• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tekokukat- -kasvit ja -hedelmät

Tulokset hakusanalle

Tekokukat- -kasvit ja -hedelmät - Tuonti ja vienti

 1. BANDDIREKT INH. RICHARD RAUSCHECKER

  Saksa

  Verified by europages badge

  BANDDIREKT INH. RICHARD RAUSCHECKER, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Sen sijainti on Kirchdorf, Saksa.

 2. FLORISTIN KUKKASTUDIO KAUPPAKATU 49 70110 KUOPIO

  Suomi

  Olemme silkkikukkiin erikoistunut liike. Valikoimassamme on runsaasti erilaisia silkkikukkia.Pieniä kukkivia ruukkukukkia, viherkasveja, leikkokukkia sekä suuria puita. Teemme myös yksilöllistä silkkikukkasidontaa, morsiuskimppuja, pyötäasetelmia, tilakoristeluja ym.Kasvit vaihtuvat vuodenaikojen ja sesonkien mukaan.

 3. UKRELKA

  Ukraina

  UKRELKA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tekokuusi, joulukuusen koristenauhat. Sen sijainti on Kiev, Ukraina.

 4. DECO GREENS BV

  Hollanti

  DECO GREENS BV, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Sen sijainti on Spankeren, Hollanti.

 5. FEUILLAZUR

  Ranska

  FEUILLAZUR, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tekokukat, julkisivujen koristelu, joulukoristeet, Tekokukkasomistus ständirakentajille. Sen sijainti on Rungis, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CONCORAL SA

  Espanja

  CONCORAL SA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kukat ja tekokukat, maisemasuunnittelu, puutarhakoristeet. Sen sijainti on Mataro (barcelona), Espanja.

 2. AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA

  Italia

  AFP FLORICOLTURA PONENTE DI CICCIONE ANDREA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ruukkukasvit, aromaattiset yrtit, mauste- ja lääkekasvit, kukat ja kasvit tukuttain, Ruukkukasvit. Sen sijainti on Albenga, Italia.

 3. VIVAIO MATTEUCCI GREEN CENTER

  Italia

  VIVAIO MATTEUCCI GREEN CENTER, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Taimitarhat ja metsänhoito. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhataimet, Akvaariot, terraariot ja varusteet, Kukat ja kasvit, kasvihuone, Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät, Taimitarhataimet, Akvaariot, terraariot ja varusteet, Kukat ja kasvit, kasvihuone, Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Sen sijainti on San Cesareo, Italia.

 4. PLASTPRODUCT LLC

  Ukraina

  PLASTPRODUCT LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla joulukuusen koristenauhat, tarvikkeet joulun- ja uudenvuodenajan juhliin, joulukuuset, joulukoriste. Sen sijainti on Velykyi Omelyanyk, Ukraina.

 5. EXCLUSIVAS ROCAN S.L.

  Espanja

  EXCLUSIVAS ROCAN S.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Taimet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kukat, Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät, siviilikoristeet, hautausmaat, Kukat, Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Sen sijainti on Lucena, Espanja.

 1. ARPIMEX SRL

  Italia

  ARPIMEX SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tekokuusi, nauhat ja koristeet, kukat ja tekokukat. Sen sijainti on Nola, Italia.

 2. PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN

  Saksa

  PALMEN24.DE INH. MARCO GIESE ECHTBLATTPALMEN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät, Leikkokukat, Taimitarhat ja metsänhoito, Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 1. VRANCKX

  Belgia

  VRANCKX, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tekokasvit, kukat ja tekokukat, kukka-asetelmat, tekokukat. Sen sijainti on Vilvoorde, Belgia.

 2. EDOFLOR

  Espanja

  EDOFLOR, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Sen sijainti on Cornella De Llobregat, Espanja.

 3. KUNSTPALM.NL

  Hollanti

  KUNSTPALM.NL, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kukat ja tekokukat, tekokasvit. Sen sijainti on Lage Mierde, Hollanti.

 4. DECO AND LEMON

  Espanja

  DECO AND LEMON, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Sen sijainti on Catral, Espanja.

 5. HEDGED IN LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  HEDGED IN LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Sen sijainti on Stockport, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. EVERGREENS FRS HOLDING SRL

  Italia

  EVERGREENS FRS HOLDING SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Sen sijainti on Piacenza, Italia.

 7. WALTER VAN GASTEL NINOVE

  Belgia

  WALTER VAN GASTEL NINOVE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Kukat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät, Taimet, Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät, Taimet, puutarhakalusteet, koriste-esineet. Sen sijainti on Ninove, Belgia.

 8. FLORES PARA MADRID

  Espanja

  FLORES PARA MADRID, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Sen sijainti on Madrid, Espanja.

 1. E.F.T. BVBA

  Belgia

  E.F.T. BVBA, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kukat ja kasvit tukuttain, kukat ja tekokukat, juhlatarvikkeet, koriste-esineet. Sen sijainti on Merelbeke, Belgia.

 2. FLEURSTYLE

  Hollanti

  FLEURSTYLE, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tekokasvit, tekokukat. Sen sijainti on Hoogezand, Hollanti.

 3. GESPALAND - CÉSPED ARTIFICIAL

  Espanja

  GESPALAND - CÉSPED ARTIFICIAL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pienoisjalkapallokenttä, jolla on tekonurmi, rullalavan asennus, synteettinen yrtti. Sen sijainti on Vilassar De Mar, Espanja.

 4. FLORA WORLD

  Belgia

  FLORA WORLD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tekokasvit, kukat ja tekokukat, tekokukat, Kasvit ja kukat, keinotekoinen. Sen sijainti on Berlaar, Belgia.

 5. LE MIMOSA

  Belgia

  LE MIMOSA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Puutarha ja puutarhanhoito - välineet ja tarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kukkakaupat - välineet ja tarvikkeet, Leikkokukat, Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät, Kukkakaupat - välineet ja tarvikkeet, Leikkokukat, Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät, hääkimppujen toteutus. Sen sijainti on Queue-Du-Bois, Belgia.

 6. ASFA PLASTIC FOREIGN TRADE MARKETING A.S.

  Turkki

  ASFA PLASTIC FOREIGN TRADE MARKETING A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Istutusvälineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät, kukkakaalintaimet, vesikasvi, Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Sen sijainti on Adana (adana, Turkey), Turkki.

 7. OASIS DECOR, C.B.

  Espanja

  OASIS DECOR, C.B., on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tekokukat, tekokasvit, keinotekoinen bambu. Sen sijainti on Benidorm, Espanja.

 8. BELAFLORA LLC

  Valko-Venäjä

  BELAFLORA LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Taimet ja lannoitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhataimet, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät, Taimitarhataimet, siemenet, Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat, Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 9. DARDEN, LDA.

  Portugali

  DARDEN, LDA., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kukat ja tekokukat, tekokasvit, keinotekoinen bambu. Sen sijainti on Lisboa, Portugali.

 10. DEKO PLUS GMBH

  Itävalta

  DEKO PLUS GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Sisä- ja kasvihuonekasvit, kukkakaupat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Taimitarhat ja metsänhoito, Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät, Koristekeramiikka, Taimitarhat ja metsänhoito, Kalusteet - tarvikkeet ja koriste-esineet, Tekokukat, -kasvit ja -hedelmät, Koristekeramiikka. Sen sijainti on Wien, Itävalta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen