• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • tekstiiliväriaineet

Tulokset hakusanalle

Tekstiiliväriaineet - Tuonti ja vienti

 1. ALBON-CHEMIE DR. LUDWIG-E. GMINDER GMBH & CO. KG

  Saksa

  ALBON-CHEMIE DR. LUDWIG-E. GMINDER GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiiliväriaineet. Sen sijainti on Metzingen, Saksa.

 2. TEXDALE UK LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TEXDALE UK LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiiliväriaineet. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. TEKSTYLEK

  Puola

  TEKSTYLEK, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiiliväriaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla värien tuotanto, väriaineet tekstiili- ja vaatteollisuutta varten, lyhyttavara, tekstiiliteollisuuslaitteiden varaosat. Sen sijainti on Warszawa, Puola.

 4. EVERLIGHT EUROPE

  Hollanti

  EVERLIGHT EUROPE, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiiliväriaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla väriaineet tekstiili- ja vaatteollisuutta varten, nahkatavaroiden väriaineet. Sen sijainti on Capelle Aan Den Ijssel, Hollanti.

 5. REKOL

  Puola

  REKOL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Väriaineet ja pigmentit, teolliset - muut kuin elintarvikkeiden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiiliväriaineet, värit, tukkumyynti, Tekstiiliväriaineet. Sen sijainti on Radziszów, Puola.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. LONTEX GMBH

  Saksa

  LONTEX GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Tekstiiliväriaineet, Maalit ja lakat, Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Tekstiiliväriaineet, Maalit ja lakat. Sen sijainti on Reutlingen, Saksa.

 2. DYNASTY CHEMICALS (NINGBO) CO., LTD.

  Kiina

  DYNASTY CHEMICALS (NINGBO) CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiiliväriaineet. Sen sijainti on Ningbo, Kiina.

 3. P.P.U.H. TRANSIKAL

  Puola

  P.P.U.H. TRANSIKAL, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiiliväriaineet, Nauhat, brodeeratut ja tylli-, serigrafia, Tekstiiliväriaineet, Nauhat, brodeeratut ja tylli-. Sen sijainti on Bydgoszcz, Puola.

 4. EVERGREEN INDUSTRIES

  Intia

  EVERGREEN INDUSTRIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiiliväriaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla väriaineet tekstiili- ja vaatteollisuutta varten. Sen sijainti on Ahmedabad, Intia.

 5. SNOOR AUXILIARY CHEMICALS CO.,LTD

  Kiina

  SNOOR AUXILIARY CHEMICALS CO.,LTD, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekstiiliväriaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tekstiilikankaiden ja -tuotteiden viimeistely ja värjäys. Sen sijainti on Kunshan, Kiina.

 1. VERG

  Tunisia

  VERG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiiliväriaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hankaus- ja kiillotusaineet. Sen sijainti on Mor, Tunisia.

 2. HERBA

  Turkki

  HERBA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiiliväriaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla luontaiset väriaineet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 1. AUXICOLOR SA

  Espanja

  AUXICOLOR SA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Musteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Tekstiiliväriaineet, Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike, Tekstiiliväriaineet. Sen sijainti on Terrassa, Espanja.

 2. PROMAR ENDUSTRIYEL KIMYASALLAR SANAYI VE DIS TICARET LTD STI

  Turkki

  PROMAR ENDUSTRIYEL KIMYASALLAR SANAYI VE DIS TICARET LTD STI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiiliväriaineet, Kankaat, pinnoitetut, Tekstiiliväriaineet, Kankaat, pinnoitetut. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 3. EURODYE - CTC

  Belgia

  EURODYE - CTC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiiliväriaineet. Sen sijainti on Jodoigne, Belgia.

 4. ANAND INTERNATIONAL

  Intia

  ANAND INTERNATIONAL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiiliväriaineet. Sen sijainti on Rajkot, Intia.

 5. TINTURARIA ROSARIOS QUATRO, LDA

  Portugali

  TINTURARIA ROSARIOS QUATRO, LDA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiiliväriaineet, Langat, Tekstiiliväriaineet, Langat. Sen sijainti on Mira De Aire, Portugali.

 6. KIRI INDUSTRIES LTD

  Intia

  KIRI INDUSTRIES LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiiliväriaineet. Sen sijainti on Ahmedabad, Intia.

 7. KHUSHI DYECHEM

  Intia

  KHUSHI DYECHEM, on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekstiiliväriaineet. Sen sijainti on Ahmedabad, Intia.

 8. TINFER SL

  Espanja

  TINFER SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiiliväriaineet, Tekstiiliväriaineet. Sen sijainti on Pineda De Mar, Espanja.

 1. TONELLA (S.R.L.)

  Italia

  TONELLA (S.R.L.), on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiiliväriaineet, Tekstiiliväriaineet. Sen sijainti on Trivero (bi), Italia.

 2. GAVIM - TEXTEIS E ACABAMENTOS, S.A.

  Portugali

  GAVIM - TEXTEIS E ACABAMENTOS, S.A., on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Runkotyöt - rakentaminen, Tekstiiliväriaineet, Runkotyöt - rakentaminen, Tekstiiliväriaineet. Sen sijainti on Oliveira, Portugali.

 3. BALCAN STUDIOHOME

  Turkki

  BALCAN STUDIOHOME, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Tekstiiliväriaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla tekstiilituotteet. Sen sijainti on Bursa, Turkki.

 4. EKSOY KIMYA LTD. STI.

  Turkki

  EKSOY KIMYA LTD. STI., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiiliväriaineet, Tekstiiliväriaineet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. SADE TEKSTIL KIMYA SAN.TIC.A.S.

  Turkki

  SADE TEKSTIL KIMYA SAN.TIC.A.S., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiiliväriaineet, Tekstiiliväriaineet. Sen sijainti on Iskenderun, Turkki.

 6. COLORMAX

  Intia

  COLORMAX, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Tekstiiliväriaineet. Sen sijainti on Erode, Intia.

 7. HERKIM POLIMER KIMYA SAN TIC AS

  Turkki

  HERKIM POLIMER KIMYA SAN TIC AS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiiliväriaineet, Tekstiiliväriaineet. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 8. HANGZHOU TOPMATE CHEMICAL CO.,LTD.

  Kiina

  HANGZHOU TOPMATE CHEMICAL CO.,LTD., on Jakelija, joka toimii toimialalla Tekstiiliväriaineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla värjäys, teollisuuden kemialliset aineet. Sen sijainti on Hangzhou, Kiina.

 9. BORUTA - KOLOR SP. Z O.O.

  Puola

  BORUTA - KOLOR SP. Z O.O., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiiliväriaineet, Tekstiiliväriaineet. Sen sijainti on Zgierz, Puola.

 10. KOMANTEKS TEKSTIL URUNLERI YIKAMA SANAYI VE TICARET LTD STI

  Turkki

  KOMANTEKS TEKSTIL URUNLERI YIKAMA SANAYI VE TICARET LTD STI, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Pigmentit ja väriaineet, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tekstiiliväriaineet, Puhdistuskoneet, teollisuuden, Tekstiiliväriaineet, Puhdistuskoneet, teollisuuden. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen