• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • sydänkairauskoneet

Tulokset hakusanalle

Sydänkairauskoneet - Tuonti ja vienti

 1. MAGNETOR GMBH I. L.

  Saksa

  MAGNETOR GMBH I. L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus - konetyökalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sydänkairauskoneet, Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on Lauenburg, Saksa.

 2. WSM CAN MAKINA LCC.

  Turkki

  WSM CAN MAKINA LCC., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sydänkairauskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tuore leipä, tarvikkeet ja varaosat. Sen sijainti on Pendik, Turkki.

 3. GEOFINAL

  Tsekin tasavalta

  GEOFINAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sydänkairauskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus - konetyökalut, Geotekniikka - poraus- ja koeporauslaitteet, Poraus - konetyökalut. Sen sijainti on Trinec, Tsekin tasavalta.

 4. ITM CONSULTANCY LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ITM CONSULTANCY LIMITED, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Sydänkairauskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla rei'itetyt pylväät, kairauskoneet ja -laitteet. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. OUDIA BOHREXPRESS (OB-EXPRESS) UG(HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Saksa

  OUDIA BOHREXPRESS (OB-EXPRESS) UG(HAFTUNGSBESCHRÄNKT), on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on Saarbrücken, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. TALLERES P.C.J.

  Espanja

  TALLERES P.C.J., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on La Puebla de Alfindén, Espanja.

 2. XUZHOU HANLIN TECHNOLOGY CO., LTD

  Kiina

  XUZHOU HANLIN TECHNOLOGY CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on Xuzhou, Kiina.

 3. KRAFT-EHRLICH GMBH & CO KG

  Saksa

  KRAFT-EHRLICH GMBH & CO KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sydänkairauskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla putkimies. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 4. TANGSHAN JINSHI SUPERHARD MATERIAL CO., LTD.

  Kiina

  TANGSHAN JINSHI SUPERHARD MATERIAL CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on Tangshan, Kiina.

 5. MORI S.R.L.

  Italia

  MORI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sydänkairauskoneet, Nosturit, Sydänkairauskoneet, Nosturit. Sen sijainti on Campofilone, Italia.

 1. GEOMARC S.R.L.

  Italia

  GEOMARC S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sydänkairauskoneet, Nosturit, Sydänkairauskoneet, Nosturit. Sen sijainti on Monza, Italia.

 2. ARTESIAN POZZI ( S.N.C. )

  Italia

  ARTESIAN POZZI ( S.N.C. ), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivonrakentaminen, Sydänkairauskoneet, Kaivonrakentaminen, Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on Fiume Veneto, Italia.

 1. RIGSERV LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  RIGSERV LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sydänkairauskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Poraus ja koeporaus - laitteet, Nosturit, Poraus ja koeporaus - laitteet, Nosturit. Sen sijainti on Aberdeen, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. GEOMATECH

  Ranska

  GEOMATECH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaivu- ja poraustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sydänkairauskoneet, Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on Longjumeau, Ranska.

 3. SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L.

  Italia

  SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sydänkairauskoneet, Nosturit, Sydänkairauskoneet, Nosturit. Sen sijainti on Pescara, Italia.

 4. BARBERO POZZI DI BARBERO ANDREA E C. S.A.S.

  Italia

  BARBERO POZZI DI BARBERO ANDREA E C. S.A.S., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivonrakentaminen, Sydänkairauskoneet, Kaivonrakentaminen, Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on Cherasco, Italia.

 5. PETRIND S.R.L.

  Italia

  PETRIND S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sydänkairauskoneet, Nosturit, Sydänkairauskoneet, Nosturit. Sen sijainti on San Giovanni Teatino, Italia.

 6. CO.ME.TRI.A. S.R.L.

  Italia

  CO.ME.TRI.A. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sydänkairauskoneet, Nosturit, Sydänkairauskoneet, Nosturit. Sen sijainti on Adria, Italia.

 7. TECNO. PAL.CON. S.R.L.

  Italia

  TECNO. PAL.CON. S.R.L., joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Perustukset - työt, Sydänkairauskoneet, Perustukset - työt, Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on Cherasco, Italia.

 8. TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.)

  Italia

  TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.), joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut, Sydänkairauskoneet, Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut, Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on Montebello Della Battaglia, Italia.

 1. KANN TOOLS CO., LTD

  Kiina

  KANN TOOLS CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on Ningbo, Kiina.

 2. PERSICHETTI MARCO ( S.N.C. )

  Italia

  PERSICHETTI MARCO ( S.N.C. ), joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivonrakentaminen, Sydänkairauskoneet, Kaivonrakentaminen, Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on Fiume Veneto, Italia.

 3. ADRIATECH S.R.L.

  Italia

  ADRIATECH S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sydänkairauskoneet, Nosturit, Sydänkairauskoneet, Nosturit. Sen sijainti on Pescara, Italia.

 4. NINGBO HAILIFAN MACHINERY FITTING FACTORY

  Kiina

  NINGBO HAILIFAN MACHINERY FITTING FACTORY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on ninbo, Kiina.

 5. BARLETTA GIUSEPPE

  Italia

  BARLETTA GIUSEPPE, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut, Sydänkairauskoneet, Öljyn- tai kaasunporaustyömaan valvontapalvelut, Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on Ispani, Italia.

 6. SICILPERFORAZIONE DEI F.LLI DISTEFANO S.N.C.

  Italia

  SICILPERFORAZIONE DEI F.LLI DISTEFANO S.N.C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lattianpäällysteet, valmisbetonia, Sydänkairauskoneet, Lattianpäällysteet, valmisbetonia, Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on Comiso, Italia.

 7. GTW KERNBOHR- U. SÄGETECHNIK GMBH

  Saksa

  GTW KERNBOHR- U. SÄGETECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sydänkairauskoneet, Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on Emmerich Am Rhein, Saksa.

 8. VANNINI CARLO

  Italia

  VANNINI CARLO, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivonrakentaminen, Sydänkairauskoneet, Kaivonrakentaminen, Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on Poggio A Caiano, Italia.

 9. MADONIA NICOLA

  Italia

  MADONIA NICOLA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maaperätutkimukset, Sydänkairauskoneet, Maaperätutkimukset, Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on Cammarata, Italia.

 10. BIAGI MARCO

  Italia

  BIAGI MARCO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Poraus ja koeporaus - laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaivonrakentaminen, Sydänkairauskoneet, Kaivonrakentaminen, Sydänkairauskoneet. Sen sijainti on Soriano Nel Cimino, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen