• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tankit- metallia

Tulokset hakusanalle

Tankit- metallia - Tuonti ja vienti

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  Belgia

  Verified by europages badge

  Modular, upgradeable silos, suitable for industrial storage of all bulk products and allowing full emptying and filling with another product without requiring prior cleaning. DOHOGNE SYSTEM galvanized or stainless steel smooth-wall silos, constructed from bent panels, externally-bolted, self-cleaning, removable, interchangeable, 2 to 4 mm thick, standard dimensions, 940 x 1940 mm. Thanks to 50 years' experience the leakproof, heavy-duty silos, compliant with European standard EN 1991-4, fulfil specific static and dynamic storage requirements. Prefabricated silos, economically transportable, for which: installation in an existing complex is feasible as the silo arrives on site in knock-down form, without the need for an access road that a traditional prefabricated silo would require. Rapid assembly rules out the need for heavy equipment on site. ATEX and European standard-compliant explosion-proof silos.

 2. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Albania

  Verified by europages badge

  SELMANI sh.p.k. is a company established in 1994 in Tirana, Albania. It operates in the civil construction industry offering the service of Hot Dip Galvanizing and customized steel structures as well as standard HDG and stainless steel Water & Fuel Tanks. The plant has Galvanizing kettle dimensions are 6500 x 1700 x 2600 mm. The company is specialized in the production of HVAC Boilers, Heat Vessels, Sanitary Water Tanks & Fuel Tanks Fencing, Gratings, Flooring, Lattice towers for Electrical Power Transmission & GSM, Polygonal Masts for Lighting and Transmission, Wireless Facilities, Hot Dip Galvanized Greenhouse structures, livestock farming steelworks, Road signing, safety steelworks etc. Due to our efficient workflow, we are able to offer quality steel works to our European partner companies while reducing their costs. With a staff of qualified, experienced and service-oriented professionals, SELMANI shpk guarantees high standards of service.

 3. ASTRA LT AB

  Liettua

  Verified by europages badge

  ASTRA LT AB, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varastosäiliöt, Maantiekuljetus - säiliöautot, Laser - katkaisu- ja hitsauskoneet, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Varastosäiliöt, Maantiekuljetus - säiliöautot, Laser - katkaisu- ja hitsauskoneet, Kuivausrummut ja -lingot, teolliset. Sen sijainti on Alytus, Liettua.

 4. GIANESI EDILIO

  Italia

  Verified by europages badge

  GIANESI EDILIO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla säiliö ruostumattomasta teräksestä, stainless steel metal tanks, terässäiliöt, air tanks, tynnyrit, pressure tanks, kaasusäiliöt, yhdenmukaistetut säiliöt, varastointitankit. Sen sijainti on Zavattarello, Italia.

 5. TANKANLAGENBAU MÜLLER GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  TANKANLAGENBAU MÜLLER GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Sen sijainti on Dresden, Saksa.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ZAPE' SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  ZAPE' SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teolliset metallilevytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tankit, metallia, metallien kylmävalu, dished end-plates for tanks, metallien muovaus, Tankit, metallia, end-plates for tanks, levyjen leikkaus ja puristemuovaus, säiliö ruostumattomasta teräksestä, varastointitankit. Sen sijainti on Verona, Italia.

 2. VIOLLET INDUSTRIES

  Ranska

  Verified by europages badge

  VIOLLET INDUSTRIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakkaukset ja pakkausmateriaalit, metalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tankit, metallia, PIENET METALLIOSAT, Kontit, Tankit, metallia, Peltityöt, Kuumavesisäiliötyöt, metallilukot, Koneellistettu hitsaus, Metallien työstä. Sen sijainti on Alby-Sur-Cheran, Ranska.

 3. TECNOGEN

  Italia

  Verified by europages badge

  TECNOGEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Autoklaavit, säiliö ruostumattomasta teräksestä, tynnyrit, Autoklaavit, viiniteollisuuden koneet ja laitteet, autoklaavien asennus, juomateollisuuden koneet ja laitteet, autoklaavit kemianteollisuutta varten, terässäiliöt. Sen sijainti on Pergine Valsugana, Italia.

 4. HANDELSAGENTUR UDO WEISSENFELS

  Saksa

  Verified by europages badge

  HANDELSAGENTUR UDO WEISSENFELS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Sen sijainti on Bad Hönningen, Saksa.

 5. TANKKI OY

  Suomi

  Tankki valmistaa säiliöitä ja astioita ruostumattomasta teräksestä erityyppisiä teollisuuslaitoksia varten, kuten meijereitä, panimoja, lääketehtaita, biokemian- ja kemian ym. jalostuslaitoksia varten. Prosessisäiliöt suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan määritysten mukaisesti. Tankki on kehittänyt kokonaisvaltaisen sekoitinvalikoiman eri tarkoituksia varten. Tankki valmistaa ruostumattomasta teräksestä tuotteita kuten fermentoreita, kypsytyssäiliöitä, sekoitussäiliöitä, maitosiiloja ja ja pesulaitteita.

 1. CIEST METAL OÜ

  Eesti

  Yrityksemme on keskittynyt polttoainesäiliöiden rakentamiseen ja palveluun.Teemme suunnittelua sekä putkistojen ja mineraaliöljyn säilytykseen tarkoitettujen säiliöiden asennustöitä.Tuotanto soveltuu lukuisten valmistusalojen putkistoihin, öljysäiliöihin hydrauliikkarakentamisessa ja standardoimattomaan suunnitteluun.Säiliöiden valmistus ja kokoonpano.Standardoidut SFS-putkikannakkeet.

 2. SONTEK MUHENDISLIK GEMI MAK.INS.SAN.VE DIS.TIC.LTD.STI.

  Turkki

  Varastosäiliöt, varaajan hiekkasuodattimet, öljynerottimet, tuloputket, selkeyttimet, sakeuttimet, ristikkosuodattimet, verkkosuodattimet, sekoittimet, jätevesien käsittely, viinisäiliöt, jaloteräksiset varusteet, suodatuspuristimet, laserit, siilot.

 1. PLASTINOX, LDA

  Portugali

  PLASTINOX, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pystysäilytysaltaat, siilot. Sen sijainti on Vale De Cambra, Portugali.

 2. CALDERERÍA MANZANO

  Espanja

  CALDERERÍA MANZANO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tankit, metallia, Tyhjiöpumput, säiliö ruostumattomasta teräksestä, Tankit, metallia, mäntäpumput ruostumattomasta teräksestä, Tyhjiöpumput. Sen sijainti on Bujalance-Córdoba, Espanja.

 3. GO TRADE GERMANY GMBH

  Saksa

  GO TRADE GERMANY GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Sen sijainti on Ratingen, Saksa.

 4. TLB-TECH INH. ODA PETRI

  Saksa

  TLB-TECH INH. ODA PETRI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Sen sijainti on Teistungen, Saksa.

 5. CIMM SPA

  Italia

  CIMM SPA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lämmitys, kotitalous- - laitteistot, termohydrauliikka, Lämmitys, kotitalous- - laitteistot. Sen sijainti on Castello Di Godego, Italia.

 6. PETROLINE LLC

  Ukraina

  PETROLINE LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Sen sijainti on Zhovkva, Ukraina.

 7. MAHYTEC

  Ranska

  MAHYTEC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vety - energiankäyttö, vetypullot. Sen sijainti on Dole, Ranska.

 8. G.A.M. HOLDING GMBH

  Saksa

  G.A.M. HOLDING GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tankit, metallia, Lämmönvaihtimet, Tankit, metallia, Lämmönvaihtimet. Sen sijainti on Erndtebrück, Saksa.

 1. VALMETAL - METALÚRGICA DE CAMBRA, LDA.

  Portugali

  VALMETAL - METALÚRGICA DE CAMBRA, LDA., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Sen sijainti on Vale De Cambra, Portugali.

 2. REFRA, UAB

  Liettua

  REFRA, UAB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat, Kylmähuoneet, Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet, Tankit, metallia, Jäähdytetyt näytekaapit ja ikkunat, Kylmähuoneet, Ilmastointi-, tuuletus- ja ilmanvaihtolaitteet, Tankit, metallia. Sen sijainti on Vilnius, Liettua.

 3. KRÄMER GMBH INDUSTRIEBEHÄLTER

  Saksa

  KRÄMER GMBH INDUSTRIEBEHÄLTER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Varastosäiliöt, Varastosäiliöt. Sen sijainti on Rain Am Lech, Saksa.

 4. SEMIND ENGINEERING

  Marokko

  SEMIND ENGINEERING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuusrakennuksen rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuslaitosten pystytys ja purkaminen, Tankit, metallia, Teollisuuslaitosten pystytys ja purkaminen, Tankit, metallia. Sen sijainti on Casablanca, Marokko.

 5. DEMO SERBATOI S.R.L.

  Italia

  DEMO SERBATOI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla dieselöljysäiliöt. Sen sijainti on Cellino Attanasio, Italia.

 6. REEHORST DORDRECHT

  Hollanti

  REEHORST DORDRECHT, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Puhdistus, säiliöiden ja sammioiden, Puhdistus, säiliöiden ja sammioiden, poraus. Sen sijainti on Dordrecht, Hollanti.

 7. MICHIELS

  Belgia

  MICHIELS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Sen sijainti on Langdorp, Belgia.

 8. DSM EXPORT

  Ukraina

  DSM EXPORT, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metallisangot, puulavat. Sen sijainti on Dnipropetrovsk, Ukraina.

 9. ELLIMETAL

  Belgia

  ELLIMETAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Siilot, metalli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tankit, metallia, Lämmönvaihtimet, Ahjot, teolliset, Tankit, metallia, Lämmönvaihtimet, Ahjot, teolliset, siilot ruostumattomasta teräksestä. Sen sijainti on Meeuwen, Belgia.

 10. UDO KLEUSBERG GMBH & CO. KG

  Saksa

  UDO KLEUSBERG GMBH & CO. KG, joka toimii toimialalla Kuumavesisäiliötyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tankit, metallia, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet, paineilmasäiliöt, Tankit, metallia, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Niederfischbach, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen