 1. SEMTEC

  Ranska

  SEMTEC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Satamatyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat, Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat, maan- ja ympäristönparannus, neuvonta - merenalaiset työt. Sen sijainti on Noyal Chatillon/seiche, Ranska.

 2. FONDERIA GALLIATESE SRL

  Italia

  FONDERIA GALLIATESE SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Satamatyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ankkurointilaitteet. Sen sijainti on Galliate, Italia.

 3. INTERNATIONAL PORT ENGINEERING & MANAGEMENT

  Belgia

  INTERNATIONAL PORT ENGINEERING & MANAGEMENT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Satamapalvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat, Satamatyöt, satamatoimintojen asiantuntemus, merionnettomuuksien asiantuntemus, Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat, Satamatyöt. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

 4. DEX TRANSPORT

  Belgia

  DEX TRANSPORT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Maantiekonttikuljetus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maantiekuljetus - säiliöautot, Satamatyöt, Maantiekuljetus - säiliöautot, varastointisäiliöt, Satamatyöt. Sen sijainti on Oostmalle, Belgia.

 5. BAGGERWERKEN DECLOEDT EN ZOON

  Belgia

  BAGGERWERKEN DECLOEDT EN ZOON, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Satamatyöt, Satamatyöt, satamien, jokien ja kanavien ruoppaus. Sen sijainti on Zwijndrecht, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. JP ALCARAZ ELECTRONICA SL

  Espanja

  JP ALCARAZ ELECTRONICA SL, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Satamatyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sukellus, Korjaukset ja ylläpito, laivojen. Sen sijainti on Cartagena (murcia), Espanja.

 2. UNIBIS

  Espanja

  UNIBIS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Satamatyöt. Sen sijainti on Alicante, Espanja.

 3. P.R.I.M. Srl

  Italia

  P.R.I.M. Srl, joka toimii toimialalla Satamatyöt. Sen sijainti on Torino (TO), Italia.

 4. FREDERICIA HAVN A/S

  Tanska

  FREDERICIA HAVN A/S, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Satamatyöt, Satamatyöt. Sen sijainti on Fredericia, Tanska.

 5. CLYDEPORT LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CLYDEPORT LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Satamatyöt, Satamatyöt. Sen sijainti on Glasgow, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. I.C.A.M. DEI F.LLI PARODI (S.R.L.)

  Italia

  I.C.A.M. DEI F.LLI PARODI (S.R.L.), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Satamatyöt, Satamatyöt. Sen sijainti on Genova (ge), Italia.

 2. ATLANTIC MARINE

  Ranska

  ATLANTIC MARINE, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Satamatyöt, Satamatyöt. Sen sijainti on Fontenay Le Comte, Ranska.

 1. BM S.A.

  Kreikka

  BM S.A., on Alihankkija, joka toimii toimialalla Satamatyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla satama-altaat ja satamatyöt. Sen sijainti on piraeus, Kreikka.

 2. TRANSAGRUE

  Ranska

  TRANSAGRUE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Satamatyöt, Satamatyöt. Sen sijainti on Marseille, Ranska.

 3. HELMET SRL

  Italia

  HELMET SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Satamatyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla merenalaiset työt. Sen sijainti on OLBIA, Italia.

 4. DE JONGE-GROENENBOOM BEHEER B.V.

  Hollanti

  DE JONGE-GROENENBOOM BEHEER B.V., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Meri-, satama- ja vedenalaiset työt - urakoitsijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Satamatyöt, Satamatyöt. Sen sijainti on Vlaardingen, Hollanti.

 5. BLU SUB TEAM

  Italia

  BLU SUB TEAM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Satamatyöt. Sen sijainti on Roma, Italia.

 6. WALCON LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

 7. ENERGIE PLUS

  Ranska

 8. WESSEM BELGIUM NV

  Belgia

  WESSEM BELGIUM NV, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hiekka ja sora, Hiekka ja sora, satama-altaat ja satamatyöt. Sen sijainti on Lanaken, Belgia.