• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tekstiilit - viimeistely-- painatus- ja värjäyskoneet

Tulokset hakusanalle

Tekstiilit - viimeistely-- painatus- ja värjäyskoneet - Tuonti ja vienti

 1. MACCHINE CARU' S.R.L.

  Italia

  MACCHINE CARU' S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet, Paperin- ja kartonginvalmistus - koneet ja laitteet, Tekstiilikonevalmistus, automaattiset kankaidenleikkauskoneet, laserkaiverruskone. Sen sijainti on Lonate Pozzolo, Italia.

 2. BIANCALANI TEXTILE MACHINERY

  Italia

  BIANCALANI TEXTILE MACHINERY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla koneet kankaiden käsittelyä ja viimeistelyä varten, tekstiilikuitujen käsittely- ja viimeistelykoneet, tekstiiliteollisuuskoneiden asennus, tekstiilialan tutkimus ja kehitys. Sen sijainti on Prato, Italia.

 3. ONURAY

  Turkki

  ONURAY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiili - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, tekstiililankojen ja -kuitujen viimeistely ja värjäys, tekstiilikankaiden ja -tuotteiden viimeistely ja värjäys. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 4. ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI

  Turkki

  ATAC ELEKTRIK VE MAKINA SANAYI TICARET LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Laboratoriolaitteet ja -välineet, koneet tekstiilituotteita varten, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Laboratoriolaitteet ja -välineet. Sen sijainti on Çerkezkoy/tekirdag, Turkki.

 5. BWME | WEISSENBÖCKMASCHINENBAU GMBH

  Itävalta

  BWME | WEISSENBÖCKMASCHINENBAU GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Sen sijainti on Ternitz, Itävalta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. YESTERDAY AND TOMORROW - REPRESENTAÇÕES DE VESTUÁRIO, LDA

  Portugali

  YESTERDAY AND TOMORROW - REPRESENTAÇÕES DE VESTUÁRIO, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vaateteollisuustarvikkeet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, kiillotusaineet tekstiiliteollisuutta varten, neuleasusteet, miesten yöpuvut, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Sen sijainti on Braga, Portugali.

 2. COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL

  Espanja

  COMERCIAL CATALANA DE MAQUINARIA TEXTIL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet, Kankaanpainatus - koneet ja laitteet, Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden, Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet, Kankaanpainatus - koneet ja laitteet, Ompelukoneet ja tarvikkeet - teollisuuden. Sen sijainti on Esparreguera-Barcelona, Espanja.

 3. GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD.

  Saksa

  GLOBAL ENGINEERING WORKSHOP LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Sen sijainti on Großostheim, Saksa.

 4. MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH

  Saksa

  MIMAKI DEUTSCHLAND GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kankaanpainatus - koneet ja laitteet, mustesuihkutulostus, Kankaanpainatus - koneet ja laitteet, vaatteiden ompeluteollisuuden leikkauskoneet ja -laitteet, mustesuihkutulostin. Sen sijainti on Herrsching, Saksa.

 5. MINERPOLIN TEKSTIL TIC. LTD. ŞTI.

  Turkki

  MINERPOLIN TEKSTIL TIC. LTD. ŞTI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla värjätty kangas, kudokset ja kankaat. Sen sijainti on Çanakkale, Turkki.

 1. NOSEDA S.R.L.

  Italia

  NOSEDA S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, tekstiilien värjäyskoneet. Sen sijainti on Tavernerio, Italia.

 2. OFFICINA MASTER S.P.A

  Italia

  OFFICINA MASTER S.P.A, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet, Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Prato, Italia.

 1. COST - FER S.R.L.

  Italia

  COST - FER S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, ilmakehän saasteiden puhdistustuotteet ja -laitteet, ristivirtaussuodatus, vedensuodattimien asennukset. Sen sijainti on Gerenzano, Italia.

 2. L.A.I.P. S.R.L.

  Italia

  L.A.I.P. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, tekstiilien värjäyskoneet. Sen sijainti on Prato, Italia.

 3. MISTER TEE

  Belgia

  MISTER TEE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilipainanta, Tekstiilipainanta, yksilölliset poolopuserot, tilaus-t-paidat, tilausunivormut. Sen sijainti on Liège, Belgia.

 4. POZZI LEOPOLDO S.R.L.

  Italia

  POZZI LEOPOLDO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet, Tekstiili - koneet ja laitteet, Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet, Tekstiili - koneet ja laitteet, lämmön talteenottolaitteet. Sen sijainti on Barlassina, Italia.

 5. GRANDIS SRL

  Italia

  GRANDIS SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - koneistus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet, Autoklaavit, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, tekstiilien värjäyskoneet, Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet, Autoklaavit, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Sen sijainti on Paderno Dugnano, Italia.

 6. HENRI PETIT & CIE

  Ranska

  HENRI PETIT & CIE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet, Vaatetusteollisuus - koneet ja laitteet, Pesula- ja kuivapesukoneet ja -laitteet - teolliset, Tekstiilit - valmistus-, kehräys- ja kutomakoneet. Sen sijainti on Aubenas, Ranska.

 7. MACTEC S.R.L.

  Italia

  MACTEC S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiili - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Sen sijainti on Bellocchi Di Fano, Italia.

 8. MAYSER GMBH & CO. KG

  Saksa

  MAYSER GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Muotit ja mallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hatut ja lippalakit, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Vaahdot, synteettiset, Hatut ja lippalakit, kennot, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Sen sijainti on Lindenberg I. Allgäu, Saksa.

 1. DANTI PAOLO & C. S.R.L.

  Italia

  DANTI PAOLO & C. S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Tekstiilin viimeistely, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Tekstiilin viimeistely. Sen sijainti on Montemurlo, Italia.

 2. SUPERBA SAS

  Ranska

  SUPERBA SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tekstiilikuitujen käsittely- ja viimeistelykoneet, kudonta, kudontakoneet. Sen sijainti on Mulhouse, Ranska.

 3. PRINTSOME

  Espanja

  PRINTSOME, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 4. ANDRITZ ASSELIN THIBEAU

  Ranska

  ANDRITZ ASSELIN THIBEAU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet, Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet, tekstiiliteollisuus. Sen sijainti on Elbeuf, Ranska.

 5. DOGAN KLISECILIK GRAFIK SANAYI VE TICARET A.S.

  Turkki

  DOGAN KLISECILIK GRAFIK SANAYI VE TICARET A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 6. ALLIANCE MACHINES TEXTILES

  Ranska

  ALLIANCE MACHINES TEXTILES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nahkojen jalostuskoneet. Sen sijainti on Miribel, Ranska.

 7. DORU MAKINA VE DIS TICARET

  Turkki

  DORU MAKINA VE DIS TICARET, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, tekstiililankojen ja -kuitujen viimeistely ja värjäys, Tekstiilinvärjäys - koneet ja laitteet, tekstiilikankaiden ja -tuotteiden viimeistely ja värjäys, tekstiilien värjäyskoneet. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 8. RED CARPET S.R.L.

  Italia

  RED CARPET S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet, Tekstiilin viimeistely - koneet ja laitteet, koneet, lankojen dekatointi-, tekstiilikankaiden ja -tuotteiden sikillys. Sen sijainti on Carre', Italia.

 9. MECATEX S.R.L.

  Italia

  MECATEX S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiili - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet, kehruu- ja vedenvääntökoneet. Sen sijainti on Terranuova Bracciolini, Italia.

 10. S.P. JOVER

  Espanja

  S.P. JOVER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilit - viimeistely-, painatus- ja värjäyskoneet. Sen sijainti on Elche, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen