• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • saumattomat putket ja letkut - rautametalliset

Tulokset hakusanalle

Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset - Tuonti ja vienti

 1. BUHLMANN ROHR-FITTINGS-STAHLHANDEL GMBH + CO KG

  Saksa

  BUHLMANN ROHR-FITTINGS-STAHLHANDEL GMBH + CO KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jaloteräskaariputket, putket ruostumatonta terästä, Jaloteräsputket levystä, Liittimet ruostumattomasta teräksestä. Sen sijainti on Bremen, Saksa.

 2. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Liettua

  BALTIC TUBE SERVICE, UAB, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Taipuisat letkut - ei-rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putket ja letkut, ei-rautametallia, Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä, Pellit ja putket, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset, Putket ja letkut, ei-rautametallia, Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä, Pellit ja putket, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Sen sijainti on Vilnius, Liettua.

 3. CYBERSTEEL

  Venäjä

  CYBERSTEEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset, Teollisuusputket, Putki- ja letkuliittimet - rautametalliset, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset, Teollisuusputket, ruostumaton teräs, Putki- ja letkuliittimet - rautametalliset. Sen sijainti on Pervouralsk, Venäjä.

 4. OOO KRANMETIZ

  Ukraina

  OOO KRANMETIZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräsputkien valmistus mittojen mukaan, teräksiset sadevesiputket rakennusta varten, kylmävedetyt teräslankaputket, teräksiset tarkkuusputket. Sen sijainti on Nikopol, Ukraina.

 5. STEEL GATE

  Romania

  STEEL GATE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putket, rautametallia, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset, Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit, Putket, rautametallia, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset, Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. DYLAN BELGIE

  Belgia

  DYLAN BELGIE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Putki- ja letkuliittimet - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putket ja letkut, terästä, Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset, Putket ja letkut, terästä, venttiilit ruostumattomasta teräksestä, Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Sen sijainti on Lint, Belgia.

 2. NINGBO YINZHOU CHAOMEI MACHINERY PARTS CO.,LTD

  Kiina

  NINGBO YINZHOU CHAOMEI MACHINERY PARTS CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Sen sijainti on Yinzhou, Ningbo, Kiina.

 3. OTRISH GMBH

  Itävalta

  OTRISH GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Sen sijainti on Linz, Itävalta.

 4. VAN LEEUWEN GMBH

  Saksa

  VAN LEEUWEN GMBH, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Sen sijainti on Moers, Saksa.

 5. TRANSMESA - TRANSFORMACIONES METALÚRGICAS SAU

  Espanja

  TRANSMESA - TRANSFORMACIONES METALÚRGICAS SAU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, rautametallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset, teräsputket, saumattomat, teräksiset tarkkuusputket, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Sen sijainti on Arenys De Mar, Barcelona, Espanja.

 1. ENGIC (PTE.) LTD.

  Singapore

  ENGIC (PTE.) LTD., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Koneteollisuus - teollisuusalihankkijat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset, putkistojen rakennus ja asennus, teollisuusventtiilit, laippojen valmistus, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Sen sijainti on Singapore, Singapore.

 2. DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES

  Saksa

  DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, rautametallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putket ja letkut, terästä, Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä, Pellit ja putket, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset, Putket ja letkut, terästä, Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä, Pellit ja putket, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Sen sijainti on Grevenbroich, Saksa.

 1. UGTRANSSTROYKOMPLEKT

  Ukraina

  UGTRANSSTROYKOMPLEKT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, rautametallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset, teräsputket, saumattomat, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset, teräsputket, saumattomat metalliputket. Sen sijainti on Dnipropetrovsk, Ukraina.

 2. ARUP ALU-ROHR UND PROFIL GMBH

  Saksa

  ARUP ALU-ROHR UND PROFIL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, alumiinia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset, Alumiiniputket, hitsatut, messinkiputket, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset, messinkiputkien työstö. Sen sijainti on Dortmund, Saksa.

 3. XINGHUA SUYUAN JINGWEI PIPE CO,.LTD

  Kiina

  XINGHUA SUYUAN JINGWEI PIPE CO,.LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Sen sijainti on Dainan, Kiina.

 4. ABEXA BUILDING PRODUCTS GMBH

  Itävalta

  ABEXA BUILDING PRODUCTS GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sahatavara, Metallurgia, rauta ja teräs - tuonti ja vienti, tuonti- ja vientiapu. Sen sijainti on St. Georgen Im Attergau, Itävalta.

 5. ODO BELAUTOZAPCHAST

  Valko-Venäjä

  ODO BELAUTOZAPCHAST, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hitsaussaumattomat putket, kylmävedetyt teräslankaputket. Sen sijainti on Zhodino, Valko-Venäjä.

 6. BSH PRÄZISIONS-STAHLROHR-HANDEL GMBH

  Saksa

  BSH PRÄZISIONS-STAHLROHR-HANDEL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla holkit, putket ruostumatonta terästä, teräksiset tarkkuusputket, Putkien työstö. Sen sijainti on Solingen, Saksa.

 7. SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Saksa

  SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset, Ruostumaton lanka, teräksiset tarkkuusputket, teräsputket, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Sen sijainti on Emmingen-Liptingen, Saksa.

 8. EL SALAM FOR TRADING & SUPPLY

  Egypti

  EL SALAM FOR TRADING & SUPPLY, on Jakelija, joka toimii toimialalla Putki- ja letkuliittimet - ei-rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset, metalliset putkivarusteet, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Sen sijainti on Cairo, Egypti.

 1. ZHEJIANG DINGXIN STEEL TUBE MANUFACTURING CO., LTD.

  Kiina

  ZHEJIANG DINGXIN STEEL TUBE MANUFACTURING CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Sen sijainti on Jiaxing, Kiina.

 2. HONE ALL PRECISION LTD.

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  HONE ALL PRECISION LTD., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Poraus - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Porauspalvelut, Koneenrakennus - tilaustyöt, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset, Porauspalvelut, spesifiset työstöt piirustusten mukaan, Koneenrakennus - tilaustyöt, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Sen sijainti on Leighton Buzzard, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. MAHARASHTRA SEAMLESS LIMITED

  Intia

  MAHARASHTRA SEAMLESS LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Sen sijainti on Gurgaon, Intia.

 4. TEHNOSTEEL INDUSTRY SRL

  Romania

  TEHNOSTEEL INDUSTRY SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Putket ja putken osat, ruostumatonta terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruostumattomat teräkset, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset, Ruostumattomat teräkset, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

 5. RBR INTERNATIONAL

  Italia

  RBR INTERNATIONAL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet, laipat, Petrokemianteollisuus - laitteet ja välineet, venttiilit. Sen sijainti on Arese, Italia.

 6. ST.LOUIS PIPE AND SUPPLY

  Yhdysvallat

  ST.LOUIS PIPE AND SUPPLY, on Jakelija, joka toimii toimialalla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla putket kaasua varten, taotut liitokset. Sen sijainti on Chesterfield, Yhdysvallat.

 7. SUNFLEX METAL INDUSTRIES

  Intia

  SUNFLEX METAL INDUSTRIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla putkien rst-pannat, hiiliteräs tuv tectubi. Sen sijainti on Mumbai, Intia.

 8. STEEL GATE

  Romania

  STEEL GATE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Sen sijainti on Bucharest, Romania.

 9. PETRO-INDUSTRIE SARL

  Algeria

  PETRO-INDUSTRIE SARL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tiivisteet, Takaiskuventtiili, läppäventtiilit, Tiivisteet. Sen sijainti on Oran, Algeria.

 10. CRON METALS

  Ukraina

  CRON METALS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Palkit - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset, Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset, Taotut sauvateräkset. Sen sijainti on Dnipropetrovsk, Ukraina.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Saumattomat putket ja letkut - rautametalliset - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

366 Yritykset