• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • taimilavat

Tulokset hakusanalle

Taimilavat - Tuonti ja vienti

 1. ALMERIPLANT SEMILLEROS Y VIVEROS

  Espanja

  Verified by europages badge

  ALMERIPLANT SEMILLEROS Y VIVEROS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taimilavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nurseries, Almond trees, Pistachios, Seeds, Organic soil, Peach trees, Vegetable grafts, Tarraco, Constantí. Sen sijainti on Puebla De Vícar (almería), Espanja.

 2. SEMILLEROS PLANTIAGRO

  Espanja

  Kaikenlaisten kylvösiementen asiantuntijat: lehtisalaatit, sipulit, parsakaalit, tomaatit, kesäkurpitsat, perunat, paprikat, melonit jne.

 3. SEMILLAS FITO SA

  Espanja

  Viljan siementen, suurviljelysiementen, rehuviljan, puutarhasiementen, nurmikon siementen jne. tuottaja.

 4. SEMILLERO LAIMUND

  Espanja

  Vesimelonin, hunajamelonin, tomaatin, kurkun ja munakoison varttamisoksien asiantuntijat.

 5. EL PLANTEL SEMILLEROS

  Espanja

  EL PLANTEL SEMILLEROS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taimilavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla taimitarhan taimet. Sen sijainti on La Mojonera-Almería, Espanja.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. H.T. TRADE SERVICE GMBH & CO. KG

  Saksa

  H.T. TRADE SERVICE GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taimilavat. Sen sijainti on Osnabrück, Saksa.

 2. AKVAPARK HOLDING 2018 LTD

  Bulgaria

  AKVAPARK HOLDING 2018 LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Keinokastelujärjestelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuoneet ja kylmälavat, Kasvihuoneet, sisätilojen, Taimilavat, Kasvihuoneet ja kylmälavat, Kasvihuoneet, sisätilojen, Taimilavat. Sen sijainti on Plovdiv, Bulgaria.

 3. BUNKER SPECIALTIES

  Argentiina

  BUNKER SPECIALTIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taimilavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruokavalio - elintarvikkeet, Ruokavalio - elintarvikkeet, vihannekset. Sen sijainti on Los Cardales, Argentiina.

 4. LABORATORIOS EDYMA SL

  Espanja

  LABORATORIOS EDYMA SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taimilavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla perunat, siemenperunat. Sen sijainti on Secadura Cantabria, Espanja.

 5. IXIRA YATAK

  Turkki

  IXIRA YATAK, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Taimilavat. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 1. ASTER-RR GREENHOUSES & PLANT B.V.

  Serbia

  ASTER-RR GREENHOUSES & PLANT B.V., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taimilavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasvihuoneet ja kylmälavat, Taimet, sipulit, siemenet, Kasvihuoneet ja kylmälavat, Taimet, sipulit, siemenet. Sen sijainti on Kanjiža-Magyarkanizsa, Serbia.

 2. LS ELECTROMECANICA

  Argentiina

  LS ELECTROMECANICA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taimilavat. Sen sijainti on Bragado, Argentiina.

 1. SERRES JRC

  Ranska

  SERRES JRC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taimilavat. Sen sijainti on St Georges Des Gardes, Ranska.

 2. ULUSOY YATAK

  Turkki

  ULUSOY YATAK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taimilavat. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 3. SERRE CAMPIONI DI CAMPIONI LIDO E OMERO S.N.C.

  Italia

  SERRE CAMPIONI DI CAMPIONI LIDO E OMERO S.N.C., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys - kasvihuoneiden, Taimilavat, Lämmitys - kasvihuoneiden, Taimilavat. Sen sijainti on Uzzano, Italia.

 4. BALOCCO MARCO BANCALI SERRE RISCALDAMENTO COND MARCO

  Italia

  BALOCCO MARCO BANCALI SERRE RISCALDAMENTO COND MARCO, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys - kasvihuoneiden, Taimilavat, Lämmitys - kasvihuoneiden, Taimilavat. Sen sijainti on Andora, Italia.

 5. MARI SERRE S.R.L.

  Italia

  MARI SERRE S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys - kasvihuoneiden, Taimilavat, Lämmitys - kasvihuoneiden, Taimilavat. Sen sijainti on Feroleto Della Chiesa, Italia.

 6. GALBUSERA SERRE S.R.L.

  Italia

  GALBUSERA SERRE S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys - kasvihuoneiden, Taimilavat, Lämmitys - kasvihuoneiden, Taimilavat. Sen sijainti on Merate, Italia.

 7. EURO PLAST 2 A S.R.L.

  Italia

  EURO PLAST 2 A S.R.L., joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys - kasvihuoneiden, Taimilavat, Lämmitys - kasvihuoneiden, Taimilavat. Sen sijainti on Canicatti', Italia.

 8. PONTEVIA SERRE S.R.L.

  Italia

  PONTEVIA SERRE S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys - kasvihuoneiden, Taimilavat, Lämmitys - kasvihuoneiden, Taimilavat. Sen sijainti on Casalzuigno, Italia.

 1. PFA DRAGOMIR N. IULIAN

  Romania

  PFA DRAGOMIR N. IULIAN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taimilavat. Sen sijainti on Braila, Romania.

 2. NUOVO CONSORZIO PER L'AGRICOLTURA S.R.L.

  Italia

  NUOVO CONSORZIO PER L'AGRICOLTURA S.R.L., on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Maatalousjärjestelmät ja -laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys - kasvihuoneiden, Taimilavat, Lämmitys - kasvihuoneiden, Taimilavat. Sen sijainti on Fiumefreddo Di Sicilia, Italia.

 3. COFEAL S.R.L.

  Italia

  COFEAL S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kasvihuoneet ja kylmälavat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys - kasvihuoneiden, Taimilavat, Lämmitys - kasvihuoneiden, Taimilavat. Sen sijainti on Pavia Di Udine, Italia.

 4. FLORIMPIANTI S.R.L.

  Italia

 5. GREENSIDESHOP S.R.L.S.

  Italia

 6. TIESSEI S.R.L.

  Italia

 7. VIALE SISTEMI S.R.L.

  Italia

 8. SIMEL AUTOMAZIONI S.N.C. DI MORENO F. & CATTANEO G.

  Italia

 9. OPUS ET VITA S.R.L.

  Italia

 10. MED GROUP S.R.L.

  Italia

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen