• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tekstiilin värjäys

Tulokset hakusanalle

Tekstiilin värjäys - Tuonti ja vienti

 1. ISKUR BOYA

  Turkki

  Verified by europages badge

  Established in 1990, ISKUR BOYA is a leading Turkish textile manufacturer based in Kahramanmaras. We are proud to be one of Turkey's largest fully integrated production groups in the textile industry. As a top 500 company in Turkey, ISKUR BOYA continues to expand its presence locally, regionally, and globally. Our diverse sectors include textile, energy, automotive industry, insurance, retailing, and various other industries. Our fabrics offered to national and international manufacturers of fashion and quality ready wear are dispatched to over 30 countries on four continents. As ISKUR BOYA, we specialize in a combed cotton, Open End Yarn Production, Ring Yarn Production, Supima, viscose, Tencel, organic cotton yarn, Knitted Fabric Production, Garment Wear, Woven Fabric Production, Fabric Dying, and Finishing. Please visit our website to explore more about our services and products! We own a modern knitting facility capable of meeting diverse customer demands and turning high-quality threads into fabric. In addition, we have a cutting-edge technology machine park in our facilities which enables us to serve a diversity of products such as Supreme, Supreme Elastane, Double Thread, Double Thread Elastane, Triple Thread Interlock, Rib, Rib Elastane, Punto Milano, Punto di Roma, Camisole, Single Piqué, Crepe, Rapport, and Thessaloniki. For further information, please feel free to contact us.

 2. LOUISON INDUSTRIES

  Ranska

  Verified by europages badge

  LOUISON INDUSTRIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekniset tekstiilit teolliseen käyttöön. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Remmit, kudotut - teollisuuden, Kumin ja muovin ruiskupuristus, Eristysaineella täytetyt taipuisat johdot, Tekstiilipainanta, Tekstiilin värjäys, Remmit, kudotut - teollisuuden, Kumin ja muovin ruiskupuristus, uniform ribbons, painetut nauhat. Sen sijainti on St Chamond, Ranska.

 3. ÖZ ÜÇEL TEKSTIL SAN. & TIC. LTD.

  Turkki

  ÖZ ÜÇEL TEKSTIL SAN. & TIC. LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin värjäys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Valmisvaatekankaat, Tekstiilit - tuonti ja vienti, Kankaat, Valmisvaatekankaat, Tekstiilit - tuonti ja vienti, Kankaat, kudonta. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 4. TINTORIA COMACINA SRL

  Italia

  TINTORIA COMACINA SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin värjäys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kangasvärjäämö, tekstiililankojen ja -kuitujen viimeistely ja värjäys, tekstiilikankaiden ja -tuotteiden viimeistely ja värjäys. Sen sijainti on Senna Comasco, Italia.

 5. HAINING HENRY TEXTILE COMPANY

  Kiina

  HAINING HENRY TEXTILE COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin värjäys. Sen sijainti on Haining, Kiina.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. DYVERTEX

  Belgia

  DYVERTEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin värjäys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nahkojen ja turkisten viimeistely ja värjäys, toppaukset. Sen sijainti on Lambermont, Belgia.

 2. PIN FLOC

  Ranska

  PIN FLOC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin viimeistely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin värjäys, Kankaat, pinnoitetut, Tekstiilin värjäys, Kankaat, pinnoitetut. Sen sijainti on Berck, Ranska.

 3. ETABLISSEMENTS HENRI PLO

  Ranska

  ETABLISSEMENTS HENRI PLO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin viimeistely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin värjäys, Tekstiilin värjäys, nahkojen jalostuskoneet, tekstiililaboratoriot. Sen sijainti on Aussillon, Ranska.

 4. SUPERKIMYA CHEMICALS

  Turkki

  SUPERKIMYA CHEMICALS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin värjäys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, värit ja väriaineet tekstiiliteollisuutta varten, tekstiilikankaiden ja -tuotteiden viimeistely ja värjäys, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. LES TEINTURES DE FRANCE

  Ranska

  LES TEINTURES DE FRANCE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin värjäys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla viimeistely värjäys, nahkojen ja turkisten viimeistely ja värjäys, tekstiilikankaiden ja -tuotteiden viimeistely ja värjäys, Kankaan värjäys värien tai pigmenttien avulla. Sen sijainti on Bonneuil Sur Marne, Ranska.

 1. THE CLAY AND PAINT FACTORY

  Belgia

  THE CLAY AND PAINT FACTORY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin värjäys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lakat, maalaus, Lakat, muovailuvaha. Sen sijainti on Wandre, Belgia.

 2. ESCARRÉ AUTOMATIZACIÓN Y SERVICIOS S.L

  Espanja

  ESCARRÉ AUTOMATIZACIÓN Y SERVICIOS S.L, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin värjäys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla neuletarvikkeet, tekstiililankojen ja -kuitujen viimeistely ja värjäys, sovellusohjelmistot teollisuutta varten. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 1. JSG LAMMETAL

  Saksa

  JSG LAMMETAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin värjäys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin viimeistely, Tekstiilipainanta, Tekstiilin viimeistely, merkinnät kaikille alustoille, tuotteiden yksilöiminen, Tekstiilipainanta. Sen sijainti on Bad Salzdetfurth, Saksa.

 2. SCANDYE, UAB

  Liettua

  SCANDYE, UAB, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Tekstiilin viimeistely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin värjäys, Langat, luonnonkuitua, Langat, Villa - langat, Tekstiilin värjäys, Langat, luonnonkuitua, Langat, Villa - langat. Sen sijainti on Telsiai, Liettua.

 3. FACOL - FARIA & COELHO, LDA.

  Portugali

  FACOL - FARIA & COELHO, LDA., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin värjäys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kelaus, kierteitys. Sen sijainti on Serzedelo, Portugali.

 4. FRANCE TEINTURE

  Ranska

  FRANCE TEINTURE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kankaanpainatus - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin värjäys, Tekstiilin värjäys. Sen sijainti on Troyes, Ranska.

 5. HATIN TEKSTIL SANAYI VE TICARET A.S

  Turkki

  HATIN TEKSTIL SANAYI VE TICARET A.S, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin värjäys, Tekstiilin värjäys. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 6. TK-DOMASHNIY TEKSTYL LLC

  Ukraina

  TK-DOMASHNIY TEKSTYL LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin värjäys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Lakanat, kankaanvalmistus, sotilasunivormut, Lakanat, kodintekstiilituotteet. Sen sijainti on Kyiv, Ukraina.

 7. TEINTURERIE DELALYS SN

  Ranska

  TEINTURERIE DELALYS SN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin värjäys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tekstiilikankaiden ja -tuotteiden viimeistely ja värjäys, kankaiden viimeistely. Sen sijainti on Houplines, Ranska.

 8. C. SANDRONI & C. SRL

  Italia

  C. SANDRONI & C. SRL, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Tekstiilin värjäys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin viimeistely, Tekstiilin viimeistely. Sen sijainti on Busto Arsizio, Italia.

 1. NC-COLOUR S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  NC-COLOUR S.R.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin värjäys. Sen sijainti on Suchdol Nad Odrou, Tsekin tasavalta.

 2. CESARE CERANA INDUSTRIALE SRL

  Italia

  CESARE CERANA INDUSTRIALE SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin värjäys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tekstiilikankaiden ja -tuotteiden valkaisu. Sen sijainti on Busto Arsizio, Italia.

 3. TEKS-ART TEKSTIL SAN. VE TIC.LTD.ŞTI

  Turkki

  TEKS-ART TEKSTIL SAN. VE TIC.LTD.ŞTI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - tuonti ja vienti. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin värjäys, digitaalinen tulostus, suuret koot, jacquard, Tekstiilin värjäys. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 4. COLGRAPHIX

  Hollanti

  COLGRAPHIX, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekstiilin värjäys. Sen sijainti on Goor, Hollanti.

 5. WALDORF BEBEK MALZEMELERI

  Turkki

  WALDORF BEBEK MALZEMELERI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin värjäys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nuket, täytetyt, Nuket, täytetyt. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 6. TISSUS D'AVESNIÈRES

  Ranska

  TISSUS D'AVESNIÈRES, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Tekstiilin viimeistely. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin värjäys, kankaanpainatus, Tekstiilin värjäys, sisustuskankaat. Sen sijainti on Laval, Ranska.

 7. TINTES BAGES,S.A.

  Espanja

  TINTES BAGES,S.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin värjäys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tekstiilikankaiden ja -tuotteiden valkaisu. Sen sijainti on MANRESA, Espanja.

 8. ILAY EUROPE SL

  Espanja

  ILAY EUROPE SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin värjäys. Sen sijainti on Mataro, Espanja.

 9. ZTD ZENTRALER THEATERDIENST GMBH

  Saksa

  ZTD ZENTRALER THEATERDIENST GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kankaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin viimeistely, Tekstiilin värjäys, Kankaat, pinnoitetut, Tekstiilin viimeistely, Tekstiilin värjäys, Kankaat, pinnoitetut. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 10. TEKSCHEM TEXTILE CHEMICALS INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY

  Turkki

  TEKSCHEM TEXTILE CHEMICALS INDUSTRY TRADE LIMITED COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin värjäys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ekologiset maalit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen