• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • seinävaatteet

Tulokset hakusanalle

Seinävaatteet - Tuonti ja vienti

 1. LIMPOPÉ - TAPETES PARA ENTRADAS, LDA

  Portugali

  Verified by europages badge

  LIMPOPÉ - TAPETES PARA ENTRADAS, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin viimeistely, mattojen tuonti ja vienti, villamatot, Luistonestomatot, eurooppalaisvalmisteiset matot, vastaanottotilojen tarvikkeet, Kumimatot mittojen mukaan, Tekstiilin viimeistely, tilausmatot. Sen sijainti on Guimarães, Portugali.

 2. ENTRADA FUSSMATTEN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  ENTRADA FUSSMATTEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Sen sijainti on Braunschweig, Saksa.

 3. TESSILNAUTICA - TAPPEZZERIE PER LA NAUTICA

  Italia

  Verified by europages badge

  TESSILNAUTICA - TAPPEZZERIE PER LA NAUTICA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laivatarvikekauppiaat, veneiden verhoilu, huonekalujen verhoilut, Laivatarvikekauppiaat, venekankaat. Sen sijainti on Sanremo, Italia.

 4. MGR CARTS

  Italia

  Verified by europages badge

  MGR CARTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Säkkikärryt, Tarvikkeet ravintoloita varten, Runkorakenteet, kevyet, metallia, Seinävaatteet, kankaat, internal transport containers, tavaroiden huoltolaitteet, Säkkikärryt, warehouse, seinävaatteet käsityönä. Sen sijainti on Cicerale, Italia.

 5. AURA TEXTIL GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  AURA TEXTIL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Sen sijainti on Grafing, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ZENVOL

  Hollanti

  Verified by europages badge

  ZENVOL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jalokivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kynttilät, Esanssit ja tuoksut - muut kuin elintarvike, korukristalli, Wellness-tuotteet, Kynttilät, ametisti, riipukset, rannekorut, koristellut lasit. Sen sijainti on Groningen, Hollanti.

 2. TREND DESIGN DIFFUSION

  Portugali

  TREND DESIGN DIFFUSION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hotellikalusteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Istuimet ja olohuoneen kalusteet, Seinävaatteet, ravintoloiden kalusteet, Istuimet ja olohuoneen kalusteet, Seinävaatteet, pehmustetut huonekalut mittojen mukaan. Sen sijainti on Vila Nova De Gaia, Portugali.

 3. TAPICERÍAS BORRÁS S.L.

  Espanja

  TAPICERÍAS BORRÁS S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Sen sijainti on Palma, Espanja.

 4. GALERIE LISSIER

  Ranska

  GALERIE LISSIER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vanhan maton restaurointi, seinävaatteiden puhdistus. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 5. SIOZOS FURS - GARMENTS, ACCESSORIES, TRIMS & PANELS

  Kreikka

  SIOZOS FURS - GARMENTS, ACCESSORIES, TRIMS & PANELS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla turkiksien tukkukauppa. Sen sijainti on Kastoria, Kreikka.

 1. BODEN4YOU GMBH

  Saksa

  BODEN4YOU GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Sen sijainti on Bentwisch, Saksa.

 2. ANA AUGUSTA PEREIRA DA SILVA & FILHOS LDA

  Portugali

  ANA AUGUSTA PEREIRA DA SILVA & FILHOS LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, kokolattiamatto, Matot, seinävaate. Sen sijainti on Esmoriz, Portugali.

 1. PELCORTE ESTOFOS E MOBILIÁRIO

  Portugali

  PELCORTE ESTOFOS E MOBILIÁRIO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tapetointipalvelu, kalusteet. Sen sijainti on Rebordosa, Portugali.

 2. EXTRATAPETE GMBH

  Saksa

  EXTRATAPETE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tapetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seinävaatteet, Muovilattiapinnoitteet, Tekstiilitapetit, Seinävaatteet, Muovilattiapinnoitteet, Silkistä valmistettu seinäpaperi, Tekstiilitapetit. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 3. E-DELUX GMBH

  Saksa

  E-DELUX GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Muovilattiapinnoitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, Kuitulaasti ja stukko, Tapetit, Seinävaatteet, Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, Kuitulaasti ja stukko, Tapetit, Seinävaatteet. Sen sijainti on Erkrath, Saksa.

 4. INFINITY KEEPSAKES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  INFINITY KEEPSAKES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla muistit, tyynyt, peitot. Sen sijainti on Plymouth, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. GRUNDSTOFF GMBH

  Saksa

  GRUNDSTOFF GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovilattiapinnoitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, Seinävaatteet, Matot, käsintehdyt, Kangassuunnittelu, Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, Seinävaatteet, Matot, käsintehdyt, Kangassuunnittelu. Sen sijainti on Dorsten, Saksa.

 6. GEORGIOS PARIDIS INDUSTRIELLER UMKETTELUNGSBETRIEB

  Saksa

  GEORGIOS PARIDIS INDUSTRIELLER UMKETTELUNGSBETRIEB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Matot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla seinävaate. Sen sijainti on Wuppertal, Saksa.

 7. CO.DESIGN E. K.

  Saksa

  CO.DESIGN E. K., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Sen sijainti on Althütte, Saksa.

 8. TAPIZAR COCHE .NET

  Espanja

  TAPIZAR COCHE .NET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Sen sijainti on Hospitalet De Llobregat, Espanja.

 1. Bronz Halı Sanayi Ticaret Aş

  Turkki

  Bronz Halı Sanayi Ticaret Aş, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Matot, käsintehdyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seinävaatteet, koristematto, Seinävaatteet, tapetointipalvelu, nahkaverhoilu. Sen sijainti on Başakşehir, Turkki.

 2. VIOR EXPORT

  Italia

  VIOR EXPORT, on Jakelija, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla huonekalujen verhoilut, kangastapetit, tarranauhakiinnikkeet. Sen sijainti on Seregno, Italia.

 3. FLOORING HIGHLIGHTS TRADE GMBH

  Saksa

  FLOORING HIGHLIGHTS TRADE GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Sen sijainti on Mannheim, Saksa.

 4. MONO PLASTIK SANAYI VE TIC. A.S.

  Turkki

  MONO PLASTIK SANAYI VE TIC. A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 5. CAPPIO HALI

  Turkki

  CAPPIO HALI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla matot, mattojen antibakteeriset käsittelyt. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 6. MARGOT STEEL DESIGNS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MARGOT STEEL DESIGNS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Einespakkaukset. Sen sijainti on Lockerbie, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. HALI DEPOSU CARPET

  Turkki

  HALI DEPOSU CARPET, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koristematto, kangastapettityöt, mattojen osto ja myynti, matot. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 8. MY HALI

  Turkki

  MY HALI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 9. SOLIERI TENDAGGI

  Italia

  SOLIERI TENDAGGI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Seinävaatteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kangastapettityöt, verhokangas. Sen sijainti on Modena, Italia.

 10. LIZETTE VAN DINGENEN

  Belgia

  LIZETTE VAN DINGENEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Huonekalukankaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maalaus - urakoitsijat, seinävaate, Maalaus - urakoitsijat, kangaskauppa, verho. Sen sijainti on Lommel, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen