• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • sinkkigalvanointi

Tulokset hakusanalle

Sinkkigalvanointi - Tuonti ja vienti

 1. ROSCIC

  Belgia

  Verified by europages badge

  ROSCIC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, metallien kuparointi, musta hapettuminen, kemiallinen nikkelöinti, Sinkkigalvanointi. Sen sijainti on Alleur, Belgia.

 2. GALVACO

  Belgia

  Galvaco du Weert Groep -yhtiö on erikoistunut sinkitykseen ja sähkön avulla tehtäviin värijauhepinnoitteisiin. Galvaco pystyy suorittamaan prosessin kokonaisuudessaan mustasta teräksestä valmiin tuotteen toimitukseen asiakkaalle tai työmaalle. Galvaco du Weert Groep tarjoaa seuraavia palveluita: kuumasinkitys, deltagalvanointi (erikoisala), jauhemaalaus sähkön avulla, laadunvalvonta, erilaiset vakiopakkaukset ja kuljetus lopulliseen määräpaikkaan.

 3. GLORIA KEY

  Valko-Venäjä

  GLORIA KEY, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Sinkki ja sinkkilejeeringit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, Ruosteenestopinnoitteet, Sinkkigalvanointi, Ruosteenestopinnoitteet, galvanointikäsittelyt. Sen sijainti on Zhodino, Valko-Venäjä.

 4. HELCO METAL

  Kreikka

  HELCO METAL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Nikkelipinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kromipinnoitus, Sinkkigalvanointi, Kromipinnoitus, galvanotekniikka, Sinkkigalvanointi, metallien kuparointi. Sen sijainti on Ritsona, Kreikka.

 5. DODGSTEEL

  Kiina

  DODGSTEEL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Sinkkigalvanointi. Sen sijainti on Jinan, Kiina.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ZINCOGAM SPA

  Italia

  ZINCOGAM SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sinkkigalvanointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, kuumasinkitys, kattoparrut, Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, metallien sinkitys. Sen sijainti on Km 14,5-Soleto, Italia.

 2. GT GALVANOTECNICA SRL

  Italia

  GT GALVANOTECNICA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sinkkigalvanointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla galvanotekniikka, kiiltävä kromipinnoitus, galvanointi, metallien kromaus. Sen sijainti on Medole, Italia.

 3. GALVANOTECNICA SNC

  Italia

  GALVANOTECNICA SNC, joka toimii toimialalla Sinkkigalvanointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Galvanointi - terästen ja metallien, sähkögalvanointi, elektrolyyttinen galvanointi, Galvanointi - terästen ja metallien, tynnyrigalvanointi. Sen sijainti on Padova, Italia.

 4. EURO-BOX SP. Z O.O.

  Puola

  EURO-BOX SP. Z O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teolliset metallilevytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, Sinkkigalvanointi. Sen sijainti on Swiebodzin, Puola.

 5. RALF SCHMIDT FÖRDERROLLEN - TROMMELN - CNC - DREHEN + FRÄSEN

  Saksa

  RALF SCHMIDT FÖRDERROLLEN - TROMMELN - CNC - DREHEN + FRÄSEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sinkkigalvanointi. Sen sijainti on Walsrode, Saksa.

 1. GALWANIZER SP. Z O.O.

  Puola

  GALWANIZER SP. Z O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Galvanointi - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, nikkeligalvanointikäsittelyt, kuparigalvanointikäsittelyt, Sinkkigalvanointi. Sen sijainti on Dzierżoniów, Puola.

 2. SOCIETE LORRAINE DE TRAITEMENTS DE SURFACES

  Ranska

  SOCIETE LORRAINE DE TRAITEMENTS DE SURFACES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, Sinkkigalvanointi, kromatatointi, teollisuusmaalaus. Sen sijainti on Bouligny, Ranska.

 1. DE BRUYN EN ZONEN

  Belgia

  DE BRUYN EN ZONEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sinkkigalvanointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hiekkapuhallus - terästen ja metallien, elektrolyyttinen kupari, ruostumaton teräs - alumiini - kupari, Hiekkapuhallus - terästen ja metallien, metallikomponentit. Sen sijainti on Aalst, Belgia.

 2. MITHIEUX

  Ranska

  MITHIEUX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, metallien käsittely, metallien galvanointikäsittelyt, Sinkkigalvanointi, Tantaalielektrolyyttikondensaattorit. Sen sijainti on Chambery Cedex 9, Ranska.

 3. PROTEXSUR

  Ranska

  PROTEXSUR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, kataforeesimaali, Sinkkigalvanointi, metallien muovitus. Sen sijainti on Saint Pierre Les Nemours, Ranska.

 4. REVETEMENT ELECTROLYTIQUE DES METAUX

  Ranska

  REVETEMENT ELECTROLYTIQUE DES METAUX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, Sinkkigalvanointi, alkalinen elektrolyyttinen sinkitys. Sen sijainti on Dijon, Ranska.

 5. ZINQ LANDSBERG/HALLE GMBH

  Saksa

  ZINQ LANDSBERG/HALLE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, Galvanointi - terästen ja metallien, Metallirakenteet, kevyt-, Ruosteenestotuotteet, kemikaalit, Sinkkigalvanointi, Galvanointi - terästen ja metallien, Metallirakenteet, kevyt-, Ruosteenestotuotteet, kemikaalit. Sen sijainti on Landsberg, Saksa.

 6. DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM

  Ranska

  DECORATION PROTECTION DES METAUX SAM, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sinkkigalvanointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Nikkelipinnoitus, Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, sinkitys, fosfatointi, Nikkelipinnoitus. Sen sijainti on Nocé, Ranska.

 7. ZINQ CASTROP-RAUXEL GMBH & CO. KG

  Saksa

  ZINQ CASTROP-RAUXEL GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Sinkkigalvanointi, Galvanointi - terästen ja metallien, Kävelysillat, metallia, Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Sinkkigalvanointi, Galvanointi - terästen ja metallien, Kävelysillat, metallia. Sen sijainti on Castrop-Rauxel, Saksa.

 8. ZINCATUR RODIGHIERO SRL

  Italia

  ZINCATUR RODIGHIERO SRL, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Sinkkigalvanointi. Sen sijainti on Montecchio Maggiore, Italia.

 1. ZINCRAL, REVESTIMENTOS , LDA.

  Portugali

  ZINCRAL, REVESTIMENTOS , LDA., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sinkkigalvanointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla galvanointikäsittelyt, metallien nikkelöinti, metallien tinaus. Sen sijainti on Murtosa, Portugali.

 2. JEDELE TRAITEMENTS DE SURFACE

  Ranska

  JEDELE TRAITEMENTS DE SURFACE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, sinkitys, metallien sinkitys, Sinkkigalvanointi, alkalinen elektrolyyttinen sinkitys. Sen sijainti on Altkirch, Ranska.

 3. METAL PROTECTION

  Ranska

  METAL PROTECTION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, Sinkkigalvanointi, sinkitys, kuumasinkitys, metallien sinkitys. Sen sijainti on Bléneau, Ranska.

 4. LOECO-INDUSTRIEANLAGEN GMBH & CO.KG

  Saksa

  LOECO-INDUSTRIEANLAGEN GMBH & CO.KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sinkkigalvanointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koneteollisuus - teollisuusalihankkijat, Koneteollisuus - teollisuusalihankkijat, galvanointi. Sen sijainti on Mülheim, Saksa.

 5. PAS

  Belgia

  PAS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, sinkitys, metallien sinkitys, galvanointikäsittelyt, Sinkkigalvanointi. Sen sijainti on Londerzeel, Belgia.

 6. ELECTROFER III - TRATAMENTO DE SUPERFICIES, LDA

  Portugali

  ELECTROFER III - TRATAMENTO DE SUPERFICIES, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terästen ja metallien lämpökäsittely, Sinkkigalvanointi, Terästen ja metallien lämpökäsittely, Sinkkigalvanointi. Sen sijainti on Marinha Grande, Portugali.

 7. ZINQ HELDRUNGEN GMBH

  Saksa

  ZINQ HELDRUNGEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, Galvanointi - terästen ja metallien, Metallirakenteet, kevyt-, Kävelysillat, metallia, Sinkkigalvanointi, Galvanointi - terästen ja metallien, Metallirakenteet, kevyt-, Kävelysillat, metallia. Sen sijainti on Heldrungen, Saksa.

 8. ZINQ DUISBURG GMBH & CO. KG

  Saksa

  ZINQ DUISBURG GMBH & CO. KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, Galvanointi - terästen ja metallien, Teollisuusrakennuksen rakentaminen, Metallirakenteet, kevyt-, Sinkkigalvanointi, Galvanointi - terästen ja metallien, Teollisuusrakennuksen rakentaminen, Metallirakenteet, kevyt-. Sen sijainti on Duisburg, Saksa.

 9. REVÊTIS

  Ranska

  REVÊTIS, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Elektrolyysi - pintakäsittely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sinkkigalvanointi, kromaus ja nikkelöinti, Sinkkigalvanointi, metallien silovalssaaminen, metallien fosfatointi. Sen sijainti on Villette-Lès-Arbois, Ranska.

 10. ZINCATURA ELETTROLITICA DARIO GIANNI SRL

  Italia

  ZINCATURA ELETTROLITICA DARIO GIANNI SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sinkkigalvanointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla alkalinen elektrolyyttinen sinkitys, elektrolyyttinen galvanointi, galvanointi, metallien sinkitys. Sen sijainti on Lainate, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen