• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • sementti ja lisäaineet

Tulokset hakusanalle

Sementti ja lisäaineet - Tuonti ja vienti

 1. PAPRESA

  Espanja

  PAPRESA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rakennusteollisuuden muurauslaasti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Sementti ja lisäaineet, liimat rakennusta varten, Muurauslaastit ja sementit, tulenkestävät, Sementti ja lisäaineet. Sen sijainti on Valladolid, Espanja.

 2. BETON TILLE GMBH & CO.KG

  Saksa

  BETON TILLE GMBH & CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Betonituotteet ja konglomeraatit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementti ja lisäaineet, Sementti ja lisäaineet, betoniputket, kanavanrakennus. Sen sijainti on Horn-Bad Meinberg, Saksa.

 3. DIRECT CHEMICALS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  DIRECT CHEMICALS LTD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tiilet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementti ja lisäaineet, Sementti ja lisäaineet. Sen sijainti on Wokingham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. A. PIRONT

  Belgia

  A. PIRONT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu - sahattu ja käsitelty. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementti ja lisäaineet, rakennusmateriaalit, kuljetus, kuorma-autot, Sementti ja lisäaineet, teolliset elementtivalmisteet. Sen sijainti on Emmels, Belgia.

 5. GROUPE FRANCOIS HOLDING

  Ranska

  GROUPE FRANCOIS HOLDING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementit, erikois-, Sementit, erikois-, Rakennus, teollisuustornit. Sen sijainti on Luc La Primaube, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ARCHITON

  Belgia

  ARCHITON, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla betonituotteet, betonointilaitteet, terassien tiivistystuotteet, paneelijulkisivut. Sen sijainti on Dessel, Belgia.

 2. BUILDSOFT

  Belgia

  BUILDSOFT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suuret siviili- ja teollisuusrakennustyöt, kaupunkityöt. Sen sijainti on Merelbeke, Belgia.

 3. DARGENTON FRERES

  Belgia

  DARGENTON FRERES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betoni, valmis, Betonituotteet ja konglomeraatit, Laatat - betoni, Paalut, betoni-, Betoni, valmis, Betonituotteet ja konglomeraatit, Laatat - betoni, Paalut, betoni-. Sen sijainti on Villers-la-loue, Belgia.

 4. KIWA BELGIUM

  Belgia

  KIWA BELGIUM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tilintarkastus, tietokoneavusteinen, Tilintarkastus, tietokoneavusteinen, tarkastus- ja sertifiointielimet, kokeet rakennusmateriaaleilla, koulutus ja valmennus. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

 5. BBG - GBB

  Belgia

  BBG - GBB, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betoni, valmis, Betonirakenteet, Betonisekoittimet, Sementit, erikois-, Betoni, valmis, Betonirakenteet, Betonisekoittimet, Sementit, erikois-. Sen sijainti on Brussels, Belgia.

 1. DUFOUR

  Belgia

  DUFOUR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Räjäytysurakoitsijat, Maa- ja vesirakentaminen, nosturin vuokraus, pengerrystyöt, Räjäytysurakoitsijat. Sen sijainti on Marquain, Belgia.

 2. JANSON FLOOR

  Belgia

  JANSON FLOOR, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, Sementti ja lisäaineet, Parkettilattiat, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, Sementti ja lisäaineet, Parkettilattiat, mattopesu. Sen sijainti on Vichte (anzegem), Belgia.

 1. H. KEULEN

  Belgia

  H. KEULEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Betonituotteet ja konglomeraatit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementti ja lisäaineet, Betonisekoittimet, Betoniharkot, Betonipumput, Sementti ja lisäaineet, Betonisekoittimet, Betoniharkot, Betonipumput. Sen sijainti on Lanaken, Belgia.

 2. VEGA INDUSTRIES

  Ranska

  VEGA INDUSTRIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Sen sijainti on St Laurent Nouan, Ranska.

 3. BOUFFIOUX BETON

  Belgia

  BOUFFIOUX BETON, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betoni, valmis, Louhinta - työt, Räjäytysurakoitsijat, kaavut, Betoni, valmis, Louhinta - työt, Räjäytysurakoitsijat. Sen sijainti on Longchamps, Belgia.

 4. BOUWMATERIALEN & BETONCENTRALE BLOMME

  Belgia

  BOUWMATERIALEN & BETONCENTRALE BLOMME, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betoniharkot, Betonin valmistus -koneet ja laitteet, Betonirakenteet, Laatat - betoni, Betoniharkot, Betonin valmistus -koneet ja laitteet, Betonirakenteet, Laatat - betoni. Sen sijainti on Nieuwpoort, Belgia.

 5. ALFRED R. J. GREWE ULRICKE KLEEMEIER E.K.

  Saksa

  ALFRED R. J. GREWE ULRICKE KLEEMEIER E.K., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Raaka-aineet rakentamiseen ja julkisiin töihin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betonirakenteet, Sementti ja lisäaineet, Betonituotteet ja konglomeraatit, Betonirakenteet, Sementti ja lisäaineet, Betonituotteet ja konglomeraatit. Sen sijainti on Bremen, Saksa.

 6. DIERA - FABRICA DE REVESTIMENTOS, COLAS E TINTAS, LDA

  Portugali

  DIERA - FABRICA DE REVESTIMENTOS, COLAS E TINTAS, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementit, erikois-, Maalit ja lakat, Sementit, erikois-, Maalit ja lakat. Sen sijainti on Leça Da Palmeira, Portugali.

 7. DIAMUR

  Belgia

  DIAMUR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Betonituotteet ja konglomeraatit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementti ja lisäaineet, Sementti ja lisäaineet, morttelit, betonituotteet, sementtilaasti. Sen sijainti on Antwerpen, Belgia.

 8. GEBROEDERS DE RYCKE

  Belgia

  GEBROEDERS DE RYCKE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivilaatat, Katontekomateriaalit, rakennusmateriaalit, valmisbetonit, Kivilaatat, Katontekomateriaalit. Sen sijainti on Beveren, Belgia.

 1. BÉTONS ET MATERIAUX

  Luxemburg

  BÉTONS ET MATERIAUX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betoni, valmis, Betonipumput, Betoni, valmis, betonin ja laastin apuaineet, sekoitinautot, Betonipumput. Sen sijainti on Luxembourg, Luxemburg.

 2. AC MATERIALS

  Belgia

  AC MATERIALS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rakennusjätteet - kierrätys, betoniasemat, Rakennusjätteet - kierrätys. Sen sijainti on Wondelgem, Belgia.

 3. BETONCENTRALE VAN DEN BRAEMBUSSCHE

  Belgia

  BETONCENTRALE VAN DEN BRAEMBUSSCHE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betoniharkot, Betonin valmistus -koneet ja laitteet, Lotjakuljetus ja vastaavat palvelut, Betoniharkot, Betonin valmistus -koneet ja laitteet, Lotjakuljetus ja vastaavat palvelut, rakennusmateriaalit. Sen sijainti on Eeklo, Belgia.

 4. SATINE FACTORY S.L

  Espanja

  SATINE FACTORY S.L, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Sen sijainti on Burriana, Espanja.

 5. DE SNERCK

  Belgia

  DE SNERCK, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tiilet, Laasti ja laastituotteet, Tiilet, Laasti ja laastituotteet, rakennusmateriaalit, betoniasemat. Sen sijainti on Kruishoutem, Belgia.

 6. JOCHEMS CHAPEWERKEN

  Belgia

  JOCHEMS CHAPEWERKEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betonirakenteet, Betonirakenteet, tasoitukset, Jätevesihuolto. Sen sijainti on Sint-Lenaarts, Belgia.

 7. CLARENNE BÉTON

  Belgia

  CLARENNE BÉTON, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betoni, valmis, Betonipumput, Betonisekoittimet, Betoni, valmis, Betonipumput, Betonisekoittimet, hiekka, sora ja kivimurska teiden päällystämiseen. Sen sijainti on Thuin, Belgia.

 8. O.M.G. PREFABBETON

  Belgia

  O.M.G. PREFABBETON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Betoniharkot, valmiselementit, Betoniharkot, Betoniharkot. Sen sijainti on Dessel, Belgia.

 9. MANUFATTI POLONIO SNC

  Italia

  MANUFATTI POLONIO SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sementti ja lisäaineet. Sen sijainti on Conselve, Italia.

 10. ECOBA

  Belgia

  ECOBA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Runkotyöt - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sementti ja lisäaineet, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, Sementti ja lisäaineet, Kunnossapitotyöt - urakoitsijat, betoniparvekkeet, betonilattiat. Sen sijainti on Forest, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen