• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut

Tulokset hakusanalle

Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut - Tuonti ja vienti

 1. EXPOPOLIS

  Belgia

  ExpoPolis on tietotekniikkapalveluja tarjoava ja tietotekniikkaa kehittävä yritys, joka on erikoistunut sellaisten ohjelmistojen luomiseen, joita tarvitaan virtuaalisten näyttelyiden ammattimaiseen järjestämiseen. Yritys hyödyntää 2D- ja 3D-teknologiaa. JobExpoPolis: ExpoPolis on kehittänyt ohjelmiston, joka soveltuu erityisesti työpaikkanäyttelyiden järjestämiseen verkossa. FairExpoPolis: tämän ohjelmiston avulla voidaan järjestää kaikenlaisia näyttelyitä verkossa. Tämä on fyysisten näyttelyiden lisätyökalu, johon voidaan lisätä työmoduuli.

 2. B2LUX

  Belgia

  Liiketoimintamessut Grande Régionin alueella. Kun osallistut b2lux-messuihin, saat mahdollisuuden seuraaviin: voit kehittää suoria asiakassuhteita, tutustua alihankintatarjontaan ja tavata suuria yrityksiä, joilla on alihankintatarpeita, voit hyödyntää järjestetyt ja suunnittelut kasvokkaiset tapaamiset (business matchmaking -työkalun kautta). b2lux-messut on Kauppakamarin ja Belgian Luxembourgin sekä kuntien välisen IDELUX: in ja Wallonie Expon (WEX) kehittämä tapahtuma.

 3. QL BODYBRAND FASHION MADE IN ITALY

  Italia

  QL BODYBRAND FASHION MADE IN ITALY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Sen sijainti on Pinasca, Italia.

 4. HERDADE DAS TEMPLARIAS

  Portugali

  HERDADE DAS TEMPLARIAS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhat ja metsänhoito, Luonnonpuistot ja luonnonsuojelualueet, Taimitarhat ja metsänhoito, omaisuudenhoitoyritys, kulttuuritapaamiset, Luonnonpuistot ja luonnonsuojelualueet. Sen sijainti on Abrantes, Portugali.

 5. GLOBUS AJANS

  Turkki

  GLOBUS AJANS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kansainväliset tulkit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. STANDEXPO

  Portugali

  STANDEXPO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys, näyttelyständien pystytys, vitriinien vuokraus messuja ja näyttelyitä varten, Messujen ja näyttelyiden osastot - suunnittelu ja pystytys. Sen sijainti on São Romão De Neiva, Portugali.

 2. CTN GROUPE

  Ranska

  CTN GROUPE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet. Sen sijainti on Orly Cedex, Ranska.

 3. LIMITLESS SRL - SOLUZIONI PER EVENTI

  Italia

  LIMITLESS SRL - SOLUZIONI PER EVENTI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla näyttelyiden kalustaminen. Sen sijainti on Napoli, Italia.

 4. GED EVENT

  Ranska

  GED EVENT, on Jakelija, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Sen sijainti on Roche La Molière, Ranska.

 5. PROVOLI EXPO

  Kreikka

  PROVOLI EXPO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Sen sijainti on Trikala, Kreikka.

 1. ANDERSEN AUDIO PRODUCTIONS SL.

  Espanja

  ANDERSEN AUDIO PRODUCTIONS SL., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla audiovisuaalisten kojeiden ja laitteiden vuokraus ja tekninen tuki, tapahtumien järjestäminen, esitystarvikkeiden vuokraus, ammattikäyttöön tarkoitettujen äänilaitteiden vuokraus esityksiä, kokouksia ja messuja varten. Sen sijainti on Rubí, Espanja.

 2. EXPOTRADE

  Argentiina

  EXPOTRADE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla messu- ja näyttelypalvelu, laivojen elintarviketäydennykset, messupalvelut ja -järjestelyt. Sen sijainti on Buenos Aires, Argentiina.

 1. WWW.ITALIAINIZIATIVE.IT

  Italia

  WWW.ITALIAINIZIATIVE.IT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla messupalvelut ja -järjestelyt, markkinointineuvonta, miehistöapu. Sen sijainti on Favara, Italia.

 2. AGROTEC INTERNATIONAL AGRICULTURE FAIR

  Turkki

  AGROTEC INTERNATIONAL AGRICULTURE FAIR, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla messupalvelut ja -järjestelyt, kansainväliset messut. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 3. LINEUP EVENTS FACTORY

  Portugali

  LINEUP EVENTS FACTORY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla yritystapahtumien järjestäminen. Sen sijainti on Lisbon, Portugali.

 4. CHALLENGER ORGANISATION

  Belgia

  CHALLENGER ORGANISATION, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Esittävä taide - organisointi, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut, Esittävä taide - organisointi, Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut, Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut, tapahtumanjärjestäjä. Sen sijainti on Bruxelles, Belgia.

 5. WEB-ON DI GAGLIANONE ANDREA

  Italia

  WEB-ON DI GAGLIANONE ANDREA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Sen sijainti on Fiume Veneto, Italia.

 6. MEDIANOX COMMUNICATION GMBH

  Saksa

  MEDIANOX COMMUNICATION GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Sen sijainti on Kaarst, Saksa.

 7. MECANO IBERICA

  Espanja

  MECANO IBERICA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 8. PARTYTENTVERHUUR GROENE HART

  Hollanti

  PARTYTENTVERHUUR GROENE HART, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Sen sijainti on Reeuwijk, Hollanti.

 1. GRUP PARENTESIS IMATGE I SO, S.L.

  Espanja

  GRUP PARENTESIS IMATGE I SO, S.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ääni-, valo- ja videolaitteiden vuokraus, laitteiden vuokraus konsertteja varten, juhlatarvikkeiden vuokraus. Sen sijainti on Gironella, Espanja.

 2. BETACTIVE GMBH

  Saksa

  BETACTIVE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Sen sijainti on Birkenau, Saksa.

 3. YONCA BUTIK ORGANIZASYON

  Turkki

  YONCA BUTIK ORGANIZASYON, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 4. E4TRO

  Portugali

  E4TRO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sisutus- ja huonekalusuunnittelutoimistot, näyttelyosastojen suunnittelu, kalusteet messuja, näyttelyjä ja kongresseja varten, mainostoimistot. Sen sijainti on Benedita, Portugali.

 5. JAIMAS ARABES CADIZ

  Espanja

  JAIMAS ARABES CADIZ, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teltat messuja ja näyttelyjä varten, telttakatosten vuokraus, teltta. Sen sijainti on Chiclana, Espanja.

 6. EXPOIN CONSULTING SERVICES

  Ukraina

  EXPOIN CONSULTING SERVICES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tapahtumien järjestäminen, tapahtumien suunnittelu, yleisötapahtumien järjestämisneuvonta, messu- ja näyttelypalvelu. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 7. SC EXPOTRANSPORT MEDIA SRL

  Romania

  SC EXPOTRANSPORT MEDIA SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Yritysmessut, Yritysmessut. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

 8. CHAPEAU WEDDING PLANNER

  Italia

  CHAPEAU WEDDING PLANNER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut, tapahtumanjärjestäjä, Kongressit, seminaarit, vastaanotot - järjestelyt ja palvelut. Sen sijainti on Pordenone, Italia.

 9. EXPO FACTORY

  Ukraina

  EXPO FACTORY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut. Sen sijainti on Odessa, Ukraina.

 10. LOUVEXPO

  Belgia

  LOUVEXPO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Messut, näyttelyt ja show-esitykset - järjestäminen ja palvelut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut, Näyttelykojut, Esittävä taide - organisointi, Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut, Näyttelykojut, tapahtumaemäntä, Esittävä taide - organisointi. Sen sijainti on La Louvière, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Show-esitykset ja messut - järjestäminen ja palvelut - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

3 499 Yritykset