• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet

Tulokset hakusanalle

Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

 1. CEDIT MACHINERY

  Turkki

  CEDIT MACHINERY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 2. ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI

  Turkki

  ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Laboratoriolaitteet ja -välineet, koneet tekstiilituotteita varten, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Laboratoriolaitteet ja -välineet. Sen sijainti on Çerkezkoy/tekirdag, Turkki.

 3. NOSEDA S.R.L.

  Italia

  NOSEDA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, tekstiilien värjäyskoneet. Sen sijainti on Tavernerio, Italia.

 4. DORU MAKINA VE DIS TICARET

  Turkki

  DORU MAKINA VE DIS TICARET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, tekstiililankojen ja -kuitujen viimeistely ja värjäys, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, tekstiilikankaiden ja -tuotteiden viimeistely ja värjäys, tekstiilien värjäyskoneet. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 5. L.A.I.P. S.R.L.

  Italia

  L.A.I.P. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, tekstiilien värjäyskoneet. Sen sijainti on Prato, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. GASPARINI FRIGORIFERI SRL

  Italia

  GASPARINI FRIGORIFERI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Maerne, Italia.

 2. BEXCO

  Belgia

  BEXCO, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Kuidut, keino- ja synteettiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekniset tekstiilit, Tekniset tekstiilit kuljetusalaa varten, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Tekniset tekstiilit teolliseen käyttöön, Tekniset tekstiilit, Tekniset tekstiilit kuljetusalaa varten, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Tekniset tekstiilit teolliseen käyttöön. Sen sijainti on Hamme, Belgia.

 3. UGOLINI S.R.L.

  Italia

  UGOLINI S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koneet ja tarvikkeet kuivausta varten, värjäysautomaatio. Sen sijainti on Schio, Italia.

 4. AKDOGANLAR TEKSTIL MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Turkki

  AKDOGANLAR TEKSTIL MAKINE SAN. VE TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kankaat, Pellavakuidut, puuvilla, jacquard, Kankaat, Pellavakuidut. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. AUGSBURGER FEDERNFABRIK GMBH

  Saksa

  AUGSBURGER FEDERNFABRIK GMBH, joka toimii toimialalla Ohutlevy - meisto. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallilangat ja kaapelit, terästä, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Metallurgia - koneet ja laitteet, Takorautatyöt, meisto ja lävistys, Metallilangat ja kaapelit, terästä, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Metallurgia - koneet ja laitteet, Takorautatyöt, meisto ja lävistys. Sen sijainti on Königsbrunn, Saksa.

 1. ZWEIFEL TEXTILMASCHINEN

  Sveitsi

  ZWEIFEL TEXTILMASCHINEN, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kankaanpainatus - koneet ja laitteet, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kankaanpainatus - koneet ja laitteet, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Zuoz, Sveitsi.

 2. BENEKS

  Turkki

  BENEKS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koneet kankaiden käsittelyä ja viimeistelyä varten. Sen sijainti on Beylikduzu/istanbul, Turkki.

 1. ENTEMA LTD STI.

  Turkki

  ENTEMA LTD STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kankaanpainatus - koneet ja laitteet, Tekstiilin nukkaus - koneet ja laitteet, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kankaanpainatus - koneet ja laitteet, Tekstiilin nukkaus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Tekirdag, Turkki.

 2. GOKCAG KUMASCILIK SAN.VE TIC.A.S.

  Turkki

  GOKCAG KUMASCILIK SAN.VE TIC.A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Tekirdag, Turkki.

 3. WUXI YANGBO PRINTING & DYEING MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD.

  Kiina

  WUXI YANGBO PRINTING & DYEING MECHANICAL EQUIPMENT CO.,LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on wuxi city, Kiina.

 4. TEXTIMA EXPORT IMPORT GMBH

  Saksa

  TEXTIMA EXPORT IMPORT GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet, Kankaanpainatus - koneet ja laitteet, Ajoneuvot - lisävarusteet ja tarvikkeet, Kankaanpainatus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 5. KARL MAYER TEXTILE MACHINERY LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  KARL MAYER TEXTILE MACHINERY LIMITED, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin nukkaus - koneet ja laitteet, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Tekstiilin nukkaus - koneet ja laitteet, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Loughborough, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. EVANS TEXTILE GROUP LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  EVANS TEXTILE GROUP LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekstiilin värjäys. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Manchester, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. POLSTAR TEKSTIL

  Turkki

  POLSTAR TEKSTIL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. OBEM S.P.A.

  Italia

  OBEM S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Biella, Italia.

 1. DADE EQUIPMENT

  Yhdysvallat

  DADE EQUIPMENT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla puuvillalangat parsintaan, Langat käsinneulontaan. Sen sijainti on Central Bronx, Yhdysvallat.

 2. SEDO TREEPOINT GMBH

  Saksa

  SEDO TREEPOINT GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Mengerskirchen, Saksa.

 3. POLANI CORPORATION

  Pakistan

  POLANI CORPORATION, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Karachi, Pakistan.

 4. THEN MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH

  Saksa

  THEN MASCHINEN- UND APPARATEBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Schwäbisch Hall, Saksa.

 5. TEKST MAKINA ELEKTRONIK VE TEKSTIL SAN. LTD STI.

  Turkki

  TEKST MAKINA ELEKTRONIK VE TEKSTIL SAN. LTD STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 6. OTTO FUNKE GMBH & CO.

  Saksa

  OTTO FUNKE GMBH & CO., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Wuppertal, Saksa.

 7. SCANMA MASCHINEN-EXPORT & IMPORT GMBH

  Saksa

  SCANMA MASCHINEN-EXPORT & IMPORT GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Münster, Saksa.

 8. ENMOS INDUSTRIAL AUTOMATION LTD.

  Turkki

  ENMOS INDUSTRIAL AUTOMATION LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Gebze / Kocaeli, Turkki.

 9. ROTOTECH-ERSE MAK. SAN. VE DIS TIC. LTD. STI.

  Turkki

  ROTOTECH-ERSE MAK. SAN. VE DIS TIC. LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Painatus - koneet ja laitteet, laitteet ja koneet metallisten pyörösauvojen valmistusta varten. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 10. MAGEBA TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG

  Saksa

  MAGEBA TEXTILMASCHINEN GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kudonta - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Bernkastel-Kues, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

22 684 Yritykset