• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • teräslangan ja -tangon työstökoneet

Tulokset hakusanalle

Teräslangan ja -tangon työstökoneet - Tuonti ja vienti

 1. LEPPERT FEDERTECHNIK GMBH

  Saksa

  Verified by europages badge

  LEPPERT FEDERTECHNIK GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräslangan ja -tangon työstökoneet. Sen sijainti on Remshalden, Saksa.

 2. JANKOWSKI GMBH & CO. KG

  Saksa

  Verified by europages badge

  JANKOWSKI GMBH & CO. KG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräslangan ja -tangon työstökoneet. Sen sijainti on Horhausen, Saksa.

 3. TECNO IMPIANTI SRL

  Italia

  TECNO IMPIANTI SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräslangan ja -tangon työstökoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kelat. Sen sijainti on Valgreghentino, Italia.

 4. TECNOLOGIA DEL CABLE Y ALUMINIO S. L. (TECALSA)

  Espanja

  TECNOLOGIA DEL CABLE Y ALUMINIO S. L. (TECALSA), on Multi-Category, joka toimii toimialalla Teräslangan ja -tangon työstökoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla langanvetokone, Vaijerinvalmistuskoneet, puristimet, Rullauslaite. Sen sijainti on Abrera-Barcelona, Espanja.

 5. ÁP-TECHNOLOGY KFT

  Unkari

  ÁP-TECHNOLOGY KFT, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Rautalankatangot - rautametalliset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet, Metallurgia - koneet ja laitteet, Konetyökalut - metallin työstöön, Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Metallurgia, rauta- ja terästeollisuus - koneet ja laitteet, Metallurgia - koneet ja laitteet, Konetyökalut - metallin työstöön. Sen sijainti on Nyíregyháza, Unkari.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. DMH DICHTUNGS- UND MASCHINENHANDEL GMBH

  Itävalta

  DMH DICHTUNGS- UND MASCHINENHANDEL GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konetyökalut - metallin muotoiluun. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Tiivisteet, Teräslangan ja -tangon työstökoneet, CNC-sorvausosat, c.n.c.-jyrsintä, Tiivisteet. Sen sijainti on Timmersdorf, Itävalta.

 2. WITECH, WIRE TECHNOLOGIES

  Espanja

  WITECH, WIRE TECHNOLOGIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräslangan ja -tangon työstökoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Galvanoidut langat. Sen sijainti on Barcelona, Espanja.

 3. TREFILERIA ALISEDA SL

  Espanja

  TREFILERIA ALISEDA SL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Metallilevyt. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräslangan ja -tangon työstökoneet, langanvetolaitteet, Teräslangan ja -tangon työstökoneet, piikkilanka rautametalleista, Metalliaidat. Sen sijainti on Aliseda-Cáceres, Espanja.

 4. WIRECON MACHINERY GMBH

  Saksa

  WIRECON MACHINERY GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Teräslangan ja -tangon työstökoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla langanvetokone, Valssilanka. Sen sijainti on Bad Bentheim, Saksa.

 5. WEPARTO GMBH

  Sveitsi

  WEPARTO GMBH, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Teräslangan ja -tangon työstökoneet. Sen sijainti on Zug, Sveitsi.

 1. ZT- ITALY SRL

  Italia

  ZT- ITALY SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräslangan ja -tangon työstökoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla lankakelat, metallilangan vetolaitteiden ja -koneiden huolto, laite- ja konetarvikkeet metallilangan vetoa varten, laitteet ja koneet metallilangan vetoa varten. Sen sijainti on Schio, Italia.

 2. MAFIL

  Ranska

  MAFIL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräslangan ja -tangon työstökoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla konetyökalut, työkoneet, konetyökalut, työstökoneiden korjaus. Sen sijainti on La Madeleine, Ranska.

 1. ARNO FUCHS GMBH

  Saksa

  ARNO FUCHS GMBH, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Metallurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Kelat ja puolat, Johdonkuorintakoneet, Puristuskoneet, automaattiset, Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Kelat ja puolat. Sen sijainti on Esslingen, Saksa.

 2. KOCABEY MACHINERY

  Turkki

  KOCABEY MACHINERY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräslangan ja -tangon työstökoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laite- ja konetarvikkeet metallilangan vetoa varten, sähkökaapelit. Sen sijainti on Adana, Turkki.

 3. PROMILLS SRL

  Italia

  PROMILLS SRL, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräslangan ja -tangon työstökoneet. Sen sijainti on Udine, Italia.

 4. ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH

  Saksa

  ARCUS ELEKTROTECHNIK ALOIS SCHIFFMANN GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - sähkön ja muun energian. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Sähköntuotanto, Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Turbiinikäyttöiset voimalat, laitteet ja välineet, Sähköntuotanto. Sen sijainti on München, Saksa.

 5. KODHELI MAKINA

  Turkki

  KODHELI MAKINA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräslangan ja -tangon työstökoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla piikkilanka, metallinastat. Sen sijainti on 42050, Turkki.

 6. WITECHS

  Hollanti

  WITECHS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräslangan ja -tangon työstökoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla metallipintojen käsittelyyn ja viimeistelyyn tarvittavat laitteet ja koneet, metallien harjaus. Sen sijainti on Hengelo, Hollanti.

 7. WPF GMBH

  Saksa

  WPF GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Jouset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konetyökalut - metallin muotoiluun, Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Konetyökalut - metallin leikkaus, Konetyökalut - metallin työstöön, Konetyökalut - metallin muotoiluun, Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Konetyökalut - metallin leikkaus, Konetyökalut - metallin työstöön. Sen sijainti on Egloffstein, Saksa.

 8. FRASAN WIRE DRAWING DIES

  Espanja

  FRASAN WIRE DRAWING DIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräslangan ja -tangon työstökoneet. Sen sijainti on Miranda De Ebro, Espanja.

 1. USTUN MACHINERY

  Turkki

  USTUN MACHINERY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräslangan ja -tangon työstökoneet. Sen sijainti on Silivri / Istanbul, Turkki.

 2. BECK AUTOMATION GMBH

  Saksa

  BECK AUTOMATION GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Ohjelmointi ja ohjelmistot, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - sähkön ja muun energian, Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Ohjelmointi ja ohjelmistot, Mittaus- ja säätölaitteet ja -välineet - sähkön ja muun energian, Teräslangan ja -tangon työstökoneet. Sen sijainti on Würzburg, Saksa.

 3. JOUHSEN-BÜNDGENS MASCHINENBAU GMBH

  Saksa

  JOUHSEN-BÜNDGENS MASCHINENBAU GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräslangan ja -tangon työstökoneet. Sen sijainti on Stolberg, Saksa.

 4. MOS ENGINEERING AG

  Sveitsi

  MOS ENGINEERING AG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konetyökalut - metallin muotoiluun. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Konetyökalut - metallin leikkaus, Konetyökalut - metallin työstöön, Konetyökalut, metallin muotoiluun - osat ja lisälaitteet, Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Konetyökalut - metallin leikkaus, Konetyökalut - metallin työstöön, Konetyökalut, metallin muotoiluun - osat ja lisälaitteet. Sen sijainti on Mellingen, Sveitsi.

 5. DIEHL AKO STIFTUNG & CO. KG STANDORT NÜRNBERG

  Saksa

  DIEHL AKO STIFTUNG & CO. KG STANDORT NÜRNBERG, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet, SÄHKÖLAITTEET, Sähköntuotanto, Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet, SÄHKÖLAITTEET, Sähköntuotanto, Teräslangan ja -tangon työstökoneet. Sen sijainti on Nürnberg, Saksa.

 6. HKS LUBRICANTS GMBH

  Saksa

  HKS LUBRICANTS GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Konetyökalut - metallin muotoiluun. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Voiteluaineet, teollisuuden, Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Kemia, epäorgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Kemia, orgaaninen - raaka-aineet ja johdannaiset, Voiteluaineet, teollisuuden. Sen sijainti on Eislingen, Saksa.

 7. BAUER ELEKTRODOSENSYSTEME GMBH

  Saksa

  BAUER ELEKTRODOSENSYSTEME GMBH, joka toimii toimialalla Lämmitys, teollisuus- - laitteistot ja välineet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet, SÄHKÖLAITTEET, Sähköntuotanto, Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Sähkö- ja elektroniikkakomponentit - valmistuslaitteet, SÄHKÖLAITTEET, Sähköntuotanto, Teräslangan ja -tangon työstökoneet. Sen sijainti on Altenthann, Saksa.

 8. VOLKER SCHÄUFELE

  Saksa

  VOLKER SCHÄUFELE, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Konetyökalut - metallin muotoiluun. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Konetyökalut - metallin leikkaus, Konetyökalut - metallin työstöön, Konetyökalut, metallin muotoiluun - osat ja lisälaitteet, Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Konetyökalut - metallin leikkaus, Konetyökalut - metallin työstöön, Konetyökalut, metallin muotoiluun - osat ja lisälaitteet. Sen sijainti on Sulzfeld, Saksa.

 9. PB MASCHINEN GMBH

  Saksa

  PB MASCHINEN GMBH, on Jakelija, joka toimii toimialalla Metallurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Konetyökalut - metallin muotoiluun, Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Konetyökalut - metallin leikkaus, Konetyökalut - metallin työstöön, Konetyökalut - metallin muotoiluun, Teräslangan ja -tangon työstökoneet, Konetyökalut - metallin leikkaus, Konetyökalut - metallin työstöön. Sen sijainti on Düren, Saksa.

 10. SAS ENGINEERING AND PLANNING

  Italia

  SAS ENGINEERING AND PLANNING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräslangan ja -tangon työstökoneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla kylmävedetyt metallikaapelit. Sen sijainti on Suello (lc), Italia.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen