• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • sianliha- säilyke-

Tulokset hakusanalle

Sianliha- säilyke- - Tuonti ja vienti

 1. MIR HAN BAU GMBH.

  Saksa

  Verified by europages badge

  Mir Han Bau GmbH specializes in wholesaling globally recognized and valued food, general trading products, and lifestyle products to numerous countries. The increasing demand for Western-style food and grocery products in nearly every European country has propelled us to become one of the fastest-growing companies in the global commodities export supply chain. Our success can be attributed to our exceptional customer support, swift and reliable supply chain, and extensive knowledge of the global commodities market. With years of experience in sourcing and distributing branded products worldwide, we have developed a comprehensive understanding of the industry. Additionally, our strategic partnership with the expanding and maturing Far Eastern markets has further strengthened our position. At Mir Han Bau GmbH, we take pride in delivering high-quality branded products and meeting the demands of the global trade. We are committed to maintaining our exemplary customer service, ensuring fast and reliable deliveries, and capitalizing on opportunities in the ever-growing market for Western-style food and grocery products.

 2. SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI

  Italia

  SALUMIFICIO BOVO DAL 1987 MASSIMO BORTOLAZZI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sianliha, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla cotechino, sianliha, kinkku, silava. Sen sijainti on Buttapietra, Italia.

 3. VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC

  Italia

  VITALI DI VITALI GIUSEPPE E GIAMPIERO & C. SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sianliha, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihat, keitetyt ja suolatut, lihajalosteet, lihajalosteet, tukkumyynti, Lihat, keitetyt ja suolatut, lihajalostetehdas. Sen sijainti on San Ginesio, Italia.

 4. BAUWENS THEO

  Belgia

  BAUWENS THEO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, kinkku, lihajalosteet, Sianliha, säilyke-, naudanlihajalosteet. Sen sijainti on Zele, Belgia.

 5. MAISON VOISINE

  Ranska

  MAISON VOISINE, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, Tilajuusto, Sianliha, säilyke-, suolattu kinkku, tuoreet lihatuotteet. Sen sijainti on Auros, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA

  Espanja

  CUITS CHARCUTERÍA Y COCINADOS SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, valmiit liharuoka-annokset - tuoreet, hanhenmaksapasteija, Sianliha, säilyke-, linnunlihajalosteet. Sen sijainti on Cassà De La Selva-Girona, Espanja.

 2. ROGER VIDAL SARL

  Ranska

  ROGER VIDAL SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sianliha, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pateeiden toimittajat, terriinien toimittajat. Sen sijainti on Saint-Jean Du Bruel, Ranska.

 3. CAPELLI VINICIO & C. S.N.C.

  Italia

  CAPELLI VINICIO & C. S.N.C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sianliha, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla raakakinkkujen kauppa, käsiteollisuustyöt. Sen sijainti on Castel Guelfo Di Bologna, Italia.

 4. KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC)

  Venäjä

  KURGAN MEAT PROCESSING PLANT STANDART (SATURN LLC), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pasteijat, Sianliha, säilyke-, Liha, säilyke-, Ruoka - tuonti ja vienti, Pasteijat, Sianliha, säilyke-, Liha, säilyke-, Ruoka - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

 5. MAISON GARCIA

  Ranska

  MAISON GARCIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, Sianliha, säilyke-, lihajalosteet. Sen sijainti on Villeneuve Les Bouloc, Ranska.

 1. MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL

  Ranska

  MAYTE SAUVEUR ET FILS SARL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, Kinkku, Sianliha, säilyke-, Kinkku, ankanliha, Kokonainen ankanmaksapala. Sen sijainti on Saint-Jean-Le-Vieux, Ranska.

 2. C&C PACKING

  Kanada

  C&C PACKING, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sianliha, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tukkukaupan ja tukkujakelualan yritysten yhdistykset, pakastettu sianliha, sianliha. Sen sijainti on Montreal, Kanada.

 1. BERJAC VIANDES

  Ranska

  BERJAC VIANDES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha, säilyke, Liha, säilyke-, Sianliha, säilyke-, Liha, säilyke, Liha, säilyke-, Sianliha, säilyke-. Sen sijainti on Nantes, Ranska.

 2. JAG ALIMENTACIÓ

  Espanja

  JAG ALIMENTACIÓ, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sianliha, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lihajalosteet, juustolat, kinkku. Sen sijainti on Hospitalet De Llobregat, Espanja.

 3. GEORG MANGOLD KG

  Itävalta

  GEORG MANGOLD KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Liha ja tuore siipikarjanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kivettömät oliivit, Liha, säilyke, Sianliha, säilyke-, Vihannekset, säilyke-, Kivettömät oliivit, Liha, säilyke, Sianliha, säilyke-, Vihannekset, säilyke-. Sen sijainti on Weiler, Itävalta.

 4. PRODENERGOPRODUCT

  Ukraina

  PRODENERGOPRODUCT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sianliha, säilyke-. Sen sijainti on Kharkiv, Ukraina.

 5. LESVERRINESDEMAX

  Ranska

  LESVERRINESDEMAX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hanhenmaksa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, Samppanja, Säilykkeet, Sianliha, säilyke-, Samppanja, terriinien toimittajat, Säilykkeet. Sen sijainti on Reims, Ranska.

 6. CARNICA BATALLE S.A

  Espanja

  CARNICA BATALLE S.A, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sianliha, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakastettu sianliha. Sen sijainti on Riudarenes, Espanja.

 7. BORVO TRAITEUR

  Ranska

  BORVO TRAITEUR, joka toimii toimialalla Savustettu ja suolattu kala. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-, Lihat, keitetyt ja suolatut, Sianliha, säilyke-, Ruoat, esikypsytetyt ja gourmet-, Lihat, keitetyt ja suolatut, Sianliha, säilyke-. Sen sijainti on Chemilly Sur Yonne, Ranska.

 8. ALLANTON ERGA

  Kreikka

  ALLANTON ERGA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sianliha, säilyke-. Sen sijainti on Assiros, Kreikka.

 1. JAKOB HERSCHLER + CO. KG

  Saksa

  JAKOB HERSCHLER + CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sianliha, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Gastronomiset erikoisuudet, Hanhenmaksa, Liha, säilyke-, Gastronomiset erikoisuudet, Hanhenmaksa, Liha, säilyke-. Sen sijainti on Heppenheim, Saksa.

 2. C. CARNEVALE (UK) LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  C. CARNEVALE (UK) LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sianliha, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha, säilyke, Liha, säilyke-, Liha, säilyke, Liha, säilyke-. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. FRELIMO

  Kroatia

  FRELIMO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sianliha, säilyke-. Sen sijainti on Samobor, Kroatia.

 4. SC CHIBAX SRL

  Romania

  SC CHIBAX SRL, joka toimii toimialalla Sianliha, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Makkarat, Nahat ja vuodat, käsittelemättömät, Kansainväliset kuljetusliikkeet, Liha ja tuore siipikarjanliha, Makkarat, Nahat ja vuodat, käsittelemättömät, Kansainväliset kuljetusliikkeet, Liha ja tuore siipikarjanliha. Sen sijainti on Arad, Romania.

 5. FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

  FRIEDRICH POLL GESELLSCHAFT M.B.H., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, pakastekuivattu. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha, säilyke-, Sianliha, säilyke-, Liha, säilyke-, Sianliha, säilyke-. Sen sijainti on Vorchdorf, Itävalta.

 6. ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O

  Puola

  ZAKLAD PRZETWORSTWA MIESNEGO MAXPOL SP Z O O, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihat, keitetyt ja suolatut, Sianliha, säilyke-, Lihat, keitetyt ja suolatut, Sianliha, säilyke-. Sen sijainti on Kuznia Raciborska, Puola.

 7. MÜLLER'S HAUSMACHER WURSTWAREN H.MÜLLER GMBH & CO.KG

  Saksa

  MÜLLER'S HAUSMACHER WURSTWAREN H.MÜLLER GMBH & CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, Sianliha, säilyke-. Sen sijainti on Ebstorf, Saksa.

 8. ETABLISSEMENTS CANCE

  Ranska

  ETABLISSEMENTS CANCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, keitetyt ja suolatut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liha, säilyke-, Sianliha, säilyke-, Liha, säilyke-, Sianliha, säilyke-. Sen sijainti on Villeneuve, Ranska.

 9. LUIGI UGOLOTTI S.R.L.

  Italia

  LUIGI UGOLOTTI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, Lihat, keitetyt ja suolatut, Sianliha, säilyke-, Lihat, keitetyt ja suolatut. Sen sijainti on Langhirano (Pr), Italia.

 10. HALBERSTÄDER WÜRSTCHEN- UND KONSERVENFABRIK GMBH & CO. KG

  Saksa

  HALBERSTÄDER WÜRSTCHEN- UND KONSERVENFABRIK GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liha, säilyke. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sianliha, säilyke-, Sianliha, säilyke-. Sen sijainti on Halberstadt, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen