• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • telakat - rakentaminen

Tulokset hakusanalle

Telakat - rakentaminen - Tuonti ja vienti

 1. ZEYTAS CELIK MAKINA SAN. VE TIC. A.S.

  Turkki

  Verified by europages badge

  Zeytaş Steel Machinery excels in project-based operations, consistently delivering Zeytaş quality to clients across global markets such as Germany, France, Northern Iraq, Ethiopia, and the Aegean region since 2016. Our state-of-the-art factory, boasting a monthly production capacity of 12, 000 m2 closed area, is staffed by a team of qualified engineers and proficient production and field assembly teams. Specializing in steel construction, our comprehensive portfolio encompasses steel roof systems, steel stair systems, balcony, and facade systems. Explore our diverse project-based services, tailored to meet unique requirements: •Steel Construction •Steel Construction Factory •Steel Construction Platform •Steel Construction Machine Platform •Steel Construction Manufacturer •Steel Construction Buildings •Steel Construction Hall •Steel Construction Crane •Steel Construction Factory Building Catering to a wide-ranging clientele, including leaders in cable manufacturing, bioenergy plants, shipyards, machinery, and textiles, our approach is customized to address the distinct needs of each project, both domestically and internationally. Powered by cutting-edge technology and an unwavering commitment to high-quality standards, Zeytaş Steel Machinery stands as a sought-after brand in the industry, consistently delivering exceptional value on a project-by-project basis. For more information, contact us today!

 2. SEA PROP SRL - CANTIERE NAUTICO COSTRUZIONE IMBARCAZIONI E GOMMONIRCA

  Italia

  Verified by europages badge

  SEA PROP SRL - CANTIERE NAUTICO COSTRUZIONE IMBARCAZIONI E GOMMONIRCA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Telakat - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla telakka, construction of boats and dinghies, huviveneiden rakennus, moottoriveneet, purjeveneet, veneet, mekaaniset työpajat veneitä varten, alusten hinaus, perämoottorit. Sen sijainti on Pozzuoli, Italia.

 3. CARPINTERIA NAVAL NIETO SL

  Espanja

  Laivojen puusepäntyöt. Alusten kalustaminen käyttövalmiiksi tyyppihyväksytyillä seinillä, katoilla ja ovilla varustettuna. Kannen verhous mänty- ja talipuulla. Kalastukseen tarkoitettujen tilojen, pakastustunneleiden, kellareiden ja pakastevarastojen eristäminen ja tiivistäminen. Ilmastointikanavien eristäminen.

 4. ASTILLEROS CARDAMA

  Espanja

  ASTILLEROS CARDAMA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Telakat - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - korjaukset ja ylläpito, Laivanrakennus, Laivojen ylläpito ja korjaukset, telakat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Laivanrakennus, Laivojen ylläpito ja korjaukset. Sen sijainti on Vigo-Pontevedra, Espanja.

 5. CANTIERE LINETTI SRL

  Italia

  CANTIERE LINETTI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Telakat - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla huviveneet, moottoriveneet huvikäyttöön, veneet, laivojen sisustus. Sen sijainti on Zocco-Erbusco, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. CANTIERI SANGERMANI

  Italia

  CANTIERI SANGERMANI, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Telakat - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Huviveneet, veneet, merenkulkuvälineistö, Huviveneet, telakka. Sen sijainti on Lavagna, Italia.

 2. ASTILLEROS ONE OFF

  Espanja

  ASTILLEROS ONE OFF, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Telakat - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lasikuitualtaat, maalaus, telakka. Sen sijainti on Cartagena, Espanja.

 3. KARCZMETAL

  Puola

  KARCZMETAL, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Telakat - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metallien käsittely, jyrsintä, metallilukot, metallien hionta. Sen sijainti on Lubichowo, Puola.

 4. STEEL MARCONSTRUCT SRL

  Romania

  STEEL MARCONSTRUCT SRL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Telakat - rakentaminen. Sen sijainti on Tulcea, Romania.

 5. METAL COMPOSITE YACHTS

  Espanja

  METAL COMPOSITE YACHTS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Telakat - rakentaminen. Sen sijainti on Tarragona, Espanja.

 1. CMT ELECTRIC

  Romania

  CMT ELECTRIC, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla SÄHKÖLAITTEET. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Suurtyhjövalokennot, Telakat - rakentaminen, Valaistus, hätä- ja turva-, Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-, Suurtyhjövalokennot, Telakat - rakentaminen, Valaistus, hätä- ja turva-, Valaistus, katu-, teollisuus- ja myymälä-. Sen sijainti on Constanta, Romania.

 2. MONTMONTAZA - GREBEN D.O.O.

  Kroatia

  MONTMONTAZA - GREBEN D.O.O., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Telakat - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - korjaukset ja ylläpito, laivat ja veneet matkustajien kuljetusta varten, laivojen korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito, hinaajat. Sen sijainti on VELA LUKA, Kroatia.

 1. NAVALSERVICE MARSELLA

  Italia

  NAVALSERVICE MARSELLA, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Telakat - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Laivojen ylläpito ja korjaukset, Dieselmoottoriveneet - varaosat, Telakat - korjaukset ja ylläpito, veneiden dieselmoottorit, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Dieselmoottoriveneet - varaosat, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Surano, Italia.

 2. UNION TRADING MONACO

  Monaco

  UNION TRADING MONACO, on Jakelija, joka toimii toimialalla Telakat - rakentaminen. Sen sijainti on Monaco, Monaco.

 3. SMC ITALIA

  Italia

  SMC ITALIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Telakat - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ajoneuvojen valmistusteollisuuden muovituotteet, Ajoneuvojen valmistusteollisuuden muovituotteet, ilmailualan tarvikkeet, erikoisajoneuvojen autonkorit. Sen sijainti on Cicerale, Italia.

 4. STEEL COMPANY SRL

  Italia

  STEEL COMPANY SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Telakat - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla telakka, Ruostumattomat teräskalusteet. Sen sijainti on Modica, Italia.

 5. ROUMANIE INTERIM

  Romania

  ROUMANIE INTERIM, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Tilapäisapu - kansainvälisen henkilökunnan rekrytointi. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - rakentaminen, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Telakat - rakentaminen, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Braila, Romania.

 6. NAVALSTEEL SRL

  Italia

  NAVALSTEEL SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Telakat - rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - korjaukset ja ylläpito, teräs, Ruostumattomat teräskalusteet, Telakat - korjaukset ja ylläpito, telakka. Sen sijainti on Ispica, Italia.

 7. TAMSEN MARITIM GMBH

  Saksa

  TAMSEN MARITIM GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Rostock, Saksa.

 8. FICHTNER MARINE GMBH

  Saksa

  FICHTNER MARINE GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Groß Kreutz, Saksa.

 1. JULIUS GRUBE KG

  Saksa

  JULIUS GRUBE KG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 2. SCHIFFS & BOOTSWERFT SÜSS E.K.

  Saksa

  SCHIFFS & BOOTSWERFT SÜSS E.K., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Eckental, Saksa.

 3. FRITZ TRUDEL BOOTSWERFT AG

  Sveitsi

  FRITZ TRUDEL BOOTSWERFT AG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Unterterzen, Sveitsi.

 4. UWE KOSMEHL

  Saksa

  UWE KOSMEHL, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Hamburg, Saksa.

 5. PKYACHTSERVICE

  Saksa

  PKYACHTSERVICE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Dänischenhagen, Saksa.

 6. GIORGIO RAIMONDI JUN. SA

  Sveitsi

  GIORGIO RAIMONDI JUN. SA, on Jakelija, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Brusino Arsizio, Sveitsi.

 7. H.E.FÖRSTER GMBH

  Saksa

  H.E.FÖRSTER GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Wardenburg, Saksa.

 8. YACHTWERFT ZIMMERMANN GMBH

  Sveitsi

  YACHTWERFT ZIMMERMANN GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Salmsach, Sveitsi.

 9. MEINRAD HELBLING AG

  Sveitsi

  MEINRAD HELBLING AG, on Jakelija, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Schmerikon, Sveitsi.

 10. YACHT CONCEPTS & DESIGN CARSTEN WEBER

  Saksa

  YACHT CONCEPTS & DESIGN CARSTEN WEBER, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Laivanrakennus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito, Telakat - rakentaminen, Laivojen ylläpito ja korjaukset, Telakat - korjaukset ja ylläpito. Sen sijainti on Stade, Saksa.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen