• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • suurkeittiöiden lihamyllyt

Tulokset hakusanalle

Suurkeittiöiden lihamyllyt - Tuonti ja vienti

 1. C.EL.ME. SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  C.EL.ME. is a long-established leader in the catering machines sector. It operates according to UNI ISO 9001 standards. Products include electric gravity and vertical slicers for meat, sausages, cheese and bread, in anodized aluminium and stainless steel, in both automatic and gear formats; mincers and graters for delicatessens and butchers, almond cutters for patisseries and gourmet restaurants, cutters for vegetables and mozzarella and cabbage shredders for use in hotels, restaurants, canteens and cafeterias.

 2. GARBY ANKA S.A

  Kreikka

  GARBY ANKA S.A, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihakaupat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Kuorimakoneet ja raastimet, Ruoanvalmistusteollisuuden sekoittimet ja jauhinkoneet, Suurkeittiöiden lihamyllyt, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Kuorimakoneet ja raastimet, Ruoanvalmistusteollisuuden sekoittimet ja jauhinkoneet, Suurkeittiöiden lihamyllyt. Sen sijainti on Ag.i. Rentis, Kreikka.

 3. EGGERMONT

  Belgia

  EGGERMONT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet, Suurkeittiöiden lihamyllyt, Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet, Suurkeittiöiden lihamyllyt, pienet keittiökoneet, keittiötarvikkeet yhtisöjä varten. Sen sijainti on Ieper, Belgia.

 4. BEAUVAL

  Belgia

  BEAUVAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Naudanliha. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan leikkaus, Suurkeittiöiden lihamyllyt, Lihan leikkaus, Karitsanliha, tuoreet lihatuotteet, Suurkeittiöiden lihamyllyt. Sen sijainti on Lessines, Belgia.

 5. BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN

  Saksa

  BRUNNER GMBH KÜCHEN- UND METZGEREIMASCHINEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Paloittelukoneet hedelmille ja vihanneksille. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suurkeittiöiden lihamyllyt, Lihakaupat - koneet ja laitteet, Suurkeittiöiden lihamyllyt, Lihakaupat - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Reichenau, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MAVIC S.R.L.

  Italia

  MAVIC S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kinkunsiivutuskoneet lihakauppoihin ja einesmyymälöihin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Suurkeittiöiden lihamyllyt, Lihan paloittelu- ja jauhatuskoneet, Suurkeittiöiden lihamyllyt. Sen sijainti on Oggiona Con Santo Stefano, Italia.

 2. HARTMANN GMBH PRODUKTION UND VERTRIEB VON FLEISCHWAREN

  Saksa

  HARTMANN GMBH PRODUKTION UND VERTRIEB VON FLEISCHWAREN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hotellit, baarit, kahvilat ja ravintolat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suurkeittiöiden lihamyllyt, Suurkeittiöiden lihamyllyt. Sen sijainti on Warendorf, Saksa.

 3. AMADO CARDENES SA

  Espanja

  AMADO CARDENES SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pasutusuunit, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suurkeittiöiden lihamyllyt, Kahvinkeittimet, ammattikäyttöön, Suurkeittiöiden lihamyllyt, Kahvinkeittimet, ammattikäyttöön. Sen sijainti on Las Palmas De Gran Canari, Espanja.

 4. WILK INTERNATINAL - POLAND SP. Z O.O.

  Puola

 5. INTERMIK SP. Z O.O.

  Puola