• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • simpukat- säilyke-

Tulokset hakusanalle

Simpukat- säilyke- - Tuonti ja vienti

 1. EIRASMAR

  Espanja

  Kaksikuoriaisia nilviäisiä ja pääjalkaisia myyvä yritys. Tuotteemme myydään säilykkeinä.

 2. STRENA TRADING

  Espanja

  STRENA TRADING, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Simpukat, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elintarviketeollisuus, teollisuuden puhdistusaine, hunaja, viini, tukkumyynti. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 3. PORTOMAR

  Espanja

  PORTOMAR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat, säilyke-. Sen sijainti on Vilagarcia De Arosa, Espanja.

 4. SHRIMPS TRADE INTERNATIONAL

  Bangladesh

  SHRIMPS TRADE INTERNATIONAL, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Simpukat, säilyke-. Sen sijainti on Khulna, Bangladesh.

 5. FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA.

  Portugali

  FALCAMAR - COMERCIO DE MARISCOS, LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Simpukat, säilyke-, Simpukat, säilyke-. Sen sijainti on Labruge, Portugali.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. FRUITS OF THE SEA LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  FRUITS OF THE SEA LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat, säilyke-. Sen sijainti on Shoeburyness, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. MYTILEA

  Ranska

  MYTILEA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat, säilyke-. Sen sijainti on Le Vivier Sur Mer, Ranska.

 3. ORBE SA

  Espanja

  ORBE SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kala, säilyke-, Äyriäiset, säilyke-, Kala, säilyke-, Äyriäiset, säilyke-. Sen sijainti on Vigo, Espanja.

 4. ITALMOLLUSCHI S.R.L.

  Italia

  ITALMOLLUSCHI S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Simpukat, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuoreet nilviäiset, nilviäisten kerääminen. Sen sijainti on Ischitella, Italia.

 5. RALUN EXPORT

  Chile

  RALUN EXPORT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla simpukat, pakatut sydänsimpukat. Sen sijainti on Coronel, Chile.

 1. CELTARMOR

  Ranska

  CELTARMOR, joka toimii toimialalla Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Simpukat, säilyke-, Simpukat, säilyke-. Sen sijainti on Saint Quay Portrieux, Ranska.

 2. LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S

  Tanska

  LIMFJORDS-KOMPAGNIET A/S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, pakaste-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Simpukat, säilyke-, Simpukat, säilyke-. Sen sijainti on Nykoebing M, Tanska.

 1. CLUB INVESTMENT PROJECT

  Israel

  CLUB INVESTMENT PROJECT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Simpukat, säilyke-. Sen sijainti on Holon, Israel.

 2. ECCO SEAFOOD A/S

  Tanska

  ECCO SEAFOOD A/S, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Simpukat, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, Äyriäiset, säilyke-, Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt, Äyriäiset, säilyke-. Sen sijainti on Strandby, Tanska.

 3. AASF LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  AASF LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Simpukat, säilyke-. Sen sijainti on Kilkeel, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY

  Espanja

  MIGRATE FROM MAGENTO TO SHOPIFY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Simpukat, säilyke-. Sen sijainti on Ávila, Espanja.

 5. DAN SHELLFISH A/S

  Tanska

 6. ORKNEY FISHERMEN'S SOCIETY LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

 7. STE AQUACULTURE JAOUEN

  Ranska

 8. MANUEL VICENTE MOSQUERA E HIJOS SA

  Espanja

 1. ARKALE MAXKURTEGI CB

  Espanja

 2. CONSERVAS MARINAS S.L.

  Espanja

 3. LETT GROUP LTD

  Irlanti

 4. CONSERVAS CRUZ MAR SA

  Espanja

 5. HELIXIRION SNAILS

  Kreikka

  HELIXIRION SNAILS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla etanankasvatus, simpukka, Kypsennettävät etanat. Sen sijainti on Volos, Kreikka.

 6. BIOCARACOL

  Portugali

  BIOCARACOL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Etanat, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla simpukka, valmiit etanat. Sen sijainti on Leiria, Portugali.

 7. MARCON AROUSA S.L.

  Espanja

  MARCON AROUSA S.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kala, säilyke-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla simpukat. Sen sijainti on Vilanova De Arousa, Espanja.

 8. RÏ¿½Ï¿½UCHERHAUS SUSANNE SCHÖNTHIER E.K.

  Saksa

  RÏ¿½Ï¿½UCHERHAUS SUSANNE SCHÖNTHIER E.K., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Leivät, kakut ja leivonnaiset, Liha, säilyke, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Leivät, kakut ja leivonnaiset, Liha, säilyke. Sen sijainti on Ostseebad Ahrenshoop, Saksa.

 9. AUSTRALIA SHOPPING WORLD GMBH

  Saksa

  AUSTRALIA SHOPPING WORLD GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Juomat, virvoitus-, Liha, säilyke, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Juomat, virvoitus-, Liha, säilyke. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 10. VIERLANDE GMBH

  Saksa

  VIERLANDE GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Simpukat ja äyriäiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Pakasteet, Liha, säilyke, Kalat, Liha ja tuore siipikarjanliha, Pakasteet, Liha, säilyke. Sen sijainti on Langenargen, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen