• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tekstiilit - viimeistely-- painatus- ja värjäyskoneet

Tulokset hakusanalle

Tekstiilit - viimeistely-- painatus- ja värjäyskoneet - Tuonti ja vienti

 1. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Espanja

  Verified by europages badge

  COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet, Kankaanpainatus - koneet ja laitteet, Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Kudonta - koneet ja laitteet, Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet, Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet, industrial textile machine supplies and accessories, Kankaanpainatus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Esparreguera-Barcelona, Espanja.

 2. MARIO CROSTA

  Italia

  Verified by europages badge

  MARIO CROSTA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiili - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, tekstiilikoneet, shearing machines, Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet, fleecers, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, grinding machines, textile accessories. Sen sijainti on Busto Arsizio, Italia.

 3. ONURAY

  Turkki

  ONURAY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiili - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, tekstiililankojen ja -kuitujen viimeistely ja värjäys, tekstiilikankaiden ja -tuotteiden viimeistely ja värjäys. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 4. MACCHINE CARU' S.R.L.

  Italia

  MACCHINE CARU' S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet, Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet, Tekstiilikonevalmistus, automaattiset kankaidenleikkauskoneet, laserkaiverruskone. Sen sijainti on Lonate Pozzolo, Italia.

 5. BIANCALANI TEXTILE MACHINERY

  Italia

  BIANCALANI TEXTILE MACHINERY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koneet kankaiden käsittelyä ja viimeistelyä varten, tekstiilikuitujen käsittely- ja viimeistelykoneet, tekstiiliteollisuuskoneiden asennus, tekstiilialan tutkimus ja kehitys. Sen sijainti on Prato, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI

  Turkki

  ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Laboratoriolaitteet ja -välineet, koneet tekstiilituotteita varten, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Laboratoriolaitteet ja -välineet. Sen sijainti on Çerkezkoy/tekirdag, Turkki.

 2. BWME | WEISSENBÖCKMASCHINENBAU GMBH

  Itävalta

  BWME | WEISSENBÖCKMASCHINENBAU GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Sen sijainti on Ternitz, Itävalta.

 3. YESTERDAY AND TOMORROW - REPRESENTAÇÕES DE VESTUÁRIO, LDA

  Portugali

  YESTERDAY AND TOMORROW - REPRESENTAÇÕES DE VESTUÁRIO, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaateteollisuustarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, kiillotusaineet tekstiiliteollisuutta varten, neuleasusteet, miesten yöpuvut, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Sen sijainti on Braga, Portugali.

 4. GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD.

  Saksa

  GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Sen sijainti on Großostheim, Saksa.

 5. MISTER TEE

  Belgia

  MISTER TEE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilipainanta, Tekstiilipainanta, yksilölliset poolopuserot, tilaus-t-paidat, tilausunivormut. Sen sijainti on Liège, Belgia.

 1. MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kankaanpainatus - koneet ja laitteet, mustesuihkutulostus, Kankaanpainatus - koneet ja laitteet, vaatteiden ompeluteollisuuden leikkauskoneet ja -laitteet, mustesuihkutulostin. Sen sijainti on Herrsching, Saksa.

 2. HENRI PETIT & CIE

  Ranska

  HENRI PETIT & CIE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Sen sijainti on Aubenas, Ranska.

 1. ALLIANCE MACHINES TEXTILES

  Ranska

  ALLIANCE MACHINES TEXTILES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nahkojen jalostuskoneet. Sen sijainti on Miribel, Ranska.

 2. GRANDIS SRL

  Italia

  GRANDIS SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet, Autoklaavit, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, tekstiilien värjäyskoneet, Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet, Autoklaavit, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Sen sijainti on Paderno Dugnano, Italia.

 3. PRINTSOME

  Espanja

  PRINTSOME, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 4. NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD

  Kiina

  NINGBO CREDIT OCEAN MACHINERY & ELECTRON CO., LTD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, Kudonta - koneet ja laitteet, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kankaanpainatus - koneet ja laitteet, Kertaus ja kehräys - koneet ja laitteet, Kudonta - koneet ja laitteet, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Kankaanpainatus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Ningbo, Kiina.

 5. DANTI PAOLO & C. S.R.L.

  Italia

  DANTI PAOLO & C. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Tekstiilin viimeistely, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Tekstiilin viimeistely. Sen sijainti on Montemurlo, Italia.

 6. S.P. JOVER

  Espanja

  S.P. JOVER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Sen sijainti on Elche, Espanja.

 7. L.A.I.P. S.R.L.

  Italia

  L.A.I.P. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, tekstiilien värjäyskoneet. Sen sijainti on Prato, Italia.

 8. POZZI LEOPOLDO S.R.L.

  Italia

  POZZI LEOPOLDO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet, Tekstiili - koneet ja laitteet, Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet, Tekstiili - koneet ja laitteet, lämmön talteenottolaitteet. Sen sijainti on Barlassina, Italia.

 1. PROMATTEX

  Ranska

  PROMATTEX, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tekstiilin merkintä. Sen sijainti on Neuilly-Sur-Marne, Ranska.

 2. DOGAN KLISECILIK GRAFIK SANAYI VE TICARET A.S.

  Turkki

  DOGAN KLISECILIK GRAFIK SANAYI VE TICARET A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. OFFICINA MASTER S.P.A

  Italia

  OFFICINA MASTER S.P.A, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet, Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Prato, Italia.

 4. COST - FER S.R.L.

  Italia

  COST - FER S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, ilmakehän saasteiden puhdistustuotteet ja -laitteet, ristivirtaussuodatus, vedensuodattimien asennukset. Sen sijainti on Gerenzano, Italia.

 5. NOSEDA S.R.L.

  Italia

  NOSEDA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, tekstiilien värjäyskoneet. Sen sijainti on Tavernerio, Italia.

 6. SUPERBA SAS

  Ranska

  SUPERBA SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tekstiilikuitujen käsittely- ja viimeistelykoneet, kudonta, kudontakoneet. Sen sijainti on Mulhouse, Ranska.

 7. ALFATEX

  Belgia

  ALFATEX, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, kontaktisuljettavat nauhat. Sen sijainti on Petegem-Leie, Belgia.

 8. MINERPOLIN TEKSTIL TIC. LTD. ŞTI.

  Turkki

  MINERPOLIN TEKSTIL TIC. LTD. ŞTI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla värjätty kangas, kudokset ja kankaat. Sen sijainti on Çanakkale, Turkki.

 9. ANDRITZ ASSELIN THIBEAU

  Ranska

  ANDRITZ ASSELIN THIBEAU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet, Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet, tekstiiliteollisuus. Sen sijainti on Elbeuf, Ranska.

 10. MACTEC S.R.L.

  Italia

  MACTEC S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiili - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Sen sijainti on Bellocchi Di Fano, Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen