• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • teräkset- nikkeli-

Tulokset hakusanalle

Teräkset- nikkeli- - Tuonti ja vienti

 1. FIRMUS METALS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  Firmus Metalsin ammattitaitoisiin palveluihin kuulu liuskojen, levyjen ja kelojen tukkumyynti ja prosessointi. Laserleikkaus, kelojen käyttö ja tarkkuusleikkaus suoritetaan noin 1 000 neliömetrin varastotilassa. Firmus Metals tarjoaa palvelujaan useille teollisuudenaloille, kuten tiivisteiden valmistukseen, yleiseen tekniseen suunnitteluun ja metallien tukkumyyntiin. Firmus Metals välittää korkeita lämpötiloja ja korroosiosuojattuja seoksia arvostettujen tehtaiden verkostosta maailmanmarkkinoille. Lisätietoja saa verkkosivuiltamme.

 2. TIST - QUALITÄTSGERECHTE SCHWEISSVERBINDUNGEN

  Saksa

  TIST - QUALITÄTSGERECHTE SCHWEISSVERBINDUNGEN, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Sen sijainti on Scharfstorf, Saksa.

 3. VOJAY UKRAINE

  Ukraina

  VOJAY UKRAINE, on Jakelija, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Sen sijainti on Dnepr, Ukraina.

 4. RENINE METALLOYS

  Saudi-Arabia

  RENINE METALLOYS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Sen sijainti on Jeddah, Saudi-Arabia.

 5. MERREM & LA PORTE B.V.

  Hollanti

  MERREM & LA PORTE B.V., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Sen sijainti on Zaltbommel, Hollanti.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. JAY STEEL CORPORATION

  Intia

  JAY STEEL CORPORATION, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ruostumaton teräs, ruostumaton teräs - nikkeliseokset - titaani, hiiliteräs, laipat ruostumatonta terästä. Sen sijainti on Mumbai, Intia.

 2. HART

  Hollanti

  HART, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nikkeliseosten toimittaja, nikkeli ja lejeeringit, nikkelipohjaiset superseokset, Nikkeliseos. Sen sijainti on Nijkerk, Hollanti.

 3. OZMETSAN METAL SANAYI VE TICARET AS.

  Turkki

  OZMETSAN METAL SANAYI VE TICARET AS., on Multi-Category, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla levyt ruostumatonta terästä, ruostumattomat osat teollisuudelle, ruostumattoman teräksen laserleikkaus, Laitteet kalvoja varten. Sen sijainti on Bornova, Turkki.

 4. METAVIA BRAMI

  Ranska

  METAVIA BRAMI, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla titaani ja lejeeringit, titaanilevyt. Sen sijainti on Bezons, Ranska.

 5. ALLOYSHOP.COM

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ALLOYSHOP.COM, on Jakelija, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Nikkeli, nikkelilejeeringit, nikkelilevyt, Nikkeli. Sen sijainti on LONDON, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. JAIMAN METALLOYS LLP

  Yhdysvallat

  JAIMAN METALLOYS LLP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ruostumaton seosteräs, titaanilevyt, taotut liitokset. Sen sijainti on Tn, Yhdysvallat.

 2. RAJENDRA PIPING & FITTINGS

  Intia

  RAJENDRA PIPING & FITTINGS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla nikkeliputket, nikkelilevyt, Nikkeliseosten toimittaja. Sen sijainti on Mumbai, Intia.

 1. ÖZEL METALLER

  Turkki

  ÖZEL METALLER, on Jakelija, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Sen sijainti on Turkey, Turkki.

 2. METALKING

  Intia

  METALKING, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Sen sijainti on Mumbai, Intia.

 3. ADFIT INDIA

  Intia

  ADFIT INDIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Sen sijainti on Mumbai, Intia.

 4. JAIMAN METALLOYS LLP

  Yhdysvallat

  JAIMAN METALLOYS LLP, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla superduplex-teräkset. Sen sijainti on Nj, Yhdysvallat.

 5. F W BIRKETT & SONS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  F W BIRKETT & SONS LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Cleckheaton, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. TOM MARTIN & CO LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  TOM MARTIN & CO LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Preston, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. LONDON & SCANDINAVIAN METALLURGICAL CO LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  LONDON & SCANDINAVIAN METALLURGICAL CO LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Rotherham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. W & S ALLELY LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  W & S ALLELY LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Chippenham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 1. SPECIAL STEEL & ALLOYS

  Intia

  SPECIAL STEEL & ALLOYS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset, nikkeli-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla dupleksiteräkset, nikkelipohjaiset superseokset. Sen sijainti on Mumbai, Intia.

 2. LONGTON LIGHT ALLOYS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  LONGTON LIGHT ALLOYS LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Stoke-On-Trent, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. SMITH METAL CENTRES LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SMITH METAL CENTRES LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Rugeley, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 4. JOHN HOOD & CO

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  JOHN HOOD & CO, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Clydebank, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 5. SMITHS METAL CENTRES LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SMITHS METAL CENTRES LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Horsham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 6. SMITH METAL CENTRES LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SMITH METAL CENTRES LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Nottingham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 7. ALLIED COPPER ALLOYS LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ALLIED COPPER ALLOYS LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Birmingham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. CITY METALS UK LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  CITY METALS UK LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Chester, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. AALCO

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  AALCO, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Stoke-On-Trent, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 10. SMITHS METAL CENTRES LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SMITHS METAL CENTRES LTD, joka toimii toimialalla Ei-rautametallimalmit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-, Teräkset, nikkeli-, Teräs, kromi-. Sen sijainti on Gateshead, Yhdistynyt Kuningaskunta.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen