• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • teräkset- nikkeli-

Tulokset hakusanalle

Teräkset- nikkeli- - Tuonti ja vienti

 1. FIRMUS METALS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  Firmus Metalsin ammattitaitoisiin palveluihin kuulu liuskojen, levyjen ja kelojen tukkumyynti ja prosessointi. Laserleikkaus, kelojen käyttö ja tarkkuusleikkaus suoritetaan noin 1 000 neliömetrin varastotilassa. Firmus Metals tarjoaa palvelujaan useille teollisuudenaloille, kuten tiivisteiden valmistukseen, yleiseen tekniseen suunnitteluun ja metallien tukkumyyntiin. Firmus Metals välittää korkeita lämpötiloja ja korroosiosuojattuja seoksia arvostettujen tehtaiden verkostosta maailmanmarkkinoille. Lisätietoja saa verkkosivuiltamme.

 2. TIST - QUALITÄTSGERECHTE SCHWEISSVERBINDUNGEN

  Saksa

  TIST - QUALITÄTSGERECHTE SCHWEISSVERBINDUNGEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Sen sijainti on Scharfstorf, Saksa.

 3. VOJAY UKRAINE

  Ukraina

  VOJAY UKRAINE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Sen sijainti on Dnepr, Ukraina.

 4. OZMETSAN METAL SANAYI VE TICARET AS.

  Turkki

  OZMETSAN METAL SANAYI VE TICARET AS., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla levyt ruostumatonta terästä, ruostumattomat osat teollisuudelle, ruostumattoman teräksen laserleikkaus, Laitteet kalvoja varten. Sen sijainti on Bornova, Turkki.

 5. MERREM & LA PORTE B.V.

  Hollanti

  MERREM & LA PORTE B.V., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Sen sijainti on Zaltbommel, Hollanti.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. METAVIA BRAMI

  Ranska

  METAVIA BRAMI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla titaani ja lejeeringit, titaanilevyt. Sen sijainti on Bezons, Ranska.

 2. HART

  Hollanti

  HART, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nikkeliseosten toimittaja, nikkeli ja lejeeringit, nikkelipohjaiset superseokset, Nikkeliseos. Sen sijainti on Nijkerk, Hollanti.

 3. ALLOYSHOP.COM

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ALLOYSHOP.COM, on Jakelija, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nikkeli, nikkelilejeeringit, nikkelilevyt, Nikkeli. Sen sijainti on LONDON, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. BRODER METALS GROUP LIMTED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BRODER METALS GROUP LIMTED, on Jakelija, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ruostumattomat teräkset. Sen sijainti on Sheffield, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. ÖZEL METALLER

  Turkki

  ÖZEL METALLER, on Jakelija, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Sen sijainti on Turkey, Turkki.

 1. MERSEYSIDE METAL SERVICES LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MERSEYSIDE METAL SERVICES LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Birkenhead, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. MULTI METAL STOCKHOLDERS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MULTI METAL STOCKHOLDERS LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Salford, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. ALLIED COPPER ALLOYS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ALLIED COPPER ALLOYS LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Birmingham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. LONGTON LIGHT ALLOYS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  LONGTON LIGHT ALLOYS LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Stoke-On-Trent, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. W & S ALLELY LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  W & S ALLELY LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Chippenham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. METALFIN

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  METALFIN, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Walsall, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. SMITHS METAL CENTRES LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SMITHS METAL CENTRES LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Gateshead, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. BLACKHEATH TUBE

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  BLACKHEATH TUBE, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Wednesbury, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. LONDON & SCANDINAVIAN METALLURGICAL CO LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  LONDON & SCANDINAVIAN METALLURGICAL CO LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Rotherham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. P & P LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  P & P LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Brierley Hill, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. F W BIRKETT & SONS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  F W BIRKETT & SONS LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Cleckheaton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 2. SMITH METAL CENTRES LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SMITH METAL CENTRES LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Nottingham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. AALCO

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  AALCO, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Stoke-On-Trent, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. METAL PRODUCT SERVICES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  METAL PRODUCT SERVICES, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Manchester, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. METELEC LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  METELEC LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Walsall, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. THERMAL SPRAY

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  THERMAL SPRAY, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Tipton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. SMITHS METAL CENTRES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SMITHS METAL CENTRES, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Verwood, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. CERRO EMS

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CERRO EMS, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Birmingham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. P G STAMPING & MACHINING LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  P G STAMPING & MACHINING LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Birmingham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 10. J T PRICE & CO

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  J T PRICE & CO, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Newcastle, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen