• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet

Tulokset hakusanalle

Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet - Tuonti ja vienti

 1. BALKAN LUXURY SUPPLY LTD

  Bulgaria

  Verified by europages badge

  Balkan Luxury Supply is a wholesaler offering wide variety of luxury items. We are reliable supplier of Beauty products such as Perfumes (branded perfumes and niche perfumes), Cosmetics (full variety of skin-care products, creams, make-up, etc.), Eyewear (branded Sunglasses, luxury Frames, Optics), Watches, Jewelry and Fashion for retailers and wholesalers all around the globe. We import-export worldwide (Europe, Asia, USA, etc.). Streaming items directly from stock makes us rapid and credible partner. Balkan Luxury Supply is offering not only beauty products at great prices, but also a thorough solution for our customers including freight, drop-shipping, customs services and insurance. We hold higher stock levels to meet periods of seasonal demand of brands such as: Calvin Klein, Chloe, Diesel, Dolce & Gabbana, Paco Rabanne, Trussardi, Hugo Boss, DKNY, Joop, Shiseido, DSQUARED, Giorgio Armani, Elie Saab, Lancome, Elizabeth Arden, Narciso Rodriguez, Issey Miyake. We also supply a wide variety or niche brands, including Serge Lutens, Penhaligon, Escentric Molecules, L’Artisan and Montale.

 2. OPTIC DELUXE

  Ranska

  Verified by europages badge

  OPTIC DELUXE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Silmälasit - lisätarvikkeet, silmälinssi, aurinkolasit, silmälasit, silmälasit, Silmälasit - lisätarvikkeet, RAY BAN sunglasses, genuine branded glasses, Dior luxury glasses. Sen sijainti on Marseille, Ranska.

 3. KARAT OPTIC

  Turkki

  KARAT OPTIC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Silmälasit, piilolinssit ja lisätarvikkeet, Silmälasit - lisätarvikkeet, silmälasikotelot, Silmälasit, piilolinssit ja lisätarvikkeet, Silmälasit - lisätarvikkeet, silmälasivarastot. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. ESERAY OPTIK

  Turkki

  ESERAY OPTIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla aurinkolasit. Sen sijainti on Istanbul, Turkey, Turkki.

 5. OPTYK SZTUKA WIDZENIA - OPTOMETRYSTA JELENIA GÓRA

  Puola

  OPTYK SZTUKA WIDZENIA - OPTOMETRYSTA JELENIA GÓRA, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla optometristit, silmälasit, silmälasitarvikkeet. Sen sijainti on Jelenia Góra, Puola.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. DIMODA - WWW.MOTOFUORISTRADA.IT

  Italia

  DIMODA - WWW.MOTOFUORISTRADA.IT, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla motocross-pyörien varaosat, enduro-moottoripyörät. Sen sijainti on Coggiola, Italia.

 2. VIUDA DE MONTEMERLO S.L.U.

  Espanja

  VIUDA DE MONTEMERLO S.L.U., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Sen sijainti on Poio Pontevedra, Espanja.

 3. OPTOMETRIA I OPTYKA OKULAROWA MARCIN SPIRYDOWICZ

  Puola

  OPTOMETRIA I OPTYKA OKULAROWA MARCIN SPIRYDOWICZ, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Sen sijainti on Olsztyn, Puola.

 4. QUASAR SRL

  Italia

  QUASAR SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla aurinkolasit, silmälasikehykset, silmälasien tukkukauppa. Sen sijainti on Roma, Italia.

 5. H.Mahéo

  Ranska

  H.Mahéo, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla myyntiteline. Sen sijainti on Beziers, Ranska.

 1. ITALVIS SNC

  Italia

  ITALVIS SNC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Sen sijainti on Domegge Di Cadore, Italia.

 2. ELO & JOHN

  Ranska

  ELO & JOHN, on Jakelija, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla aurinkolasit, silmälasit, silmälasit, hiihtolasit. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 1. SMARTOPTICS

  Espanja

  SMARTOPTICS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla aurinkolasit, aurinko- ja silmälasit, silmälasit, urheilulasit. Sen sijainti on Badalona, Espanja.

 2. GÖRAL GÖZLÜK IMALAT A.Ş.

  Turkki

  GÖRAL GÖZLÜK IMALAT A.Ş., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla silmälasien valmistus, silmälasien tukkukauppa, edulliset lasit, silmälasikehykset. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 3. CENTRO OTTICO PISTELLI

  Italia

  CENTRO OTTICO PISTELLI, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla optometria, aurinko- ja silmälasit. Sen sijainti on Pisa, Italia.

 4. OTTICA APPOLLONI SRL

  Italia

  OTTICA APPOLLONI SRL, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Silmälasilinssit, Linssit, piilo-, aurinkolasit, Silmälasilinssit, Linssit, piilo-, aurinko- ja silmälasit. Sen sijainti on Seravezza, Italia.

 5. IOVES

  Italia

  IOVES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Sen sijainti on Lozzo Di Cadore, Italia.

 6. POLOPTYK

  Puola

  POLOPTYK, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suurennuslasit, optiset linssit, optisesta lasista valmistetut aurinkolasit, piilolinssit, Suurennuslasit. Sen sijainti on Opole, Puola.

 7. OWP BRILLEN GMBH

  Saksa

  OWP BRILLEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Valokuvaus ja elokuva - valokuvausvälineet ja projektorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Optiset instrumentit, Kotelot, valokuvausväline-, Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet, Optiset instrumentit, Kotelot, valokuvausväline-, Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Sen sijainti on Passau, Saksa.

 8. VGI

  Ranska

  VGI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla värilliset lasit, aurinkolasit, kevyet lasit. Sen sijainti on Toulouse, Ranska.

 1. DOCHANGE GLASSES CO.,LTD.

  Kiina

  DOCHANGE GLASSES CO.,LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Sen sijainti on Taizhou, Kiina.

 2. OPTYKHOME.PL

  Puola

  OPTYKHOME.PL, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Sen sijainti on Radom, Puola.

 3. SPECJALISTYCZNY OŚRODEK OKULISTYCZNY SP.JAWNA

  Puola

  SPECJALISTYCZNY OŚRODEK OKULISTYCZNY SP.JAWNA, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla työlasit, linssit ja optiset lasit, piilolinssit, sarveiskalvotopografit. Sen sijainti on Wrocław, Puola.

 4. GAFAS LUZ AZUL

  Espanja

  GAFAS LUZ AZUL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla silmälasit. Sen sijainti on Tavernes Blanques, Espanja.

 5. PINGYANG JOOY IMP&EXP CO.,LTD

  Kiina

  PINGYANG JOOY IMP&EXP CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla aurinko- ja silmälasit. Sen sijainti on Wenzhou, Kiina.

 6. IVAN VENERUCCI ITALIAN STYLE SUNGLASSES

  Italia

  IVAN VENERUCCI ITALIAN STYLE SUNGLASSES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Sen sijainti on Alpignano, Italia.

 7. AP ITALIAN LUXURY - AP OPTICAL VISION DIVISION

  Italia

  AP ITALIAN LUXURY - AP OPTICAL VISION DIVISION, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla silmälasit, aurinkolasit, silmälasikehykset. Sen sijainti on Torrita Di Siena, Italia.

 8. V2V

  Ranska

  V2V, on Jakelija, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suojalasit, Yritysturvallisuuskoulutus. Sen sijainti on Massy, Ranska.

 9. BONOT OPTICIENS

  Ranska

  BONOT OPTICIENS, on Jakelija, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Sen sijainti on Sceaux, Ranska.

 10. OTTICA LUX

  Italia

  OTTICA LUX, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla aurinkolasit, silmälasit, piilolinssit. Sen sijainti on Villafranca Di Verona, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Silmälasit - kehykset ja lisätarvikkeet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

1 074 Yritykset