• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • syväveto - terästen ja metallien

Tulokset hakusanalle

Syväveto - terästen ja metallien - Tuonti ja vienti

 1. PRESSTECK S.P.A.

  Saksa

  Verified by europages badge

  Pressteck is one of the leading manufacturers of precision deep-drawn parts on multiple die transfer presses, and currently employs more than 100 workers. We manufacture made-to-order parts and assemblies in line with customer specifications. We practise customer service throughout the entire service life of your products. At Pressteck, all processes are optimally organised and certified. From material supply and production right up to needs-based delivery, we ensure prompt provision. Single-use, reusable and special packaging. Specific specialised solutions are possible upon consultation. Pressteck primarily processes stainless steels and non-ferrous metals. The manufactured products are exported worldwide. Pressteck uses metal products that are easily recyclable. The processes follow strict specifications to protect nature and the environment. Leading manufacturers rely on Pressteck. How about you?

 2. BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  BADE UND RINSCHEID METALLWARENFABRIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korkit, metalli-, Terästen ja metallien jalostus, Käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset, Meisto - terästen ja metallien, Syväveto - terästen ja metallien, Stanssatut tarkkuusosat, Meistotyökappaleet, Precision stamping parts, Korkit, metalli-. Sen sijainti on Olpe, Saksa.

 3. FASCHANG WERKZEUGBAU GMBH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  FASCHANG WERKZEUGBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Syväveto - terästen ja metallien. Sen sijainti on Weng Im Innkreis, Itävalta.

 4. METALLURGICA LOCATELLI SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  METALLURGICA LOCATELLI SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Syväveto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vedettyt teräslangat, bright wire, thread and machine thread for cold heading, annealed wire, wire rod, steel wire drawing, steel fibres for concrete, formed wires and wire rods, phosphate coating. Sen sijainti on Calolziocorte, Italia.

 5. ORESTE CASTELNUOVO

  Italia

  ORESTE CASTELNUOVO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Syväveto - terästen ja metallien. Sen sijainti on Cesana Brianza, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. J. C. KÖNIG STIFTUNG & CO KG

  Saksa

  J. C. KÖNIG STIFTUNG & CO KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Syväveto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metalliset syväveto-osat, ei-rautametallit ja lejeeringit, vedetyt kuparilangat, ruostumattomat teräkset. Sen sijainti on Solingen, Saksa.

 2. JONAS WERKZEUGBAU STANZEREI GMBH

  Saksa

  JONAS WERKZEUGBAU STANZEREI GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Syväveto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Stanssatut alumiiniosat, Stanssatut tarkkuusosat, työkalujen rakennus, Osien puhdistus. Sen sijainti on Telgte, Saksa.

 3. ACKERMANN UND HERTEL GMBH MODELL- UND FORMENBAU

  Saksa

  ACKERMANN UND HERTEL GMBH MODELL- UND FORMENBAU, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Syväveto - terästen ja metallien. Sen sijainti on St. Ingbert, Saksa.

 4. ERL-PLAST GMBH

  Saksa

  ERL-PLAST GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Syväveto - terästen ja metallien. Sen sijainti on Markt Erlbach, Saksa.

 5. DEMAR CELIK (DEMAR STEEL)

  Turkki

  DEMAR CELIK (DEMAR STEEL), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Syväveto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylmävedetyt metallikaapelit, kylmälaminoinnit. Sen sijainti on Eskisehir, Turkki.

 1. KÜNZLI AG ROSENTAL, METALLDRÜCKEREI

  Sveitsi

  KÜNZLI AG ROSENTAL, METALLDRÜCKEREI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Meisto - terästen ja metallien, Katkaisu - terästen ja metallien, Syväveto - terästen ja metallien, Jyrsintä - terästen ja metallien, Meisto - terästen ja metallien, Katkaisu - terästen ja metallien, Syväveto - terästen ja metallien, Jyrsintä - terästen ja metallien. Sen sijainti on Wängi, Sveitsi.

 2. TRAFILERIA CERUTI

  Italia

  TRAFILERIA CERUTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Syväveto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teräksenvetolaitos, vedetyt teräspalkit, kylmävedetty teräs, vedettyt teräslangat. Sen sijainti on Corbetta, Italia.

 1. NOVOFIL WELDING WIRE

  Italia

  NOVOFIL WELDING WIRE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Syväveto - terästen ja metallien. Sen sijainti on Manocalzati, Italia.

 2. SAEY

  Ranska

  SAEY, on Jakelija, joka toimii toimialalla Teräs, raaka-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Syväveto - terästen ja metallien, Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Syväveto - terästen ja metallien. Sen sijainti on Lille, Ranska.

 3. ANDERNACH & BLECK GMBH & CO. KG

  Saksa

  ANDERNACH & BLECK GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Syväveto - terästen ja metallien. Sen sijainti on Hagen, Saksa.

 4. ACIA SUD

  Tunisia

  ACIA SUD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ristikot, säleiköt ja teräsverkot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallirakenteet, kevyt-, Syväveto - terästen ja metallien, Rautalangan veto - rautametalliset, Metallilangat ja kaapelit rautametallia, Metallirakenteet, kevyt-, Syväveto - terästen ja metallien, Rautalangan veto - rautametalliset, Metallilangat ja kaapelit rautametallia. Sen sijainti on SFAX, Tunisia.

 5. RODACCIAI - EURODA ACIERS CLUSES

  Ranska

  RODACCIAI - EURODA ACIERS CLUSES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruostumattomat teräkset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräs, erikois-, Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Syväveto - terästen ja metallien, Teräs, erikois-, Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Syväveto - terästen ja metallien. Sen sijainti on Cluses, Ranska.

 6. WANZEL METALLDRÜCKEREI GMBH GMBH

  Saksa

  WANZEL METALLDRÜCKEREI GMBH GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräs, erikois-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Meisto - terästen ja metallien, Katkaisu - terästen ja metallien, Syväveto - terästen ja metallien, Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Meisto - terästen ja metallien, Katkaisu - terästen ja metallien, Syväveto - terästen ja metallien. Sen sijainti on Friedberg, Saksa.

 7. METAL SOLUTION CONSULT LTD

  Kreikka

  METAL SOLUTION CONSULT LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Syväveto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Erikoisrakenteet teräksestä. Sen sijainti on Athens, Kreikka.

 8. KOVINSKA GALANTERIJA NBM, MAGOVAC ČOKEŠA BISERKA, S.P.

  Slovenia

  KOVINSKA GALANTERIJA NBM, MAGOVAC ČOKEŠA BISERKA, S.P., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Syväveto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hankaus - terästen ja metallien, Hankaus - terästen ja metallien, tig. Sen sijainti on Metlika, Slovenia.

 1. BIZON INT SP. Z O.O.

  Puola

  BIZON INT SP. Z O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Syväveto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Naulat ja nastat, teollisuusniitit, ompelukoneet, Naulat ja nastat, Pneumaattinen naulain. Sen sijainti on Baniocha K. Warszawy, Puola.

 2. METE STEEL

  Turkki

  METE STEEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Syväveto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vedetyt terästangot, kuumavalssaus, kylmävedetty teräs, Teräksestä valmistettu laakeritanko. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. MADENCAN STEEL PROFILES

  Turkki

  MADENCAN STEEL PROFILES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Syväveto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vedetyt teräspalkit, profiilit ruostumattomasta teräksestä. Sen sijainti on Ankara, Turkki.

 4. BEVA METAL

  Belgia

  BEVA METAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallirakenteet, kevyt-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuusrakennuksen rakentaminen, Muotoilu - terästen ja metallien, Syväveto - terästen ja metallien, Teräkset ja metallit - koneistus, Teollisuusrakennuksen rakentaminen, Muotoilu - terästen ja metallien, Syväveto - terästen ja metallien, Teräkset ja metallit - koneistus. Sen sijainti on Retie, Belgia.

 5. BOOISCHOTSE METALEN

  Belgia

  BOOISCHOTSE METALEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautatavara, rakentamiseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuden rautatavara, Muotoilu - terästen ja metallien, Katkaisu - terästen ja metallien, Syväveto - terästen ja metallien, Teollisuuden rautatavara, Muotoilu - terästen ja metallien, Katkaisu - terästen ja metallien, Syväveto - terästen ja metallien. Sen sijainti on Booischot, Belgia.

 6. AHA ALBERT HAAG GMBH METALLDRÜCKEREI - METALLWAREN

  Saksa

  AHA ALBERT HAAG GMBH METALLDRÜCKEREI - METALLWAREN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Syväveto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puristus-, stanssaus- ja veto-osat, levyjen ja putkien muotoilu, metallien muodonmuutokset, levykomponenttien kokoonpano. Sen sijainti on Korschenbroich, Saksa.

 7. METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA

  Italia

  METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Syväveto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rautalangan veto - rautametalliset, Rautalangan veto - rautametalliset. Sen sijainti on Ledro, Italia.

 8. TRAFILERIA E ZINCHERIA CAVATORTA SPA

  Italia

  TRAFILERIA E ZINCHERIA CAVATORTA SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Syväveto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla aitaukset, Metaliristikot aitoja varten. Sen sijainti on Parma, Italia.

 9. A. ORTMANN STANZ-& FÜGETECHNIK

  Saksa

  A. ORTMANN STANZ-& FÜGETECHNIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Syväveto - terästen ja metallien. Sen sijainti on Wutha-Farnroda, Saksa.

 10. GEBAUER & GRILLER KABELWERKE GESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

  GEBAUER & GRILLER KABELWERKE GESELLSCHAFT M.B.H., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Syväveto - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Juotto - terästen ja metallien, Hitsaus - terästen ja metallien, Metallilangat ja kaapelit rautametallia, Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Juotto - terästen ja metallien, Hitsaus - terästen ja metallien, Metallilangat ja kaapelit rautametallia. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Syväveto - terästen ja metallien - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

10 157 Yritykset