• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • sinkkigalvanointi

Tulokset hakusanalle

Sinkkigalvanointi - Tuonti ja vienti

 1. ROSCIC

  Belgia

  Verified by europages badge

  ROSCIC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, metallien kuparointi, musta hapettuminen, kemiallinen nikkelöinti, Sinkkigalvanointi. Sen sijainti on Alleur, Belgia.

 2. KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O.

  Slovenia

  Verified by europages badge

  KOVINOPLASTIKA LOŽ D.O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Meisto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, Moottoriurheilu, tarvikkeet ja varusteet, Galvanointi - terästen ja metallien, PIENET METALLIOSAT, Sinkkigalvanointi, Moottoriurheilu, tarvikkeet ja varusteet, Galvanointi - terästen ja metallien, PIENET METALLIOSAT, Autoteollisuus. Sen sijainti on Stari Trg Pri Ložu, Slovenia.

 3. GALVACO

  Belgia

  Galvaco du Weert Groep -yhtiö on erikoistunut sinkitykseen ja sähkön avulla tehtäviin värijauhepinnoitteisiin. Galvaco pystyy suorittamaan prosessin kokonaisuudessaan mustasta teräksestä valmiin tuotteen toimitukseen asiakkaalle tai työmaalle. Galvaco du Weert Groep tarjoaa seuraavia palveluita: kuumasinkitys, deltagalvanointi (erikoisala), jauhemaalaus sähkön avulla, laadunvalvonta, erilaiset vakiopakkaukset ja kuljetus lopulliseen määräpaikkaan.

 4. GLORIA KEY

  Valko-Venäjä

  GLORIA KEY, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Sinkki ja sinkkilejeeringit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, Ruosteenestopinnoitteet, Sinkkigalvanointi, Ruosteenestopinnoitteet, galvanointikäsittelyt. Sen sijainti on Zhodino, Valko-Venäjä.

 5. HELCO METAL

  Kreikka

  HELCO METAL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Nikkelipinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kromipinnoitus, Sinkkigalvanointi, Kromipinnoitus, galvanotekniikka, Sinkkigalvanointi, metallien kuparointi. Sen sijainti on Ritsona, Kreikka.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ZINCOGAM SPA

  Italia

  ZINCOGAM SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sinkkigalvanointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, kuumasinkitys, kattoparrut, Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, metallien sinkitys. Sen sijainti on Km 14,5-Soleto, Italia.

 2. GT GALVANOTECNICA SRL

  Italia

  GT GALVANOTECNICA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sinkkigalvanointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla galvanotekniikka, kiiltävä kromipinnoitus, galvanointi, metallien kromaus. Sen sijainti on Medole, Italia.

 3. RALF SCHMIDT FÖRDERROLLEN - TROMMELN - CNC - DREHEN + FRÄSEN

  Saksa

  RALF SCHMIDT FÖRDERROLLEN - TROMMELN - CNC - DREHEN + FRÄSEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sinkkigalvanointi. Sen sijainti on Walsrode, Saksa.

 4. GALVANOTECNICA SNC

  Italia

  GALVANOTECNICA SNC, joka toimii toimialalla Sinkkigalvanointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Galvanointi - terästen ja metallien, sähkögalvanointi, elektrolyyttinen galvanointi, Galvanointi - terästen ja metallien, tynnyrigalvanointi. Sen sijainti on Padova, Italia.

 5. EURO-BOX SP. Z O.O.

  Puola

  EURO-BOX SP. Z O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teolliset metallilevytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, Sinkkigalvanointi. Sen sijainti on Swiebodzin, Puola.

 1. GALWANIZER SP. Z O.O.

  Puola

  GALWANIZER SP. Z O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Galvanointi - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, nikkeligalvanointikäsittelyt, kuparigalvanointikäsittelyt, Sinkkigalvanointi. Sen sijainti on Dzierżoniów, Puola.

 2. SOCIETE LORRAINE DE TRAITEMENTS DE SURFACES

  Ranska

  SOCIETE LORRAINE DE TRAITEMENTS DE SURFACES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, Sinkkigalvanointi, kromatatointi, teollisuusmaalaus. Sen sijainti on Bouligny, Ranska.

 1. ZINCATURA ELETTROLITICA DARIO GIANNI SRL

  Italia

  ZINCATURA ELETTROLITICA DARIO GIANNI SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sinkkigalvanointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla alkalinen elektrolyyttinen sinkitys, elektrolyyttinen galvanointi, galvanointi, metallien sinkitys. Sen sijainti on Lainate, Italia.

 2. ZINQ ALSDORF GMBH

  Saksa

  ZINQ ALSDORF GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Sinkkigalvanointi, Galvanointi - terästen ja metallien, Teollisuusrakennuksen rakentaminen, Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Sinkkigalvanointi, Galvanointi - terästen ja metallien, Teollisuusrakennuksen rakentaminen. Sen sijainti on Alsdorf, Saksa.

 3. KARAS PLATING

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  KARAS PLATING, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Sinkkigalvanointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metallipintojen käsittelyt ja viimeistelyt, pyörivä hopeointi, metallien nikkelöinti. Sen sijainti on Leigh, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. ELECTROFER III - TRATAMENTO DE SUPERFICIES, LDA

  Portugali

  ELECTROFER III - TRATAMENTO DE SUPERFICIES, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terästen ja metallien lämpökäsittely, Sinkkigalvanointi, Terästen ja metallien lämpökäsittely, Sinkkigalvanointi. Sen sijainti on Marinha Grande, Portugali.

 5. ZINCATUR RODIGHIERO SRL

  Italia

  ZINCATUR RODIGHIERO SRL, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Sinkkigalvanointi. Sen sijainti on Montecchio Maggiore, Italia.

 6. DE BRUYN EN ZONEN

  Belgia

  DE BRUYN EN ZONEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sinkkigalvanointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hiekkapuhallus - terästen ja metallien, elektrolyyttinen kupari, ruostumaton teräs - alumiini - kupari, Hiekkapuhallus - terästen ja metallien, metallikomponentit. Sen sijainti on Aalst, Belgia.

 7. ZINQ BRUCHSAL GMBH & CO. KG

  Saksa

  ZINQ BRUCHSAL GMBH & CO. KG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Teräs. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - koneistus, Sinkkigalvanointi, Teollisuusrakennuksen rakentaminen, Teollisuuden rautatavara, Teräkset ja metallit - koneistus, Sinkkigalvanointi, Teollisuusrakennuksen rakentaminen, Teollisuuden rautatavara. Sen sijainti on Bruchsal, Saksa.

 8. METAL PROTECTION

  Ranska

  METAL PROTECTION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, Sinkkigalvanointi, sinkitys, kuumasinkitys, metallien sinkitys. Sen sijainti on Bléneau, Ranska.

 1. SONEL

  Ranska

  SONEL, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, Sinkkigalvanointi, kemiallinen nikkelöinti. Sen sijainti on Nyoiseau, Ranska.

 2. ZINQ LAUSITZ GMBH & CO. KG

  Saksa

  ZINQ LAUSITZ GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, Kiinnityslaitteet, Putkityöt, kodin, Teollisuuden rautatavara, Sinkkigalvanointi, Kiinnityslaitteet, Putkityöt, kodin, Teollisuuden rautatavara. Sen sijainti on Großräschen, Saksa.

 3. ZINQ NETZSCHKAU GMBH

  Saksa

  ZINQ NETZSCHKAU GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sinkki ja sinkkilejeeringit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Sinkkigalvanointi, Teollisuusrakennuksen rakentaminen, Metallirakenteet, kevyt-, Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Sinkkigalvanointi, Teollisuusrakennuksen rakentaminen, Metallirakenteet, kevyt-. Sen sijainti on Netzschkau, Saksa.

 4. PAS

  Belgia

  PAS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, sinkitys, metallien sinkitys, galvanointikäsittelyt, Sinkkigalvanointi. Sen sijainti on Londerzeel, Belgia.

 5. ZINQ LANDSBERG/HALLE GMBH

  Saksa

  ZINQ LANDSBERG/HALLE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, Galvanointi - terästen ja metallien, Metallirakenteet, kevyt-, Ruosteenestotuotteet, kemikaalit, Sinkkigalvanointi, Galvanointi - terästen ja metallien, Metallirakenteet, kevyt-, Ruosteenestotuotteet, kemikaalit. Sen sijainti on Landsberg, Saksa.

 6. JEDELE TRAITEMENTS DE SURFACE

  Ranska

  JEDELE TRAITEMENTS DE SURFACE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, sinkitys, metallien sinkitys, Sinkkigalvanointi, alkalinen elektrolyyttinen sinkitys. Sen sijainti on Altkirch, Ranska.

 7. REVETEMENT ELECTROLYTIQUE DES METAUX

  Ranska

  REVETEMENT ELECTROLYTIQUE DES METAUX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, Sinkkigalvanointi, alkalinen elektrolyyttinen sinkitys. Sen sijainti on Dijon, Ranska.

 8. ZINCRAL, REVESTIMENTOS , LDA.

  Portugali

  ZINCRAL, REVESTIMENTOS , LDA., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sinkkigalvanointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla galvanointikäsittelyt, metallien nikkelöinti, metallien tinaus. Sen sijainti on Murtosa, Portugali.

 9. PROTEXSUR

  Ranska

  PROTEXSUR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, kataforeesimaali, Sinkkigalvanointi, metallien muovitus. Sen sijainti on Saint Pierre Les Nemours, Ranska.

 10. ZINQ DRESDEN GMBH

  Saksa

  ZINQ DRESDEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, Galvanointi - terästen ja metallien, Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Ruosteenestotuotteet, kemikaalit, Sinkkigalvanointi, Galvanointi - terästen ja metallien, Metallipintojen käsittely - koneet ja laitteet, Ruosteenestotuotteet, kemikaalit. Sen sijainti on Dresden, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen