• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • takit- nahka-

Tulokset hakusanalle

Takit- nahka- - Tuonti ja vienti

 1. TERNOPOL LEATHER

  Turkki

  Verified by europages badge

  TERNOPOL LEATHER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaatteet, turkis-, Muotisuunnittelu, Haute couture, ylelliset vaatteet, Valmisvaatteet, Päällystakit ja sadetakit, Päällystakit, nahkaa, vaatteet, turkis-, Vaatteet, turkis-, nahkavaatteiden tuotanto. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. RACERS ARENA

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  Verified by europages badge

  RACERS ARENA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahkatavarat - valmistajien varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Moottoripyöräilyvaatteet, Moottoripyöräsaappaat, Takit, nahka-, moottoripyöräilyhansikkaat, moottoripyöräilyasut, moottoripyörähaalarit, moottoripyöräilijöiden sateenkestävät haalarit, moottoripyöräilijöiden takit, moottoripyörätarvikkeet. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. CURCI FASHION GROUP S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  CURCI FASHION GROUP S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nahka- ja mokkavaatteet, Vaateteollisuustarvikkeet, Vaatteet, keinonahkaa, nahkapusakat, manufacturing of leather clothing, lampaannahka, Nahka- ja mokkavaatteet, outsourced manufacturing of leather clothing, oma tuotanto. Sen sijainti on Barletta, Italia.

 4. BALLISTIK INTERNATIONAL

  Italia

  BALLISTIK INTERNATIONAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Moottoripyöräilyvaatteet, Kaksipyöräiset ajoneuvot - moottoripyörätarvikkeet, Moottoripyöräilyvaatteet, nahkatakki moottoripyöräilyyn, suojakäsineet. Sen sijainti on Rimini, Italia.

 5. COCKPIT USA

  Yhdysvallat

  COCKPIT USA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Miesten asusteet, valmiit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Takit, nahka-, Takit, nahka-, naisten päällystakit, laukut ja nahkatarvikkeet. Sen sijainti on New York, Yhdysvallat.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. MOMI HEADMADE

  Italia

  MOMI HEADMADE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla käsiteollisuustuotanto, nahka, vaatteet mittojen mukaan, laukut hienosta nahasta. Sen sijainti on Pozzuoli, Italia.

 2. GULFSWINGS ENTERPRISES

  Pakistan

  GULFSWINGS ENTERPRISES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla moottoripyöräilijöiden takit, asut motocrossin harrastamista varten, moottoripyöräilyhansikkaat. Sen sijainti on sialkot, Pakistan.

 3. MAVESTON E.U.

  Itävalta

  MAVESTON E.U., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla signeeratut nahkatavarat, shearling. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 4. VIVAMOOD LEATHER

  Turkki

  VIVAMOOD LEATHER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. NERO LEATHER & FUR

  Turkki

  NERO LEATHER & FUR, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla naisten nahkainen päällystakki, nahkainen miesten päällystakki, turkistakit, nahkapusakat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. VINTAGE LEATHER LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  VINTAGE LEATHER LTD, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla moottoripyöräilijöiden takit. Sen sijainti on Reading, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. GÜVEN OSTAVA TICARET

  Turkki

  GÜVEN OSTAVA TICARET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaatteet, miesten, Vaatteet, miesten, tuulensuojaverkot, nahkavaatteet, miesten nahkavaatteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. IDL LEATHER

  Portugali

  IDL LEATHER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kalastuspusakat, moottoripyöräilijöiden sateenkestävät haalarit, moottoripyöräilijöiden takit, nahkakäsineet. Sen sijainti on Vale De Santarem, Portugali.

 2. TURKISH LEATHER JACKETS

  Turkki

  TURKISH LEATHER JACKETS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Päällystakit, nahkaa, nahkapusakat, naisten nahkainen päällystakki, takit, Päällystakit, nahkaa. Sen sijainti on Kusadasi, Turkki.

 3. MCN LEATHER

  Turkki

  MCN LEATHER, on Jakelija, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla suuret nahkatakit, karitsannahkavaatteet, vaatteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. LEDER-SCHMIDT

  Saksa

  LEDER-SCHMIDT, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Luksusnahkatavarat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Takit, nahka-, Nahka- ja mokkavaatteet, karitsannahkavaatteet, Takit, nahka-, Nahka- ja mokkavaatteet. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 5. TIGRATTO LEATHER JACKET

  Turkki

  TIGRATTO LEATHER JACKET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 6. D'ARIENZO SRL

  Italia

  D'ARIENZO SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nahkatakki moottoripyöräilyyn, nahkapusakat, lasten nahkavaatteet, miesten nahkavaatteet. Sen sijainti on Solofra, Italia.

 7. GIANGESS

  Turkki

  GIANGESS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nahkavaatteiden tuotanto, minkit, turkikset. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. CASA DAS PELES

  Portugali

  CASA DAS PELES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Urheilutakit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nahka- ja mokkavaatteet, Takit, nahka-, Nahka- ja mokkavaatteet, turkistakit, Takit, nahka-, Miesten ja naisten muotiasusteet. Sen sijainti on Cartaxo, Portugali.

 1. EFECAN LEATHER

  Turkki

  EFECAN LEATHER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Sen sijainti on Konak/izmir, Turkki.

 2. GÜRSEL DERI TEXTIL VE KUYUMCULUK LTD ŞTI

  Turkki

  GÜRSEL DERI TEXTIL VE KUYUMCULUK LTD ŞTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. JAPPA LEATHER

  Turkki

  JAPPA LEATHER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Päällystakit, nahkaa, Nahka- ja mokkavaatteet, haute couture -nahat, korkealaatuiset lampaannahkaiset päällystakit, Päällystakit, nahkaa, Nahka- ja mokkavaatteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 4. RICHA FASHION

  Belgia

  RICHA FASHION, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Housut, nahka-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nahka- ja mokkavaatteet, Takit, nahka-, Moottoripyöräilyvaatteet, Nahka- ja mokkavaatteet, Takit, nahka-, Moottoripyöräilyvaatteet, nahkatakit. Sen sijainti on Oudenaarde, Belgia.

 5. MW BRAND SOLUTION UG

  Saksa

  MW BRAND SOLUTION UG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla naisten nahkavaatteet, miesten nahkavaatteet, suuret nahkatakit. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 6. RBM LEER & TEXTIEL V.O.F.

  Hollanti

  RBM LEER & TEXTIEL V.O.F., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Nahkatavarat - valmistajien varusteet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Takit, nahka-, Takit, nahka-. Sen sijainti on Nootdorp, Hollanti.

 7. MAVESTON E.U.

  Itävalta

  MAVESTON E.U., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Päällystakit, nahkaa. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Takit, nahka-, Takit, nahka-, nahkavaatteiden tukkukauppa, naisten pusakat, naisten nahkainen päällystakki. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 8. DOPER'S FASHION MADE IN ITALY

  Italia

  DOPER'S FASHION MADE IN ITALY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Sen sijainti on Bucciano, Italia.

 9. DERIX LEATHER

  Turkki

  DERIX LEATHER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nahkapusakat, naisten nahkainen päällystakki, nahkahattu. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 10. BARGE GROUP

  Turkki

  BARGE GROUP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Takit, nahka-. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen