• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen

Tulokset hakusanalle

Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen - Tuonti ja vienti

 1. BATTAGGION

  Italia

  Verified by europages badge

  Battaggion SpA, founded in 1918, specialises in the design and manufacture of machinery and complete systems for mixing products for diverse applications. We supply the chemical, rubber and plastics industries, as well as the pharmaceutical and food industries. Kneaders, mixers, dissolver tanks, agitators. The company owns the VALTORTA and MOLTENI brands.

 2. PKO-SURA COMPANY

  Venäjä

  PKO-SURA COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leipomot - koneet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konditoria - koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet, Konditoria - koneet ja laitteet, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Penza, Venäjä.

 3. BTS HAMUR YOGURMA MAKINE IMALATI

  Turkki

  BTS HAMUR YOGURMA MAKINE IMALATI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 4. FABRICACIÓN DE ENVASADORAS PANIMEC

  Espanja

  FABRICACIÓN DE ENVASADORAS PANIMEC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruokateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Elintarviketeollisuus - koneet ja laitteet, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Elintarviketeollisuus - koneet ja laitteet, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, annostelijat pakkausta varten, täyttökoneet. Sen sijainti on Cordoba, Espanja.

 5. FIS MODULAR SYSTEMS LTD.

  Venäjä

  FIS MODULAR SYSTEMS LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, kermavispilä, leipomolaitteet, teolliset kermavaahdtovatkaimet. Sen sijainti on Moscow, Venäjä.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. FOSHAN EPRO ELECTRICAL APPLIANCES CO LTD

  Algeria

  FOSHAN EPRO ELECTRICAL APPLIANCES CO LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kotitalouskoneet - pienet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, sähkövatkaimet. Sen sijainti on Shunde District, Foshan City, Guangdong Province, 528, Algeria.

 2. GARBY ANKA S.A

  Kreikka

  GARBY ANKA S.A, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihakaupat - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Kuorimakoneet ja raastimet, Ruoanvalmistusteollisuuden sekoittimet ja jauhinkoneet, Suurkeittiöiden lihamyllyt, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Kuorimakoneet ja raastimet, Ruoanvalmistusteollisuuden sekoittimet ja jauhinkoneet, Suurkeittiöiden lihamyllyt. Sen sijainti on Ag.i. Rentis, Kreikka.

 3. DISTRIBUTION INSTALLATION DE MATERIEL AGRO ALIMENTAIRE

  Ranska

  DISTRIBUTION INSTALLATION DE MATERIEL AGRO ALIMENTAIRE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Pyörivällä alustalla varustetut uunit, leipomoiden ja keksi- ja leivonnaistehtaiden taikinankohotuskaapit ja -huoneet, pakastuslaitteet. Sen sijainti on Blanquefort, Ranska.

 4. FA.M.A.G. SRL

  Italia

  FA.M.A.G. SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Maatalous - koneet ja laitteet, muovailukoneet, sekoittimet, Maatalous - koneet ja laitteet, puunleikkauskoneet. Sen sijainti on Monforte San Giorgio, Italia.

 5. BIANCHI RAPIDA ITALIA S.R.L.

  Italia

  BIANCHI RAPIDA ITALIA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Sen sijainti on Chieve, Italia.

 1. KYRIAKOPOULOS SERVICES

  Kreikka

  KYRIAKOPOULOS SERVICES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Sen sijainti on Artemis, Kreikka.

 2. ELIANI IMPASTATRICI

  Italia

  ELIANI IMPASTATRICI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Sen sijainti on Genova, Italia.

 1. HELCO

  Romania

  HELCO, joka toimii toimialalla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous, Logistisen johtamisen konsultointi, neuvonta, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Tuonti ja vienti - ruoka ja maatalous. Sen sijainti on Craiova, Romania.

 2. MATINA PRODIMPEX S.R.L.

  Romania

  MATINA PRODIMPEX S.R.L., joka toimii toimialalla Leivät, kakut ja leivonnaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Viinerit ja pullat, Kakut ja leivonnaiset, tehdasvalmisteiset, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Viinerit ja pullat. Sen sijainti on Bucharest, Romania.

 3. GUL MAKINA SANAYI

  Turkki

  GUL MAKINA SANAYI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 4. MEK GIDA

  Turkki

  MEK GIDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Sen sijainti on Malatya, Turkki.

 5. DE SANTIS FORNI S.R.L.

  Italia

  DE SANTIS FORNI S.R.L., on Jakelija, joka toimii toimialalla Leipomouunit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, pizzauunit, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Sen sijainti on Tivoli, Italia.

 6. PAVAILLER (SEBP)

  Ranska

  PAVAILLER (SEBP), joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leivät, tehdasvalmisteiset, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Leivät, tehdasvalmisteiset, Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Sen sijainti on Portes-Les-Valence, Ranska.

 7. PETER SPRENGER MASCHINENBAU GBR

  Saksa

  PETER SPRENGER MASCHINENBAU GBR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leipomot - koneet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, leivän valmistuskoneet ja -laitteet, muovailukoneet. Sen sijainti on Peiting, Saksa.

 8. VMI

  Ranska

  VMI, joka toimii toimialalla Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Sen sijainti on Montaigu Cedex, Ranska.

 1. MIX S.R.L.

  Italia

  MIX S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Suodatuslaitteet ja -tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Venttiilit saniteettiliittimiin, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Venttiilit saniteettiliittimiin, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Sen sijainti on Cavezzo, Italia.

 2. CO.M.ER. S.R.L.

  Italia

  CO.M.ER. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruoanvalmistusteollisuuden sekoittimet ja jauhinkoneet, optiset mikrometrit, Ruoanvalmistusteollisuuden sekoittimet ja jauhinkoneet, koneenrakennus. Sen sijainti on Cernusco Sul Naviglio, Italia.

 3. HERMANN HEUFT GMBH

  Saksa

  HERMANN HEUFT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Ruokateollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Bell, Saksa.

 4. S C CAMEXIP S.A.

  Romania

  S C CAMEXIP S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Sen sijainti on Baicoi, Prahova County, Romania.

 5. UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO

  Italia

  UMBRA MACCHINE DI CECCHETTI GIANCARLO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lihat, lihakaupat ja einesmyymälät - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lihanjalostuslaitteet, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Lihanjalostuslaitteet, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Sen sijainti on Umbertide, Italia.

 6. BAGMASZ

  Puola

  BAGMASZ, on Jakelija, joka toimii toimialalla Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla leipomokoneet, leipomokoneet, tukkumyynti. Sen sijainti on Zduńska Wola, Puola.

 7. MECATHERM

  Ranska

  MECATHERM, joka toimii toimialalla Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leipomouunit, Leipomouunit. Sen sijainti on Barembach, Ranska.

 8. COS.MEC S.R.L.

  Italia

  COS.MEC S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Koneenrakennus - tilaustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Koneteollisuus - teollisuusalihankkijat, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Koneteollisuus - teollisuusalihankkijat, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Sen sijainti on Paderno Dugnano, Italia.

 9. G.R. SERVIZI INDUSTRIALI S.R.L.

  Italia

  G.R. SERVIZI INDUSTRIALI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuslaitosten pystytys ja purkaminen, Ruoanvalmistusteollisuuden sekoittimet ja jauhinkoneet, Teollisuuslaitosten pystytys ja purkaminen, Ruoanvalmistusteollisuuden sekoittimet ja jauhinkoneet. Sen sijainti on Torbole Casaglia, Italia.

 10. GÜNTHER HEIM GERÄTEBAU GMBH

  Saksa

  GÜNTHER HEIM GERÄTEBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leipomo- ja konditoriateollisuus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen, Taikinakoneet leivän ja leivonnaisten valmistukseen. Sen sijainti on Uelzen, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen