• europages
 • >
 • YRITYKSET -TOIMITTAJAT - PALVELUNTARJOAJAT
 • >
 • terät ja veitset- teollisuuden

Tulokset hakusanalle

Terät ja veitset- teollisuuden - Tuonti ja vienti

 1. MERCEL, CUTTING KNIVES S.R.O.

  Tsekin tasavalta

  Verified by europages badge

  MERCEL, cutting knives s.r.o. is a Czech company that specializes in the production, supply, grinding, and servicing of industrial knives. Since 2006, We have been manufacturing a wide range of cutting and perforating knives for industries such as printing, food, packaging, tire production, furniture production, sheet metal cutting, and tobacco processing. Our production plant is located in Třebechovice pod Orebem, Czech Republic, and we exclusively use high-quality European materials for their knife production. We offer custom production according to client requirements and provide grinding services for industrial knives. With our expertise in cutting various materials, we also offer consulting services and supply accessories such as knife holders, cutting sticks, and drill bits. In addition to knives, MERCEL supplies a comprehensive range of accessories for knives, including knife holders, plastic cutting sticks, and drill bits for paper. Furthermore, MERCEL engages in the sale of used machines for the paper industry, featuring shears, printing machines, and other processing equipment. A list of available used paper processing machines can be found on our website. MERCEL prides itself on using the latest CNC and NC machines, ensuring quality and precision in our knife manufacturing. We serve customers across Europe and are known for our commitment to high-quality materials and modern technologies.

 2. RIGHI INOX

  Italia

  Verified by europages badge

  The company Righi specializes in making industrial blades from drawings for automatic machines, generally, circular, straight or notched blades and cutters. Blades for the food industry, meat canning and for packing. Straight-edge and notched blades and dies for packing machines. Blades for engineering, milling, the rubber industry, plastic and packaging, sheet metal machining and cutting up debris and waste.

 3. ITALSTAMPI

  Italia

  Verified by europages badge

  ITALSTAMPI has, since 1981, been designing and manufacturing dies, moulding plastic materials and stamping small metal pieces. Its modern premises cover a 9, 000m² surface area, 5, 000 m² of which is covered. The indepth knowledge, professionalism, production automation, rapid response to client requirements are the company's key components of success that have enabled it to maintain constant growth over the years.

 4. MONGIN

  Ranska

  Verified by europages badge

  MONGIN, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terät ja veitset, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla pakkaaminen ja pakkaus, Bagging machine blade, Sealing wheel, Crushing knife, Flat smooth and perforating knife, Punches and dies, Sealer saw blade, Turning blade, Serrated bagging blade. Sen sijainti on Isle, Ranska.

 5. POVELATO

  Italia

  Verified by europages badge

  POVELATO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teollisuustyökalut. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terät ja veitset, teollisuuden, leikkuuterät, pyöreät terät, Terät ja veitset, teollisuuden, leikkureiden terät. Sen sijainti on Spinea, Italia.

Office Building Outline icon
Sivu yrityksellesi
Näetkö sinä tämän? Niin näkevät myös potentiaaliset asiakkaasi. Liity joukkoomme saadaksesi näkyvyyttä europagesissa.
 1. COLTEX DI BRUSCAGIN CARLA

  Italia

  Verified by europages badge

  COLTEX DI BRUSCAGIN CARLA, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terät ja veitset, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla terät, teroitus, leikkuuterät, pyörivät leikkuuterät, nauhaterät, pyöreät terät, lineaariset terät. Sen sijainti on Gambolo', Italia.

 2. PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO

  Italia

  Verified by europages badge

  PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Ruostumattomat teräkset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terät ja veitset, teollisuuden, hiiliteräs, steel for cutlery, Terät ja veitset, teollisuuden, ruostumaton teräslanka, steel for knives, karkaistu teräsnauha, steel for blades, nauhat ruostumatonta terästä. Sen sijainti on Ciserano, Italia.

 3. HEIKO KAPPEY SATTLEREIBEDARF + LEDERHANDEL

  Saksa

  Verified by europages badge

  HEIKO KAPPEY SATTLEREIBEDARF + LEDERHANDEL, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Terät ja veitset, teollisuuden. Sen sijainti on Sehnde, Saksa.

 4. PRO COUPE INDUSTRIES

  Ranska

  Verified by europages badge

  PRO COUPE INDUSTRIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terät ja veitset, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terät, suorat, Terät, pyöreät, Veitset, teollisuus-, muovikelmujen leikkausterät, hankaavien esineiden leikkausterät, hienonnusterät, hiiliterät, parranajokoneen terät, terät vihannesten leikkaamiseen. Sen sijainti on Roissy En Brie, Ranska.

 5. KRUMAR KNIVES & BLADES

  Kroatia

  Krumar Knives & Blades Co. on kroatialainen teollisuusveitsien ja -terien valmistaja. Tuotteemme valmistetaan räätälöidysti kutakin määritettyä sovellusta varten; paperiveitset, pahviveitset, muoviveitset, tupakkaveitset, tekstiiliveitset, puuveitset, metalliveitset ja muita materiaaleja varten tarkoitetut veitset. Huippulaatuista terästä eri ominaisuuksin. Missiomme on tarjota ostajille huippulaatuisia veitsiä, teriä sekä muita työstötuotteita ja palveluja mahdollisimman nopeasti ja markkinoiden parhaimpaan hintaan.

 1. OPTIMA PRECISE

  Tsekin tasavalta

  OPTIMA PRECISE, on Multi-Category, joka toimii toimialalla Hioma-aineet, mekaaniset. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terät ja veitset, teollisuuden, Käsityöt, Teollisuuden rautatavara, Kannettavat sähkötyökalut, Terät ja veitset, teollisuuden, Käsityöt, Teollisuuden rautatavara, Kannettavat sähkötyökalut. Sen sijainti on Pardubice, Tsekin tasavalta.

 2. SOLLEX AB

  Ruotsi

  SOLLEX AB, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Leikkaus, muovin - koneet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terät ja veitset, teollisuuden, Terät ja veitset, teollisuuden, teollisuusterät, muovikelmujen leikkausterät. Sen sijainti on Malmö, Ruotsi.

 1. GP-MO CISAILLES & PLIEUSES SAV MAINTENANCE

  Ranska

  GP-MO CISAILLES & PLIEUSES SAV MAINTENANCE, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Metallurgia - koneet ja laitteet. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Teollisuuskunnossapito, Korjaukset - teollisuuslaitteet, Terät ja veitset, teollisuuden, Terät, konetyökalujen, Teollisuuskunnossapito, Korjaukset - teollisuuslaitteet, Terät ja veitset, teollisuuden, Terät, konetyökalujen. Sen sijainti on Barr, Ranska.

 2. ALFRED GIESSER MESSERFABRIK GMBH

  Saksa

  ALFRED GIESSER MESSERFABRIK GMBH, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Terät ja veitset, teollisuuden. Sen sijainti on Winnenden, Saksa.

 3. BR TEC BÜHLER AG

  Sveitsi

  BR TEC BÜHLER AG, on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Terät ja veitset, teollisuuden. Sen sijainti on Turbenthal, Sveitsi.

 4. MG (MATERIEL GRAPHIQUE)

  Ranska

  MG (MATERIEL GRAPHIQUE), on Palveluntarjoaja, joka toimii toimialalla Terät ja veitset, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla laserkaiverrus. Sen sijainti on Saint Amand Les Eaux, Ranska.

 5. J.P. HILGENBERG GMBH

  Saksa

  J.P. HILGENBERG GMBH, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terät ja veitset, teollisuuden. Sen sijainti on Köln, Saksa.

 6. CUCHILLAS CASTILLO

  Espanja

  CUCHILLAS CASTILLO, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Teräkset ja metallit. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terät ja veitset, teollisuuden, muovirakeiden kierrätys, Terät ja veitset, teollisuuden, pet-pullojen kierrätys, romun kierrätys. Sen sijainti on Valencia, Espanja.

 7. CALEYRON INDUSTRIES

  Ranska

  CALEYRON INDUSTRIES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terät ja veitset, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla leikkaustyökalut, sahanterät. Sen sijainti on Aurec-Sur-Loire, Ranska.

 8. TECNOLAME SAS

  Italia

  TECNOLAME SAS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terät ja veitset, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla teroitus, teollisuussahojen terät, terät, lineaariset terät. Sen sijainti on Palazzina-Verona, Italia.

 1. INCOR

  Italia

  INCOR, joka toimii toimialalla Terät ja veitset, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Hienomekaniikka, pyörivät leikkuuterät, Hienomekaniikka. Sen sijainti on Rufina, Italia.

 2. OPALE FOURNITURES OUTILS COUPANTS INDUSTRIELS

  Ranska

  OPALE FOURNITURES OUTILS COUPANTS INDUSTRIELS, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Veitset, teollisuus-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terät ja veitset, teollisuuden, teroitus, Terät ja veitset, teollisuuden. Sen sijainti on Audincthun, Ranska.

 3. G. PINT VERPACKUNGSMASCHINEN

  Itävalta

  G. PINT VERPACKUNGSMASCHINEN, on Tukkukauppias, joka toimii toimialalla Terät ja veitset, teollisuuden. Sen sijainti on Wulkaprodersdorf, Itävalta.

 4. WOLF CUTTING TOOLS MANUFACTURING INDUSTRY AND TRADE LIMITED COMPANY

  Turkki

  WOLF CUTTING TOOLS MANUFACTURING INDUSTRY AND TRADE LIMITED COMPANY, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terät ja veitset, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla hihnakuljettimet, porat. Sen sijainti on Istanbul, Turkki.

 5. G. & A.

  Italia

  G. & A., on Jakelija, joka toimii toimialalla Terät ja veitset, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla mekaaniset, pneumaattiset ja hydrauliset laitteet, muottien valmistus, mekaaniset varusteet ja rakenteet metallien työstöä varten. Sen sijainti on Brugherio, Italia.

 6. COLTELLERIA COLLINI

  Italia

  COLTELLERIA COLLINI, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Terät ja veitset, teollisuuden. Sen sijainti on Busto Arsizio, Italia.

 7. HIGH SPEED & CARBIDE (HSC) MACHINE KNIVES

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  HIGH SPEED & CARBIDE (HSC) MACHINE KNIVES, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terät, konetyökalujen. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Terät ja veitset, teollisuuden, Terät ja veitset, teollisuuden. Sen sijainti on Sheffield, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 8. SARFI GEZA EV. - CLARFLEX

  Unkari

  SARFI GEZA EV. - CLARFLEX, on Vähittäiskauppias, joka toimii toimialalla Hiomalaikat. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Oikaisuhionta - konetyökalut, Hiomakivet, hioma-aine, Luonnosta saatavat hioma-aineet, Terät ja veitset, teollisuuden, Oikaisuhionta - konetyökalut, Hiomakivet, hioma-aine, Luonnosta saatavat hioma-aineet, Terät ja veitset, teollisuuden. Sen sijainti on Budapest, Unkari.

 9. JACO TOOLING

  Yhdistynyt Kuningaskunta

  JACO TOOLING, on Valmistaja/ Tuottaja, joka toimii toimialalla Terät ja veitset, teollisuuden. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Veitset, teollisuus-, Terät, pyöreät, Terät, konetyökalujen, Teräkset ja metallit - koneistus, Veitset, teollisuus-, Terät, pyöreät, Terät, konetyökalujen, Teräkset ja metallit - koneistus. Sen sijainti on Sheffield, Yhdistynyt Kuningaskunta.

 10. KADUR

  Espanja

  KADUR, joka toimii toimialalla Terät, leikkurin-. Se on aktiivinen myös seuraavilla toimialoilla Veitset, teollisuus-, Terät, suorat, Terät ja veitset, teollisuuden, Veitset, teollisuus-, Terät, suorat, Terät ja veitset, teollisuuden, terät. Sen sijainti on Castellar Del Vallès - Barcelona, Espanja.

Pyydä tarjouksia

Luo yksi pyyntö, ja saat useita tarjouksia vahvistetuilta palveluntarjoajilta.

 • Vain relevantit palveluntarjoajat
 • Noudattaa tietosuojakäytäntöä
 • 100% ilmainen
Suodattimet

Tulokset hakusanalle

Terät ja veitset- teollisuuden - Tuonti ja vienti

Tulosten määrä

1 261 Yritykset