• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • sementti ja lisäaineet

Tulokset hakusanalle

Sementti ja lisäaineet - Tuonti ja vienti

 1. PAPRESA

  Espanja

  PAPRESA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Sementti ja lisäaineet, liimat rakennusta varten, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Sementti ja lisäaineet. Sen sijainti on Valladolid, Espanja.

 2. BETON TILLE GMBH & CO.KG

  Saksa

  BETON TILLE GMBH & CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Betonituotteet ja konglomeraatit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementti ja lisäaineet, Sementti ja lisäaineet, betoniputket, kanavanrakennus. Sen sijainti on Horn-Bad Meinberg, Saksa.

 3. DIRECT CHEMICALS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  DIRECT CHEMICALS LTD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tiilet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementti ja lisäaineet, Sementti ja lisäaineet. Sen sijainti on Wokingham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. VEGA INDUSTRIES

  Ranska

  VEGA INDUSTRIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Sen sijainti on St Laurent Nouan, Ranska.

 5. BÉTONS ET MATERIAUX

  Luxemburg

  BÉTONS ET MATERIAUX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betoni, valmis, Betonipumput, Betoni, valmis, betonin ja laastin apuaineet, sekoitinautot, Betonipumput. Sen sijainti on Luxembourg, Luxemburg.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. FEIFIL FEIJAO & FILHOS S.A.

  Portugali

  FEIFIL FEIJAO & FILHOS S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betoni, valmis, Betoni, valmis. Sen sijainti on Viseu, Portugali.

 2. SATINE FACTORY S.L

  Espanja

  SATINE FACTORY S.L, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Sen sijainti on Burriana, Espanja.

 3. JANSON FLOOR

  Belgia

  JANSON FLOOR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, Sementti ja lisäaineet, Parkettilattiat, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, Sementti ja lisäaineet, Parkettilattiat, mattopesu. Sen sijainti on Vichte (anzegem), Belgia.

 4. ITALVASCHE S.R.L.

  Italia

  ITALVASCHE S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla betoni, esivalmistettu betoni, rakennusten rakenteet, bitumikonglomeraatit. Sen sijainti on Isola Rizza, Italia.

 5. OMNIBETON

  Belgia

  OMNIBETON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Betonituotteet ja konglomeraatit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementti ja lisäaineet, Sementti ja lisäaineet, meluaidat. Sen sijainti on Hasselt, Belgia.

 1. SECIL BRITAS, SA

  Portugali

  SECIL BRITAS, SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla louhokset. Sen sijainti on Lisboa, Portugali.

 2. KEVERS

  Belgia

  KEVERS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tiilet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementti ja lisäaineet, Betonituotteet ja konglomeraatit, Sementti ja lisäaineet, Betonituotteet ja konglomeraatit, eristys, laatoitus. Sen sijainti on Montzen, Belgia.

 1. LLC ULTRA-TRADE

  Ukraina

  LLC ULTRA-TRADE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Jäykät rakennusmateriaalit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementti ja lisäaineet, tuhkan käsittely, sementti rakennuksille, Sementti ja lisäaineet, Metallituotteet. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 2. GARROUSTE BETON

  Ranska

  GARROUSTE BETON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkoaineet. Sen sijainti on Colomiers, Ranska.

 3. A. PIRONT

  Belgia

  A. PIRONT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementti ja lisäaineet, rakennusmateriaalit, kuljetus, kuorma-autot, Sementti ja lisäaineet, teolliset elementtivalmisteet. Sen sijainti on Emmels, Belgia.

 4. DIERA - FABRICA DE REVESTIMENTOS, COLAS E TINTAS, LDA

  Portugali

  DIERA - FABRICA DE REVESTIMENTOS, COLAS E TINTAS, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementit, erikois-, Maalit ja lakat, Sementit, erikois-, Maalit ja lakat. Sen sijainti on Leça Da Palmeira, Portugali.

 5. BUILDSOFT

  Belgia

  BUILDSOFT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suuret siviili- ja teollisuusrakennustyöt, kaupunkityöt. Sen sijainti on Merelbeke, Belgia.

 6. MANUFATTI POLONIO SNC

  Italia

  MANUFATTI POLONIO SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Sen sijainti on Conselve, Italia.

 7. CLARENNE BÉTON

  Belgia

  CLARENNE BÉTON, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betoni, valmis, Betonipumput, Betonisekoittimet, Betoni, valmis, Betonipumput, Betonisekoittimet, hiekka, sora ja kivimurska teiden päällystämiseen. Sen sijainti on Thuin, Belgia.

 8. H. KEULEN

  Belgia

  H. KEULEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Betonituotteet ja konglomeraatit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementti ja lisäaineet, Betonisekoittimet, Betoniharkot, Betonipumput, Sementti ja lisäaineet, Betonisekoittimet, Betoniharkot, Betonipumput. Sen sijainti on Lanaken, Belgia.

 1. BBG - GBB

  Belgia

  BBG - GBB, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betoni, valmis, Betonirakenteet, Betonisekoittimet, Sementit, erikois-, Betoni, valmis, Betonirakenteet, Betonisekoittimet, Sementit, erikois-. Sen sijainti on Brussels, Belgia.

 2. BOUWMATERIALEN & BETONCENTRALE BLOMME

  Belgia

  BOUWMATERIALEN & BETONCENTRALE BLOMME, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betoniharkot, Betonin valmistus -koneet ja laitteet, Betonirakenteet, Laatat - betoni, Betoniharkot, Betonin valmistus -koneet ja laitteet, Betonirakenteet, Laatat - betoni. Sen sijainti on Nieuwpoort, Belgia.

 3. ARCHITON

  Belgia

  ARCHITON, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla betonituotteet, betonointilaitteet, terassien tiivistystuotteet, paneelijulkisivut. Sen sijainti on Dessel, Belgia.

 4. BUYSSE BETON

  Belgia

  BUYSSE BETON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betonin valmistus -koneet ja laitteet, Betoniharkot, Betonin valmistus -koneet ja laitteet, rakennusmateriaalit, Betoniharkot, esivalmistetut rakenteet ja rakennelmat esipuristetusta teräsbetonista. Sen sijainti on Evergem, Belgia.

 5. DARGENTON FRERES

  Belgia

  DARGENTON FRERES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betoni, valmis, Betonituotteet ja konglomeraatit, Laatat - betoni, Paalut, betoni-, Betoni, valmis, Betonituotteet ja konglomeraatit, Laatat - betoni, Paalut, betoni-. Sen sijainti on Villers-la-loue, Belgia.

 6. BOUFFIOUX BETON

  Belgia

  BOUFFIOUX BETON, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betoni, valmis, Louhinta - työt, Räjäytysurakoitsijat, kaavut, Betoni, valmis, Louhinta - työt, Räjäytysurakoitsijat. Sen sijainti on Longchamps, Belgia.

 7. DUFOUR

  Belgia

  DUFOUR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Räjäytysurakoitsijat, Maa- ja vesirakentaminen, nosturin vuokraus, pengerrystyöt, Räjäytysurakoitsijat. Sen sijainti on Marquain, Belgia.

 8. DIAMUR

  Belgia

  DIAMUR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Betonituotteet ja konglomeraatit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementti ja lisäaineet, Sementti ja lisäaineet, morttelit, betonituotteet, sementtilaasti. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

 9. ECOBA

  Belgia

  ECOBA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementti ja lisäaineet, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, Sementti ja lisäaineet, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, betoniparvekkeet, betonilattiat. Sen sijainti on Forest, Belgia.

 10. BETOTEC

  Belgia

  BETOTEC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementti ja lisäaineet, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, Betonirakenteet, Sementti ja lisäaineet, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, Betonirakenteet, julkisivujen uusiminen. Sen sijainti on Schoten, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Sementti ja lisäaineet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

2 465 Yritykset