• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät

Tulokset hakusanalle

Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät - Tuonti ja vienti

 1. HÖR GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  HÖR GmbH develops, produces and sells electronic devices and charging software for PCs. The main areas of application are charging systems for photocopiers and other automatic machines, change dispensers, payment systems for vending machines, microwave leakage testers, timer switches. For us, it is crucial that all devices and systems can be operated as intuitively as possible. Since 1985, we have delivered more than 30, 000 charging systems for charging photocopies and prints with coins and/or rechargeable smart cards. We have developed charging systems for other areas of application in cooperation with our European and worldwide sales partners and have implemented them for our customers.

 2. HKS SYSTEME GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  HKS SYSTEME GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Sen sijainti on Paderborn, Saksa.

 3. ZECO GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  ZECO GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Sen sijainti on Elmshorn, Saksa.

 4. SYSTEMSOFT GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  SYSTEMSOFT GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Sen sijainti on Ravensburg, Saksa.

 5. EXIMA KASSENSYSTEME GMBH

  Sveitsi

  EXIMA KASSENSYSTEME GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Sen sijainti on Urdorf, Sveitsi.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ACKERMANN YACHTHAFENAUSRÜSTUNG E.K.

  Saksa

  ACKERMANN YACHTHAFENAUSRÜSTUNG E.K., on Jakelija, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Sen sijainti on Röbel, Saksa.

 2. MÜNZER24.DE THORSTEN BEIER

  Saksa

  MÜNZER24.DE THORSTEN BEIER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Sen sijainti on Salzkotten, Saksa.

 3. SMART.VENDING.GMBH

  Itävalta

  SMART.VENDING.GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Sen sijainti on Wels, Itävalta.

 4. BUITEC INHABER THOMAS BUI

  Saksa

  BUITEC INHABER THOMAS BUI, on Jakelija, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Sen sijainti on Neuburg A. D. Donau, Saksa.

 5. CONCARDIS GMBH

  Saksa

  CONCARDIS GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Sen sijainti on Eschborn, Saksa.

 1. FOODB

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  FOODB, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Sen sijainti on Manchester, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. ECOMMPAY

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ECOMMPAY, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla sähköiset maksujärjestelmät. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. COMPUTER PLANET

  Slovenia

  COMPUTER PLANET, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Sen sijainti on Šempeter v Savinjski Dolini, Slovenia.

 2. DECTA LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  DECTA LIMITED, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varmistetut maksut, Suojattu maksu - Internet-palvelut, palvelut turvattua maksua varten. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. BIZSYS APS

  Tanska

  BIZSYS APS, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Sen sijainti on Åbyhøj, Tanska.

 4. LIVEBANK24

  Puola

  LIVEBANK24, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pankit, Pankkipalvelut, palvelut, pankkienväliset pankki-, Arvokuljetukset, Pankit, Pankkipalvelut. Sen sijainti on Krakow, Puola.

 5. TAS GROUP

  Italia

  TAS GROUP, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmistot rahataloutta, pankki- ja vakuutusalaa varten. Sen sijainti on Roma, Italia.

 6. ZYNGA UCUZ CHIP SATIN AL CHIP SATISI UCUZ CHIP SATIS

  Turkki

  ZYNGA UCUZ CHIP SATIN AL CHIP SATISI UCUZ CHIP SATIS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Sen sijainti on Maltepe, Turkki.

 7. ITPOS E.K.

  Saksa

  ITPOS E.K., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Sen sijainti on Gießen, Saksa.

 8. IT-DIENSTLEISTUNGEN JAN-LUKAS KNOCH

  Saksa

  IT-DIENSTLEISTUNGEN JAN-LUKAS KNOCH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla digitaaliset laitteet. Sen sijainti on Hambrücken, Saksa.

 1. WONDERFUL PAYMENTS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  WONDERFUL PAYMENTS LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pos-järjestelmät, sähköiset maksujärjestelmät. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. EXACTLY.COM

  Tsekin tasavalta

  EXACTLY.COM, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Sen sijainti on Praha, Tsekin tasavalta.

 3. 4WARD MERCHANT SERVICES

  Yhdysvallat

  4WARD MERCHANT SERVICES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maksu pankki- ja luottokorteilla, elektroniset maksujärjestelmät (sähköinen varojen siirto, maksupäätteet). Sen sijainti on Colorado, Yhdysvallat.

 4. EASTNETS

  Belgia

  EASTNETS, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Sen sijainti on Waterloo, Belgia.

 5. PROQPOINT CONSULTING

  Saksa

  PROQPOINT CONSULTING, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tilapäisapu - kansainvälisen henkilökunnan rekrytointi, neuvonta verkossa tapahtuvia liiketoimia varten, Tietojärjestelmäkonsultointi ja -strategiat, Tilapäisapu - kansainvälisen henkilökunnan rekrytointi, Henkilöstökonsultointi. Sen sijainti on Ludwigshafen, Saksa.

 6. INGENICO S.A.

  Ranska

  INGENICO S.A., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Automaattinen tietojenkäsittely - ohjelmistot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät, Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 7. CIPTOR BENELUX

  Belgia

  CIPTOR BENELUX, on Jakelija, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Järjestelmäturvallisuus (virustorjunta, palomuuri, hyökkäysten tunnistaminen). Sen sijainti on Zoerle Parwijs, Belgia.

 8. AXELGATE

  Slovakia

  AXELGATE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rahoitus, Varmistetut maksut. Sen sijainti on Kosice, Slovakia.

 9. TRANZZO

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TRANZZO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmistot, maksu pankki- ja luottokorteilla, e-kauppa, Ohjelmistot. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 10. 2 BY 2

  Belgia

  2 BY 2, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tietotekniikka - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lisämuistit, tietokoneiden, Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät, Automaattinen tietojenkäsittely - tietokoneiden oheislaitteet, Lisämuistit, tietokoneiden, Suojatut maksut - ohjelmistot ja järjestelmät, Automaattinen tietojenkäsittely - tietokoneiden oheislaitteet. Sen sijainti on Merksem, Belgia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen