• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • seinävaatteet- käsintehdyt

Tulokset hakusanalle

Seinävaatteet- käsintehdyt - Tuonti ja vienti

 1. STYLEGREEN SCHWEIZ

  Sveitsi

  STYLEGREEN SCHWEIZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kukat ja kasvit tukuttain, viherkasvit, tekokasvit, kuivatut kasvit. Sen sijainti on Lostorf, Sveitsi.

 2. XANADU EVOLUTION E.K.

  Saksa

  XANADU EVOLUTION E.K., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla taulut ja taide, kankaat, maalarin, sauna. Sen sijainti on Chemnitz, Saksa.

 3. PARENTESI QUADRA

  Espanja

  PARENTESI QUADRA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla matot mittatilauksesta, matot, käsinkudotut, villamatot. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

 4. SHADDAI

  Espanja

  SHADDAI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, käsintehdyt, Matot, käsintehdyt. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 5. ARS GRAPHICA

  Saksa

  ARS GRAPHICA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Sen sijainti on Schermbeck, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. FIBERTEX

  Belgia

  FIBERTEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kankaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seinävaatteet, käsintehdyt, Tekstiilitapetit, Seinävaatteet, käsintehdyt, verhot ja seinien verhoilu, Tekstiilitapetit. Sen sijainti on Wevelgem, Belgia.

 2. ALFOMBRATE

  Espanja

  ALFOMBRATE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla eurooppalaisvalmisteiset matot, villamatot, laatumatot. Sen sijainti on Crevillent, Espanja.

 3. KATHARINA WIEBE

  Saksa

  KATHARINA WIEBE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, seinäkoristeet, Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet. Sen sijainti on Hamm, Saksa.

 4. DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUUR VAN WANDTAPIJTEN

  Belgia

  DE WIT KONINKLIJKE MANUFACTUUR VAN WANDTAPIJTEN, joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, Matot, vanhat seinävaatteet. Sen sijainti on Mechelen, Belgia.

 5. PRONTO INTERVENTO FABBRI

  Italia

  PRONTO INTERVENTO FABBRI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla panssarioven avaus, lukon avaus. Sen sijainti on San Donato Milanese, Italia.

 1. SOMBRILLAS AITOUR

  Espanja

  SOMBRILLAS AITOUR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla espartoheinäkankaat. Sen sijainti on Algeciras Cadiz, Espanja.

 2. THE STITCHING STUDIO

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  THE STITCHING STUDIO, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Sen sijainti on Mansfield, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. TRICANA - TAPEÇARIA REGIONAL DE COIMBRA, S.A.

  Portugali

  TRICANA - TAPEÇARIA REGIONAL DE COIMBRA, S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsityöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seinävaatteet, käsintehdyt, Seinävaatteet, käsintehdyt. Sen sijainti on Lisboa, Portugali.

 2. M&T SRL

  Italia

  M&T SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla seinävaate. Sen sijainti on Alserio, Italia.

 3. CASA TAPETES FOFAL LDA.

  Portugali

  CASA TAPETES FOFAL LDA., joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Sen sijainti on Lisboa, Portugali.

 4. CARPET SENSE LDA.

  Portugali

  CARPET SENSE LDA., joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Sen sijainti on Arcozelo, Portugali.

 5. MAS DI GRILLI GUIDO

  Italia

  MAS DI GRILLI GUIDO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla seinävaate, hihan käänne. Sen sijainti on COMO, Italia.

 6. TAPETAUTO - JOAQUIM MARQUES & FILHOS LDA.

  Portugali

  TAPETAUTO - JOAQUIM MARQUES & FILHOS LDA., joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Sen sijainti on Paços De Brandão, Portugali.

 7. TAPEÇARIAS FERREIRA DE SA LDA.

  Portugali

  TAPEÇARIAS FERREIRA DE SA LDA., joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Sen sijainti on Espinho, Portugali.

 8. ACACIA GIUSEPPE S.R.L.

  Italia

  ACACIA GIUSEPPE S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsityöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seinävaatteet, käsintehdyt, Seinävaatteet, käsintehdyt. Sen sijainti on Gubbio (Pg), Italia.

 1. ARTIGIANATO ARTISTICO VENEZIANO S.N.C. BABINI VINCENZO

  Italia

  ARTIGIANATO ARTISTICO VENEZIANO S.N.C. BABINI VINCENZO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Peilit, koriste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käsityöt, Seinävaatteet, käsintehdyt, Käsityöt, Seinävaatteet, käsintehdyt. Sen sijainti on Venezia, Italia.

 2. MANUEL OLIVEIRA CARDOSO - INDUSTRIA E COMERCIO DE TAPEÇARIAS E ARTIGOS PARA O LAR UNIPESSOAL LDA.

  Portugali

  MANUEL OLIVEIRA CARDOSO - INDUSTRIA E COMERCIO DE TAPEÇARIAS E ARTIGOS PARA O LAR UNIPESSOAL LDA., joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Sen sijainti on Ovar, Portugali.

 3. KORONKA-BOBOWA. REKODZIELO LUDOWE I ARTYSTYCZNE. KILIMY, GOBELINY

  Puola

  KORONKA-BOBOWA. REKODZIELO LUDOWE I ARTYSTYCZNE. KILIMY, GOBELINY, joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Sen sijainti on JANKOWA, Puola.

 4. HENTSCHEL GMBH

  Saksa

  HENTSCHEL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsityöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seinävaatteet, käsintehdyt, Seinävaatteet, käsintehdyt. Sen sijainti on Weyhe, Saksa.

 5. ALVES PEREIRA TAPECARIAS S.A.

  Portugali

  ALVES PEREIRA TAPECARIAS S.A., joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Sen sijainti on Oleiros, Portugali.

 6. DEBRUNNER ACIFER SA FRIBOURG

  Sveitsi

  DEBRUNNER ACIFER SA FRIBOURG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Keramiikka, käsityö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seinävaatteet, käsintehdyt, Seinävaatteet, käsintehdyt. Sen sijainti on Fribourg, Sveitsi.

 7. VIEIRA E DIAS LDA.

  Portugali

  VIEIRA E DIAS LDA., joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Sen sijainti on Esmoriz, Portugali.

 8. SEMPRE NOIVA TAPETES ARRAIOLOS LDA.

  Portugali

  SEMPRE NOIVA TAPETES ARRAIOLOS LDA., joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Sen sijainti on Arraiolos, Portugali.

 9. ORIGINAL & ESPECIAL TAPEÇARIAS UNIPESSOAL LDA.

  Portugali

  ORIGINAL & ESPECIAL TAPEÇARIAS UNIPESSOAL LDA., joka toimii toimialalla Seinävaatteet, käsintehdyt. Sen sijainti on Espinho, Portugali.

 10. FUNDACION REAL FABRICA DE TAPICES

  Espanja

  FUNDACION REAL FABRICA DE TAPICES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Käsityöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seinävaatteet, käsintehdyt, Seinävaatteet, käsintehdyt. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen