• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • teolliset rasva-alkoholit

Tulokset hakusanalle

Teolliset rasva-alkoholit - Tuonti ja vienti

 1. MERCUR HANDEL GMBH

  Saksa

  MERCUR HANDEL GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasviöljy, Teolliset rasva-alkoholit, Kasviöljy, glyseriini, Teolliset rasva-alkoholit, rasvahapot. Sen sijainti on Düsseldorf, Saksa.

 2. YAG VE YAG PETROL ÜRÜNLERI ÜRETIMI ITHALAT VE IHRACAT

  Turkki

  YAG VE YAG PETROL ÜRÜNLERI ÜRETIMI ITHALAT VE IHRACAT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teolliset rasva-alkoholit. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 3. WESTKOND INVEST CZ

  Tsekin tasavalta

  Verified by europages badge

  WestKond Invest CZ proudly facilitates a direct connection with the producers of the goods you require. Our company has established collaborations with numerous manufacturers and miners globally, fostering dependable relationships that prioritize prompt deliveries, superior goods quality, and competitive pricing. Among our esteemed partners are globally recognized corporations, including AAK Sweden AB, ISFS SDN BHD, POWEROAK GmbH, Gottschalk Palettenservice GmbH, and others, all well-established in the worldwide market. We are dedicated not only to delivering top-notch products and services but also to surpassing expectations, ensuring our customers' complete satisfaction. Our product range includes high-quality sunflower oil, wooden pellets, and confectionery fats.

 4. ATMOSFER MACHINERY

  Turkki

  Verified by europages badge

  ATMOSFER MACHINERY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Vedenkäsittely, teollinen - laitteet ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Veden suolanpoistolaitteet, Kemikaalit - tuonti ja vienti, Kemialliset lannoitteet, Kemia - perustuotteet ja johdannaiset, Rasvat, teollisuus-, Vedenpuhdistustuotteet, Meriveden suolanpoistolaitteet, Veden suolanpoistolaitteet, homogenointilaitteet. Sen sijainti on Etimesgut/ankara, Turkki.

 5. ROZAN FOODS

  Ranska

  Verified by europages badge

  ROZAN FOODS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Öljyt ja rasvat, ravinto-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Kasviöljy, Ruoka - tuonti ja vienti, Jalostamattomat kasviöljyt, Öljyt, teollisuus-, kyläkauppa, Jalostettu auringonkukkaöljy, auringonkukkaöljyt, Kasviöljy, Ruoka - tuonti ja vienti. Sen sijainti on Villepinte, Ranska.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. DELSANTO S.P.A.

  Italia

  DELSANTO S.P.A., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rasvat, muut kuin elintarvike. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Rasvat, teollisuus-, teolliset kasvisrasvat, Rasvat, teollisuus-. Sen sijainti on Bra, Italia.

 2. GATTI S.R.L.

  Italia

 3. BERND UNTERKOFLER ÖLSKIMMER

  Saksa

  BERND UNTERKOFLER ÖLSKIMMER, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jäähdytyslaitteet ja -välineet, kaupalliset ja teolliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ympäristönsuojelun koneet ja laitteet, Öljypolttoaineet ja lisäaineet, Voiteluaineet, teollisuuden, Rasvat, teollisuus-, Ympäristönsuojelun koneet ja laitteet, Öljypolttoaineet ja lisäaineet, Voiteluaineet, teollisuuden, Rasvat, teollisuus-. Sen sijainti on Kornwestheim, Saksa.

 4. DESMET BALLESTRA

  Belgia

  DESMET BALLESTRA, joka toimii toimialalla Öljyt, teollisuus-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Öljyt ja rasvat, ravinto-, Öljyt ja rasvat, ravinto-, teolliset puhdistusaineet. Sen sijainti on Zaventem, Belgia.