• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • teräs- hiili-

Tulokset hakusanalle

Teräs- hiili- - Tuonti ja vienti

 1. FLENDER-STAHL GMBH & CO KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  We are your steel supplier from Sauerland. Flender has a grassroots company philosophy, as is normal in Sauerland, based on four cornerstones: We are flexible, extraordinary, quick and reliable. We are happy to be measured on the basis of these attributes. Our particular strengths are in small quantities of hardened and non-hardened spring steel and in micro-alloyed steel strips. With our large warehouse capacity and short delivery times, Flender-Stahl is a reliable partner for a large number of regular customers in Germany and Europe. One issue that is frequently neglected is material that you no longer need! If you need more space in your warehouse, Flender-Stahl purchases coilwares and sheet steel, freeing up valuable warehouse space and providing you with hard cash. Simply inform us about your excess stock and we will be happy to present you with an interesting offer. Our products include: Cold-rolled steel strips, hot-rolled steel strips, engineering steel, case hardening steel and spring steel strips

 2. NLMK-EUROPE-PLATE

  Belgia

  Verified by europages badge

  NLMK Europe - Plate makes a broad range of strong sheets and ingots. Its annual production capacity is 1.75 million tonnes of steel and its steel-related product portfolio includes high added value products, such as hardened and tempered steels, steels for tools and offshore grades. NLMK Plate is the ROLLED AND FORGED STEEL specialist: Structural steels Shipbuilding steel Offshore steel Steel for wind turbines Steel for boilers and pressure vessels Steel for pipes High carbon steel High strength steel QUARD® High Strength steel (abrasion resistant steel) QUEND® (very high strength steel) Tool steel Ingots and forged blocks Square-section bars Forged ingots

 3. TEMPRACCIAIO S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Tempracciaio s.r.l. produces low and high carbon steel strips that can be: cold or hot rolled, annealed, raw, half hard, grey, blue, yellow and white tempered. The thicknesses range from 0.10 mm to 6 mm and the width is to measure. The company's policy aims at satisfying the customers' requirements and keeping its quality and efficiency standards. La Tempracciaio s.r.l. can be found in Caronno Pertusella (VA). It sells and produces hardened and hardenable steel ribbons.

 4. TRADE AND PRODUCTION ENTERPRISE BONUSTRADE LLC

  Ukraina

  Verified by europages badge

  TRADE AND PRODUCTION ENTERPRISE BONUSTRADE LLC, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Hiili ja grafiitti - sähkökomponentit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Voiteluaineet, grafiitti-, Teräs, hiili-, grafiitti, Voiteluaineet, grafiitti-, Teräs, hiili-, hiilen ja grafiitin työstö, sähköeroosiografiitti, Pallografiittirauta, grafiittiosat. Sen sijainti on Zaporizhzhzya, Ukraina.

 5. -

  Etelä-Korea

  Global Shinhwa Co., Ltd. on perustettu vuonna 2007. Pääkonttori sijaitsee Chanwon-sissä ja tuotantolaitos Busanissa Etelä-Koreassa. Lisäksi meillä on yhtiö Hong Kongissa: SHENHUACHUANGZAO Co., LTD. Olemme maailmanlaajuisesti toimiva huipputason hankintayhtiö. Olemme erikoistuneet korkeatasoisiin tuotteisiin sekä toimimme tavarantoimittaja ja asianhoitajana. Metallisäiliöt, teräksenhankinta ja levyntyöstö. Meillä on paljon vahvuuksia; 30 vuoden kokemus raaka-aineiden hankinnasta.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. HUNAN HUAWEI JINGCHENG MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD.

  Kiina

  HUNAN HUAWEI JINGCHENG MATERIAL TECHNOLOGY CO., LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräs, hiili-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallijauheet, Uudet materiaalit - tutkimus ja kehittäminen, Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet, Metallijauheet, ei-rautametallit, Uudet materiaalit - tutkimus ja kehittäminen, Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet. Sen sijainti on Changsha, Kiina.

 2. ITG STEEL SRL

  Italia

  ITG STEEL SRL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teräs, hiili-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ruostumaton teräs, tavalliset ja erikoisteräkset, Ruostumaton teräs. Sen sijainti on San Giuliano Milanese, Italia.

 3. UNIVERSAL ACIERS

  Ranska

  UNIVERSAL ACIERS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräs, hiili-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus, Metallirakenteet. Sen sijainti on Couzon-Au-Mont-D'or, Ranska.

 4. SOCOPA - MÉCANIQUE DE PRÉCISION

  Ranska

  SOCOPA - MÉCANIQUE DE PRÉCISION, on Alihankkija, joka toimii toimialalla Koneenrakennus - tilaustyöt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit - koneistus, Teräs, hiili-, Teräkset ja metallit - koneistus, Teräs, hiili-, valutuotteet autonvalmistusteollisuutta varten. Sen sijainti on Saint-Amand-Les-Eaux, Ranska.

 5. UKRAINIAN SPECIAL INDUSTRY

  Ukraina

  UKRAINIAN SPECIAL INDUSTRY, on Jakelija, joka toimii toimialalla Teräs, hiili-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla erittäin runsasseosteiset teräkset. Sen sijainti on Zaporizhzhya, Ukraina.

 1. ANTEJAS, UAB

  Liettua

  ANTEJAS, UAB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräs, hiili-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Leikkaus - terästen ja metallien, Palkit - rautametalliset, pyöreät tangot erikoisteräksistä, Leikkaus - terästen ja metallien, metalliset pyörösauvat, Palkit - rautametalliset. Sen sijainti on Vilnius, Liettua.

 2. ACIERS COSTE SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND

  Saksa

  ACIERS COSTE SAS VERBINDUNGSBÜRO DEUTSCHLAND, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräs, hiili-. Sen sijainti on Saarbrücken, Saksa.

 1. LEON TUBOS - DUIZEN IBERICA SL

  Espanja

  LEON TUBOS - DUIZEN IBERICA SL, on Jakelija, joka toimii toimialalla Putket ja letkut, terästä. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräs, hiili-, plasmaleikkaus, Teräs, hiili-, Valssatut teräspalkit. Sen sijainti on Camarma De Esteruelas, Espanja.

 2. ACIERS UK LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  ACIERS UK LIMITED, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Teräs, hiili-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit, Teräskauppa, Tuonti ja vienti - teräkset ja metallit. Sen sijainti on Hounslow, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 3. ECKHARDT STEEL AND ALLOYS

  Saksa

  ECKHARDT STEEL AND ALLOYS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräs, hiili-. Sen sijainti on Zellingen, Saksa.

 4. OAKLEY STEEL

  Malesia

  OAKLEY STEEL, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Teräs, hiili-. Sen sijainti on Petaling Jaya, Malesia.

 5. ARCELORMITTAL CLN DISTRIBUZIONE ITALIA SRL

  Italia

  ARCELORMITTAL CLN DISTRIBUZIONE ITALIA SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit - muotoilu ja leikkaus. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräkset ja metallit, Teräkset ja metallit - koneistus, Teräs, hiili-, Teräkset ja metallit, Teräkset ja metallit - koneistus, hiontakestävä teräs, Teräs, hiili-. Sen sijainti on Caselette, Italia.

 6. BASARI GALVANIZ

  Turkki

  BASARI GALVANIZ, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teräs, hiili-. Sen sijainti on Izmir, Turkki.

 7. SHANDONG HAOKUNDA METAL MATERIAL CO.,LTD

  Turkki

  SHANDONG HAOKUNDA METAL MATERIAL CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruostumattomat teräkset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräs, hiili-, Teräslevyt ja -nauhat, galvanoidut pellit, teräsprofiilit, Teräs, hiili-, Teräslevyt ja -nauhat. Sen sijainti on Liao Cheng, Turkki.

 8. MJ RECICLAGEM LTDA.

  Brasilia

  MJ RECICLAGEM LTDA., on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teräs, hiili-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla alumiini, rautaromun osto, rauta, kuljetus, rautaromu. Sen sijainti on Rio De Janeiro, Brasilia.

 1. FBM INDUSTRIAL SERVICES

  Belgia

  FBM INDUSTRIAL SERVICES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuusrakennuksen rakentaminen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Metallirakenteet, kevyt-, Putket ja letkut, terästä, Teräs, hiili-, Metallirakenteet, kevyt-, kaikenlaiset rakennustarvikkeet, Putket ja letkut, terästä, Teräs, hiili-. Sen sijainti on Gent, Belgia.

 2. CNW INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD

  Kiina

  CNW INTERNATIONAL TRADE CO.,LTD, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Teräs, hiili-. Sen sijainti on Qingdao, Kiina.

 3. LLC MECHANICAL FOUNDRY

  Ukraina

  LLC MECHANICAL FOUNDRY, on Asiamies/ Edustaja, joka toimii toimialalla Teräs, hiili-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla ei-rautametallit ja lejeeringit, lejeeringit, varaosat, kaivinkoneiden varaosat. Sen sijainti on Volyn Region, Novovolynsk, Ukraina.

 4. PROMSTROYKONSTRUKCIA

  Valko-Venäjä

  PROMSTROYKONSTRUKCIA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Putki- ja letkuliittimet - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräs, hiili-, Liittimet, metallia, Hanat ja venttiilit raakaöljylle ja öljyteollisuudelle, Putket ja letkut, rautametallia, Teräs, hiili-, Liittimet, metallia, Hanat ja venttiilit raakaöljylle ja öljyteollisuudelle, Putket ja letkut, rautametallia. Sen sijainti on Minsk, Valko-Venäjä.

 5. JIANGSU CASTER METALLURGICAL EUQIPMENT CO.,LTD.

  Kiina

  JIANGSU CASTER METALLURGICAL EUQIPMENT CO.,LTD., on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräs, hiili-. Sen sijainti on Yangzhou, Kiina.

 6. CIRCLE FOUR METAL MATERIALS COMPANY LIMITED

  Kiina

  CIRCLE FOUR METAL MATERIALS COMPANY LIMITED, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teräs, hiili-. Sen sijainti on Dongguan, Kiina.

 7. SPECIAL PIPES AND FITTINGS TRADING LTD

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  SPECIAL PIPES AND FITTINGS TRADING LTD, on Jakelija, joka toimii toimialalla Teräs, hiili-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hitsaussaumattomat putket, metalliputket ja -kanavaverkostot. Sen sijainti on London, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. MASTEEL UK LIMITED

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  MASTEEL UK LIMITED, joka toimii toimialalla Teräs, hiili-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hiiliteräs, teräs ja lejeeringit. Sen sijainti on Coleshill, Birmingham, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 9. BRINELL TRADE

  Turkki

  BRINELL TRADE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teräs, hiili-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teräs, kiinnikkeet. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 10. ANPING COUNTY HAILI WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD

  Kiina

  ANPING COUNTY HAILI WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräs, hiili-. Sen sijainti on Hebei Province, Kiina.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen