• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tärkkelys- teollisuus-

Tulokset hakusanalle

Tärkkelys- teollisuus- - Tuonti ja vienti

 1. AGRANA STARCH

  Itävalta

  Verified by europages badge

  AGRANA manufactures top-notch starch products using modern and environmentally-sensitive methods. The raw materials: corn, potatoes and wheat. The result: top-quality starch products for numerous applications in widely different industries. The complex properties of starch are valued in the food industry, the cosmetic industry as well as in technical industrial sectors, such as construction chemistry, paper and board manufacturing, as well as in the textile industry. At AGRANA, we rely particularly on certified organic and GMO-free products in our starch product portfolio.

 2. VIMAL PPCE

  Ukraina

  VIMAL PPCE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tärkkelys, teollisuus-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla perunatärkkelys, dekstriini. Sen sijainti on Chernihiv, Ukraina.

 3. VIMAL GIDA

  Turkki

  VIMAL GIDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tärkkelys, teollisuus-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lisäaineet, elintarvike-, Lisäaineet, elintarvike-, kuivattu valkosipuli. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 4. BASAR TICARET A.S.

  Turkki

  BASAR TICARET A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tärkkelys, teollisuus-. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. ARLES AGROALIMENTAIRE

  Ranska

  ARLES AGROALIMENTAIRE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tärkkelys, syötäväksi kelpaava. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tärkkelys, teollisuus-, Elintarvikkeiden emulgointiaineet, Tärkkelys, teollisuus-, Elintarvikkeiden emulgointiaineet. Sen sijainti on Rognac Cedex, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ANGEL STARCH AND FOOD PVT LTD

  Intia

  ANGEL STARCH AND FOOD PVT LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tärkkelys, teollisuus-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maissitärkkelys, peruna- ja maissitärkkelys, perunatärkkelys, elintarviketärkkelys. Sen sijainti on Erode, Intia.

 2. ROQUETTE

  Ranska

  ROQUETTE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tärkkelys, teollisuus-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla polyolefiinirakeiden tuotanto, muunnetut tärkkelykset. Sen sijainti on Lestrem, Ranska.

 3. BIRMINGHAM INDUSTRIES (UK, INDIA)

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BIRMINGHAM INDUSTRIES (UK, INDIA), on Jakelija, joka toimii toimialalla Tärkkelys, teollisuus-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla maissitärkkelys, elintarviketärkkelys, tärkkelykset, basmatiriisi. Sen sijainti on Birmingham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. AL MONAIRY FOR CORN PRODUCTS

  Egypti

  AL MONAIRY FOR CORN PRODUCTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tärkkelys, teollisuus-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla glukoosisiirapit, jauhemainen ja nestemäinen fruktoosi. Sen sijainti on Al Sharkia, Egypti.

 5. VISCO STARCH MANUFACTURERS

  Intia

  VISCO STARCH MANUFACTURERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tärkkelys, teollisuus-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla gelatiinitärkkkelys, peruna- ja maissitärkkelys. Sen sijainti on Ahmedabad, Intia.

 1. SUNCHUNG STARCH INDUSTRIAL CO., LTD

  Vietnam

  SUNCHUNG STARCH INDUSTRIAL CO., LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tärkkelys, teollisuus-. Sen sijainti on Tan Chau, Vietnam.

 2. LYCKEBY AMYLEX, A.S.

  Tsekin tasavalta

  LYCKEBY AMYLEX, A.S., joka toimii toimialalla Tärkkelys, teollisuus-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tärkkelys- tai inuliinipitoiset juuret ja mukulat, Tärkkelys, syötäväksi kelpaava, Tärkkelys- tai inuliinipitoiset juuret ja mukulat, Tärkkelys, syötäväksi kelpaava. Sen sijainti on Horazdovice, Tsekin tasavalta.

 1. F.BALL & CO. LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  F.BALL & CO. LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liimat, liima-aineet ja applikaattorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tärkkelys, teollisuus-, Tärkkelys, teollisuus-. Sen sijainti on Leek, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. MALSENA, AB

  Liettua

  MALSENA, AB, joka toimii toimialalla Tärkkelys, teollisuus-. Sen sijainti on Panevezys, Liettua.

 3. BENDERY STARCH PRODUCTS WORKS

  Moldavia

  BENDERY STARCH PRODUCTS WORKS, joka toimii toimialalla Tärkkelys, teollisuus-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tärkkelys, syötäväksi kelpaava, Tärkkelys, syötäväksi kelpaava. Sen sijainti on Bendery, Moldavia.

 4. CHEMIPAT LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CHEMIPAT LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Liimat, synteettiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tärkkelys, teollisuus-, Tärkkelys, teollisuus-. Sen sijainti on Salford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. SVERIGES STARKELSEPRODUCENTERS FORENING UPA

  Ruotsi

  SVERIGES STARKELSEPRODUCENTERS FORENING UPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tärkkelys, teollisuus-. Sen sijainti on Solvesborg, Ruotsi.

 6. FENTAC ADHESIVES LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

 7. H.B. FULLER GROUP LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

 8. CARGILL AUSTRIA HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Itävalta

 1. BENDERY STARCH PRODUCTS COMPLEX LTD

  Moldavia

 2. BIM UNITED KINGDOM LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta