• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tekstiilitapetit

Tulokset hakusanalle

Tekstiilitapetit - Tuonti ja vienti

 1. SIA SILK PLASTER GROUP (EU)

  Latvia

  Silk Plaster valmistaa seuraavia: nestemäinen seinäverhous, ympäristöystävällinen laasti seinien sisustukseen, turvallinen viimeistelymateriaali, silkkilaasti sisustukseen, pintaa korjaava nestemäinen laasti, sisustusmateriaali, hajuton nestemäinen tapetti, ääni- ja lämpöeristyslaasti, nestemäinen laasti seiniin, puuvillaverhous seiniin, silkkiseinäverhous sisätilojen suunnitteluun. Pintaviimeistelymateriaali kotinikkareille seinien sisustukseen. Ainutlaatuinen mutta edullinen silkkitapetti sisätilojen sisustukseen.

 2. KNOBLOCH – NATURBESCHICHTUNG HOLGER KNOBLOCH

  Saksa

  KNOBLOCH – NATURBESCHICHTUNG HOLGER KNOBLOCH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tekstiilitapetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tapetit, Seinäpinnoitteet, seinäpäällysteet, Tapetit. Sen sijainti on Neustadt, Saksa.

 3. EXTRATAPETE GMBH

  Saksa

  EXTRATAPETE GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tapetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seinävaatteet, Muovilattiapinnoitteet, Tekstiilitapetit, Seinävaatteet, Muovilattiapinnoitteet, Silkistä valmistettu seinäpaperi, Tekstiilitapetit. Sen sijainti on Berlin, Saksa.

 4. TISSAGE MAHIEU

  Belgia

  TISSAGE MAHIEU, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tapetit, kangas-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilitapetit, seinäpäällysteet, Tekstiilitapetit, seinän verhous, tekstiiliteollisuus. Sen sijainti on Sint-Eloois-Vijve, Belgia.

 5. DE VIER WEVERKENS

  Belgia

  DE VIER WEVERKENS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilitapetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla verho, väliseinät, läpinäkyvät ovet, kierrekaihtimet. Sen sijainti on Oostrozebeke, Belgia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CAPIRO

  Belgia

  CAPIRO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Huonekalukankaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilitapetit, Kalusteet, pehmustetut, Tekstiilitapetit, patjalakana, verho, Kalusteet, pehmustetut. Sen sijainti on Deerlijk, Belgia.

 2. CALCUTTA

  Belgia

  CALCUTTA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilikuidut, luonnon. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Langat, Tekstiilitapetit, Langat, kierrekaihtimet, laskostettu, Tekstiilitapetit. Sen sijainti on Sleidinge, Belgia.

 3. LEROS EOOD

  Bulgaria

  LEROS EOOD, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Tekstiilitapetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Peiteaineet, kitit ja tiivisteet, Intarsia, Peiteaineet, kitit ja tiivisteet, Intarsia. Sen sijainti on Stara Zagora, Bulgaria.

 4. KA INTERNATIONAL ROMANIA

  Romania

  KA INTERNATIONAL ROMANIA, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Tekstiilitapetit. Sen sijainti on Bucuresti, Romania.

 5. MERHALE GRUP INSAAT ELEKTRIK ELEKTRONIK

  Turkki

  MERHALE GRUP INSAAT ELEKTRIK ELEKTRONIK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilitapetit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. IL MONDO DI ALEX

  Espanja

  IL MONDO DI ALEX, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tapetti, vinyyli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilitapetit, Tekstiilitapetit, kalustusten suunnittelu, seinäpaperit, käsinmaalatut sängyt ja kalusteet. Sen sijainti on Alhama De Murcia, Espanja.

 2. HORUS TRADE - MODERNÉ TAPETY A BYTOVÝ TEXTIL

  Slovakia

  HORUS TRADE - MODERNÉ TAPETY A BYTOVÝ TEXTIL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tapetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tapetti, vinyyli-, Tekstiilitapetit, Tapetti, vinyyli-, Tekstiilitapetit. Sen sijainti on Bratislava, Slovakia.

 1. STONE PANEL

  Turkki

  STONE PANEL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilitapetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tapetit, Tapetit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 2. FIBERTEX

  Belgia

  FIBERTEX, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Kankaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Seinävaatteet, käsintehdyt, Tekstiilitapetit, Seinävaatteet, käsintehdyt, verhot ja seinien verhoilu, Tekstiilitapetit. Sen sijainti on Wevelgem, Belgia.

 3. GALAMUR / HORST GANGLOFF

  Saksa

  GALAMUR / HORST GANGLOFF, joka toimii toimialalla Huonekalukankaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tapetti, vinyyli-, Tekstiilitapetit, Tapetit, Tapetit, erikois-, Tapetti, vinyyli-, Tekstiilitapetit, Tapetit, Tapetit, erikois-. Sen sijainti on Iserlohn, Saksa.

 4. REZU - PHOTO WALLPAPER FOR EACH WALL

  Hollanti

  REZU - PHOTO WALLPAPER FOR EACH WALL, joka toimii toimialalla Tapetti, vinyyli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilitapetit, Tapetit, Tapetit, erikois-, Tekstiilitapetit, Tapetit, Tapetit, erikois-. Sen sijainti on Zuidlaren, Hollanti.

 5. FARNESE DECORI DI ALBERTONI ROBERTA

  Italia

  FARNESE DECORI DI ALBERTONI ROBERTA, joka toimii toimialalla Tapetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Matot, Tekstiilitapetit, Matot, Tekstiilitapetit. Sen sijainti on Casalmaggiore, Italia.

 6. SCHMITT & ORSCHLER GMBH & CO. FARBEN- UND HEIMTEX KG

  Saksa

  SCHMITT & ORSCHLER GMBH & CO. FARBEN- UND HEIMTEX KG, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tapetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Parkettilattiat, Tekstiilitapetit, Parkettilattiat, Tekstiilitapetit. Sen sijainti on Aschaffenburg, Saksa.

 7. PARATO S.R.L.

  Italia

  PARATO S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tapetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilitapetit, Tapetti, vinyyli-, Tekstiilitapetit, Tapetti, vinyyli-. Sen sijainti on Aprilia, Italia.

 8. EUROPARATI S.R.L.

  Italia

  EUROPARATI S.R.L., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tapetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilitapetit, Tapetti, vinyyli-, Tekstiilitapetit, Tapetti, vinyyli-. Sen sijainti on Casandrino, Italia.

 1. A. M COLOR TECNICA SRLCR

  Italia

  A. M COLOR TECNICA SRLCR, joka toimii toimialalla Tapetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilitapetit, Tapetti, vinyyli-, Tekstiilitapetit, Tapetti, vinyyli-. Sen sijainti on Ornago, Italia.

 2. ELITIS S.R.L.

  Italia

  ELITIS S.R.L., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tapetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilitapetit, Tapetti, vinyyli-, Tekstiilitapetit, Tapetti, vinyyli-. Sen sijainti on Milano, Italia.

 3. BELKA GROUPS

  Turkki

  BELKA GROUPS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiilitapetit. Sen sijainti on Muratpasha, Turkki.

 4. PRINT 4 S.R.L.

  Italia

  PRINT 4 S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tapetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilitapetit, Tapetti, vinyyli-, Tekstiilitapetit, Tapetti, vinyyli-. Sen sijainti on Cassina De' Pecchi, Italia.

 5. B & B DISTRIBUZIONE S.R.L.

  Italia

  B & B DISTRIBUZIONE S.R.L., joka toimii toimialalla Huonekalukankaat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tapetit, Tekstiilitapetit, Tapetit, Tekstiilitapetit. Sen sijainti on Milano, Italia.

 6. COLOR VISION S.R.L.

  Italia

  COLOR VISION S.R.L., joka toimii toimialalla Tapetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilitapetit, Tapetti, vinyyli-, Tekstiilitapetit, Tapetti, vinyyli-. Sen sijainti on Poggibonsi, Italia.

 7. PETEK DEKORASYON LTD

  Turkki

  PETEK DEKORASYON LTD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekstiilitapetit. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 8. IBP BACHIORRI PAPER INDUSTRIES S.R.L.

  Italia

  IBP BACHIORRI PAPER INDUSTRIES S.R.L., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tapetit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiilitapetit, Tapetti, vinyyli-, Tekstiilitapetit, Tapetti, vinyyli-. Sen sijainti on Perugia, Italia.

 9. MASTER S.R.L.

  Italia

 10. VECO VERNICI S.R.L.

  Italia

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen