• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tarkkuuskuulat

Tulokset hakusanalle

Tarkkuuskuulat - Tuonti ja vienti

 1. MARTEAU & LEMARIE

  Ranska

  Verified by europages badge

  Marteau & Lemarie ball specialists since 1922, selling all types of industrial balls on the market: Our company is renowned for the quality of its precision balls and also supplies polishing and grinding balls. Our different type of precision balls include: precision steel, stainless steel and plastic balls, and other precision balls (tungsten carbide, ceramic, glass, bronze and brass balls). Precision steel and stainless steel balls are defined by their nominal diameter, the raw material from which they are made and by their degree of precision. Grinding & polishing balls we stock mainly steel balls, stainless steel balls and glass balls. Our technical sales team is at your disposal for any further information and requests for quotes. So don't hesitate to contact us.

 2. LA B&G DI BARDINI ENRICO & C. SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  B&G manufactures bearings for industrial valves mounted on water, air and gas equipment and diamond and chrome-plated bearings to high-precision thickness. Production happens in different ways starting from brass bundles or solid pressed, hollow or cast brass balls. Then the products are milled, drilled and diamond turned. Lastly the ball bearings undergo surface treatment – chrome plating, nickel plating, Teflon application and T.E.A.® coating. ®.

 3. ING. RÖGELSPERGER & CO. GES.M.B.H.

  Itävalta

  Verified by europages badge

  ING. RÖGELSPERGER & CO. GES.M.B.H., on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Tarkkuuskuulat. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

 4. RIKU MASCHINENTEILE GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  RIKU MASCHINENTEILE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tarkkuuskuulat, Steel balls with plus tolerances, Steel balls with minus tolerances, Ceramic balls with plus tolerances, Ceramic balls with minus tolerances, Balls in conventional trade dimensions, Special balls made from various materials, Polishing balls made from various materials, metallikuulat. Sen sijainti on Monheim Am Rhein, Saksa.

 5. ACCURIDE INTERNATIONAL LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ACCURIDE INTERNATIONAL LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tarkkuuskuulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lineaarijohteet. Sen sijainti on Northampton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. PRECIBALL SA

  Belgia

  PRECIBALL SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tarkkuuskuulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lasikuulat, teräskuulat, hiilikuulat, kromikuulat. Sen sijainti on Callenelle, Belgia.

 2. SPHEROTECH GMBH

  Saksa

  SPHEROTECH GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tarkkuuskuulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla alumiinikuulat, kuulat ruostumattomasta teräksestä, lasikuulat, kumikuulat. Sen sijainti on Fulda, Saksa.

 3. NEW BALLS SRL

  Italia

  NEW BALLS SRL, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Tarkkuuskuulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuulalaakerit. Sen sijainti on Cormano, Italia.

 4. GO FULL THROTTLE

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  GO FULL THROTTLE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tarkkuuskuulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Synteettiset öljyt voitelukäyttöön, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-. Sen sijainti on Kilmarnock, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. METALBALL - BILLES DE PRECISION

  Ranska

  METALBALL - BILLES DE PRECISION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tarkkuuskuulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teräskuula, Laakerikuulat, kuula ruostumattomasta teräksestä, muovikuulat. Sen sijainti on Grisolles, Ranska.

 1. VALETTE ET GAURAND INDUSTRIE

  Ranska

  VALETTE ET GAURAND INDUSTRIE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tarkkuuskuulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kuulat ruostumattomasta teräksestä autoteollisuuden käyttöön, Kuulat, neulat, rullat, lasikuulat. Sen sijainti on La Talaudière, Ranska.

 2. CIMAP

  Ranska

  CIMAP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laakerit, kuula-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tarkkuuskuulat, teräskuula, Tarkkuuskuulat, kuula ruostumattomasta teräksestä, muovikuulat. Sen sijainti on Paris, Ranska.

 1. GELENKWELLEN-SERVICE THOMAS LINDNER GMBH

  Saksa

  GELENKWELLEN-SERVICE THOMAS LINDNER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tarkkuuskuulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet. Sen sijainti on Bannewitz, Saksa.

 2. SPICER GELENKWELLENBAU GMBH

  Saksa

  SPICER GELENKWELLENBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tarkkuuskuulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Korjaamoiden autonostimet, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Korjaamoiden autonostimet, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Ajoneuvot - sähköiset ja elektroniset komponentit ja osat. Sen sijainti on Essen, Saksa.

 3. G&G ANTRIEBSTECHNIK GMBH

  Saksa

  G&G ANTRIEBSTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mutterit ja pultit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pyörät ja rullat, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Tarkkuuskuulat, Konetyökalut - metallin työstöön, Pyörät ja rullat, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Tarkkuuskuulat, Konetyökalut - metallin työstöön. Sen sijainti on Gütersloh, Saksa.

 4. RUPI-COLOGNE, INC.

  Saksa

  RUPI-COLOGNE, INC., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tarkkuuskuulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Merkintä- ja etiketöintikoneet, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet, Sidonta - koneet ja laitteet, Jäljennösgrafiikka - koneet ja laitteet, Merkintä- ja etiketöintikoneet, Painatus ja ladonta - koneet ja laitteet, Sidonta - koneet ja laitteet, Jäljennösgrafiikka - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Grünstadt, Saksa.

 5. WÜRGES VIBRATIONSMOTOREN GMBH

  Saksa

  WÜRGES VIBRATIONSMOTOREN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tarkkuuskuulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korjaukset - teollisuuslaitteet, Korjaukset - teollisuuslaitteet. Sen sijainti on Neusäß, Saksa.

 6. WALTER SCHÖN GMBH KABELSTRÜMPFE

  Saksa

  WALTER SCHÖN GMBH KABELSTRÜMPFE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tarkkuuskuulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Muovit - teollisuustuotteet, Muovit - teollisuustuotteet. Sen sijainti on München, Saksa.

 7. FRÄSTECHNIK KRIEGER

  Saksa

  FRÄSTECHNIK KRIEGER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jyrsintä - terästen ja metallien. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tarkkuuskuulat, Tarkkuuskuulat. Sen sijainti on Pettendorf, Saksa.

 8. ERWIN NEUMANN GMBH

  Saksa

  ERWIN NEUMANN GMBH, joka toimii toimialalla Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Korjaukset - teollisuuslaitteet, Tarkkuuskuulat, Alennusvaihteet, hydrauliset, Korjaukset - teollisuuslaitteet, Tarkkuuskuulat, Alennusvaihteet, hydrauliset. Sen sijainti on Marktredwitz, Saksa.

 1. WICHMANN GMBH

  Saksa

  WICHMANN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tarkkuuskuulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Venttiilit, hydrauli-, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Venttiilit, hydrauli-, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat. Sen sijainti on Koblenz, Saksa.

 2. WICHMANN GMBH

  Saksa

  WICHMANN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tarkkuuskuulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Venttiilit, hydrauli-, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Venttiilit, hydrauli-, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat. Sen sijainti on Essen, Saksa.

 3. NOMA-GETRIEBE GMBH

  Saksa

  NOMA-GETRIEBE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pyörät ja rullat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Tarkkuuskuulat, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Hammaspyörät, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Tarkkuuskuulat, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Hammaspyörät. Sen sijainti on Windhagen, Saksa.

 4. MÖLLER & OCH GMBH

  Saksa

  MÖLLER & OCH GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tarkkuuskuulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Jäljennösgrafiikka - koneet ja laitteet, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Jäljennösgrafiikka - koneet ja laitteet, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat. Sen sijainti on Hannover, Saksa.

 5. GELENKWELLEN- UND SPURSTANGENSERVICE GMBH

  Saksa

  GELENKWELLEN- UND SPURSTANGENSERVICE GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tarkkuuskuulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kokoonpanot, hydrauliset, Venttiilit, hydrauli-, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Kokoonpanot, hydrauliset, Venttiilit, hydrauli-, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat. Sen sijainti on Halle, Saksa.

 6. GAMBINI DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  GAMBINI DEUTSCHLAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset, Pyörät ja rullat, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Tarkkuuskuulat, Käsityökalut, ei-sähkökäyttöiset, Pyörät ja rullat, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Tarkkuuskuulat. Sen sijainti on München, Saksa.

 7. RIEGEL-SHOP24 E.K.

  Saksa

  RIEGEL-SHOP24 E.K., on Jakelija, joka toimii toimialalla Metallit, jalo- ja erikois-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rautatavara, rakentamiseen, Lukot, salvat ja avaimet, Tarkkuuskuulat, Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät, Rautatavara, rakentamiseen, Lukot, salvat ja avaimet, Tarkkuuskuulat, Tavarankäsittelyjärjestelmät, keskeytymättömät. Sen sijainti on Düsseldorf, Saksa.

 8. GEROLD HECHT

  Saksa

  GEROLD HECHT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Pyörät ja rullat, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Tarkkuuskuulat, Teräkset ja metallit - pintakäsittely ja pinnoitus, Pyörät ja rullat, Laakerit, kuula-, neula- ja rulla-, Tarkkuuskuulat. Sen sijainti on Hochdorf, Saksa.

 9. BOGE KOMPONENTEN GMBH & CO.KG

  Saksa

  BOGE KOMPONENTEN GMBH & CO.KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pakkaukset ja pakkausmateriaalit, metalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tarkkuuskuulat, Kompressorit, Hydrauliset laitteet, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Tarkkuuskuulat, Kompressorit, Hydrauliset laitteet, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit. Sen sijainti on Dresden, Saksa.

 10. CSN GELENKWELLEN GMBH

  Saksa

  CSN GELENKWELLEN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tarkkuuskuulat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Venttiilit, hydrauli-, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat, Venttiilit, hydrauli-, Mekaaniset voimansiirtojärjestelmät ja komponentit, Koneet ja laitteet, käytetyt ja kunnostetut, Ajoneuvot - mekaaniset komponentit ja osat. Sen sijainti on Barleben, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen