• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • takat

Tulokset hakusanalle

Takat - Tuonti ja vienti

 1. PARKANEX SP. Z O.O.

  Puola

  Verified by europages badge

  Parkanex, founded in 1996, is a leading polish manufacturer of chimney connection pipes. Thanks to our modern and automated production plant We are proud to supply flue pipes of excellent quality. With an annual production capacity of 500 000 meters We provide our partners with quick lead times all across Europe. The use of laser welding technology allows to achieve an aesthetic weld seam. Fully automated painting line with a heating tunnel ensures an exceptional repeatability as well as makes our flue pipes smoke free during first use. State-of-the-art sheet rolling technology guarantees perfect roundness of the elements. The flue pipes system contains various elements such as pipes, adjustable elbows, fixed elbows, radiators, reductions, dampers, T- and Y-elements etc. Apart from the flue pipes We also manufacture fireplace inserts (Uniflam DURO), ventilation grids, garden braseros/barbecues and furniture (Artiss), bioethanol fireplaces and fireplace accessories. The broad range of fireplace products allows us to comprehensively supply the fireplace/stove industry. We also offer cooperation services in the following areas: -laser cutting -metal sheet rolling -robotized welding (CMT) -metal sheet bending. Throughout our business activity We have always been putting quality as our main goal because We believe that trust comes from quality.

 2. UDEN-UKRAINE

  Ukraina

  Verified by europages badge

  UDEN-UKRAINE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kodinkoneet, sähkökäyttöiset - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sisäkatot, Takat, seinäkiinnitteinen infrapunalämmitin, lämmityslaitteistot, infrapuna-lämmityslaitteet, lämityslaitteet, termostaatit, lämmityslaitteet, sähkölämmityslaitteet. Sen sijainti on Kropyvnytskyi, Ukraina.

 3. MOMMERTZ GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  MOMMERTZ GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kondensaattorit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmönvaihtimet, Neutralisation, Neutralisation boxes, Condensate lift pumps, Neutrakon®, lauhdevesipumput, lämmityksen asennus, Condensing boilers, Condensate. Sen sijainti on Günzburg, Saksa.

 4. MATERIALS ALT URGELL SL

  Espanja

  Olemme vuodesta 1980 lähtien erikoistuneet rakennusmateriaalien, keramiikan, saniteettituotteiden, kodinkoneiden, laattojen, takkojen, keittiökalusteiden ja kylpyhuonekalusteiden myyntiin. Kaakelit ja keraamiset päällysteet. Parketit. Kaikentyyppiset rakennusmateriaalit. Eristykset. Laadukasta palvelua yli 30 vuoden kokemuksella.

 5. HARRI LAN CANTERÍAS

  Espanja

  Luonnonkivi, tulisijat, leikattu kivi.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. HBCM RAMONAGE MULTISERVICES

  Ranska

  HBCM RAMONAGE MULTISERVICES, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Savupiipun hormit, asuntojen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Takkaharjat, takat, kiteytyneiden kreosoottien ja savupiippujen tervan poisto, asbestisavupiippujen palautus standardien mukaisiksi. Sen sijainti on Gonesse, Ranska.

 2. MARBLE HEARTH

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MARBLE HEARTH, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Takat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla valurautatakka, takat, marmori-, puutakka, valurautakamiina. Sen sijainti on Leicester, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. NICOLA RONGA

  Italia

  NICOLA RONGA, joka toimii toimialalla Savupiiput, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla räystäät, lämmityskuumavesisäiliöt, takat, savuhormit. Sen sijainti on Bagnolo Piemonte, Italia.

 4. EKA EDELSTAHLKAMINE GMBH

  Saksa

  EKA EDELSTAHLKAMINE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ahjot, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla savuhormien rakennus, takat. Sen sijainti on Untersteinach, Saksa.

 5. SCHORNSTEINTECHNIK NEUMARKT GMBH

  Saksa

  SCHORNSTEINTECHNIK NEUMARKT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ahjot, teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Liesituuletin, äänenvaimentimet teollisuuden käyttöön, takat, savuhormien rakennus. Sen sijainti on Neumarkt, Saksa.

 1. IBK-FIBERTEC GMBH

  Saksa

  IBK-FIBERTEC GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muovit - teollisuustuotteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuusasiantuntijat, painesäiliö, takat, Teollisuusasiantuntijat, kuituoptiikan asennus. Sen sijainti on Büren, Saksa.

 2. UNION-BAU FRANKFURT GMBH

  Saksa

  UNION-BAU FRANKFURT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takat. Sen sijainti on Mühlheim Am Main, Saksa.

 1. PEFOC.RO SRL

  Romania

  PEFOC.RO SRL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Takat - lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Takat, Takat ja uunit, koristeelliset ja lisätarvikkeet, Kamiinat, valurautaa, Savupiipun hormit, asuntojen, Takat, Takat ja uunit, koristeelliset ja lisätarvikkeet, Kamiinat, valurautaa, Savupiipun hormit, asuntojen. Sen sijainti on Sibiu, Romania.

 2. LAREIARTE - ARTE EM FABRICO LAREIRAS LDA

  Portugali

  LAREIARTE - ARTE EM FABRICO LAREIRAS LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laatat, luonnonkivet. Sen sijainti on Aljubarrota, Portugali.

 3. CARREGAL GRANITOS, LDA.

  Portugali

  CARREGAL GRANITOS, LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori ja luonnonkivet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla haudat, takat. Sen sijainti on Carregal Do Sal, Portugali.

 4. IL CAMINO DI SPINA ROSARIO

  Italia

  IL CAMINO DI SPINA ROSARIO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Takat ja uunit, koristeelliset ja lisätarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kamiinat, lämmitys-, uunit, takat, Kamiinat, lämmitys-, pellettikattilat. Sen sijainti on Tremestieri Etneo, Italia.

 5. HUDSON FIRETEC

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  HUDSON FIRETEC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Takat. Sen sijainti on Blaenavon, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. ENCIMERAS MARES SL

  Espanja

  ENCIMERAS MARES SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Marmori. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla vanhanaikainen takka, sisustustakat, lämmitystakka, takat. Sen sijainti on Alicante, Espanja.

 7. COSMOVENT INOX LTD

  Bulgaria

  COSMOVENT INOX LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Savupiipun hormit, asuntojen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla takat, savuhormiputket ruostumatonta terästä, savuhormit ruostumattomasta teräksestä, Savuhormit ruostumattomasta teräksestä. Sen sijainti on Sadanski, Bulgaria.

 8. DRU BELGIE

  Belgia

  DRU BELGIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kamiinat, lämmitys-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Takat, Takat, puu-uuni, puu-uunit yksityiskäyttöön, uunit, perinteiset puu-. Sen sijainti on Aartselaar, Belgia.

 1. NUOVO

  Hollanti

  NUOVO, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Takat. Sen sijainti on Haarlem, Hollanti.

 2. ACQUISITIONS FIREPLACES LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ACQUISITIONS FIREPLACES LTD, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Takat. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. IFIRE

  Belgia

  IFIRE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puunpolttokattila, modernit takat, yksiosaiset takat. Sen sijainti on Asper-Gavere, Belgia.

 4. "FIREPLACES MASTER CERAMICS"

  Ukraina

  "FIREPLACES MASTER CERAMICS", on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takat. Sen sijainti on Zaporozhye, Ukraina.

 5. MAZEDA-WENT

  Puola

  MAZEDA-WENT, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Takat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla takkojen puhdistus. Sen sijainti on Olsztyn, Puola.

 6. HANDAN HONEST HIGH-TECH GLASS CO.,LTD

  Kiina

  HANDAN HONEST HIGH-TECH GLASS CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takat. Sen sijainti on Handan, Kiina.

 7. OOSTERBOSCH

  Belgia

  OOSTERBOSCH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kaakelit, paistinuuneihin. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puutarhavajat, Puutarhavajat, postilaatikko, uunit, takat. Sen sijainti on Bilzen, Belgia.

 8. OOO VASH KOMIN

  Ukraina

  OOO VASH KOMIN, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Takat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puu-uunit, savukanavat. Sen sijainti on Uzhgorod, Ukraina.

 9. HITZE SP. Z O.O.

  Puola

  HITZE SP. Z O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lämmitystakka, tulisijat ja uunit, puutakka. Sen sijainti on Radom, Puola.

 10. NICE ENVIRONNEMENT SARL

  Ranska

  NICE ENVIRONNEMENT SARL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kamiinat, lämmitys-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla takat, ulkogrilli, pellettikattila, puu-uunit. Sen sijainti on Nice, Ranska.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen