• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tankit- metallia

Tulokset hakusanalle

Tankit- metallia - Tuonti ja vienti

 1. DOHOGNE SYSTEM SA

  Belgia

  Modular, upgradeable silos, suitable for industrial storage of all bulk products and allowing full emptying and filling with another product without requiring prior cleaning. DOHOGNE SYSTEM galvanized or stainless steel smooth-wall silos, constructed from bent panels, externally-bolted, self-cleaning, removable, interchangeable, 2 to 4 mm thick, standard dimensions, 940 x 1940 mm. Thanks to 50 years' experience the leakproof, heavy-duty silos, compliant with European standard EN 1991-4, fulfil specific static and dynamic storage requirements. Prefabricated silos, economically transportable, for which: installation in an existing complex is feasible as the silo arrives on site in knock-down form, without the need for an access road that a traditional prefabricated silo would require. Rapid assembly rules out the need for heavy equipment on site. ATEX and European standard-compliant explosion-proof silos.

 2. GIANESI EDILIO

  Italia

  GIANESI EDILIO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla säiliö ruostumattomasta teräksestä, stainless steel metal tanks, terässäiliöt, air tanks, tynnyrit, pressure tanks, kaasusäiliöt, yhdenmukaistetut säiliöt, varastointitankit. Sen sijainti on Zavattarello, Italia.

 3. TANKANLAGENBAU MÜLLER GMBH

  Saksa

  TANKANLAGENBAU MÜLLER GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Sen sijainti on Dresden, Saksa.

 4. ZAPE' SRL

  Italia

  ZAPE' SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teolliset metallilevytyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tankit, metallia, metallien kylmävalu, dished end-plates for tanks, metallien muovaus, Tankit, metallia, end-plates for tanks, levyjen leikkaus ja puristemuovaus, säiliö ruostumattomasta teräksestä, varastointitankit. Sen sijainti on Verona, Italia.

 5. VIOLLET INDUSTRIES

  Ranska

  VIOLLET INDUSTRIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakkaukset ja pakkausmateriaalit, metalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tankit, metallia, PIENET METALLIOSAT, Kontit, Tankit, metallia, Peltityöt, Kuumavesisäiliötyöt, metallilukot, Koneellistettu hitsaus, Metallien työstä. Sen sijainti on Alby-Sur-Cheran, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. TECNOGEN

  Italia

  TECNOGEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Autoklaavit, säiliö ruostumattomasta teräksestä, tynnyrit, Autoklaavit, viiniteollisuuden koneet ja laitteet, autoklaavien asennus, juomateollisuuden koneet ja laitteet, autoklaavit kemianteollisuutta varten, terässäiliöt. Sen sijainti on Pergine Valsugana, Italia.

 2. HANDELSAGENTUR UDO WEISSENFELS

  Saksa

  HANDELSAGENTUR UDO WEISSENFELS, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tankit, metallia. Sen sijainti on Bad Hönningen, Saksa.

 3. TANKKI OY

  Suomi

  Tankki valmistaa säiliöitä ja astioita ruostumattomasta teräksestä erityyppisiä teollisuuslaitoksia varten, kuten meijereitä, panimoja, lääketehtaita, biokemian- ja kemian ym. jalostuslaitoksia varten. Prosessisäiliöt suunnitellaan ja valmistetaan asiakkaan määritysten mukaisesti. Tankki on kehittänyt kokonaisvaltaisen sekoitinvalikoiman eri tarkoituksia varten. Tankki valmistaa ruostumattomasta teräksestä tuotteita kuten fermentoreita, kypsytyssäiliöitä, sekoitussäiliöitä, maitosiiloja ja ja pesulaitteita.

 4. CIEST METAL OÜ

  Eesti

  Yrityksemme on keskittynyt polttoainesäiliöiden rakentamiseen ja palveluun.Teemme suunnittelua sekä putkistojen ja mineraaliöljyn säilytykseen tarkoitettujen säiliöiden asennustöitä.Tuotanto soveltuu lukuisten valmistusalojen putkistoihin, öljysäiliöihin hydrauliikkarakentamisessa ja standardoimattomaan suunnitteluun.Säiliöiden valmistus ja kokoonpano.Standardoidut SFS-putkikannakkeet.

 5. SELMANI - HOT DIP GALVANIZING & STEEL CONSTRUCTION

  Albania

 1. GLORI IR KO, UAB

  Liettua

 2. CALDERERÍA MANZANO

  Espanja

 1. PLASTINOX, LDA

  Portugali

 2. TLB-TECH INH. ODA PETRI

  Saksa

 3. GO TRADE GERMANY GMBH

  Saksa

 4. CIMM SPA

  Italia

 5. PETROLINE LLC

  Ukraina

 6. MAHYTEC

  Ranska

 7. G.A.M. HOLDING GMBH

  Saksa

 8. VALMETAL - METALÚRGICA DE CAMBRA, LDA.

  Portugali

 1. OFFICINE DE SILLA SNC

  Italia

 2. DSM EXPORT

  Ukraina

 3. DEMO SERBATOI S.R.L.

  Italia

 4. VERMO

  Belgia

 5. ATS ALL TANK SOLUTIONS

  Belgia

 6. STEEL LINE SRL

  Italia

 7. AISIS

  Latvia

 8. SISTEMPLAST SA

  Romania

 9. MIM FHU MARIUSZ MAŃKOWSKI

  Puola

 10. A. PANNECOUCKE

  Belgia