• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tölkkisäilykkeet

Tulokset hakusanalle

Tölkkisäilykkeet - Tuonti ja vienti

 1. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  As of recently, the HUBER Packaging Group belongs to the world-renowned Envases Group, and is therefore part of Envases Europe A/S with headquarters in Denmark. As part of the Envases Group, we strengthened our affiliation with a change in name and logo, thereby appearing with the unified identity of the Group. On 1st April 2021, we changed the name of all previous HUBER Packaging companies to "Envases". The company produces tinplate packaging for paints and lacquers, chemical products and food products. In the area of BEVERAGE, Envases Öhringen specialises in production of five-litre party barrels from tinplate and is the global market leader in this market sector. Envases is also the leading supplier in hazardous materials packaging for the transport of dangerous goods. Furthermore, blown plastic packaging is produced at the site in Aesch, Switzerland. The online shop is only available within Germany.

 2. COPPOLA S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  COPPOLA S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Säilykkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tölkkisäilykkeet, Ruoka - tuonti ja vienti, hedelmäkastike, ready-made sauces, elintarvikevienti, Tölkkisäilykkeet, production of semi-finished fruit goods, Ruoka - tuonti ja vienti, production of semi-finished vegetable goods. Sen sijainti on Scafati, Italia.

 3. WECK UNITED KINGDOM

  Ranska

  WECK UNITED KINGDOM, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Pullot ja purkit, lasiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tölkkisäilykkeet, Säilykkeet, mainosesineet tinapellistä ja metallista, Tölkkisäilykkeet, Säilykkeet, säilykepurkit lasista. Sen sijainti on Geispolsheim Gare, Ranska.

 4. TALIA GIDA A.S.

  Turkki

  TALIA GIDA A.S., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vihannekset, pakastekuivatut, Paprikat, munakoisot, tomaatit, Vihannekset, pakastekuivatut. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. CNG CENGIZ SUPPLY FOREIGN TRADE INC

  Turkki

  CNG CENGIZ SUPPLY FOREIGN TRADE INC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. KASI KONSERV LTD.

  Bulgaria

  KASI KONSERV LTD., on Jakelija, joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Sen sijainti on Septemvri, Bulgaria.

 2. CONSERVEIRA DO SUL, LDA

  Portugali

  CONSERVEIRA DO SUL, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kalat, äyriäiset ja etanat, säilötyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tölkkisäilykkeet, kalasäilykkeiden valmistus, kalasäilykkeiden purkituslinjat, Tölkkisäilykkeet. Sen sijainti on Olhao, Portugali.

 3. POTS POTES

  Ranska

  POTS POTES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laadukkaat maustetuotteet. Sen sijainti on Aiguilhe, Ranska.

 4. SC CAMARA LUI TOMITA SRL

  Romania

  SC CAMARA LUI TOMITA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hedelmäsäilykkeet ja hillot. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hedelmät, Vihannekset, tuoreet, Tölkkisäilykkeet, Mehut, hedelmä- ja vihannes-, Hedelmät, Vihannekset, tuoreet, Tölkkisäilykkeet, Mehut, hedelmä- ja vihannes-. Sen sijainti on Rasnov, Romania.

 5. KATRIN KO LTD

  Bulgaria

  KATRIN KO LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Sen sijainti on Rakovski, Bulgaria.

 1. FLORAMED LTD

  Turkki

  FLORAMED LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kaprikset. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. CONSERVERIE DU MOULIN

  Ranska

  CONSERVERIE DU MOULIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Sen sijainti on Usseau, Ranska.

 1. PIGMAGROUP

  Espanja

  PIGMAGROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kalasäilykkeiden purkituslinjat, säilöntä. Sen sijainti on Gandia, Espanja.

 2. AGROBAYS

  Turkki

  AGROBAYS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 3. CONSERVAS CASA ALICIA DE LODOSA

  Espanja

  CONSERVAS CASA ALICIA DE LODOSA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla elintarvikkeet, säilykkeet, kalasäilykkeiden purkituslinjat. Sen sijainti on Lodosa, Espanja.

 4. STOCZEK NATURA

  Puola

  STOCZEK NATURA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Makkarat, säilyke-. Sen sijainti on Stoczek Lukowski, Puola.

 5. DENIMEKS FOOD

  Turkki

  DENIMEKS FOOD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla säilyke, hummusin tuottaja. Sen sijainti on Gaziantep, Turkki.

 6. GRUPEIXE PRODUTOS ALIMENTARES S.A.

  Portugali

  GRUPEIXE PRODUTOS ALIMENTARES S.A., joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Sen sijainti on Gafanha Da Nazaré, Portugali.

 7. LIPORFIR-PRODUTOS ALIMENTARES, S.A.

  Portugali

  LIPORFIR-PRODUTOS ALIMENTARES, S.A., joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Sen sijainti on Gafanha Da Encarnação, Portugali.

 8. SANTA CATARINA INDUSTRIA CONSERVEIRA S.A.

  Portugali

  SANTA CATARINA INDUSTRIA CONSERVEIRA S.A., joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Sen sijainti on Calheta, Portugali.

 1. COVI SAS

  Ranska

  COVI SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Sen sijainti on Bressuire, Ranska.

 2. FAROPEIXE COMERCIO GERAL PEIXE LDA.

  Portugali

  FAROPEIXE COMERCIO GERAL PEIXE LDA., joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Sen sijainti on Olhão, Portugali.

 3. GENCOAL, S.A.

  Portugali

  GENCOAL, S.A., joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Sen sijainti on Matosinhos, Portugali.

 4. FRIGORIFICOS DA ERMIDA COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Portugali

  FRIGORIFICOS DA ERMIDA COMERCIALIZAÇÃO DE PRODUTOS ALIMENTARES LDA., joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Sen sijainti on Ílhavo, Portugali.

 5. YUCHANG KOREAN GINSENG CO., LTD.

  Etelä-Korea

  YUCHANG KOREAN GINSENG CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Sen sijainti on Geumsan-gun, Chungnam-do, Etelä-Korea.

 6. C.N.C.B. - COMPANHIA NACIONAL COMÉRCIO BACALHAU S.A.

  Portugali

  C.N.C.B. - COMPANHIA NACIONAL COMÉRCIO BACALHAU S.A., joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Sen sijainti on Gafanha Da Nazaré, Portugali.

 7. ERBAA ALATURCA YAPRAK /GRAPE LEAVES-VINE LEAVES

  Turkki

  ERBAA ALATURCA YAPRAK /GRAPE LEAVES-VINE LEAVES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Sen sijainti on Erbaa, Turkki.

 8. SOFRITAR DE PEIXOTO & VALE - PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Portugali

  SOFRITAR DE PEIXOTO & VALE - PRODUTOS ALIMENTARES LDA., joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Sen sijainti on Vila Nova De Famalicão, Portugali.

 9. EUROPEAN SEAFOOD INVESTMENTS PORTUGAL, S.A.

  Portugali

  EUROPEAN SEAFOOD INVESTMENTS PORTUGAL, S.A., joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Sen sijainti on Peniche, Portugali.

 10. SUESTE PRODUTOS ALIMENTARES LDA.

  Portugali

  SUESTE PRODUTOS ALIMENTARES LDA., joka toimii toimialalla Tölkkisäilykkeet. Sen sijainti on Aveiro, Portugali.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen