• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • savustettu ja suolattu kala

Tulokset hakusanalle

Savustettu ja suolattu kala - Tuonti ja vienti

 1. BACALAOS ALEJANDRA

  Espanja

  BACALAOS ALEJANDRA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla turska, suolaturska, valmis turska, turskafilee. Sen sijainti on Logroño-La Rioja, Espanja.

 2. CONSERVAS LINDA PLAYA

  Espanja

  CONSERVAS LINDA PLAYA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Savustettu ja suolattu kala, Savustettu ja suolattu kala, marinoidut anjovikset oliiviöjyssä, Anjovis, anjovisfileet. Sen sijainti on Colindres-Cantabria, Espanja.

 3. ROYAL CAVIAR

  Saksa

  ROYAL CAVIAR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaviaari, Luonnonkalojen kaviaari, Kasvatettujen kalojen kaviaari. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 4. SIMON DUTRIAUX

  Ranska

  SIMON DUTRIAUX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla salaatti meren antimista. Sen sijainti on Vendin Le Vieil, Ranska.

 5. TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL

  Italia

  TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla turska, kapakalat, turskafilee, valmis turska. Sen sijainti on Mestre, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A

  Portugali

  RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Savustettu ja suolattu kala, Savustettu ja suolattu kala, erikoisuudet, turska, Pakasteturska, Suolaamaton turska. Sen sijainti on Torres Vedras, Portugali.

 2. DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG

  Saksa

  DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Savustettu ja suolattu kala, pakastetun kalan vienti, kalakaupat, Savustettu ja suolattu kala, pakastetut äyriäiset. Sen sijainti on Klein Meckelsen, Saksa.

 3. NEPTUN SEAFOOD APS

  Tanska

  NEPTUN SEAFOOD APS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ohjauspaneeli. Sen sijainti on Løgstør, Tanska.

 4. LE MOULIN DU COUVENT

  Ranska

  LE MOULIN DU COUVENT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Sen sijainti on Descartes, Ranska.

 5. ALBATROSS SEAFOODS

  Irlanti

  ALBATROSS SEAFOODS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lohi, savulohi, kalat. Sen sijainti on Killybegs, Irlanti.

 1. ARGIS GALAC'SEA

  Ranska

  ARGIS GALAC'SEA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pakasteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meren antimet, pakastetut, Kala, pakaste-, Savustettu ja suolattu kala, Simpukat ja äyriäiset, Meren antimet, pakastetut, Kala, pakaste-, Savustettu ja suolattu kala, Simpukat ja äyriäiset. Sen sijainti on Lorient, Ranska.

 2. YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI

  Turkki

  YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Savustettu ja suolattu kala, taimen, Savustettu ja suolattu kala, ahvenet, hammasahvenet. Sen sijainti on Denizli, Turkki.

 1. CAVIAR PETROSSIAN

  Ranska

  CAVIAR PETROSSIAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kaviaari, laadukkaat maustetuotteet. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 2. EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES

  Ranska

  EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Sen sijainti on Calais, Ranska.

 3. LEONIDIS COMPANY

  Kreikka

  LEONIDIS COMPANY, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakastetut äyriäiset. Sen sijainti on Kavala, Kreikka.

 4. SODIAL

  Belgia

  SODIAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Sen sijainti on Jumet, Belgia.

 5. SALM INVEST GROUP

  Belgia

  SALM INVEST GROUP, on Jakelija, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla savulohi. Sen sijainti on Fleurus, Belgia.

 6. LVIVMOREPRODUCT

  Ukraina

  LVIVMOREPRODUCT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, meren antimet, käsitellyt kalat ja kalastustuotteet, pakastetut meren antimet, Kalat. Sen sijainti on Lvov, Ukraina.

 7. BASKCOD

  Espanja

  BASKCOD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Sen sijainti on Lemona, Espanja.

 8. PREGI DI SICILIA

  Malta

  PREGI DI SICILIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Sen sijainti on Mellieha, Malta.

 1. IMPORTGROUP

  Ukraina

  IMPORTGROUP, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Voileipäkeksit ja naposteltavat, suolaiset, tuonti, suolaisen veden kala, Voileipäkeksit ja naposteltavat, suolaiset. Sen sijainti on Donetsk, Ukraina.

 2. BASEAFOOD HO CHI MINH BRANCH

  Vietnam

  BASEAFOOD HO CHI MINH BRANCH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla meren antimet, Surimi-valmistaja, kalmarit. Sen sijainti on Ho Chi Minh, Vietnam.

 3. SALAZONES COBASAL S.L

  Espanja

  SALAZONES COBASAL S.L, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lohi, sardiini, turska. Sen sijainti on Baza, Espanja.

 4. JAEGER-VERSAND

  Saksa

  JAEGER-VERSAND, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille, Meijerit - koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille, Meijerit - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Bonefeld, Saksa.

 5. JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR

  Saksa

  JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille, Meijerit - koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet, Kypsennys- ja savustuslaitteet lihajalosteille, Meijerit - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Röfingen, Saksa.

 6. RÄUCHERZWERG

  Saksa

  RÄUCHERZWERG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, Savustettu ja suolattu kala, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Kalat, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, Savustettu ja suolattu kala, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Neufeld, Saksa.

 7. ZALMKOERIER

  Hollanti

  ZALMKOERIER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla savulohi, tuore kala, tukkumyynti, pakatut lohet. Sen sijainti on Urk, Hollanti.

 8. VIALCO SKOURTOPOULOS S.A.

  Kreikka

  VIALCO SKOURTOPOULOS S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kala, suolattu, kalasäilykkeet. Sen sijainti on Velestino, Kreikka.

 9. AREA SARL

  Tunisia

  AREA SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla miekkakala, savustettu. Sen sijainti on Tunisi, Tunisia.

 10. SARL WILLIAM AND JAMES

  Ranska

  SARL WILLIAM AND JAMES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla savulohi. Sen sijainti on Carentan, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen