• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • suihkut- elementti-

Tulokset hakusanalle

Suihkut- elementti- - Tuonti ja vienti

 1. SC BELFORM PROD SRL

  Romania

  Verified by europages badge

  Belform, a Romanian company established in 1992, specializes in the production of acrylic bathtubs. With a current workforce of 35 employees and an annual production capacity of 60, 000 units, Belform has made significant strides in the industry. In 2004, Belform embarked on the production of acrylic bathtubs and quickly climbed to the third position among Romania's top producers of such bathtubs by 2006. It also proudly became the first local producer of sheet shower baths and the second local producer of hydro-massage bathtubs. Belform offers a comprehensive range of products, including simple bathtubs, sheet shower baths, hydro-massage tubs, and mini-pools. These products are exclusively crafted from acrylic, a material that has gained significant traction in the Romanian market, surpassing traditional materials like cast iron, stainless steel, and spun glass. Quality is at the core of everything Belform does. The company has implemented and maintains a robust quality management system, certified to meet ISO 9001 Quality Certificate standards across all its operations. Belform's commitment to excellence extends beyond its borders, as the company has expanded its distribution network to countries outside Romania. Today, our products can be found in distribution networks in Italy, Moldova, Russia, Serbia, Sweden, Ukraine, and Iraq, where they are distributed by one of the region's largest sanitary ware distributors, a partnership established since 2011.

 2. DROP SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  DROP SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Suihkukaapit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suihkut, elementti-, Kylpyhuoneet - kalusteet ja varusteet, Suihkukopit, suihkukoppi, suihkualtaat, Suihkut, elementti-, kotiinkuljetus, Kylpyhuoneet - kalusteet ja varusteet, suihkutarvikkeet. Sen sijainti on Castronno, Italia.

 3. PODBIELSKI. SKLAD BUDOWLANY

  Puola

  Skład Budowlany Podbielski on erikoistunut rakennusten eristysjärjestelmien, kuivaseinäjärjestelmien, kaakelien, rakennuskemikaalien, saniteettikalusteiden ja kylpyhuonekalusteiden jakeluun. Autamme sinua saamaan sopivat tarvikemääritelmät hankettasi varten. TArjoamme tukea ja neuvontaa materiaaliemn valinnassa ja kuljetuksen järjestämisessä. Työskentelemme usean eri yrityksen kanssa, jotka toimivat Norjassa, Englannissa, Saksassa ja Ranskassa. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

 4. FLAIR SHOWERS LIMITED

  Irlanti

  FLAIR SHOWERS LIMITED, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Suihkut, elementti-. Sen sijainti on Bailieborough, Irlanti.

 5. WINWALL GMBH

  Saksa

  WINWALL GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Suihkut, elementti-. Sen sijainti on Icking, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PFEFFEREDER GLASBAU GLASHANDEL GMBH

  Saksa

  PFEFFEREDER GLASBAU GLASHANDEL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Suihkut, elementti-. Sen sijainti on Pfarrkirchen, Saksa.

 2. C. F. LANGE GMBH & CO. KG

  Saksa

  C. F. LANGE GMBH & CO. KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Suihkut, elementti-. Sen sijainti on Göppingen, Saksa.

 3. FSP-TECH GMBH

  Saksa

  FSP-TECH GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Suihkut, elementti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kassaholvit, suihkulähteet silmien pesua varten hätätapauksissa, Kassaholvit, hätäsuihkut, hengitysnaamarit työntekoa varten. Sen sijainti on Essen, Saksa.

 4. BADUSCHO GES.M.B.H. PRODUKTIONS- U. VERTRIEBSGES.M.B.H.

  Itävalta

  BADUSCHO GES.M.B.H. PRODUKTIONS- U. VERTRIEBSGES.M.B.H., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Suihkut, elementti-. Sen sijainti on Margarethen/moos, Itävalta.

 5. MAIER-GLAS GMBH

  Saksa

  MAIER-GLAS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Suihkut, elementti-. Sen sijainti on Heidenheim, Saksa.

 1. KARL GRUMBACH GMBH & CO KG

  Saksa

  KARL GRUMBACH GMBH & CO KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Suihkut, elementti-. Sen sijainti on Wetzlar, Saksa.

 2. DUSBAD GMBH

  Saksa

  DUSBAD GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Suihkut, elementti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suihkutarvikkeet, suihkuseinät. Sen sijainti on Anhausen, Saksa.

 1. DUCHASHOP

  Espanja

  DUCHASHOP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Suihkut, elementti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suihkualtaat mittojen mukaan, suihkutarvikkeet, suihkualtaat. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

 2. DER KLEMPNER PETER

  Saksa

  DER KLEMPNER PETER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Suihkut, elementti-. Sen sijainti on Werne, Saksa.

 3. ARTDESIGN SRL

  Italia

  ARTDESIGN SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Suihkut, elementti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lasiset suihkukaapit, suihkukoppien ovet mittojen mukaan, liukuovella varustettu suihkukaappi. Sen sijainti on San Biagio Di Callalta, Italia.

 4. JENS KROPP GLASEREI

  Saksa

  JENS KROPP GLASEREI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Suihkut, elementti-. Sen sijainti on Erharting, Saksa.

 5. MIDLAND TOILET HIRE

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MIDLAND TOILET HIRE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Suihkut, elementti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kemiallisten käymälöiden vuokraus, kemiallinen kylpy, esivalmistetut bungalowit, aurinkoenergialla toimivien suihkujen vuokraus. Sen sijainti on Birmingham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. KL-MEGLA GMBH

  Saksa

  KL-MEGLA GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Suihkut, elementti-. Sen sijainti on Eitorf, Saksa.

 7. SEMCOGLAS HOLDING GMBH

  Saksa

  SEMCOGLAS HOLDING GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Suihkut, elementti-. Sen sijainti on Westerstede, Saksa.

 8. HIPPE & KRÜGER GLASEREI- UND GLASHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Saksa

  HIPPE & KRÜGER GLASEREI- UND GLASHANDELSGESELLSCHAFT MBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Suihkut, elementti-. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 1. SANOTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

  SANOTECHNIK HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suihkut, elementti-, Suihkut, elementti-, kylpyamme. Sen sijainti on Wollersdorf, Itävalta.

 2. DIETER HOEFER GMBH

  Saksa

  DIETER HOEFER GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Suihkut, elementti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suihkukaapit, Ikkunat, Ovet, talon, Ovet, liuku- ja taite-, kodin, Suihkukaapit, Ikkunat, Ovet, talon, Ovet, liuku- ja taite-, kodin. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 3. SAXOBOARD WELLNESS & DUSCHSYSTEME GMBH

  Saksa

  SAXOBOARD WELLNESS & DUSCHSYSTEME GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasu ja öljy - hyväksikäyttö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vesi - tuotanto ja jakelu, Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, Suihkut, elementti-, Runkotyöt - rakentaminen, Vesi - tuotanto ja jakelu, Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, Suihkut, elementti-, Runkotyöt - rakentaminen. Sen sijainti on Großenhain, Saksa.

 4. STAN RÖHL GLASDESIGN GMBH

  Saksa

  STAN RÖHL GLASDESIGN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puu, käsittelemätön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puu - sahattu ja käsitelty, Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, Suihkut, elementti-, Ikkunat, Puu - sahattu ja käsitelty, Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, Suihkut, elementti-, Ikkunat. Sen sijainti on Wietmarschen, Saksa.

 5. GLAS-IDEEN.DE

  Saksa

  GLAS-IDEEN.DE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Kaasu ja öljy - hyväksikäyttö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vesi - tuotanto ja jakelu, Puu - sahattu ja käsitelty, Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, Suihkut, elementti-, Vesi - tuotanto ja jakelu, Puu - sahattu ja käsitelty, Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, Suihkut, elementti-. Sen sijainti on Nordhorn, Saksa.

 6. QUEEN SANITÄR-PRODUKTE GMBH

  Saksa

  QUEEN SANITÄR-PRODUKTE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suihkut, elementti-, Suihkut, elementti-, Lasihelat, lasiset suihkukaapit. Sen sijainti on Krefeld, Saksa.

 7. GLAS UND BAD JOACHIM SCHNELL

  Saksa

  GLAS UND BAD JOACHIM SCHNELL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasu ja öljy - hyväksikäyttö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vesi - tuotanto ja jakelu, Puu - sahattu ja käsitelty, Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, Suihkut, elementti-, Vesi - tuotanto ja jakelu, Puu - sahattu ja käsitelty, Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, Suihkut, elementti-. Sen sijainti on Walddorfhäslach, Saksa.

 8. FL TERMOSERVICE DI FORNASIERO LORIS

  Italia

  FL TERMOSERVICE DI FORNASIERO LORIS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Suihkut, elementti-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Putkityöt, Putkityöt. Sen sijainti on Cassina De' Pecchi, Italia.

 9. STIEMERT-DUSCHGLAS GMBH SANITÄRPRODUKTE GMBH

  Saksa

  STIEMERT-DUSCHGLAS GMBH SANITÄRPRODUKTE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasu ja öljy - hyväksikäyttö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vesi - tuotanto ja jakelu, Puu - sahattu ja käsitelty, Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, Suihkut, elementti-, Vesi - tuotanto ja jakelu, Puu - sahattu ja käsitelty, Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, Suihkut, elementti-. Sen sijainti on Brilon, Saksa.

 10. HELLGLAS RW-LIFESTYLE GMBH

  Saksa

  HELLGLAS RW-LIFESTYLE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaasu ja öljy - hyväksikäyttö. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vesi - tuotanto ja jakelu, Puu - sahattu ja käsitelty, Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, Suihkut, elementti-, Vesi - tuotanto ja jakelu, Puu - sahattu ja käsitelty, Putkityökalusteet ja lisätarvikkeet, Suihkut, elementti-. Sen sijainti on Hannover, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen